Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Guest mačona
gledam malce naprej ... čez dobro leto mi bo Jupiter tranzitiral 2. hišo. vrh 2. hiše imam v Kozorogu (natalno je Saturn v 11. hiši). in me zanima, ali bodo kakšni cekini. natalno imam med drugim Luno trigon Asc, jupiter, Uran in Luno kvadrat Saturn. ali moram gledati tudi kašne morebitne tranzite z Luno in Saturnom?
Deli na socialnih omrežjih

definitvno trenutno čutim 12 hišo v kateri se gnete kar nekaj obiskovalcev... nimam lahkega obdobja. sama sebi ustvarjam omejitve, prepreke, izoliram se... vsaj upam, da je to to... da bo kmalu minilo. Malce bi rabila zadihat...

A je možno, da "srečaš ljubezen" na delovnem mesto, če je tranzitni jupiter eksaktno na natalni veneri v 10. hiši v sekstilu z natalnim saturnom v 8. hiši...pa tranzit južnega luninega sečišča (8 hiša) je v eksaktni konjunkciji za severnim in seveda obratno....
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona
zdej mi je Jupiter končno prišel v 12. hišo (Škorpijon) in sem se začela spet mal bolj poglabljat v astrologijo, branje dlani, sanje - vse to, kar me od ezoterike najbolj privlači. včeraj sem naredila analizo natalca in tranzitov obema cimrama in sta bili ful zadovoljni, kar pohvalili sta me, da znam govort tko fajn iz glave, fajn povezujem baje. tut sodelavki svetujem že par dni in pravi, da jaz MORAM to še en dan delat poklicno, ker mam vse tko v glavi, vse slike in tko ... pa tut prejšnja življenja, onostranstvo - o tem se tut dost sprašujem zdej, kaj sem bla v prejšnjih lajfih in kaj je "tam čez", iščem Boga, ...

A je možno, da "srečaš ljubezen" na delovnem mesto, če je tranzitni jupiter eksaktno na natalni veneri v 10. hiši v sekstilu z natalnim saturnom v 8. hiši...pa tranzit južnega luninega sečišča (8 hiša) je v eksaktni konjunkciji za severnim in seveda obratno....

:palec: Možno, lahko bi bil kasneje to tudi mož, zakaj pa ne, tak tranzit je preko natalne venere, ki v deseti hiši kaže na ljubezen na delovnem mestu, tko samo 1x na 12 let, v sekstilu s saturnom, zato bi rekla, da je mogoče čist tisti ta PRAVI? x;)x

Guest mačona

zdaj sem pa kar šokirana in presunjena, do kake ugotovitve sem prišla! :O: :OO!:

zdaj mam 4 dni tranzitni Mars kvadrat natalni Neptun ... včeraj šla ven, pila alko, .... sem ga spila že tudi več, pa mi ni zaštekala motorika, normalno sem govorila, vse normalno videla, čutila, ... včeraj pa sem poleg vseh ostalih prej naštetih simptomov v obratni smeri, videla megleno, stopljeno prav vse,in ko sem šla domov, ko sem hodila, so mi prav zginjala tla pod nogami, ko da bi stopala 5 cm nad tlemi ... pa vem, da mi tega alko ne more nardit! sem 100 % x!x

razne če je to posledica enih substanc, ki sem jih zaužila nevede in ne po svoji lastni volji ... ampak itak se vse navezuje. x:Dx :vio:

največja ironija pa je, da sem preden sem ga mela pod kapo rekla cimri, ki je mela obute petke in se je spotikala, če ma slučajno občutek, da ji zginjajo tla po nogami. no ja, sej ona je pa tut Riba ... x:o)x

zdaj sem pa kar šokirana in presunjena, do kake ugotovitve sem prišla! :O: :OO!:

zdaj mam 4 dni tranzitni Mars kvadrat natalni Neptun ... včeraj šla ven, pila alko, .... sem ga spila že tudi več, pa mi ni zaštekala motorika, normalno sem govorila, vse normalno videla, čutila,

:palec: x;)x Ja tale aspekt res zašteka- neptun vso fizično energijo- mars in supstance take ali drigačne, človeka sigurno odštekajo. Opazuj marsa pri njegovih tranzitih in vsaki dve leti in pol kolikor porabi za obhod čez cel zodiak, bo verjetno najbolj močan, ko sede na neptuna in tvori konjukcijo. :xx!:

Guest mačona

zanimivo je še to, ker mam natalnega Marsa v Levu in sem lih ta dan pustila in porazdelila vse fercege. kr brez ognja sem ostala. x:Dx x:px

uuuuu, ko bom mela tr. konj. bomo torej direkt mamile v žile. šit, k mam v natalcu Luno ink. Neptun. fak! :C: :O:

uuuuu, ko bom mela tr. konj. bomo torej direkt mamile v žile. šit, k mam v natalcu Luno ink. Neptun. fak! :C: :O:

xrolleyesx Nč ne bo hudga, ker zdej vse to veš, ozavesti pravilno in uporabi svojo voljo, zato pa je astrologija. x;)x

Res pa je, da kakšne hude tranzite je težko obrnit sebi v prid, ampak vsaj poskušamo.

Guest mačona
kaj čem rečt, Pluton na Neptunu mi je zdej prav kul. :vio: :palec: Saturn mi je v zgodnjem otroštvu naredil veliko škodo. zdej bo gor čez kako leto tut Jupiter. sicer pa se fajn štekamo s planeti in celo pogovarjamo se, sočustvujemo .... x:)x xsrcx zato sem pa tok prtegjena, sam rajš tko kot pa ... :inocent:

Jst imam pa tranzitni neptun opp na natalnega marsa v šesti v levu.Ja, to bi lahko bilo kaj na delovnem mestu, samo ne vem, če ni tud mene neki včeri mahnilo, popolne zvrnila par prirrrrčkkkkov na balkonu in zraven pofumala 5 čikov- to se mi pa že en lep cajt ni nardilo.

Boljš bi blo, da bi se usodno zaljubila....

• 2 weeks later...

Spet rabm eno razlago glede tranzitov, ker se mi obeta kar precej neprijetnih aspektov na naslednjih dneh....Saturn mi mal nagaja.... :xx!:

t. Saturn trigon n. Neptun (12. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Luna (4. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Uran (10. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Sonce (10. hiša)

t. Saturn sekstil n. Pluton (9. hiša)

t. Pluton kvadrat Lunino sečičšče

t. Saturn je v 8. hiši

t. Pluton je v 12. hiši

lp in hvala že v naprej

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Spet rabm eno razlago glede tranzitov, ker se mi obeta kar precej neprijetnih aspektov na naslednjih dneh....Saturn mi mal nagaja.... :xx!:

t. Saturn trigon n. Neptun (12. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Luna (4. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Uran (10. hiša)

t. Saturn kvadrat n. Sonce (10. hiša)

t. Saturn sekstil n. Pluton (9. hiša)

t. Pluton kvadrat Lunino sečičšče

t. Saturn je v 8. hiši

t. Pluton je v 12. hiši

Saturn te bo malo prizemljil, predvsem pa te bo ohladil glede na njegovo kvadraturo z luno, s soncem prinesel mogoče malo slabšo vitalno, prehlad, mogoče kakšno težavo z avtoriteto v službi npr, mogoče z očetom?

Saturn z luno v kvadraturi te ohladi čustveno, mogoče več težav z ženskami, mamo?

Pri vsem tem pa ugodno, da ti bo dobra filozofija pomagala pri vsem premagovanju ovir. :palec:

Po vsem hudem sledi nagrada. :palec:

Guest mačona
zanima me, ali lahko tranzitni Saturn v trigonu z natalnim ASC vpliva na "nenamerno" hujšanje in poslabšanje videza (te mal postara :o|o: )? tole se mi zdi, sem mela julija letos, ko sem bila res grda. :o|o: ampak najprej sem shujšala, da je joj, pol pa zapadla v tako depro, da sem se zredila kot že dolga leta ne ...

zanima me, ali lahko tranzitni Saturn v trigonu z natalnim ASC vpliva na "nenamerno" hujšanje in poslabšanje videza (te mal postara :o|o: )

xrolleyesx Ne, ne, trigon to ni povzročil, kvečjemu bi konjukcija ali kvadrat. Poglej, če je bila napadena luna, sonce, mogoče slaba 6.hiša?

Lunca tko je glede tistga t. Saturna...mam ful problemčke v službi...odnosi so en kaos...kljub temu sem še vedno pozitivna pa ne vem od kje to...

A mogoče veš kaj pomen Jupiter v 10. hiši poleg tega, da naj bi ful pozitivno deloval na poslovni plati...zdej ga mam direktno na Uranu, kmalu bo pa še na Soncu...ful me matra študij k se nikakor ne morm spravt, da bi ga dokončala poleg tega mam pa ful slabe odnose v službi čeprav še nisem čist obupala..

Lunca tko je glede tistga t. Saturna...mam ful problemčke v službi...odnosi so en kaos...kljub temu sem še vedno pozitivna pa ne vem od kje to...

A mogoče veš kaj pomen Jupiter v 10. hiši poleg tega, da naj bi ful pozitivno deloval na poslovni plati...zdej ga mam direktno na Uranu, kmalu bo pa še na Soncu...ful me matra študij k se nikakor ne morm spravt, da bi ga dokončala poleg tega mam pa ful slabe odnose v službi čeprav še nisem čist obupala..

Jupiter v 10 hiši natalno kaže tvojega zaščitnika, angela varuha. To je pokazatelj, da v karieri lažje uspeš kot kdo drug. Ti verjetno misliš tranzitnega jupitra, ki je sedaj v 10 hiši? No na uranu to ni slaba konjukcija, nasprotno.

Da zdaj ne špila tko kot bi rada, je krivec saturn v levu, ki je v kvadratu na ta jupiter in tudi neptun v vodnarju bluzi tega jupitra na drugi strani, to pomeni T-kvadrat in težave na hiše katere zasedajo.

Vedi pa, da jupiter kmalu zamenja znak in tudi saturn ga izpusti iz slabega aspekta, jupiter na soncu ti bo prinesel več optimizma, mogoče kakšno kilco gor, mogoče kakšno ekspanzijo na drugem področju (večkrat ženska lahko zanosi)???

Kaj pa imaš natalno v 9 hiši? Tam večkrat kakšen planet kaže na prekinjen študij- neptun, uran, mogoče saturn, ki kaže da kasneje zaključiš???

Enostavno se bo potrebno potrudit, naša osebna volja ima tudi nekaj prstov zraven. x;)x

Ne boš verjela tale t. Jupiter zgleda že deluje na moj apetit, tko da bo verjetno kakšna kilca gor...glede nosečnosti bomo pa še vidl x;)x

9. hiša je v Tehtnici pa Plutona mam tam

Oh k bi se ta volja za študij pr men kej pokazala...no sej za začet je že sam za končat ni...mogoče mi pa ta Merkur v Strelcu mal preglavice dela...pa še v konj. z Neptunom... :inocent:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...