Pinka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mene zelo zanimajo moji trenutni tranziti še posebej zato, ker so same konjukcije no pa dve opoziciji. Ve mogoče kdo kej več o tem oziroma če kdo pozna mogoče kakšno spletno stran kjer so ful dobr razloženi tranziti. Imam pa naslednje:Venera v konj. z Soncem(tranzit)Sonce v konj. z Luno(tranzit)Luna v konj. z Marsom(tranzit)Jupiter v konj. z Saturnom(tranzit)Luna v opozicij z Soncem(t)Venera v opozicij z Marsom(t) Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Mene zelo zanimajo moji trenutni tranziti še posebej zato, ker so same konjukcije no pa dve opoziciji. Ve mogoče kdo kej več o tem oziroma če kdo pozna mogoče kakšno spletno stran kjer so ful dobr razloženi tranziti. Imam pa naslednje:Venera v konj. z Soncem(tranzit)Sonce v konj. z Luno(tranzit)Luna v konj. z Marsom(tranzit)Jupiter v konj. z Saturnom(tranzit)Luna v opozicij z Soncem(t)Venera v opozicij z Marsom(t) Nč hudga se ti ne obeta, venera v opoziciji z marsom je strastna, nevarna, da se z ljubim se " počiš", luna 180 sonce je mal skregan ženski in moški princip, jupiter v konjukciji s saturnom- imela boš občutek, da se stvari ne obračajo tko kot bi rada (gas, bremza, enkrat evforija, drugič čisti pesimizem), luna v konjukciji z marsom prinaša bolj borbena čustva, pazi, da se ne počiš z mami, ali kakšno drugo žensko osebo, za venero v konjukciji s soncem bi pa rekla, da takrat zgledaš lepša, maš smisel za lepo in mogoče šanse za ljubezen.Tolk čist na kratko, seveda je potrebno pogledat vladarje in važne so tudi hiše. Sami tranziti ti pa prinašajo podobne energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 kok jaz vem prog. luna v kozlu ne prinese baš neke sreče... prinese pa treznost... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Zivjo vsem. Jaz sem imela sred oktobra tranzitni Jupiter v kvadratu s Saturnom in je blo kar dosti tezko, si ne bi nikol mislila. Sem vedno mislila, da je slabse imet tranzitni Saturn v kvadratu z Jupitrom. Blo pa je tako: razocaranja zarad dost dela za malo denarja kljub prejsnjim obljubam, dost fizicnega napora in zasebno stalna negotovst in zavracanja, no, zdaj sem skulirana, je konec bolecin, mogoce zato, ker mi je progresirana Luna ze v Kozorogu in Jupiter mi bo v par dneh vstopil v 12. hiso, pa bo menda mir. Glede 12. hiše pa je nakazano, da boš bolj delala na sebi in na duhovni moči - da boš dobila neko zaupanje v pogledu sveta duhovnosti ali sanj. in strah. aja Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 Hvala lunca Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Venera v Ophiucus deluje na U.S.A.. U.S.A. imajo ascendent Serpens/Ophiucus. Venera je lahko v Orion, Corvus, Scutum, Pegasus, ... Gre se za najbolj zanimiv planet. http://www.lulu.com/content/173403 Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 pa je luna spet v kozorogu...pa še kmal bo v konjukciji z mojimi 4 planeti k so v kozorogu se prav še skvadrirana z natalno luno.... I don`t like it, sam je drgač pa dons glih taprav dan (pa jutr tud) za pesimista se it.... k bo konc počitnc pa to :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Kaj pa pomen Venera (tranzit) na Asc in Jupiter (tranzit) na Mc? Zgleda da se mi neki dobrga obeta? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Venera v Ophiucus...uuuh, jest mam tud tole... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 kaj se lahko zgodi, ko pride (tranzitno) sonce v (sco) v opozicijo s tranzitnim marsom v biku? Nč bat, taka pozija je že bla in še bo, nč hudga, so hitri premiki, pazi, da se ne opečeš pri štedilniku, mogoče majhna vročina??? Hitro mine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ne vem, zakaj sem zadnje dni tako depresivna. Saturn je že 7 stopinj naprej od natalne Lune, torej to ne bi smel biti vpliv. mogoče me muči tranzit Sonca skozi 12. hišo - to mi očitno ne paše. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ...tranzitni jupiter mi je iz 12. hisi delal sextil na natalnega jupitra gor na MC-ju+tranzitno sonce mi stopilo v prvo hiso in na urana...vse to se je zgodilo 14.novembra... stiri dni zatem sem diplomiral... jupiter je super! x!x Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 ..zdej sm pa pogruntal zakaj sm zadnjih pol leta tko zmeden......tranzitni uran mi ze pol leta dela gor pa dol opozicijo na natalno luno in MC... poleg tega pa se pluton na natalnem neptunu poje isto pesem(opozicija, gor dol) na natalno venero... ..me pa zanima kako je s tranziti ce sta 2 planeta v natalu v konjunkciji in en tranzitni planet dela aspekt na prvega med njima... ali ta tranzit cuti tut drugi planet v konjunkciji (glede na to da sta energiji obeh planetov med vsemi aspekti najbolj prepleteni in delujeta skupaj) ali ne... pluton mi namrec dela opozicijo na venero, ki je v natalu v konjunkciji s soncem, pa me zanima ce sonce kaj cuti ta tranzit(sicer bo pluton naredil exatno opozicijo na sonce sele v letu 2007)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 končno je konec opozicije med Merkurjem in Kironom. tranziti s Kironom name močno vplivajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Tega Marsa v 2. bajti že mal preveč čutim.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Tudi jaz.Še malo pa bom brez dnarja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 meni pa Mars zdaj hodi po 6. hiši in sem zadovoljna, ker sem ful delovna in pridna. malo manj bom zadovoljna, ko bo prišel v 7. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 meni pa Mars zdaj hodi po 6. hiši in sem zadovoljna, ker sem ful delovna in pridna. malo manj bom zadovoljna, ko bo prišel v 7. vseeno svetujem previdnot,da zaradi hitrosti česa ne spregledaš. V VII.hiši bo naredil red.A ni to prima? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 zaradi kakšne hitrosti? hitrosti tako pač, ali zaradi Asc-Strelec?ne vem, kaj naj pričakujem od Marsa v sedmi, ker mam tam Kirona in Severni vozel (že to je dovolj obremenjujoče samo po sebi). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 zaradi kakšne hitrosti? hitrosti tako pač, ali zaradi Asc-Strelec?ne vem, kaj naj pričakujem od Marsa v sedmi, ker mam tam Kirona in Severni vozel (že to je dovolj obremenjujoče samo po sebi). Mars želi akcijo kjerkoli že je.Na nas je,da ugotavljamo je ta akcija na pravem mestu,ob pravem času,ali ne . Največkrat nam,še posebej če je premočna,škoduje. Seveda pa je tole govorjenje kartako,saj pravo sliko pokažejo aspekti.Kiron v VII hiši...rana partnerstva vendar tudi zdravljenje preko partnerja oz.partnerske veze.>Boš sama najbolje vedela Kaže,da imaš(boš dobila) karmičnega partnerja. Sta se nekoč,v enem izmed prejšnih življenj že poznala. V tem se bosta 'naučila' prilagajanja drug drugemu.(tole lahko povem iz lastnega primera) Ni lahko,verjemi. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ja, Kirona imava oba v 7. hiši in to celo v konjunkciji, on ma Severni vozel v 1. hiši, jaz 7. ja, to je karmična veza, absolutno, mi je že moja astrologinja rekla, ampak je nekje tudi Neptun in so ostale neke stvari nerazjasnjene. najin odnos je tudi telepatski (Pluton nekje - ne morem ti zdaj natančno povedati) bistvo pa je, da moram jaz njegove potrebe postavljati pred svoje, oz. mu pomagati, da bo bolj gledal tudi nase in ne le na druge, on pa meni obratno. vem, da ni lahko, a se splača truditi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Dve znanki s precej presenetljivimi težavami v zadnjih dneh: - prva spada med prave junake, kar se zobarja tiče, tokrat (nekaj dni nazaj) pa ji pet injekcij ni prijelo plus je moral zobar sekati korenine - trpela za vse nazaj, sedaj na bolniški; - druga prepričana v svojo "varno" službo, vsakomur vedno pravi, naj gre v državno upravo; če bi bilo po njenem, se ne bi nikoli več premaknila od tam - nekaj dni nazaj prvič priznala, da je to totalna zmota in da zavida vsem, ki so v službi kjerkoli IZVEN državne uprave (njena vehemenca padla po tleh) Obema je veliki fiksni križ, ki vlada na nebu zadnji teden (MA, JU, SA in NE v fiksnih znamenjih), pipnil lunarni zanki, pri prvi pa je šlo tudi za polno luno, ki je bila tokrat skoraj do stopinje pošlihtana z osjo ASC/DESC (ampak v 06/12. hiši!) Neprijetno! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 wauuu Bern.Popolnoma sem pozabila na tale križ Ja,kakor zgoraj, tako spodaj.Bo držalo tole za vse nas. Lep pozdrav! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja tale križ je bil sigurno tudi precej kriv za take nesreče, vsaj pri tistih, ki imajo natalno take ali podobne aspekte in zdaj butajo ven. Seveda je tudi odvisno, če so tudi vmešane okultne hiše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ja tale križ je bil sigurno tudi precej kriv za take nesreče, vsaj pri tistih, ki imajo natalno take ali podobne aspekte in zdaj butajo ven. Seveda je tudi odvisno, če so tudi vmešane okultne hiše. pri vsem skupaj me čudi,da ni bilo večjih potresov.T.Mars je,končno,v znamenju Bika in oponira T.Jupitra,ki je znan po svojih ekspanzijah. Koliko časa pa traja vpliv velikega križa? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.