Ruby72 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Saj Upam, da bo isti efekt s tSaturnom, ki mi je pravkar začel kvadrirati natalno Sonce :xx!: :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 men bo pa saturn kmal začeu delat opozicijo z natalnim merkurjem... to sigurn ne bo dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Mah, skozi nekaj s Saturnom. Življenje je- Saturn.Se matraš, trudiš, eni bolj, drugi manj, ampak na koncu je nagrada za pridnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, skozi nekaj s Saturnom. Življenje je- Saturn.Se matraš, trudiš, eni bolj, drugi manj, ampak na koncu je nagrada za pridnost. jah sam kje je ta na koncu?.... men prov nč ni ušeč, da mam saturna za dispozitorja cele karte... ga že zarad tega ne prenesm, in ne gledam ponavad nanjga preveč pozitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 Kaj češ, meni vlada Jupiter, pa se vseeno moram truditi, če hočem, da mi kaj uspe. Včasih se za kako stvar moram prav namučiti, celo bolj kot drugi in ob tem doživljam frustracije. Tak da se ne sekirat zaradi Saturna. Poznam ene 3, ki jim vlada Saturn, res morajo delati kot živina, ampak to so ljudje, ki so od drugih precej spoštovani, pa zanesljivi so in močni ljudje. Ne se jezit na strica Saturna, ti bo prinesel modrost. Kje pa ga imaš? Na MC ali na ASC? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj češ, meni vlada Jupiter, pa se vseeno moram truditi, če hočem, da mi kaj uspe. Včasih se za kako stvar moram prav namučiti, celo bolj kot drugi in ob tem doživljam frustracije. Tak da se ne sekirat zaradi Saturna. Poznam ene 3, ki jim vlada Saturn, res morajo delati kot živina, ampak to so ljudje, ki so od drugih precej spoštovani, pa zanesljivi so in močni ljudje. Ne se jezit na strica Saturna, ti bo prinesel modrost. Kje pa ga imaš? Na MC ali na ASC? MC je v kozorogu, 9 hiša, pa še 4 planeti, dispozitor mislm v smislu, da vlada nad celotno karto, ker zmer prideš do njega, če gledaš po tistem sistemu (npr. luna v tehtnici-venera v ovnu-mars v kozorogu, saturn v kozorogu,... krog se nekak konča zmer pr saturnu, tle je sam pluton izjema, ker je v svojem znamenju, tko da ja no nad čist celotno karto ne vlada , nad skor celo pa)sej verjetn jo bo prinesel, (če bom seveda tud sama kej nardila za to) sam čakanje je tist kar me najbl mot da je jupiter tak? no, zdej mi še jupiter ni več tok všeč . mogoče imaš pa vpliv kakšnga druzga planeta ki ti povzroča te frustracije, sigurn je kk saturn tle vmes! zmer je saturn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 O Saturnu bo kaj več na mojem predavanju naslednji mesec. Razpored sledi - v pravi temi, seveda, ne tukaj ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 to predavanje bo verjetn prikazovalo saturna tudi iz dobre strani je tako? ker verjetn mi res ne bi škodl, če bi ga mal bol spoznala iz te strani... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>MC je v kozorogu, 9 hiša, pa še 4 planeti, dispozitor mislm v smislu, da vlada nad celotno karto, ker zmer prideš do njega, če gledaš po tistem sistemu (npr. luna v tehtnici-venera v ovnu-mars v kozorogu, saturn v kozorogu,... krog se nekak konča zmer pr saturnu, tle je sam pluton izjema, ker je v svojem znamenju, tko da ja no nad čist celotno karto ne vlada , nad skor celo pa)sej verjetn jo bo prinesel, (če bom seveda tud sama kej nardila za to) sam čakanje je tist kar me najbl mot da je jupiter tak? no, zdej mi še jupiter ni več tok všeč . mogoče imaš pa vpliv kakšnga druzga planeta ki ti povzroča te frustracije, sigurn je kk saturn tle vmes! zmer je saturn Ja, pol je pa Saturn v domiclu - v svojem znamenju. Odločna si po moje dovolj.Viš, pri men je Jupiter v svojem znamenju, celo na ASC, pa me - kot si ugotovila - Saturn bremza, ker je v kvadratu z Luno (pa še Pluton v kvadratu z Luno) - zdaj mam pa še tranzit Saturna čez natalno Luno in včasih znam biti res down in osamljena. Da bi bla nasplošno v badu, to nisem, lahko da se še pravi vpliv pokaže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 luna je tud pr men precej grozna ja (kvadrat z marsom, saturnom, uranom in neptunom), saturn more it še čez dve hiške, pol bo pa pršu do nje pa sej verjetn res... ni sam slabo pa to.... že more tko bit, da je pol lahko na konc k mine (oz. pridejo rezultati) še bolš in to bol cenš kot bi pa drgač. sej nasplošno tud jst nism v badu al pa kej sam k tkole študiram svojo karto, pa skoz tale saturn vn izstopa.... Pa še glede tistega, ko si na konc napisala, sej verjetn tud če kak človk je zlo v badu nasplošno (zarad kakršnihkol vplivov že) je verjetn njegova naloga da se vn iz tega skople, in ko enkrat se, se mu vse še bolš zdi kot bi se mu sicer, ker se je zato tok bolj trudu. sej bit nasplošno skoz u bedu dooolg cajta človk ne more prenest, saj predvidevam, prej al slej nardi glede tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 ...macona po mojem teb jupiter tko cudn dela zato ker ga mas z uranom v konujunkciji(ta pa itak vse za 180 st. obrne)... al pa je kaj druzga... sam jupiter drgac ne bi smel tko cudn delat.. edin razvaja te... pa potem ko moras kaj pa res nardit se ti zdi da pa garas ko crna zvina, ker prej nkol nisi... ..saturna mam pa trenutno v 9. hisi in zato ze 1 leto pisem diplomsko nalogo... :xx!: pol mi pride pa v 10. to bo luxuz... tam okol povratka bo pr men ludo... 29, 30 leto... tud enih 6,7 solarnih lokov pride taX v aspekte(po Tylu).. progresirana luna pride nazaj na MC...to bo cel kazin... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. september 2005 Prijavi Deli 24. september 2005 ...hvalabogu, da mam se 4 leta fore do povratka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 dons sm bla ful razdražljiva zjutri, pa zamerljiva,... pa kr pizdila bi se neki, pa sm tud se zarad čist idiotske stvari (sm se pa tud dost zadržvala in se pr seb pizdila in čez druge bitchala- po moje mi noben ni dal tok povoda da bi se nanjga ).... in prva stvar k sm jo pomislna.... hm luna je škorpijonu, sam da bi blo sam to?no in pol grem gledat aspekte za dons:luna v konjukciji z natalnim plutonom (pa moja luna je zlo "krizno" aspektirana) - od torej ta občutljivost in pol še luna v opoziciji z AC in v kvadratu z merkurjem... se prav sm bla dodatno razpizdjena zarad vsega kar so drugi rekl in 100krat bolj občutljiva, kr stepla bi se zdele k tole pišm!!! v glavnem dons je kr zanimiv (blo) .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 huh mačona kaj bi šele blo, če bi mela saturn natalno v osmi... pol bi skoz razmišlala o smrti pa minljivosti.... tko k jst k ga mam je pa vsekakor nejbrž lepo ko saturn konča s svojo lekcijo al karkol že dela in se pokaže pozitivna stran, še lepš pa je če človk to vid, da je neki pozitivnega blo.... heh upam d bo men tud ratal spoznat k bo pršou cajt za to, zakaj je blo to dobr oz. zakaj neki bo dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Vsekakor je treba spoštovati strica Satrurna. Lahko si vesela že, če vidiš, kakšna je lekcija in kje moraš potrpeti. Rezultate boš že videla. Ga imaš ti slučajno na natalnem Saturnu trenutno (sam pol bi mogla bit Strelc ali Škorpi v podznaku)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ne nimam ga, sam natalno ga mam v osmi. drgač mi zdele zgago dela v 4ti hiši, sej bi rekla, je blo kr močno čutt vse skup, sploh na začetku, doma nismo najdl skupnga jezika (in se grem stavt da je blo tok hudo, ker običajno se nismo tok pričkal, ravn zarad tega saturna, sam zdej je že mau minil, nejbrž je takrt ko prehaja iz ene hiše v drugo najbol močen vpliv) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 A, pol si Bik v podznaku (al pa Oven)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 bik ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Bikci so kul (se štekamo), samo včasih ne štekam, kok so navezani na tradicijo in posesivni. Nič hudega, Strelci pa smo preveč vsiljivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 men za tradicijo ni glih, mi je vseen, glede posesivnosti pa ja.... sam ne kažem tega, ker vem da je to bedn, in se nekak zadržim pred napadi posesivnosti... nekak razsčistm pr seb predn bi drugi kej porajtal... sej možno pa da včas izpadm posesivna, pa sam jst mislm da ne mene pr strelcih bol mot to, da velikrat ne pomisljo in kr rečejo neki, k drgač tko po premiselku ne bi, in pol prizadenejo nehote ljudi okol sebe, sam so mi pa zlo fajn drgač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Sam vedi, da je Strelcu potem vedno žal in ga muči krivda, vsaj jaz sem taka. Jezik je pa res ponavadi hitrejši od pameti pri Strelcih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 no to je pol uredu, če se tega zavedaš pa mal posekiraš . poznam pa eno strelko, k ji pa to ne potegne da je treba mal premislt prej, predn kej reče, pa če ji še tolk govorimo vsi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 ...v cetrtek mam pluton opoz. venera... to bo s5 stresing... oh, yeah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Orbisi ne obstajajo, so vedno 0. Orbise so nucali ljudje kateri so nenatanchno rachunali. Albeit Lilly has a point and Derek Appleby follows, the orbs are due to errors. One needs no orbs when one knows the position. When the Moon is in Orion at Xi2 Orionis, the position is determined. Orbs are needed due to uncertanties in calculus. Klaudio Zic http://new-planet.tk Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 Če je planet točno na planetu ali pa v določenem kotu pa res ni potreben orbis, prej vse mine Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.