Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>spolni x:Dx

no, zaenkrat še ne, kvečjemu je v tem času eskaliralo število spolnih zvez, to pa ni ravn težava x:o)x  xDDx  x:px

sn upal bolj na kaki odgovor v stilu "dobil boš bajno bogato mlado lepotico" x:Dx  xDDx

Kakorkoli...popazi ,da ob eskalaciji števila spolnih zvez ne pride do izraza, temačni, Pluton :inocent: Saj veš,da ima Pluton en rep s katerim rad klofne ko najmanj pričakujemo :xx!:

Pa kaj bi z bajno bogato..... ? x:Dx Ti se kar bobnov drži pa bo xDDx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

sn upal bolj na kaki odgovor v stilu "dobil boš bajno bogato mlado lepotico" x:Dx  xDDx

Ali pa v stilu "Dobil boš bujno mlado lepotico, ki bo iz tebe izmolzla bogastvo, za katerega sploh nisi vedel, da ga imaš ... "

x:Dx x:Dx

Ma, ne sekiraj se. Glavno, da ni suša x;)x . Ti samo uživaj. (Pa malo se pazi, ker Pluton je kljub vsemu Pluton :vragec: !)

x:)x

Joj, izgubljam živce! Ta Uran na Soncu mi dela take zbrke z računalnikom da .... :xx!: :xx!: :xx!: :o|o: ....pa ko že uredim, se spet kaj sesuje, na novo inštaliram windowse in vse.... novi antivirusni programi.... ma ne moreš.... :o|o: :V:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Guest mačona
Zdi se mi, da že čutim, da se Saturn približuje Luni. Nič kaj prijetno. Bo treba preboleti. Pravzaprav bo prava konjunkcija čez 3 mesce, ampak ne vem, čemu bi pripisla tako počutje in vse skupaj, če ne temu tranzitu. Cmerava, občutljiva, zaprta vase, žalostna.. Strahovi, frustracije, občutek nemoči, občutki krivde. :sori:

Guest mačona
Naj gre vse nekam...! :!!: Kako more biti tako?! On bo imel Saturnov povratek in to še na MC-ju, jaz pa ta čas Uran opp. Sonce in potem tega prekletega Saturna na Luni. Če bova to preživela, bova tudi vse. Pa naj gre v PM, da mora vedno poleti biti sranje! kaj če bi bilo enkrat za spremembo pozimi, da ne bi spet imela zasranega poletja?! :o|o:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Saturn je v 1 hisi cca. 29,5/12 se pravi 2,46 let.

Kadar se giblje naprej-direkto se giblje v nasprotni smeri urinemu kazalcu, v smeri urinega kazalca se giblje le kadar je v retrogradni fazi.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Eh, saj tranzitov tako natančno sploh nima smisla opazovati, še posebej, ker po mojih izkušnjah razen tranzita Urana, ki deluje v trenutku, sploh ne delujejo takrat, ko sonatančni, ampak gre za neko gibanje...

Ko se tranzit približuje, lahko čutimo to približevanje, največkrat pa deluje najbolj intenzivno takrat, ko odhaja iz orbisa, kot da bi še z repom zamahnil...

Tranzit lune recimo tako deluje samo par ur, direktno ga težko čutimo, bolj čutimo to, kar sproži, če se recimo najde na enem natalnem aspektu...

recimo, jaz imam v natalu opoz venera-saturn...in ko pride luna na venero, bi kdo pomislil, da bom čutila ta tranzit, vendar ga ne, ampka čutim tisti hlad, ki ga nosi aspekt venera-saturn v natalu...

Poleg tega nikoli slika ni čista, vedno deluje hkrati nekaj tranzitov in je že tako narejeno, da če so tranziti res težki, gotovo obstaja kakšen, ki ga blaži...

Poleg tega je odvisno od vsake natalne karte, kakšno moč ima kak planet, torej vedno bolj čutimo tiste tranzite, ki imajo tudi v natalu večjo moč...

itd, itd...

pri tranzitih počasnih planetov pa tako gre za daljnosežne spremembe, ki se jih zavemo šele čez dalj časa...ko je tranzit za nami in lahko pogledamo nazaj, kaj nam je prinesel...

vsakodnevna odvisnost od tranzitov pa je nekaj, česar se poskusi čimprej odvaditi...

jaz svoje tranite pogledam takrat, ko se res kaj intenzivno dogaja, pa rečem dobro, da vidimo, kir hudič zdaj tako štalo dela...

Ali pa če načrtujem kaj posebnega, potem pogledam, kdaj se je tega smiselno lotiti...

Astra

Per aspera ad astra

Aja?? :eek: x:Dx Kaj pa ce imas luno in jupiter na MC, na asc. pa uran... kako potem prenasas tranzite??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ne strinjam se popolnoma s tole razlago. Tranziti delujejo pri vsakemu malo drugače. To vidiš po nekaj letnem opazovanju dogodkov pri sebi ali pri drugih. Ko mi je šel Pluton čez MC sem imela prvega otroka, ampak orbis je bil 5°. Jupiter čez Luno -tudi rojstvo otroka. Ko mi je šel Jupiter čez Sonce, sem zanosila, rodila pa, ko je bil v naslednjem znamenju.

V karti imam Luno v opoziciji z Marsom in Plutonom.. :8): Čutim vsakič, ko tranzitna Luna dela slabe aspekte z obema planetoma. Ko mi je šla progresirana Luna čez Pluton, sem doživljala prave šoke, travme..

Uran na vladarja Asacendenta - popolna preobrazba, samo brez šokov ne gre. Opozicija Marsa in Jupitra v tranzitu prejšnji teden me je popolnoma sesula.

Da o Saturnovih tranzitih ne govorim. Z muko do napredovanja. Ampak se da. x;)x

Dum spiro, spero.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...