Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Nič ne sme bit opravičeno k jaz bi tok rada pa se nikakor ne zmigam...joj k bi se mi tuki pokazala ta moja volja kokr se pr drugih stvarih da o trmi ne govorim x:px
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Kateri tranziti napovedujejo smrt v lastni natalni karti? ... Kaki SAturn čez Sonce?

in ali se v naši natalni karti da razbrat izgubo (smrt) bližnje osebe? :o|o: ... A so ti tranziti vedno povezani s Saturnom? :o|o:

Kateri tranziti napovedujejo smrt v lastni natalni karti? ... Kaki SAturn čez Sonce?

in ali se v naši natalni karti da razbrat izgubo (smrt) bližnje osebe? :o|o: ... A so ti tranziti vedno povezani s Saturnom? :o|o:

Težko je napovedati smrt samo iz natalne karte in tranzitov nanjo. Sploh pa ubogega in nič krivega Saturna

pustimo ob strani.

Vsekakor pa se smrti,vsaj običaj je tak,NE napoveduje.

Gospa je navajena,da pride,ko je čas. :o|o:

Lep dan, še naprej!

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Jaz bi prej kakega Plutona vpletla vmes ampak raje se ne poglabljam v to.

lp!

Jaz bi prej kakega Plutona vpletla vmes ampak raje se ne poglabljam v to.

lp!

V primeru,da študirate astrologijo:kateri planet vas popelje onkraj (v tujino),v neki drug svet?

Vsekakor pa tranziti kot taki,ne povedo nič.

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Guest mačona
V primeru,da študirate astrologijo:kateri planet vas popelje onkraj (v tujino),v neki drug svet?

Vsekakor pa tranziti kot taki,ne povedo nič.

LP

mene Jupiter skoz mede, če študiram kaj ali ne, pa Neptun me mede, pa Uran tudi ... v glavnem Jupiter. :P

xrolleyesx xrolleyesx

Ne bi rekla, da je krivec saturn. Bolj bi gledala plutona, ki včasih prinaša duhovno ali fizično smrt. Sploh pa iz karte osebe težko vidimo smrt dotične osebe, kajti ponavadi to občutijo bolj tisti, ki ostanejo in žalujejo za njim. Iz več primerov se je v karti umrlega videl lep trigon jupitra oz. celo konjukcija jupitra z ASC, kot neko dolgo potovanje. x;)x Saj to v bistvu tudi je. Oseba takrat ne trpi, zato gledamo grde aspekte npr pri svojcih.

o mašinca :eek:

kateri tranzit najbolj za ziher napoveduje spremembo delavnega mesta, oz. izgubo službe, da sam pustiš delo... sem mislila da bo to prinesel Saturn v 10 hiši pa ni... in trenutno si niti ne želim zamenjati službo, želim samo biti doma in se posvečati sebi, ammi in tamali... pa ne najdem energije da bi povedala, da odhajam (grrrr)... ampak mal sem že sita vsega, bolj se trudim razumet in se psotavit v kožo določene osebe, bolj spoznavam da sem upravičeno v filingu da me izkoriščajo v določenih pogledih... upam, da kakšen tranzit v bližnji prihodnosti nakazuje na to, bi rabila mal pomoči od zgoraj...

oz. izgubo službe, da sam pustiš delo...

xrolleyesx Sem gledala zadnjič eno karto gospe, kjer je natalno uran v 10.hiši (služba) v kvadratu z njenim natalnim marsom v 1 hiši. Ko je uran prišel v konjukcijo z njenim natalnim marsom in je sprožena ta natalna kvadratura, je sama dala odpoved službe. Mars, njena energičnost je prekipel, dosti ji je bilo in odpoved ni bilo težko napisat.

xrolleyesx xrolleyesx

Ne bi rekla, da je krivec saturn. Bolj bi gledala plutona, ki včasih prinaša duhovno ali fizično smrt. Sploh pa iz karte osebe težko vidimo smrt dotične osebe, kajti ponavadi to občutijo bolj tisti, ki ostanejo in žalujejo za njim. Iz več primerov se je v karti umrlega videl lep trigon jupitra oz. celo konjukcija jupitra z ASC, kot neko dolgo potovanje. x;)x Saj to v bistvu tudi je. Oseba takrat ne trpi, zato gledamo grde aspekte npr pri svojcih.

tnx lunca x;)x ... res nisem vedela tega in zanimivo, da v karti umrlega smrti niti ni zaznati. A tisti grdi aspekti pri svojcih so pa povezani bolj ali manj lahko s Plutonom?

Kako bi ti razložila vladarja 8hiše v 7hiši? V enciklopediji astro. pise: zveze sklenjene zaradi umrlih,...pa mi je to mal tako tako, sploh glede na to, da 8 hiša ne pokriva le področja smrti, temveč tudi spolnosti npr., al pa rojstva...?

x:)x

Kako bi ti razložila vladarja 8hiše v 7hiši? V enciklopediji astro. pise: zveze sklenjene zaradi umrlih,...pa mi je to mal tako tako, sploh glede na to, da 8 hiša ne pokriva le področja smrti, temveč tudi spolnosti npr., al pa rojstva...?

:palec: Točno, 8.hiša je nasprotje od druge hiše (hiša lastnih financ in lasnte vrednosti), zato kaže na denar drugih, kaže našega partnerja (sklenjena poroka, nadaljevanje 7 hiše) seks, in zato ne glej samo skozi smrt. Glej, tako, da pade vladar 8.hiše v 7. hiša in s tem pridobiš denar od svojega moža, kasneje mogoče tudi dediščino od njega, glej, da bo umrl pri 80 letih. x;)x

x:Dx haha si faca... čim kasneje, a ne... da se bo čimveč nabralo x:Dx , pa fajn bi bilo tam ene 20let razlike pol med nama, da mi tista dediščina zna v penziji sploh kej nucat x;)x :vragec: x:Dx ...

Če kaže 8hiša rojstvo-smrt, začetek -konec, potem mora najbrž kazat tudi ločitev... Kar pomeni, da bi bilo možno, da tisti denar ni nujno dediščina, ampak del premoženja ob ločitvi? A imam prav? ...

x:)x

kaj kaže pol jupiter v 8.h v ovnu?

Tam, kjer je jupiter tam je zaščita. Verjetno boš na področju dediščin, denarja od drugih na sploh bolj srečne roke, tudi na seksualnem področju ne more biti slabo x;)x in verjetno boš umrl z nasmeškom na obrazu x;)x , no to vse vzemi bolj v prenesenem smislu, če je jupiter dobro aspektiran, če pa ni, je pa mal slabše v zvezi z naštetim.

Če kaže 8hiša rojstvo-smrt, začetek -konec, potem mora najbrž kazat tudi ločitev... Kar pomeni, da bi bilo možno, da tisti denar ni nujno dediščina, ampak del premoženja ob ločitvi? A imam prav? ...

:palec: Seveda, saj to je tud denar od drugih, sploh od zakonskega parnterja (8.hiša.

Uf, 8 bajta pomen tud premoženje zakonskega partnerja :0: ajaj,...no, če se da, si ne "omislite" partnerja z 8 hiško v škorpiji v kateri sam na široko megli neptun,......pih, se ne čudim zakaj je moj mars v drugi hiški dobil "porcijo" da uničuje lastnino drugega,....hm, pa je v dobri veri "pospravljal" samo svoje stvari v nasprotnika,....no ja, mi je že bl jasn x^x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Uf, 8 bajta pomen tud premoženje zakonskega partnerja :0: ajaj,...no, če se da, si ne "omislite" partnerja z 8 hiško v škorpiji v kateri sam na široko megli neptun,......pih, se ne čudim zakaj je moj mars v drugi hiški dobil "porcijo" da uničuje lastnino drugega,....hm, pa je v dobri veri "pospravljal" samo svoje stvari v nasprotnika,....no ja, mi je že bl jasn x^x

x;)x :palec: Ja silki, škorpionska hiša je že zodiakalno 8 hiša in če je to še v karti sami 8. pa neptun, jej, jej, tisti mars v drugi hiši je dobil zamegljeno porcijo, sigurno. Drugače že itak mars v drugi hiši pomen " više trošim, nego primam" x;)x :palec:

To imam v lastni karti tudi jaz, zato vem, da je dnar za med ljudi. x:Dx

Guest mačona
shit, čez dva mesca se bo tranzitni Saturn prifural do natalne Venere v 9. hiši. kaj bo to, konc ljubezni, manj denarja, kaj? vsi možni odnosi na preizkušnji? Venera je vladar 6. hiše, če kaj pomaga ta podatek. pa 11. hiše tudi, če upoštevamo Tehtnico in Bika.

Ja, ane? xDDx :palec:

Mi je všeč tovrstna marsovska finančna logika,....pa na dolgo stezo je vedno "više trošim, da mogu da više primam",......vsekakor krog je lepo sklenjen, deficita pa tudi ni... x;)x

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

men tud jupiter v osmi...sam kar se premoženja tiče, ga je treba tud odplačat...s kreditom....tako da glih ne vem, če je to res tak strašen dobitek....razen če me loterija še čaka..... :o|o: x;)x

lunca, kaj pa mars v 4h na 7st strelca.....?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ja izgleda, da nas je kar velik x:Dx ,... jaz tud jupitra v osmi hiši,... tvori pa edini aspekt: kvadrat z merkurjem...

Zdej al bom nepremišljeno zapravila premoženje al pa bom tolk neumna, da ga bom odklonila, češ sej ga ne rabim... Kokr se poznam, to niti ni tolk nemogoče, ker se zdim včasih preveč ponosna, da bi od koga kaj jemala (slab filing, da nisem tistega sama prislužila). No, mogoče me bo življenje naučilo, da je včasih tud dobr kej od drugih sprejet.

drugač pa hvala lunca za razlage x;)x x:)x

lunca, kaj pa mars v 4h na 7st strelca.....?

Mars v 4 hiši kaže precej naporov v hiši doma, mogoče kaže mars enega od staršev, njegove energije, boje z njim? Nevarno je samo pri slabih tranzitih čez mars zaradi ognja. Zanima pa me, kako je vplival tranzit plutona preko marsa približno 6-7 let nazaj, v glavnem nisem pogledala točno kdaj je bil na 7 strelca? Kaj je bilo takrat v domu? Kakšna agresija, ta konjukcija res ni lepa? Probaj se spomnit. Seveda poglej tudi vladarja strelca jupitra kje in kako je aspektiran.

Lunca, mi lahko poveš kako bo to vplivalo name. xrolleyesx Gre za dolgoročne vplive: Saturn trigon Chiron, Jupiter trigon Saturn, Mars v 9. hiši. V natalni karti imam Saturn v Raku v 7. hiši, brez aspektov, Jupiter v Ribah v 2. hiši, tvori kvadrat z Neptunom, inkonjunkcijo s Plutonom, sekstil z Asc., trikotnik z MC. Chiron imam verjetno v Ovnu, ampak ne vem, če je prav KJE SE GA LAHKO IZRAČUNA?, za aspekte ne vem. Mars imam tudi natalno v 9. hiši v Tehtnici. Če rabiš še kakšne podatke, sporoči. Kje pa si lahko izračunam črno luno? Hvala. xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...