lunca 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Hno pismu ej, kako za vraga, venera mi tranzitira skoz peto hišo in pride v konjukcijo s natalno venero, in pustim punco (nenavadno) MArs v šesti hiški prot koncu v konj z dsc, in fortuno Ja, ja, mars čez DESC, takrat je velikokrat kratek stik s partnerjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misek 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Aja, sm narobe prebrala. Čist narobe. Obadva ful rada vroče, pa trope, pa sovražva zimo.Potem pa nimata podznaka v kozorogu, vse karte(90%) kar sem jih videl pokažejo tole trditev.....saj, če vaju pa zebe se pa stisnita drug drugemu Mišek Ja moj asc pa kr je u kozorogu pa še merkur, sm čist en kozorog. A karte še kej pokažejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Kaj potem, če mi bo glihkar saturn povozu venero v četrti, lani pa je šel čez sonček, isto-rak, iv. hišica,naj potem pričakujem mojo ženskost total razsuto, resno, nedostopno..... Uf, uf, uf - "razsuta ženskost"?! Kot bi Duporja listal: "porušeno ognjišče", "odrobljena glava", "slepilo na obe očesi", ..., "razsuta ženskost", ... Morda bi bilo bolje reči, da se recimo nekoliko (ali pa opazno) ohladila ljubezen ali pa toplina v domu. Še bolj natančno pa bo jasno, če pogledaš, ČEMU (kateri hiši) vlada ta tvoja Venera v 04. Skombiniraj, pa bo nekaj nastalo iz tega. Malo bolj jasno bo vsekakor. Lep pozdrav! Bern Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 ... Kot bi Duporja listal: "porušeno ognjišče", "odrobljena glava", "slepilo na obe očesi", ..., "razsuta ženskost", ... Res rakica, nekam crnogledo gledas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Ja, če listam po Duporju, me kakšna razlaga konjukcije ali slabega tranzita kar mal prestraši. Ampak jaz pravim v obdobju najslabšega, se vedno najde kakšen dobri angel, dober tranzit in pomaga, da se tako hudo, kot mogoče piše. Najbolj pa mi dela mašta, ko pogledam na koncu stavka tri ... in pol pa gruntaj. Ampak to je pa čar astrologije. Jaz jo včasih mal primerjam s šahom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Dobra primerjava, Lunca, jaz tudi, kot tudi z matematiko. Meni pa je vsec Dupor, mi smo ob tem 'gor rastli'... Pac, jemljes tako, malo je res tumach, ampak tedaj pa se kar skoraj zabavam zraven, ko recimo ugoitavljam, katera Riba ga je tako zj**** in podobno in kaksno bazo folka je moral imeti, da je take stvari ven dobil.Pac, poseben model, vsekakor pa v tistem casu car na svojem podrocju in tudi ostaja med najboljsimi astrologi.vseeno je car, pac saj ni treba, da vse 'kupis', kar ti kdo 'prodaja', saj nihce ne pozna absolutnih resnic in ne more dati absolutnih odgovorov, saj astrologija ni eksaktna znanost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Ja Marsa, Dupor je CAR. Mene je včasih tako zjezil, da mi je to dala zalet, da sem ga brala in študirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 ... Mene je včasih tako zjezil... Mene tudi... Sem si mislila, a res, a Skorpije pa Vodnarji pa dbest!¨ Najbolj pametni - vodnarjinajlepsi - vodnarji, vagenajatraktivnejsi - vodnarji, skorpijoniitd.najbrezveznezi - vedno in povsod ribe! Pa kar vsi bodo umrli na porodu z recimo Luna opp. Pluton (sem pa vseeno sama dejansko imela kar frkico pri slednjem)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Menim, da je nekako najtezje tistim, ki imajo ASC na tej stopinji (okoli 7 raka) .si me spomnla, en primer poznam s stelijem na 7 st.Raka, mislim, da se je zakopal v delo in se žene v ene nove stvari, kak prehlad ga je lovil, no zdaj ga že Uran trigončka...Malo še in ga probam izbezat na svetlo in spomnit, da je že skoraj pomlad in da vidim, kako prestaja Saturnčka, nazadnje je komentiral, da ga Raki čutijo zdaj v kosteh seveda razumem, Saturn-kosti in kako pomanjkanje kalcija...Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Ja, res, dobro se opazuje, ti pa povezujes... Fajn, ko si povedala tole, podala ta primer! Res je takole veckrat, pa tudi poskodbe so lahko vstete (kljub temu, da gre za Saturn in ne npr. Mars), vcasih dejansko vpliva na vid, cesto dobim fidbek v zvezi s tem, ko npr. kdo pojamra, ali potrdi, ce je bilo npr. v napovedi (sploh pa ce sem opazila se kak neugoden aspekt z neptunom, potem je to kar vedno), tudi sama pa imam veckrat tole - povezavo s satrunom (recimo z luno ali asc) in vidom, slabsim... kar nekako zamegljen ali nejasen vid (kar bi prej 'pricakoval' predvsem pri Neptunu)... Asc pa zato najtezje, ker je to po mojih opazanjih 'najtezji' polozaj, ki ga lahko imas od osebnih, v primeru Raka (v primerjavi s Soncem in Luno), namrec, asc je v bistvu ravno to, kakor se kazemo navzven in je v bistvu gibalo nasega delovanja, rak pa gre ravno 'nazaj' in vase.... Ti ljudje so praviloma mocno (prevec!) navezani na dom, med tistimi, ki najtezje prerezejo popkovino, zelo se jih da 'na slabo vest', zato pa so se tudi znasli v taksnih druzinah in s temi polozaji...Luna je, ceprav gre za custva, nekako hitrejsa, ima bolj tekoco in dinamicno energijo in bolj grejo ti slabi vplivi z dnevnim tokom, se menjajo tudi z njim... na asc pa nekako tezhi in tesni, ce je saturn gor... nikakor nisi zadovoljen, torej tudi ce ti gre pravzaprav cisto dobro, to ni to.... ali ne vidis se tega, ker si se na poti, ti ze gledas cilj - saj je energija saturna zelo ambiciozna, pravzaprav pa je tudi Rak sam tak (in tudi ljudje s tem asc). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 mhm, pravi izraz res, da Saturn "zateži" Imam sestrično, ki ima natalno Saturna na asc v OVNUdve povsem nasprotni energiji, vroče-hladno, se zažene in se ustaviin se zasekira, ko je to najmanj treba potem pa spet na juriš... in tud, če gledaš, če ima kdo Saturn na desc, nekako se ne počuti dobro v svoji koži, ena nesproščenost kot eno breme celega sveta si včasih naloži nase, takim prav paše malo zraka ognja in dobrega Jupitra, Merkurja kje, da pridobi na lahkotnosti in optimizmu, ne?Stankaaa na splošno kot nekako trend Saturn v Raku ene težje razmere za družino... ali je to preveč posplošeno, mundano... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Hello, banda, kako je danes lep dan, a!? Uglavnem my chart ASC ARIES 2 stopinjisonček rak 3 stopinje*venera rak 5 stopinj- oba četrta uticain šeluna (ta je kriva za ups and downs ) 2 stopinji dvojčka, druga utamars (my grandmother, my mother and jest-vse smo tkooooo energične )LEV, 22 stopinja 6 hišaSATURN 2 stopinji leva, 5 uticamc 1 stopinja capricorna....SEWEDA...tranzitira uran skozi ribe proti asc in pluton jo šiba do mc, NAJBOLJ SE PA VESELIM KAKEGA JUPITRA DO DESC, ker si kar neki razlagam, da bo pršu princ na belem oslu in me osreču!Ma sj jst sem že tko srečna....Verjetno bo sprememba službe- drastična al kako, pluton bo vse razsu, saturn pa verjetno res ne vabi dosti v rodni domek... Allora, kaj potem pravite na vse to, eksperti in ekspertice, bomo začeli šparat za štedilnik in kahlo al kako.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Princ bo res izgleda na vidiku bolj v času Jupitra v 7. hiški, ki se bo bolj na tiho skrivnostno prikazal, ker ti vlada 12.h, ampak kot Jupiter dobrodušnež.Zdaj Saturn v tvoj dom prinaša resnost, kake odgovornosti, morda se z mamo ne bosta najbolj ujele, tako da samo čimmanj hitrih reakcij, lepo mirno, s premislekom. Tudi drugače se mi zdi strožja od očeta... Možno tudi kako dogajanje z očetom, moj je v tem času si pošlihtal probleme z zobmi, ni mu bilo lahko, a se je izplačalo, ker sedaj lahko spet normalno je...Mc bo še počakal na Plutona kar lep čas, ampak takrat prinese drugo službo, morda povsem kaj drugega, kar sedaj planiraš. Spremembo v karieri v glavnem. Ja saj ti si še mlada, takrat z mc se boš odločala. ah saj si sama že vse si odgovorila, saj si sama expert in pol! Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 O, Stanka,hvala lepa; z mamo se včasih pogovarjam v mislih, ker je že ta desto leto v nebesih, oče pa se ji je lani maja pridružil-se mi zdi, da jo je tle preveč pogrešal....glih saturn na sonce je šel...tko, da doma res ni tako, kot bi si človek želel, čeprav je želja močna in vleče, ampak potem je vedno nekako isto "razočaranje", da pa itak nč ni....veliko bolje se počutim pri babici-tam, kjer je bila domam mama, čeprav tudi tam situacija ne cveti....vsakih 7 let smrt, tko da že nekako moram verjet v onostranstvo, .... kako vladar, jupiter je natalno v drugi bjtici na 20 stopinj bikca- edino, če mi želiš povedat, da bo to dečko, ki bo imu vse značilnosti bikca, al pa kar bik sam...sj bicki so fajni, trmasti sicer, pa delovni, in povečini VEDO, kaj hočejo imet (npr. my brother), ne pa neki blablabla pabi pa nebi, pa samo neki FRAJART!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Jao, vidiš sem čisto mimo se na starše osredotočila... moje sožalje... Kakšen da bo, če ga prinese Jupiter?Lahko da iz tujine, vesel, premožen Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Sj bo, hvala. Ufa, kar tujec in bogat, kaj pa lokalni frajerji........ Uglavnem, počas, pa ne preveč hitet, pa bl čičatpačakat..... lep dan!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 če lokalni frajer, potem paše Jupiter nekomu, ki je recimo v komb.z Merkurjem jezikoslovec ali dela kot turistični vodič... lokalni frajer z neko povezavo s tujino. nič čičipačaki kar s svojim asc Ovnom naprej...lepo se mej, Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 BINGOOOOOO!! Kako si zadela, sam , da je vodnar................... . . ajej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 uf, vsaj nekaj... Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Kdo mi lahko odgovori.....Marsa!Uran tranzitira skozi ribjo 12 hišo proti asc, njami, kaj mi bodo začeli rasti brki!????ali pa mi bo mobitel pognal kar v dlani....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Lokalni frajerji! Rakica, potem pa imas res Pestro zdaj, ce ti Uran rola po 12, no to je potem tudi to, da kar hitro pades v filme, tudi zivcnost, stres (pazi na bolezni, tezave zivcnega izvora ali kar kaksne, ki jim tezko dolocimo vzrok), hkrati pa Saturn cez Sonce in Venero..., no, vsaj tolazis se, da je najhujse ze slo oz. da odhaja...Pazi se kaksnih sumljivih poslov, ne posojaj denarja, kaksni znanci te lahko izkoristijo, recimo, tudi...Zanimivo, da imas tole (So, Ve, kjer ti rola Sa) v cetrti hisi (in s starsi kot imas, se spomnim lani)... Ampak kaj - so ti pustili, imas bajto, kje bit, kaj si ptoegnila vsen vseeno iz tega, mislim tudi ali predvsem materialno?Lahko ti bo tale Urancek prinesel kaj nenavadnega, ja lahko v smislu novega loverja ipd., posebne sorte, prav lahko pa je tudi dobra (delovna) ponudba, ki bo recimo nekaj posvem novega ali nepricakovanega zate...Lahko bi bili kaksni posli v recimo marketingu ali gostinstvu, po drugi strani pa je lahko tudi posrednistvo ipd., nekaj, kjer je v igri veliko casha, ki pa ga ful dobis ali tudi ful izgubis, kaksna vlaganja, tedaj ko bo ta aspekt, bos morala biti pozorna na priloznosti in hkrati dovolj hitra v ukrepanju, kar ti bo omogocal rpedvsem Uran, pac pa bo hotel Saturn to blokirati, kar bo po eni strani dobro, ker te bo scitil pred zaletavimi odlocitvami, po drugi pa slabo, ker ti bo v breme zraven, tezje se bos 'vrgla' v kaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 O,Marsa, thanks, ja, je pustil del hiše, ta tranzit hud, pa mal boška.....tko, da nisem totalna reva,...bl reva v smislu, da žvim na nekem drugem koncu Slovenije in se pol, ko se vračam domov ob vstpu skozi hodna vrata zasmejem:"Cigani so spet doma", v smislu, da se vračam, tam pa stalno živet ne morem.....mislim, da je mamin odhod to precej poudaril oz.pripomogel k temu, čeprav bi iz našega kraja naredila hudiča in pol, kakšno fajn oštarijo ali kmečki turizem, pa tko.....sam k mi folk govori, da od tega ne bom dobro žvela.....v smislu, da je premal folka....ni dnar v vsem..sam rabm nekoga, da bo stal ob strani...tako tej tranzitki...če bom računalniška hekerka pa tud možno...uranček...jps, čeprav...v končni fazi vidm sebe le bl s tremi malimi ob sebi, kako brišem noske in jih učim brat....jps....rakoslavka, forever, čeprav z res crazy idejami (to s frajerji je res kriza, k bi skorda vse zmasakrirala, k nben ne pošteka, kdo sem.... al pa so že, pa nočejo pokazat :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Hm..kako zanimivo...moj sin ima asc v raku...in zlomil si je roko(kosti...), ko je šel prvič preko...zdaj pa mu gre drugič..Seveda, ambicije velike...po drugi strani pa velika nesigurnost...še posebej ker ima Luno, vladarico asc...v drugi hiši.Dvomi vase, v svoj uspeh...lastna predstava o sebi...je čist negativna postala...V tem času, ko se mu sprehaja Uran sem in tja po 9 hiši...je tut nenadoma zamenjal šolo...(ko je bila konj z Merkurjem...je o tem začel govoriti...ko je šel Uran nazaj v ribe...je to storil...) Eh, ja asc v raku...definitivno prevelika odvisnost od doma...zato pa tudi ima mamo rakico..in očeta z Luno v raku... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. februar 2004 Prijavi Deli 16. februar 2004 Bolj, ko berem, manj razumem, kaj šprehate.So kje napisane kakšne osnove tega vašega sanskrta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Pa kar vsi bodo umrli na porodu z recimo Luna opp. Pluton (sem pa vseeno sama dejansko imela kar frkico pri slednjem)... Ja Marsa, jaz pa imam tudi tako opozicijo pri rojstvu in to šesta (PL) dvanajsta (LU) in sem se na porodu komaj zmazala. Po mojem sem bila že malo preko. Vsaj tako se je vse odvijalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.