Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

:onfire: Progresirani Uran sekstil Venera... xsrcbumx xloveyx Kolk kratko bo?

Jupiter konjunkcija Neptun... x:Ix

ojla Oona,

ne vem kakšen orbis jemlješ.Kot so učili mene je pri progresijah dovoljen orbis 50'.

Pri progresijah gre za notranji razvoj.Vsekakor se boš,notranje, osvobodila vezi v zvezi z planetom Venero.(ne vem kako se ti tole kaže v natalu) saj veš česar ne pove natal ne more potrditi progresija :o|o:

Pri progresiji je tudi važno če se planet približuje drugi hiši,se pravi,da je na vrhu hiše .

Tako,da karkoli se ugotavlja na brzino je lahk udarec mimo.Da o tem,da se morajo'stvari',da lahko rečeš karkoli, trikrat potrditi(tranzit,sek.progresija in terc.progresija) niti ne govorim.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Vsekakor so nas vse učili drugače. mene recimo, da za progresije jemljemo 1°. Venera je vladarica 4. in 9.h..ker sem imela že januarja sekstil med Uranom in Venero ( ki v natalu tudi delata aplikativni aspekt) približno vem, kaj se bo dogajalo. Glede na ostale negativne aspekte je kar v redu! :palec: x;)x
Dum spiro, spero.

Vsekakor so nas vse učili drugače. mene recimo, da za progresije jemljemo 1°. Venera je vladarica 4. in 9.h..ker sem imela že januarja sekstil med Uranom in Venero ( ki v natalu tudi delata aplikativni aspekt) približno vem, kaj se bo dogajalo. Glede na ostale negativne aspekte je kar v redu! :palec: x;)x

bo držali Oona...vsaka šola po svoje.

Danes je pa eks.konj.T.Merkurja in T.Plutona :ermm: :wOOt:

Še kako ju čutim z ozirom na to,da sta natalno v VII in VIII hiši.

Pa vi?

Prima,da se s temlie tranzitnimi planeti dobro počutiš.Sem vesela zate :palec:

Merkur gre že 4.januarja 2006 v znamenje Kozoroga .Bomo postali zelooooo resnobni .Naše misli pa bodo frlele nekje po vršacih gora ... se bojim,da bomo podobni,kar se razmišljanja tiče,današnjemu vremenu. Drugače pa bo,v glavnem,vse natančno opedenano. Bo za to poskrbel Kozorogov vladar. x:Ix

Srečno!

• 4 weeks later...

imam eno 'zanimivo' sceno v tem času:

T saturn je na N sev. vozlu v 2. hiši in

T kiron je na N saturnu v 8. hiši

vse skupaj pa je v opozicji

...

*mi lahko kdo pomaga, s čim v zvezi naj bi 'čutila ta dva tranzita' ...? je to povezano s pogovori, ki jih starša načenjata o dedovanju, pa o družinskem grobu ...? je povezano s tem, da vedno močneje čutim en odpor do šolskega sistema (in raznih sistemov nasploh), da se velikokrat najdem, kako premišljujem o tem, da si želim drugo delo... ?... glede na to, da sta v špilu sev. vozel in kiron in vsakič v kombinaciji s saturnom, pa še os 2. - 8- hiša, ali gre za kakšno 'zdravljenje preteklosti'?... kaj karmičnega... ?

hvala za nasvet (namig, pomoč) xsrcx :palec:

Ola mi lahko kdo mal pove kaj pomen tranzitni Saturn v 8. hiši sploh pa če pride na natalnega Saturna?
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Poglej si temo 'Saturnov povratek'.Mislim,da je malo pod tole.

LP

Sem šla sama pogledat x:Dx in ugotovila,da je malo zapisanega.Vem,da smo o tej temi na dolgo in široko razpravljali:Torej poišči preko iskalnika.Boš našla.

Lep pozdrav

Ola mi lahko kdo mal pove kaj pomen tranzitni Saturn v 8. hiši sploh pa če pride na natalnega Saturna?

xrolleyesx xrolleyesx Po moje, da si še tko "pridne radodajke " ohladijo v tem obdobju, pri seksu mislim. Je pa tudi problem zarad denarja drugih, mogoče dolgovi in misli nanje ti odtegnejo vsako željo po pretiranem seksu. x;) Seveda poglej vse druge aspekte s tem saturnom.

xrolleyesx xrolleyesx Po moje, da si še tko "pridne radodajke " ohladijo v tem obdobju, pri seksu mislim. Je pa tudi problem zarad denarja drugih, mogoče dolgovi in misli nanje ti odtegnejo vsako željo po pretiranem seksu. x;) Seveda poglej vse druge aspekte s tem saturnom.

Radodajke xsmx

Misliš,da jih ata Saturn uči kako in kaj naprej?Itak so tole,čas prvega Sat.povratka, ena mlada leta x:Dx

LP

Radodajke xsmx

Misliš,da jih ata Saturn uči kako in kaj naprej?Itak so tole,čas prvega Sat.povratka, ena mlada leta x:Dx

LP

:palec: :palec: Točno to Anima, disciplina, razmišljat še o čem drugem, čeprav so tle ta prava leta. x:Dx No končno pa mine v dveh letih od oka. x;)x

Guest mačona
Tale Pluton trigon Venera je tortura! Čeprav je pozotiven vpliv ... Prebolevanje in razčiščevanje ... :xx!: Sočasno pa še Uran opozicija Sonce. Kdo bi razumel, kaj se z mano dogaja. xrolleyesx

Tale Pluton trigon Venera je tortura! Čeprav je pozotiven vpliv ... Prebolevanje in razčiščevanje ... :xx!: Sočasno pa še Uran opozicija Sonce. Kdo bi razumel, kaj se z mano dogaja. xrolleyesx

Verjetno ti prihajajo naproti kakšne usodne ljubezenske zveze v primeru,da gre za tranzitnega Plutona . Seveda je vse odvisno od..... saj poznaš x:)x

Uran opozicija Sonce,zopet samo domnevam,da gre za T.Urana, prinaša nenadne in neprijetne spremembe.

Ob tem tranzitu je možna ločitev oz.prekinitev partnerskih vez .Posledica so stresi :o|o:

Kot kaže močneje čutiš tranzit Urana, kot pozitiven vendar len ,Plutonov tranzit.

LP

Uran opozicija Sonce,zopet samo domnevam,da gre za T.Urana, prinaša nenadne in neprijetne spremembe.

Ob tem tranzitu je možna ločitev oz.prekinitev partnerskih vez .Posledica so stresi :o|o:

Verjetno do drži, če imaš natalno tak aspekt, jaz imam sonce uran kvadraturo, zato sem se pri tem kvadratu tudi ločila. Je pa res v tem obdobju stres na stres, uran dela človeka zelo nervoznega, na daljši rok te pa osvobodi. x;)x

Guest mačona
Verjetno ti prihajajo naproti kakšne usodne ljubezenske zveze v primeru,da gre za tranzitnega Plutona . Seveda je vse odvisno od..... saj poznaš x:)x

Kot kaže močneje čutiš tranzit Urana, kot pozitiven vendar len ,Plutonov tranzit.

LP

Pluton je tisti, ki dela tranzit na Venero. Ne verjamem, da bo kakšna usodna ljubezen, pačpa je samo premlevanje in tuhtanje in ....

Ja, tudi v 2. primeru je dela tranzit Uran. Eh, nič več me ne čudi, nobena sprememba, sem ževajena. Saj moram bit, drugače ne gre. Stres 100 na uro.

Ne vem, katerega čutim močneje, samo posledic vpliva obeh skupaj se bojim.

Verjetno do drži, če imaš natalno tak aspekt, jaz imam sonce uran kvadraturo, zato sem se pri tem kvadratu tudi ločila. Je pa res v tem obdobju stres na stres, uran dela človeka zelo nervoznega, na daljši rok te pa osvobodi. x;)x

jaz mam tudi natalno Sonce kvadrat Uran. rabim veliko svobode. bom poročala, ko bo konec opozicije.

Guest mačona

imam dve vprašanji, prosim, če mi kdo kaj malega pove:

kaj lahko prinese tranzitni Mars na Kirona v 7. hiši? pa na Severni vozel v 7. hiši?

kaj pa tranzitni Pluton na Neptunu v 1. hiši? (Neptun je vladar 4. hiše.) ali prinaša izgube, transformacije, ki se tičejo področij, ki jih predstavlja 1. hiša, ali 4. hiša ali kako? lahko pomeni, da se bo spremenilo kaj v zvezi z identiteto (glede na to, da je Nep v 1. hiši)?

Guest mačona
poleg vsega štraufenpahta mam celo leto še Kiron trigon Uran. uf, se bo dogajalo. in potem bom nova jaz, bolj zadovoljna, svobodna, ...

kaj lahko prinese tranzitni Mars na Severni vozel v 7. hiši?

kaj pa tranzitni Pluton na Neptunu v 1. hiši? (Neptun je vladar 4. hiše.) ali prinaša izgube, transformacije, ki se tičejo področij, ki jih predstavlja 1. hiša, ali 4. hiša ali kako? lahko pomeni, da se bo spremenilo kaj v zvezi z identiteto (glede na to, da je Nep v 1. hiši)?

Mars naj bi prinesel malo energetskega naboja (izziva, spodbude), potrebnega za to, da se lotiš svoje naloge, to pa je upoštevati in (pravilno) ceniti druge, ne pa sebe.

Da istočasno Pluton tranzitira Neptuna v prvi hiši, je prav zanimivo, tako Lunarna zanka ("vozel") kot Pluton sta izrazita karmična elementa, kar pomeni, da bo Pluton načel tvojo lažno samopodobo. Ko bo zadeva enkrat mimo, boš rekla "čas je že bil", zdaj ti pa to ne more biti nič kaj všeč.

Kaj ima četrta hiša s tem? Izguba? Ne verjamem. Po mojem gre bolj za to, da je tvoja samopodoba istočasno tudi tvoja varnost, TO se bo pa res sesulo. Ampak kakšne hude drame in solz jaz ne bi pričakoval pa bolečin pa tega ...

x;)x :palec:

Guest mačona
lažna samopodoba torej adijo. komaj čakam, po drugi strani mi pa tole smrdi. no ja, na dolgi rok ne more biti slabo.

• 2 weeks later...

No, pa je saturn spet nazaj v 12. hiški :o|o: , s kvadratom na sončka. Samozavest na nuli :xx!:

Dobra stran je, da se mi je pluton spravu z neptuna! Zdi se mi, da se mi počasi vrača kreativnost x8Dx Po novem pa tvori trigon z n. marsom in s. luninim vozlom v 2. hiši. Tole ne more biti tako slabo, kajneda :inocent: x?x

Kako pa si razlagate tranzitne planete, ki ne tvorijo nobene aspekta k natalnim planetom v karti? Meni uran že kakšno leto ne aspektira ničesar, pa se mi zdi malo pogrešam njegovo energičnost. Je pa v 8.hiši, je tudi vladar te hiše??

When inner situation is not made conscious,

it happens outside as fate!

C.G. Jung

Guest mačona
Dobra stran je, da se mi je pluton spravu z neptuna! Zdi se mi, da se mi počasi vrača kreativnost x8Dx

upam, da tole čaka tudi mene - poleg porušene in na novo zgrajene identitete. :vio: kreativnost sem zatrla pri svojih 16. letih in od takrat ni nič od nič. upam, da bo tranzit Plutona čez Neptun kaj pomagal. :vio:

• 3 weeks later...
..pa se luna konj. saturn... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

res je.

pozabil sem še na mojo opozicijo sonca s tranzitnim saturnom, tak da je razpoloženje temu primerno. :o|o:

Nikoli ne pozabi pogledat v kateri hiši se kaj dogaja.Samo tako boš našel cca.odgovor.Morda še' kam pes taco moli 'oz. katero hišo ti negira.Ne bo odveč pogledati aspekte,ki jih tvori: so to + ali-1 aspekti in eto...odgovor bo tu x:Dx

Vsega slabega verjetno res ne moremo pripisati Saturnu. (čeprav je lump x8Dx )

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...