lunca 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 fak men..tud pade v 12 hiso.. ta hiša ni dobra a ne? a ne pomen to neke izolacije.. Pol bo vse negativno z Saturnom v Levu.. Ja, ja, sej je že zdej jupiter v škorpionu v negativnem aspketu s saturnom, zato se nam zdi, da ne moremo tko uživat, blestet, kot bi radi, saturn je vpet še v opozicijo z neptunom v vodnarju in vse tisto v škorpionu prav tako v kvadratu z neptunom v vodnarju, to pomeni, da se tvori T- kvadrat- kar napeta situacija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jupiter pride v Strelca tam enkrat v začetku decembra (komaj čakam, ker mi gre čez ASC in Jupiter ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 kdaj pa pride Jupiter v Strelca, će smem? 25. novembra je že na 0 stopinji strelca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
magda 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 V karti imam Neptuna na 13.st. Škor., kateri tvoji inkonjunkcijo z Jupitrom v Ovnu v 2.h. in Soncem v Dvojčkih v 5.h. Tranzitni Jupiter po v kratkim tvoril konjunkcijo z Neptunom in bo istočasno uplival na zgornjo pozicijo. Priznati moram, da mi še ni uspelo pogruntati kaj mi ta Jod sploh pomeni. Ali mi bo pomagal razumeti zdaj tranzit Jupitra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 novembra se nam obeta mega stelij 5-ih planetov x!x...phff... vtipkajte 24 oktober 2006 ob 11:10, Ljubljana... mater kaxen chart... power tooooook seka ven... 6 planetov s sco..(vsi osebni in še jupiter)... pluton konj. asc., pluton trigon saturn-oba v lotusu z MC-jem-oba sovladarja asc.... sonce-mars-venera exaktna konjunkcija na samem začetnu scorpijona... 0 stopinja-po Stojanovicu zmerom pomeni začetek nečesa... torej začetek globalne transformacije, ustvarjalne energije???... izhod iz karme???... odprta vrata, da postanemo vsi kreatorji?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Jaz bom v prihodnjem solarcu imela ta stelij, ki ga omenjaš Samson.Pet planetov v škorpijonu, no, Sonce je itak vedno na istem mestu kot v natalcu.Kot samostojna karta - bo nabasana V. hiša. Sami dobi aspekti, komaj čakam Že nekaj let je vse skupaj nabasano s slabimi zvezdami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 men tud v 3h...pester november in še pol dolgo časa očitno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Hello, tranzit mojega plutona na MC..mm, ja neki se že dogaja....prav res bo prišlo do spremembe.Veliko vzorcev in občutij kar ne paše več v moje življenje... Upam, da res prihaja tisto, kar bo boljše in "tapravo." Ja, imam pa tranzitni saturn na natalni saturn, baje... Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 So rekli, da bo sonce, ampak bo deževalo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 Rakica, bova skup premlevali in predelovali, tegale, T.Plutona na najinem MC-ju Na kateri stopinji Strelca pa imaš MC? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 No,jz bi se vama pa pridružla... mam tud Mc v strelcu in sicer na 2,44.. Torej tranzitni pluton se zdj zadržuje v strelcu??A je že šel preko mojga mc-ja. .Drugač mam tud progresirano luno v strelcu,v natalni karti pa še tud neptuna na 16.07 strelca.. In kaj prinaša tale tranzitni pluton v strelcu v mojem primeru,?Se zgodi kaj posebnega ,ko prečka progresirano luno,neptun in Mc??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Moj tranzitni pluton je trenutno na 24 stopinj strelca, deveta hiša.Natalno je na 8 stopinji vage v sedmi hiši.Mc imam na 2 stopinji kozoroga. Zanimivo je predvsem to, da imam trenutno progresirano sonce(natalno v raku) na drugi stopinji leva-natalno pa je točno na tej stopniji saturn.To se pravi conj sonce sat. Saturn iz PETE hiše dela trigon na neptuna na 12 stopinji strelca... Do prehoda plutona še ni prišlo, baje čez leto in pol do dve leti.Občutek imam, da se pripravlja "teren", danes prav drugače razmišljam, kot sem včeraj, se mi zdi... Kot, da bi do zdaj živela napol v sanjah!!!!!!! Kaj pa vi mislite, kakšne teme bo začel pluton predelovat?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 aja Rakica, moj MC je na 26.Strelca. Ti še kar čakaj .. Progresirano Sonce na N.Saturnu ti želi osvetliti nek problem.Odvisno ,seveda,od natala.Tam boš problem tudi našla. Pri tranzitu Saturna 120* Neptun boš verjetno ugotovila,da ni vse tako kot je videti,saj prične Saturn 'odkrivati' laži.Zaradi tega tranzita ,verjetno,živiš 'kot v sanjah' Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 No,jz bi se vama pa pridružla... mam tud Mc v strelcu in sicer na 2,44.. Torej tranzitni pluton se zdj zadržuje v strelcu??A je že šel preko mojga mc-ja. .Drugač mam tud progresirano luno v strelcu,v natalni karti pa še tud neptuna na 16.07 strelca.. In kaj prinaša tale tranzitni pluton v strelcu v mojem primeru,?Se zgodi kaj posebnega ,ko prečka progresirano luno,neptun in Mc??? Tranzitni pluton je že zdavnaj preko tvojega MC. Tam je bil približno pred 6-7 leti. Tudi preko natalnega neptuna ti je že šel, njegov vpliv na progresivno luno je sigurno opaziti, vendar vprašanje, če ni že mimo?? Pluton je precej na koncu, vplival bo samo od 24-26 stopinj, zato bosta Čveka in Rakica to občutili bolj kot drugi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 ...saj ni res pa je... gledam dans, pa vidim da je t.saturn že mimo natalnega, za debelo stopinjo kr čez vikend a je to to? To je to, pa nč ni blo hudga, mogoče je samo izrazu energije natalnega saturna, poglej koko je aspektiran, kje v keri hiši leži in mal še počak, je le bog časa in dela mal z zamudo, kakor pri kom, pri enih je čutiti tranzit že tudi stopinjo prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Lunca..torej pri men je že vse mimo..Hvala bogu..vsaj neki.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Trenutno sem tako mirna; mislim, da vse kar se ima za zgodit, se bo zgodilo.Je pa tako, da če ne veš, da ti traniti mešajo šrene, lahko nardiš enkp škode-ne veš pač točno kaj pa kako....pluton je sploh tak planet, ki se manifestira burno, pmete pa vse, kar je treba, to z lažmi, ja, to se mi pa že kake dva tedna dogaja-opazujemm, malo sklepamin tisto, kar sem tuhtala včeraj, se je danes zgodilo; to se pravi da sem malo jasnovidna ... Al pa da sem z glavo pri stvareh... In, katere plutonovke zadeve se bodo obravnavale? Hvala za odgovor! lep dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Zdj berem; saturn! JA, JA.tO bo to. Čveka, ja bova skp čekirali. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 jaja, saj pravim da je že MIMO za stopinjo in pol celo že, ne da se približuje je možn da je to prneslo konkretno napredovanje v biznisu? a si kaj prečekiral če se morda,Saturn,še vrne na imenovano stopinjo? Včasih se vrne 2x Saj veš,R.gibanje plan eta Malo poglej.Se splača. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 Verjetno Saturn,po načinu hiše,od tebe zahteva malo več odgovornosti.Morda prav v povezavi z družino,familijo,mamo...pač Luna. Kadar se najdeta v aspektu Saturn in Luna res ni,da bi od veselja vriskal Bo tudi to mimo.Glavno,da veš,da se dogaja. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 ne vem več kje so tranziti...pa kje sem js....sam še delam ....... .....pa upam, da se čim prej privadim na nov ritem.......sej drgač mi je ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. avgust 2006 Prijavi Deli 17. avgust 2006 bo že res, dans so smo se po dolgem času vidli, pa so mi že kuj šli na živce čuj, kaj pa prinese saturn ko gre prek ascendenta, oz. se tam še malo zadržuje, to se bo tut zgodilo v par letih, ker ga mam natalno v 11.h? in bo delal opozicijo na natalno venero v 7.? kaj pa če je v 1.hiši venera na ascendentu? thx Ko bo šel Saturn,čez nekaj let,preko tvojega ascendenta te bo,verjetno,postaral Počakaj malo na odgovor. Venera na ascendentu pa pomeni,da je človek lep za pogledat. Ascendent je pač naše telo in nič drugega.Vsaj kaj posebno drugega ne. LP ne vem več kje so tranziti... Če ne bi občasno pokukala na forum bi tudi jaz spregledala,določene,tranzite. Zaenkrat samo čakam ko mi Luna' odprogresira' iz znamenja Škorpijona v znamenje Strelca,da bo mir. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 HM, natalni saturn dela trigon na neptuna-zdaj je pa sonce progresirano na natalni saturn,kako se temu reče-dela egzaktno konjuncijo. Odkritja na delavnem mestu?Tista, meni že znana kar en čas, so se zdaj pokazala ostalim! Tko nekako. UUUUUUUUUUUUUUUUUU, kako ja zanimivo, astroloiga in planetki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 jaja, saj pravim da je že MIMO za stopinjo in pol celo že, ne da se približuje je možn da je to prneslo konkretno napredovanje v biznisu? Verjetno je preko trdega dela prišlo tudi napredovanje, vsaj pri saturnovih tranzitih je tko, da te nagradi točno tolk, kolkr si vložil in nč več in nč manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 kje se pa vid v karti ce clovk dobi kaksno bolj stalno sluzbo?..neki da se skoz ne prekinja... ta študentski servis me prov ob živce spravla x!x Potrebno je gledat pozitiven aspekt jupitra, urana, saturna na MC, deseto hišo, vladar šeste hiše v pozitivnem aspektu in še veliko podobnih dejavnikov, ki so vezani na 6 ali 10 hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.