astrotalisman 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Orbisi ne obstajajo, so vedno 0. Orbise so nucali ljudje kateri so nenatanchno rachunali. Orbisi nedvomno obstajajo. Ne gre za problem točnega izračunavanja, kjer smo res v veliki prednosti pred Lillyem and Co., ampak gre za prikaz območja vpliva posameznega planeta. Če bi strogo tehnično jemali samo orbis 0, bi se dogajanja pričela in končala hipno, ne prej ne potem ne bi bilo nič.Matematika je krasna stvar, vendar izza nje stoji filozofija. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 Če bi strogo tehnično jemali samo orbis 0, bi se dogajanja pričela in končala hipno, ne prej ne potem ne bi bilo nič.Matematika je krasna stvar, vendar izza nje stoji filozofija. Občutek imam, da tranzit deluje že prej, ravno tako kot polna ali prazna luna tudi deluje tudi že dan ali dva prej, to se vidi po številu nesreč, kaj šele tranziti počasnejših planetov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a sem betežn zato ker dela saturn opozicijo na natalno luno? :xx!: Bolj črnogled, depresiven, no ja, sej je verjetno tko kot pri meni, kadar nisem psihično čisto fit, tudi telesno nisem, zato je to TKO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. oktober 2005 Prijavi Deli 12. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>no ja, recimo, neke depre ne poznam, samo ležanje doma pa tut ni glih nek motivacijski faktor Seveda ne, sej zato pa postaneš depro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Saturn je mimo asc, venera se približuje v opp. z natalno venero in k neptunu v 5.hiši. Merkur je pa na uranu. Nekaj bom naredila.... pa upam, da ne bo neumnost Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 in kaj ti je prinesel Saturn na ASC? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Razen mozoljev in nekaj smejalnih gubic okoli oči nič posebnega. Za enkrat. Saturn se bo obrnil, tako da ta proces končan šele konec junija. Se pa nekako vse bolj zavedam da mi je nekdo pritisnil reset v mojem lajfu. Vse moram začeti znova, kar sem naredila v teh letih je šlo v nič :xx!: kar pa še obstaja pa tudi ne kaže dobro. Bolj ko se oklepam starih stvari, bolj mi polzijo z rok in izginjajo - namesto da bi vse skupaj brcnila v rit ! Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Luna konjunkcija Saturn- vzdušje za štrik okoli vratu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ojla Ruby72 Tole tvoje je že mimo, prihaja pa za škorpijončke dolgoročno ugodno obdobje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Luna konjunkcija Saturn- vzdušje za štrik okoli vratu ja verjamem, da je tale tranzitna konj. bila ubitačna... sem imela neko podobno sranje (sat.konj.luna) kar nekaj časa, tko da... ne se dat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 (popravljeno) Jaz sem včeraj full čudno počutila, sm bla cel da nataknjena, ne vem kva je blo to, luna verjetn, se ne spoznam glih na te stvari, sem pa strelka in vem da mi vlada Jupiter , no kako vpliva Saturn na strelce? Popravljeno 26. oktober 2005 -> nea Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 J , no kako vpliva Saturn na strelce? Moral bi ugodno, saj vam dela * sekstil z vaši Soncem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 V glavnem mene,dobesedno,premetava od raznoraznih kvadratov,inkonjunkcij,paralelov,kontraparalelov itd.... Če dobro premislim mora biti nekje ogrožen tudi Neptun .Največje preglavice,trenutno dela T.Mars...čakam samo še na T.Venero,da bo zgodba bolj zaokrožena Izredno močno čutim T.Jupitra v eks.konj.z mojim S.vozlom v opoziciji z J.vozlom in s tem s Saturnom (natalnim)(vse se vrača,vse se plača ) Moral bi ugodno, saj vam dela * sekstil z vaši Soncem trigonček Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 [(vse se vrača,vse se plača ) Čveka, hvala bogu, da ti je situacija poznana, bistvo astrologije je, da stvari ozavestiš, sej potem ni več tko hudo, kot pri tistih, ki ne vedo, kaj jih zvija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ojla Lunca, bo držalo kar praviš samo hudo je ker človeka,kljub temu da ve,vseeno zvija ) Evo...tole je šlo preko hitrega odgovora pa smeška ne morem napopat. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hvala Borism in Selene Jau, menda bomo Škorpijončki resnično razturali vsak čas! Tudi mi moramo kdaj pa kdaj priti na vrsto! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Ojla Lunca, bo držalo kar praviš samo hudo je ker človeka,kljub temu da ve,vseeno zvija ) Evo...tole je šlo preko hitrega odgovora pa smeška ne morem napopat. LP žSmeškote sem pa jaz nalimala še namesto tebe. Verjamem, da to kar si napisala drži. Drugim je najlaže obrazložit, ko pa gre zase, takrat pa zvija, normalno. Sicer pa vedi to, da spremit tko ne moremo nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Hvala Borism in Selene Jau, menda bomo Škorpijončki resnično razturali vsak čas! Tudi mi moramo kdaj pa kdaj priti na vrsto! Da pa jupiter vedno ne sije v pravi luči, se boste zahvalili saturnu, ki bo kvadriral na jupitra in mogoče nekaterim škorpionom sledi slab solar. 5.novembra bo na nebu kar lep križ in sicer saturn 90 mars, mars 90 neptun, mars 180 sonce in sonce 90 neptun. Ta solar vas spremlja do naslednjega rojstnega dneva, sploh tiste, rojene okrog tega datuma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 žSmeškote sem pa jaz nalimala še namesto tebe. Verjamem, da to kar si napisala drži. Drugim je najlaže obrazložit, ko pa gre zase, takrat pa zvija, normalno. Sicer pa vedi to, da spremit tko ne moremo nič. ja Lunca, sprejeti je potrebno težave kot neke vrste izziv in takrat naj bi se,menda,življenje obrnilo na bolje Bolj ko zapletamo bolj je zapleteno in daljša je veriga.Na koncu že ne znamo odmotat zamotanega LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 ja Lunca, sprejeti je potrebno težave kot neke vrste izziv in takrat naj bi se,menda,življenje obrnilo na bolje Bolj ko zapletamo bolj je zapleteno in daljša je veriga.Na koncu že ne znamo odmotat zamotanega LP Ja Čveka, ko težave srejmejmemo, nehajo biti težave in situacija se spremeni na boljše, dokler pa motamo in se vpletamo na tri šihte, potem pa samo kompliciramo stvari. Saj to ponavadi vsi vemo, ampak delamo še napake in ne mormo odmotat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 zanimivo, ker je danes ravno dve leti, odkar imam izpit za avto, sem se spomnila, kaj če bi pogledala tranzite za takrat: Mars mela v tretji hiši v kvadratu z Uranom, ki je vladar 3. hiše (naredila z mukami, v tretje in nepričakovano - tretjič sem bla sigurna, da ne bom, ker me je on od komisije ful pokregal in na koncu rekel, da sem naredila). trenutno imam Merkur sekstil Merkur - upam, da se bo poznalo kaj pri študiju. drugače pa me ful vleče ven med ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a ni biu dons dobr dan? mislm ne vem... kr neki... dan mrtvih pa to, ceu dan smo hodil po pokopališčih/cerkvah, sam useen, men je prov pokal dons, skoz bi se režala, s tamalim sva mela take bedne fore, on je biu tud čist hiperaktiven... šla gledat tranzite, pa je dons luna v konjukciji z jupitrom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Hm js morem pa prav potozit... v nedeljo al kdaj mi je slo sonce cez pluton pa mi je slo vegeterjanstvo k vragu (spremembe) zdaj mi gre se luna cez pluton pa mi gre pocasi ze vse k vragu (spet spremembe) locena podrocja sicer ampak cist sem na psu, sami tezki aspekti, zgleda stvari ne stimajo, ne reagiram pravrilno, energije nimam, hm ahja no sej sonce pa prihaja nezadrzno na saturna kmalu bo tam tudi luna in bom pokasiral tatezke lekcije zgleda... heh ima kdo kako zdravilo zoper skorpijona? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Hm js morem pa prav potozit... v nedeljo al kdaj mi je slo sonce cez pluton pa mi je slo vegeterjanstvo k vragu (spremembe) zdaj mi gre se luna cez pluton pa mi gre pocasi ze vse k vragu (spet spremembe) locena podrocja sicer ampak cist sem na psu, sami tezki aspekti, zgleda stvari ne stimajo, ne reagiram pravrilno, energije nimam, hm ahja no sej sonce pa prihaja nezadrzno na saturna kmalu bo tam tudi luna in bom pokasiral tatezke lekcije zgleda... heh ima kdo kako zdravilo zoper skorpijona? Dobro je, da spoznaš transformacijo v sebi, da opustiš staro in se predaš novim... Kajti ta aspekt z Luno in soncem ti to omogoča, na tebi pa je, da prisluhneš sebi in uvidiš, zakaj se ti kaj dogaja - če se zapiraš vase in med štiri stene, pa ti ne pomaga... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 el nino...sicer nisem noben astrostrokovnjak...poznam pa sco....in lahko povem sam to, da je treba zaplavat do konca v plutonovske vode....saj je grozno...ampak vsako strašno stvar vprašaj, kakšno darilo ti prinaša....pol se rešiš iz objema...pa si potem raje v tistem bolj prijetnem.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.