lunca 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 pri vsem skupaj me čudi,da ni bilo večjih potresov.T.Mars je,končno,v znamenju Bika in oponira T.Jupitra,ki je znan po svojih ekspanzijah. Koliko časa pa traja vpliv velikega križa? Ja po moje vsaj še nekaj časa, orbis med temi planeti je lahko vsaj pet stopinj, zato gledj efemeride, neptun in saturn v opoziciji še deluje, saturn in jupiter sta tudi samo stopinjo narazen v kvadratu, v glavnem križ še drži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Opa... na tale veliki križ tudi jaz pozabila, aha, zdaj štekam... mars na desc...jupiter na asc, potem pa saturn na natal uranu...juhu, zdaj štekam marsikaj... :xx!: Sem se že spraševala, kaj za vraga dela jupiter, ki je na asc in v lepih aspektih z luno in uranom....men pa sam sranje. eksplozivna, prepirljiva :xx!: ljudje me iritirajo in jaz njih. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Ja po moje vsaj še nekaj časa, orbis med temi planeti je lahko vsaj pet stopinj, zato gledj efemeride, neptun in saturn v opoziciji še deluje, saturn in jupiter sta tudi samo stopinjo narazen v kvadratu, v glavnem križ še drži. http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/devwmn.gif energije križa so še, kako, močne. Hvala! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Tranzitni Pluton je šel pred kratkim čez moj MC (strelec 23°36), tretjič letos... :xx!: Spoznala sva se že lani. :xx!: Najprej mi je prinesel razmišljanje, da ne želim delati v svojem poklicu... potem izgubo službe, povsem nepričakovano :xx!:... Kljub temu (ali pa ravno zato), sem se kao definitivno odločila, da ne želim delati v svojem poklicu!!... in dobila izredno obetavno priložnost za delo na področju, kjer bi sicer morala začeti povsem od začetka, ampak delo se mi je zdelo ful zanimivo, kot nalašč zame, vem da bi ga uspešno opravljala, se veliko naučila, vzpostavila dosti stikov, skratka: posel s prihodnostjo. Z vsestransko podporo partnerja... Pa je projekt v nekaj mesecih propadel, nismo uspeli skomunicirat... In sem spet začela razmišljat o..., ampak zdaj spet ne vem, kaj bi s sabo, če bi sploh kej... :xx!: :xx!: :xx!: Tud moj dragi, ki je sicer kul, me bo mel počasi dost... Pluton (devica, 29°36, retro) je v 7. hiši (kot tudi vladar Sonca Uran), tako da je že natalno v kvadratu z MC (in Merkurjem), sicer pa v trigonu s Soncem in sekstilu s stelijem v 8. hiši. Je vladar moje Lune in Marsa, ter 8. hiše (v kateri sta v konjunkciji z Marsom še Neptun in Jupiter) MC je v konjunkciji z Venero (9. hiša, orbis 10°) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Da je obdobje še bolj :xx!:, je poskrbel tranzit Saturna čez V. hišo v raku, ki me je zabetoniral za zapeček :xx!: in čist oddaljil od ljudi . S prihodom v leva in VI. hišo, sem sicer spet dobila veselje do družabljenja, za delo pa še vedno ni navdiha niti volje niti energije niti... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 poleg tega, da sem delovno razpoložena (Mars tranzititra skozi 6.hišo), sem bila v roku enega mesca 8 krat pri zdravniku in nič rešila! ma kurc pa tabletke in bilirubin, me je že minilo, da bi mela tabletke. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 bast, kako ti gledaš na to, kar se ti dogaja...bi po temeljitem premisleku odločila za svoj poklic drugače....?Sprašujem te namreč zato, ke meni tudi leze pluton na MC, natalno pa je v 7.hiši in tvori kvadrat s soncem in venero.Včasih razmišljam o drugem-ne poklicu ampak biznisu v svojem kolektivu...mogoče mi je zdajšnja služba dobro odskočišče na ta bodoči svoj biznis.Čeprav mi prinaša ta pluton nekako full sprememb, katerim, se ne da izognt, ne sme se starega zadržati..ampak dobiti en svoj način....zaenkrat bom kar obdržala ta job, ker mi je prav ok, samo za naprej si moram sama ustvariti nekaj iz tega....verjetno bo pri meni to bolj z malimi koraki, počasi ampak vzrtrajno, ker imam tudi saturna v 5.hiši in ta tvori trigon na MC.....lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Da je obdobje še bolj :xx!:, je poskrbel tranzit Saturna čez V. hišo v raku, ki me je zabetoniral za zapeček :xx!: in čist oddaljil od ljudi . S prihodom v leva in VI. hišo, sem sicer spet dobila veselje do družabljenja, za delo pa... :xx!: :xx!: :xx!: O kako mi je poznano tole... :xx!: Tudi štorija z Mc-jem, ga imam niti pol stopinje pred tabo , tako da.... Tranziti so ubitačni kot že dolgo ne.TSaturn mi kvadrira natalno Sonce (orbis 1. stopinja, tako da bo kmalu še bolj 'prijel')TMars pa je točno nasproti Sonca, tako da sem besna kot ris Jupiter je sicer prešel za dve stopinji nSonce. Dobrega (še) nič prinesel, morda le potenciral Saturn in Mars pri njunih hudodelstvih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Pluton (devica, 29°36, retro) je v 7. hiši (kot tudi vladar Sonca Uran), tako da je že natalno v kvadratu z MC (in Merkurjem), sicer pa v trigonu s Soncem in sekstilu s stelijem v 8. hiši. Je vladar moje Lune in Marsa, ter 8. hiše (v kateri sta v konjunkciji z Marsom še Neptun in Jupiter) M e zanima, kako bo deloval tranztit plutona na natalnega plutona? Boš povedala. Za tranzit plutona preko MC pa verjamem, da je naredu štalo, jih kar nekaj poznam, ki so izgubili službo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Veš kaj ti povem mantis, da je na teh razgovorih tko kokr si jim všeč in ne preveč po izobrazbi ipd. Jaz sem bla že na tolkih razgovorih in sem tud tko razmišljala kot ti ampak sem pol ugotovila, da je sam to kok si jim zares všeč. Pač nikol ne veš, pa se lah še tako trudiš naredit vtis. Ti bodi sam to kar si. Jaz sem bla tud kr na treh razgovorih za delo po novem letu pa nisem preveč optimistična. Kar se pa tranzitov tiče, da ne bom preveč zašla iz teme je pa tko da mam že neki časa Venero v 1. hiši v konjukciji z Kironom, zdej je pa še Neptun v 1. hiši, pa še sonce se približuje mojmu ASC, v 6. hiši ni pa nič. Tko da ne vem kako se mi kaj to obeta glede službe????? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Stari dober tranzit za resno delo je baje tranzitni Saturn v lepem aspektu z Venero. Pri moskih tud tranzit Saturna na Sonce. Smo ze rekli, da tranziti niso vse. Zdruzit tranzite s solarnimi planeti in natalnimi planeti v solarnem horoskopu jaz ne znam. Kaj pa če maš Saturn v opozicij z Venero (oba tranzita)? Nč dobga predvidevam.....Aja pa trazitni Saturn je v konjukciji z natalnim Jupitrom?? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Kaj pa tole; tranzitni neptun čepi na saturnu v 4.bajti, pa v opoz. z tranzitnim saturnom v 10. bajti,......bo "hudo" doma? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Smo ze rekli, da tranziti niso vse. Zdruzit tranzite s solarnimi planeti in natalnimi planeti v solarnem horoskopu jaz ne znam. Moja hčerka je imela na dan razgovora za službo tranzit jupitra čez MC, pa ni bilo nobene službe.Prehod plutona preko MC ti lahko prinese eno dobro službo, mogoče če je nimaš, takrat dobiš sigurno. Pluton nima bež tonov, samo črno ali belo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 bast, kako ti gledaš na to, kar se ti dogaja...bi po temeljitem premisleku odločila za svoj poklic drugače....?Sprašujem te namreč zato, ke meni tudi leze pluton na MC, natalno pa je v 7.hiši in tvori kvadrat s soncem in venero. Včasih razmišljam o drugem-ne poklicu ampak biznisu v svojem kolektivu...mogoče mi je zdajšnja služba dobro odskočišče na ta bodoči svoj biznis.Čeprav mi prinaša ta pluton nekako full sprememb, katerim, se ne da izognt, ne sme se starega zadržati..ampak dobiti en svoj način....zaenkrat bom kar obdržala ta job, ker mi je prav ok, samo za naprej si moram sama ustvariti nekaj iz tega....verjetno bo pri meni to bolj z malimi koraki, počasi ampak vzrtrajno, ker imam tudi saturna v 5.hiši in ta tvori trigon na MC.....lp Pravzaprav ne razumem, kaj natančno me sprašuješ... Sem kampanjska študentka astrologije, in sem šele pred kratkim odkrila, da del "krivde" za to kar se mi dogaja, lahko pripišem tranzitu Plutona čez MC in Saturna, ki je ravno prilezel iz V. v VI. hišo. Se mi zdi, da se hudo poklapa s tem, kar se mi dogaja, kakšnega kompleksnejšega vpogleda na svojo astrološko situacijo pa nimam. Kot sem že napisala, ne le, da sem izgubila službo, kjer sem se počutila nepogrešljiva (ne kot oseba, ampak kot nosilka delovnega mesta, ki so ga povsem nepričakovano ukinili), dobila hudo zanimivo priložnost na drugem področju- in jo izgubila, in se nekajkrat uvrstila v ožji izbor med cca. 130 kandidati... se pravi, ne le šoki in veselja ob konkretnih dogodkih, pretresa me prav v smislu smisla moje poklicne usmerjenosti... Po eni strani čutim, da sem poklicana v svoj poklic, ki ga imam pravzaprav rada... gnusi pa se mi sistem... ah, ne bom nadaljevala Tale lajf je res nepredvidljiv, ampak tako je, sprejet je treba in sproti pedenat kar že pride. Upam pa, da tebe (in ostalih s tem tranzitom) ne bo tko zdrmalo. Mene ovira moj idealizem (vsi se mejmo radi) in pomanjkanje zagonske energije... Lunca, praviš: "Me zanima, kako bo deloval tranztit plutona na natalnega plutona..." Kako to misliš? Natalni Pluton imam v devici (29°36, retro), zdaj pa je Pluton v strelcu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ruby...kaj pa meni dela tale veliki križ? počutje pa tako, da je polna posoda TNTja mala šala proti meni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Prehod plutona preko MC ti lahko prinese eno dobro službo, mogoče če je nimaš, takrat dobiš sigurno. Pluton nima bež tonov, samo črno ali belo. že res Lunca samo kaj ko mora biti vsaj trikrat potrjeno,da lahko rečeš 100% :xx!: Čas T.Plutona, v X.hiši ,je zoprno obdobje ker se ravno sedaj pojavi večja izčrpanost,ki pelje do občutka praznine .Naša samozavest zna past do nulte točke :)Vse to se potem prenaša na vse kar smo v življenju'zgradili'.Prihaja čas ko si moramo priznati odgovornost za vse kar počnemo,ne moremo več krivit druge . Moramo biti pošteni do sebe in drugih...tudi to zahteva Plutonov tranzit v X.hiši .Samo na tak način se bomo osvobodili vsega starega.To je tudi prav če hočemo videti svoj,nov, začetek.. Hudo pa vendar pod nujno(tudi mene tole čaka vsak hip)Kar se zdravja tiče pa:imunski sistem postaja slabši :xx!: V enem stavku:proč s starim,da lahko pričnemo z novim. Tranzit Jupitra pa ,kot vemo,če je slabo bo slabo širil in obratno..(ekspanzija).nič ne dam nanj .Nič več.Me je izučil (rada pa ga vidim v chartu nekje ,tam visoko,da nadzoruje ostale planetke ) Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 heheh, jaz pa gledam, kaj sem danes tok čvekica, pol pa grem gledat dnevni horoskop - seveda - Sonce kvadrat Merkur in Luna konjunkcija Merkur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Na kaj pa pol nakazuje tranzitni Pluton v 12. hiši? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 do januarja 2007 mam Sonce opp. Uran (do sedaj mi je prinesel selitev)Saturn konj. Luna do maja 2006 - stara zgodba, se niti ne obremenjujem več, itak vem, da bom na koncu izluščila samo dobro. Saturn trigon Uran do maja 2006Jupiter sekstil Sonce od dec. 2005 do avg. 2006 Jupiter kvadrat Mars od dec. 2005 do sep. 2006 - treba izkoristiti!Pluton konj. Neptun - me zanima, kaj se bo dogajalo oz. transformiralo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Pluton konj. Neptun - me zanima, kaj se bo dogajalo oz. transformiralo. ..to sm mel(oz. mam se vedno tut jaz)... pr meni se je to dogajalo na vrhu 2. hise... zacel sem drugace gledat na svet, sistem vrednot sem kar precej spremenu(dnar mi zdaj manj pomeni kokr prej)... v keri hisi se pa to pri tebi dogaja?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puhica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Tale tranzitek imam tudi jaz, v 5.hiši in komaj čakam da se mi pluton spoka dol z neptuna. Moja ustvarjalnost je bila zadnje dve leti na nuli, čisto počasi pa se mi vrača. Se mi zdi da je (bilo) to obdobje moje ustvarjalne stagnacije ! So pa te nove ideje ki jih imam čisto drugačne od tistih prej ! V meni se je veliko spremenilo, ampak še ni na površju, še vedno se spreminja. Hmmm, obdobje nesigurnosti v to kar delam in kar sem.....malce tudi vpliv saturna ki je šel skozi 12. hišo in čakam njegov drugi prehod čez asc in potem še tretjega. Čez pol leta si bom že bolj na jasnem Citiraj When inner situation is not made conscious, it happens outside as fate!C.G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ..to sm mel(oz. mam se vedno tut jaz)... pr meni se je to dogajalo na vrhu 2. hise... zacel sem drugace gledat na svet, sistem vrednot sem kar precej spremenu(dnar mi zdaj manj pomeni kokr prej)... v keri hisi se pa to pri tebi dogaja??v 1. hiši. kaj pa to pomeni? bom delala na sebi, na sprejemanju svojega telesa, kaj takega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 A mi lahko prosim kdo pove kaj pomen tranzitno SONCE na mojem ASC??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 A mi lahko prosim kdo pove kaj pomen tranzitno SONCE na mojem ASC??? Sonce v tranzitu preide tvoj ascendent v enem samem dnevu in to bi MORDA lahko pomenilo en res lep dan, če seveda nimaš natalnega položaja Sonca obremenjenega s kakšno slabo recepcijo ali pa s slabim aspektom. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Hvala astrotalisman....vesele praznike Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.