Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

ja, vem

solnce + tranzitna venera sta lepo v 5.hiši, nasproti pa ata saturn, juhu, prava čaga ja x:o)x :xx!:

AtaSaturn(lahk tudi star ata) samo pazi nate.Ziher je ziher in V.hiša je V.hiša x:Dx

Saj veš...zaljubljenost pa tko naprej x:o)x

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona

v sredini julija pride tranzitni Saturn v 9. hišo. šel bo čez natalni Mars (vladar 5. hiše), Venero (vladar 6. hiše) in Sonce (9. hiše). kaj se lahko zgodi v najslabšem primeru? bojim se namreč osamljenosti. zdi se mi, da se bom totalno zakopala v delo in študij. mi zna kdo pomagati?

po drugi strani me pa zelo veseli, da se mi bo stric Saturn končno umaknil iz 8. hiše.

v sredini julija pride tranzitni Saturn v 9. hišo. šel bo čez natalni Mars (vladar 5. hiše), Venero (vladar 6. hiše) in Sonce (9. hiše). kaj se lahko zgodi v najslabšem primeru?

Ne boj se njegovih energij, postala boš modra, modrejša, pametna, pametnejša, prehod preko venere mogoče res nekako ohladi tvojo čutnost, mogoče boš raje brala kot delala , na vsak način pa te bo saturn pripravljal na višje znanje. To sprejmi kot 1x na 30 let, zato zajemi s šeflo, ne z žlico. x;)x

jaz imam Saturna natalno v 9 hiši, v konj. z MC - dvojček...

trenutno mi dela rušado v 11 hiši v tranzitih z natalnim Merkurjem ter Neptunom(mislim da v trikotniku) - nekako nisem ustarjalno razpoložena, zgodbice so vrele iz mene v preteklosti, zdej komaj dva stavka v povezavi napišem in vse na tem svet se mi zdi brezveze... ni sanj - a je to v povezavi s Saturnom????

Marsa imam v 9 - potuje proti natalnemu Saturnu... no fajn, ko da nimam že dovolj zajebanih filingov glede službe...

mrk se mi dogaja na Asc, torej Tranzitno Sonce na desc.... itak da me čaka naslenji mrk v 7. hiši, kako se bi človek lahko izneveru a :xx!:

a bo že čas da se men kaj na bolje obrne... ampak res bi bil že čas, ker trenutno se počutim kot totalno izigrani osel... na kar nekaj področjih.. naj nekdo reče da bo ok, ma borim se na različnih frontah - denar, čustva in zdravje...

ja no sej verjetno bo bolje ko bo pluton na Sončka konec leta pokuka a, al pa ko bo Saturn s Saturnom sekstil tvoril??? mah dajem odpoved temu lajfu

a bo že čas da se men kaj na bolje obrne... ampak res bi bil že čas, ker trenutno se počutim kot totalno izigrani osel... na kar nekaj področjih.. naj nekdo reče da bo ok, ma borim se na različnih frontah - denar, čustva in zdravje...

ja no sej verjetno bo bolje ko bo pluton na Sončka konec leta pokuka a, al pa ko bo Saturn s Saturnom sekstil tvoril??? mah dajem odpoved temu lajfu

Ne to delat sebi, saj so spremembe že vidne, lep pozdrav, vse dobro... xsrcx x;)x

• 2 weeks later...

Sedaj mi bo začel tranzitni kiron tvoriti kvadrat na natalnega. In to bo trajalo sedaj še pa još....

Natalnega imam v prvi hiši v biku.... načeloma tvori lepe lepe aspekte - trigon z jupitrom in marsom v 6 h ter malo širši trigon z MC v kozlu, ter sekstil z merkurjem v 12 h... aja ima pa "polkvadrat" z saturnom v 6 h...

Predvidevam da si ne morem obetati nič preveč lepega... prosim za kak komentar tega tranzita

Hvala

Sedaj mi bo začel tranzitni kiron tvoriti kvadrat na natalnega. In to bo trajalo sedaj še pa još....

xrolleyesx Zanemarljivo, nič ne bo hudega, pa tudi trajalo ne bo dolgo, to se dogaja večkrat, kvadrat z leve, z desne, opozicija, konjukcija, glej kdaj izbije tak aspekt kot je pri rojstvu. Nič posebnega se ne dogaja v karti, kar ni vpisano že v natalni karti.

Mene ena stvar zanima, ne vem ce sem se oglasila v pravi temi, a vseeno...

In sicer... zanima me, za kaksne tranzite katerih planetov (ponavadi) gre, ce ti bo umrl kdo od bliznjih sorodnikov. Se to da videt? :inocent:

Sprasujem se, ce ima pri tem kaj saturn, ki bo tvoril slab aspekt na kak planet v cetrti hisi, ali pa morda mars. Ne vem, to govorim cisto na pamet, me pa res zanima, ce je to lahko pokazatelj.

Prosim za kak odgovor. x:)x

Lep pozdrav x;)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

In sicer... zanima me, za kaksne tranzite katerih planetov (ponavadi) gre, ce ti bo umrl kdo od bliznjih sorodnikov. Se to da videt? :inocent:

To je precej kompleksna stvar. Samo en tranzit preko MC ali IC ne pomeni nujno smrti, treba je gledat še solar, primarne direkcije in še kaj. En kratek odgovor, da bo umrl oče, ker tranzitira saturn preko MC je preuranjen, čeprav pri določenih primerih drži.

A tako... Hm. :o|o:

V bistvu me zanima zato, ker z ocetom imava v natalni karti saturn na isti poziciji, in njemu tudi tranzitira preko 10.hiše in to v opoziciji na natalnega marsa, enako kot pri meni. Vprasanje pa je babica namrec, pa sem mislila, ce je pac to mozno, da bi se videlo. Vem, da je potrebno gledati se na veliko vec stvari, pac tak preblisk sem imela, sem mislila, da se to da preko tega videt. Je pa babica hudo bolna in imam obcutek, da so ji dnevi steti... :C:

Mi pa tranzitira tudi mars preko 8. hiše, pa ne tvori nic kaj lepih aspektov... :sori:

Nic, zivljenje gre dalje, morda pa ne bo vse tako hitro, ceprav imam zelo slab obcutek, me kr srh spreletava, ko na to pomislim.

Lunca, hvala za odgovor!

Ciao x;)x

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

A tako... Hm. :o|o:

V bistvu me zanima zato, ker z ocetom imava v natalni karti saturn na isti poziciji, in njemu tudi tranzitira preko 10.hiše in to v opoziciji na natalnega marsa, enako kot pri meni. Vprasanje pa je babica namrec, pa sem mislila, ce je pac to mozno, da bi se videlo.

Ja, če je poudarjeno v obeh kartah bi bilo za pogledat. Opozicija saturna in marsa človeku zablokira tudi fizično energijo. Upam, da se ne boš se tem ubadala, da bi te strah hromil že vnaprej, tudi to so že podobne energije.

kaj prinaša T. Mars v 10 hiši, preko N. Lune, ki tvori opozicijo z Jupitrom v 4. Hiši (Kozorog),kvadrat z Uranom - 2. hiša, trikotnik z Natalnim Marsom (3 hiša , zadnje stopinje Škorpijona) ter sekstil z Asc (Devica)... zakaj imam občutek, da bo tule Mars zelo občuten (trenutno se šetka po MC, Saturn je pa že prešel).... hvala vnaprej za kakršen koli odgovor...

služba, dojemanje sebe, denar... a se motim al je vse to v igri?

kaj prinaša T. Mars v 10 hiši, preko N. Lune, ki tvori opozicijo z Jupitrom v 4. Hiši (Kozorog),kvadrat z Uranom - 2. hiša,

xrolleyesx xrolleyesx Tranzitni mars je na 23.stopinji dvojčku ne more biti na luni, ki tvori 180 na jupitra v kozorogu. Ali gledaš malo naprej?

Verjetno pa se T marsa na luno lahko povzroči tudi kakšen prepir z mamo-luno, ženske osebe, mogoče lahko vezano na očeta in mamo (4 in 10 hiša), možno pa je, da se veže na tvojo kariero. Potrebno je pogledati celo karto.

a mi lahko kdo razloži, zakaj tako težko prenašam luno v raku in tehtnici?

natalna luna je na 29 st dvojčka v 10h....11h je v raku in na 13st raka se nahaja S lun. vozel....a je to zadost podatkov ....?

lp, a

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a mi lahko kdo razloži, zakaj tako težko prenašam luno v raku in tehtnici?

natalna luna je na 29 st dvojčka v 10h....11h je v raku in na 13st raka se nahaja S lun. vozel....a je to zadost podatkov ....?

Podatkov premalo, vendar luna, ki je vladar raka je močna iz precej izražena kadar je v raku in ti pretranzitita tvoj karmični vozel, prav tako iz vage tvori kvadrat na to zanko, mogoče zato tako počutje. Drugače je potrebno gledati še kaj drugega, mogoče imaš kaj v kozorogu, ovnu in je luna v raku zato tudi občutljiva.

Ravno zdaj okrog 8 ure prehaja luna v raka. Želim, da ti čimprej mine, upoštevaj pa, da bo z jupitrom tvorila trigon in mogoče malo omili.

• 3 months later...
Joj ta Mars v 8. hiši mi sploh ne da miru... tok sm štorasta te dni...sem že čist plava...konc mesca pa še Saturn pride v mojo 8. hišo....jupi hura... :xx!:
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Joj ta Mars v 8. hiši mi sploh ne da miru... tok sm štorasta te dni...sem že čist plava...konc mesca pa še Saturn pride v mojo 8. hišo....jupi hura... :xx!:

:palec: :palec: Važno, da se ne srečata, mars je že na peti stopinji device, saturn ga ne bo ujel. x;)x Mogoče ti pa mars v osmi hiši mal podžiga strast, saturn ti jo bo pa gasil. x;)x x:Dx :palec:

Ja vroče je pa res tako zunaj kot v meni... x;)x

Vseen bo pa tranzitni Mars šel čez mojga natalnega Saturna tudi v 8. hiši, tako da se mu ne bo mogu izognt edni, če ga bo preskoču... :eek: ...pričakujem da se mi nč dobrga ne obeta sam k še ne vem kaj bi to blo oz kje morm pazt...

Lunca a ti veš kaj pomen, da je Južno lunino sečišče v konjukciji z natalnim Severnem in obratno???

Lp

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ja vroče je pa res tako zunaj kot v meni... x;)x

Vseen bo pa tranzitni Mars šel čez mojga natalnega Saturna tudi v 8. hiši, tako da se mu ne bo mogu izognt edni, če ga bo preskoču... :eek: ...Lunca a ti veš kaj pomen, da je Južno lunino sečišče v konjukciji z natalnim Severnem in obratno???

:palec: :palec: Aha, tranzit marsa čez natalni saturn, to pa ja. No to ti gre skoraj vsaki dve leti in pol, pa si še tle? A ne? Nč bat.

O tem sečišču pa žal ne vem nič, mogoče nisem tko dlakocepska, da bi sploh porajtala to. Severni in juži vozel upoštevam, saj na vsakih 18 let pride na natalno pozicijo, tega sečišča pa ne porajtam.

mam občutek, da mene tud planetki mičkeno preizkušajo kolk trenutno zdržim, verjetno tule T. Mars v 12 in T. Merkur v 10. na N.Luni nič ne pripomoreta, da bi bilo samo začasno ... utrujena sem od vsega res... da ne omenjam Plutona...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...