Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Pliiiiz naj mi en razlozi, kako je kaj s temi mojimi tranziti:

Januar 2005- November 2006: Pluton konj Neptun

Maj 2005- Januar 2007: Uran trikotnik asc

December 2005- Avgust 2006: Jupiter konj. Jupiter

December 2005- Oktober 2007: Pluton sekstil Pluton

Januar 2006- September 2006: Jupiter konj. Luna

To je obdobje, v katerem se zdej nekak nahajam in ki se mi zdej obeta....

Dejmo, dejmo, kdo bo prvi... :inocent: x:o)x x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

Aja, sm misla, da kdo to na pamet ve, kaj kej pomen...Itak bomo pa vidl :vio: ...

Hvala vseen x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pliiiiz naj mi en razlozi, kako je kaj s temi mojimi tranziti:

Januar 2005- November 2006: Pluton konj Neptun

ODVISN OD HISE, V KERI SE NAHAJAS, BOS MAL SPREMENILA POGLEDA NA STVARI...

Maj 2005- Januar 2007: Uran trikotnik asc

ODSTEKANA BOS, IZVIRNA, AMPAK TO BO PRINESLO POZITIVNE POSLEDICE, NAJVECKRAT ALL OF A SUDDEN

December 2005- Avgust 2006: Jupiter konj. Jupiter

LAHKO VELIKA SRECA, USPEH NA PODROCJU STUDIJA, TUJINE, LAHKO SAM PREVEC UZIVANJA Z NEGATIVNIMI POSLEDICAMI, KER SI ZANEMARJALA DELO...

December 2005- Oktober 2007: Pluton sekstil Pluton

HUH... KAJ PA JEST VEM... TALE JE PRETEZEK ZAME..

Januar 2006- September 2006: Jupiter konj. Luna

OBDOBJE DOBREGA POCUTJA, USPEHA, UZIVANJA... LAHKO DA SE BOS ZREDILA, OB PRAVIH BAJTAH JE MOZNA SELITEV V TUJINO...

To je obdobje, v katerem se zdej nekak nahajam in ki se mi zdej obeta....

Dejmo, dejmo, kdo bo prvi... :inocent: x:o)x x:Dx

TO TKOLE NA PAMET... BI MOGL SE MAL POGLEDAT KER PLANET JE DISPOZITOR KERE HISE IN KERE ASPEKTE MAS V NATALU... CE NECESA NATAL NE NAKAZUJE, TEGA NE BO NITI NEVEMKAXEN ASPEKT SPROZU...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

TO TKOLE NA PAMET... BI MOGL SE MAL POGLEDAT KER PLANET JE DISPOZITOR KERE HISE IN KERE ASPEKTE MAS V NATALU... CE NECESA NATAL NE NAKAZUJE, TEGA NE BO NITI NEVEMKAXEN ASPEKT SPROZU...

Aha...Pol se ne da v splosnem povedat...Pluton sekstil pluton je nekaj slabega, pazi na cesti, pr denarju, npr.. Okej. Ni panike. Mogoce bom pa nekoc zvedla, ce ne drgac, januarja 2007 x:Dx al pa tud ne, ce ni predispozicij v chartu kot pravis...

Dear Human,

Aha...Pol se ne da v splosnem povedat...Pluton sekstil pluton je nekaj slabega, pazi na cesti, pr denarju, npr.. Okej. Ni panike. Mogoce bom pa nekoc zvedla, ce ne drgac, januarja 2007 x:Dx al pa tud ne, ce ni predispozicij v chartu kot pravis...

..ne, ne... ce bi blo tko, da bi sextil pomenil prometno nesreco(kar pomenijo ponavadi slabi aspekti mars-merkur, al pa ustrezno napaden vladar 3. hise itd.)...potem bi vsakdo tam okoli 23. leta zivljenja imel prometno nesreco...

...res ne vem kaj bi to pomenilo... bi mogel videti dispozitor kere hise je pluton, v keri hisi je, kere aspekte ze v natalu tvori...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aha...Torej se nekateri tranziti ponavljajo...A isto ciklicno kot pri saturnu na 7 let...

Sicer nisem nasla nobene ustrezne strani, ampak bi kot laik astrologije s kosckom logike rekla, da se bo zacel krepit pluton v moji 12. hisi (tam sta tudi saturn in pluton)...

sicer se pluton nahaja se natalno v sekstilu z neptunom, v sesktilu z MC-jem in v konjunkciji s saturnom in moja lunca in asc sta v sco...

Itak mi je jasno, da bom postala super mojster reikija, dozivela transformacijo, regeneracijo, ki bo za vedno spremenila moje zivljenje in poglede na svet...prakticno se bom spremenila s crne na belo (8.hisa v dvojckih), zaprla se bom v samostan k ursulinkam in tam prezivela preostalih 50 let v kontemplaciji, tu in tam pa z misijonom skocila v Afriko s svojimi zdravilnimi rokami pomagat obolelim.

Am i good or what?! x:px x:o)x

Dear Human,

..ne, ne...reiki je za otrok... po mojem bos ratala Ifa shamanka... x:Dx x;)x

Frank Zappa

Jeeeee... xwizardx x:o)x

Dear Human,

Jz sm pa mislila, da sm nekaj posebnegaaaa :cry: Da sem najmanj utelešenje Jezusa Kristusa... xrolleyesx

x:o)x

Oukej, hvala :palec:

Dear Human,

Jz sm pa mislila, da sm nekaj posebnegaaaa :cry: Da sem najmanj utelešenje Jezusa Kristusa... :

...ja pa kwa se... ne morta bit to dva. x^x x^x x8Dx x;)x

Frank Zappa

Hej... x:px

Dear Human,

Hej... x:px

..ne mores bit ti utelesenje Jezusa... jst sm se prvi spomnu!!! x^x x8Dx x^x ...lahko se pa zmenva, da utelesenga Jezusa spravim vate...za enih 20 minutk... x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Jst sm bla 1 tedn pred tabo rojena, smrkovc....poklonite se gospodu. :vragec: x:Dx

..rojena si ze prej... sam nisi se pa prej spomnila... in to je vazn!!! x^x x8Dx x^x

Frank Zappa

A lahko kdo kaj napiše o tranzitu Urana na natalno Luno v devici v 10 hiši. (gre za opozicijo). Luna je vladarica 9 hiše v raku, v njej sta pa natalni uran in točno na njem jupiter. Progresirana je ravno v levu (še vedno v 9 hiši) , da je hec še večji, sta tam tudi progresirani Jupiter in Vx.

Če se boste znašli....

A lahko kdo kaj napiše o tranzitu Urana na natalno Luno v devici v 10 hiši. (gre za opozicijo). Luna je vladarica 9 hiše v raku, v njej sta pa natalni uran in točno na njem jupiter. Progresirana je ravno v levu (še vedno v 9 hiši) , da je hec še večji, sta tam tudi progresirani Jupiter in Vx.

Če se boste znašli....

no ,tole me je ravno danes prijateljica spraševala: T.Urana preko natalne Lune prinese marsikaj če pomisliš,kaj vse pomeni Luna in če nadaljuješ z razmišljanjem,da prinese opozicija neke vrste prilagajanje nečemu.Pač po načinu hiše.

T.Uran v X.hiši kaže na spremembo službe,kariere,možna je nenadna nosečnost :o|o: x:)x pa še kaj bi se našlo.

Tranzit Urana preko Lune(nasploh) pa,med drugim,prinese,ker je pač opozicija večjo čustveno nestabilnost in čisto možno prepir oz.čustveno neprilagajanje ženskemu svetu okoli sebe.Bo držalo?.

urana imam,po svoje,rada saj osvobaja če drugega ne. Nekako zlezemo iz lupine v katero se sicer zatekamo in trikrat vdahnemo ter se razveselimo sonca,ki sije nekje tam zunaj x:Dx .Spremembe nam tako ali tako krajšajo čas xDDx

Seveda pa zna tudi pokazati rožičke in to na hitro.Včasih tako na hitro,da se še zavemo ne kaj se dogaja.

Rad se igra z računalniki x:Dx

Srečno!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

urana imam,po svoje,rada saj osvobaja če drugega ne. Nekako zlezemo iz lupine v katero se sicer zatekamo in trikrat vdahnemo ter se razveselimo sonca,ki sije nekje tam zunaj x:Dx .Spremembe nam tako ali tako krajšajo čas xDDx

Jaz lahko iz prve roke povem, saj mi je uran povozil luno pred štirimi leti in kaj je to pomenilo. Precej notranje osvoboditve, vezano na čustva, spremenjen odnos tudi do mame.

... Niti ne poznajo cudovitih tranzitov, ki jih ima ta oseba, za katero sprasujes in super solarnega. Ti jaz povem, kako bo? Poznam tvoje planete in primerjam: lahko recem, izbrana bo ta tretja oseba hehe in ne bos ti tista, ki izbira x^x

Moji planeti s tem nimajo veze, zato je vsakršno primerjanje brezpredmetno. Mantiska, tudi ti ne veš vsega (katero hišo je pri konkretni osebi sploh treba gledat in o katerem zakonu po vrsti je sploh govora. Je pa res, da je celo sam lastnik charta včeraj priznal, da se mu življenje postavlja na glavo ( v negativnem smislu), tako na poklicno kot zasebno. Ker so na delu slabi uranovi tranziti, sem pač vprašala.... saj veš, da se ne spoznam.Izbirat pa jaz itak nimam česa, kar ni v moji pristojnosti.

x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...