konj 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ...spremembe!! Kako pa vpliva na osebo,ko se Ascendent in Pluton točno križata- 0° razmaka? ... Lahko ti povem svojo izkušnjo... Pred kakimi 4leti sem imela tranzit Plutona čez natalni Neptun in Asc... Me je tudi spremenilo: pred tem sem bila veliko bolj odločna, trmasta, tisto kar sem se namenila mi je ratalo,.... v času zadnjega (tj 3x) tranzita Pltona se je to spremenilo. Spomnim se, da sem ravno, tik preden je P tretjič šel čez Nept+ASC, naredila k sreči vse izpite na faxu in polovico diplome. Drugo polovico sem dokončevala po tranzitu in z ogromno muko!... Če sem prej lahko brala zbrano in mi so mi bile stvari hitreje jasne, sem potem le z neko muko zdržala pri knjigah, nič mi ni šlo v glavo, nezmožna dve minuti koncentracije, čutila sem, kot bi me nekaj obteževalo (približno tko kot takrat ko vreme pritiska navzdol) ... Življenje se mi je upočasnilo, kar sem se namenila, mi ni ratalo, in glede na to, da sem po faxu iskala službo, in mi nič ni ratvalo, sem začela postajat tud mal nervozna. Iskala službo 1,5leto... in verjemi mi, da so se mi v tem času razne predstave o življenju + tem kako bo moje življenje po faxu ipd, dodobra razbile na tisoč in en košček. Čutila, da se je nekaj dogajal "v zraku", pa pojma ne imela kaj... sem bila tolk zmedena od vsega, da me je začelo pošteno skrbet, kaj bo z mano, ... in sem šla k jasnovidki (češ da mi bo ziher kej obetavnega povedala, me potolažla). No, pa mi je "pomagala" razbiti še tiste zadnje iluzije, ki sem jih imela o svoji prihodnosti. In tko sem na koncu pokleknila... Še danes pogrešam nekaj tiste svoje stare odločnosti... čeprav upam, da jo bom v naslednjem letu, s pomočjo Jupitra čez 12h in ASC, zopet mal prigarala nazaj. Izgubila sem pa tisto strogost, postala bolj mehka dušca, ... Zanimivo mi je tudi to, za kar nekaj stvari sem včasih rekla, da jaz pa tistega nikoli... pa sem kasneje skor ves tisti zarečen kruh tud pojedla In sedaj raje nič več ne sodim Aja, pa še to... Pluton se muva zlo počas, in njegove spremembe pridejo še pol mal z zamudo kakega leta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Aja, pa še to... Pluton se muva zlo počas, in njegove spremembe pridejo še pol mal z zamudo kakega leta... Pluton potuje počasi. V letu včasih naredi samo stopinjo. V času retro gibanja se pomika nazaj, zato nam ponavadi tretjič, zadnjič ko pretranzitira ASC ponavadi naredi zadnji pečat in še enkrat mahne z repom in to najmočneje.Kot vidim ti Konj in tako tudi Pozitiva opisujeta prehod plutona preko ASC, ki vedno prinaša nekaj kriz v življenju. Res je verjetno črna energija, ki se nas takrat polašča kriva za bolj depresivno vzdušje, vendar ponavadi pluton, ki pozna samo črno in belo (bež tonov ne pozna), prinaša točno nasprotno od tistega, kar je bilo prej. Če je bil prej nekdo precej " črno pobarvan", ga spremeni v velikega optimista in obratno. Veseli pa me, da nobena od vaju ni imela opravka z večjimi krizami, kajti preho plutona lahko človeka pretransformira tudi precej bolj kritično. Če se človek sam ne spremeni, potem pride do kakšne velike katastrofe, nesreče, kajti to človeka vedno spremeni.Vendar se veliko takih poberejo kot ptič feniks iz pepela. Postanejo drugačne, močnejše in boljše osebe. Je pa res da tak tranzit človeka zmatra in nekaj časa traja, da se spet pobere. Vendar čisto tisto stara oseba ne bo nikoli več, kar je pa verjetno potrebno, saj vse staro umira in človek gre naprej drugačen, boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Hvala lepa. Sem pogledala na astro.com in piše,da je Pluton v konjukciji z ascendentom od konca decembra 2005-sredine oktobra 2007. Kako pa je,če je Saturn v sekstilu z MC? Baje,da moram bit previdna?In še Mars imam trenutno v 10.hiši..To pa je nekaj v zvezi z ambicijami? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Kako pa je,če je Saturn v sekstilu z MC? Baje,da moram bit previdna? TO JE POZITIVEN ASPEKT, TRUD, KI GA VLAGAŠ V SLUŽBI, SE BO OBRESTOVAL. In še Mars imam trenutno v 10.hiši..To pa je nekaj v zvezi z ambicijami? NO TUDI MARS V 10.HIŠI KAŽE NA PRECEJ DELA V SLUŽBI, KARIERI, ŠTUDIJU. IMAŠ PRECEJ ENERGIJE NA TEM PODROČJU, ČE JE MARS DOBRO ASPEKTIRAN IN OBRATNO VEČ TEŽAV, ČE JE V SLABEM ASPEKTU. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Uf Lunca, vsi planeti,nagrmadeni v Škorpijonu so naredili,delajo in bodo delali opozicijo na mojo Luno in Urana . Os 2/8 Po 5.hiši pa blodi Saturn Kaj naj rečem? Itak ti je znano :xx!: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 kaj pomeni prehod Severnega vozla preko Desc?hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Severni vozel nam kaze nacin (znamenje) in podrocje (hisa), ko se moramo potruditi in premagati sebe, svoje vzorce, da bi se odprli ncemu novemu, kar pospesi naso rast. Deluje na usoden, poziven nacin, tudi preko konkretnih oseb. Cez descendent ti kaze pot skozi odnos, druge ljudi, ki ti lahko prinesejo nekaj pomembnega za tvoj razvoj, cuti se pritisk, zaradi rib se je treba odpreti, prepustiti, nekontrolirati, odpustiti, custveno povezati z drugim in sigurno bo to dobro zate, vedno pa se cuti strah. In vedno glej v povezavi s tvojim rojstnim vozlom. Hitro dojemi, ker ne bo trajalo dolgo. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 kaj pa, če maš Severni vozel natalno v Dvojčkih v 7. hiši in ti gre čez progresirana Luna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Severni vozel nam kaze nacin (znamenje) in podrocje (hisa), ko se moramo potruditi in premagati sebe, svoje vzorce, da bi se odprli ncemu novemu, kar pospesi naso rast. Deluje na usoden, poziven nacin, tudi preko konkretnih oseb. Cez descendent ti kaze pot skozi odnos, druge ljudi, ki ti lahko prinesejo nekaj pomembnega za tvoj razvoj, cuti se pritisk, zaradi rib se je treba odpreti, prepustiti, nekontrolirati, odpustiti, custveno povezati z drugim in sigurno bo to dobro zate, vedno pa se cuti strah. In vedno glej v povezavi s tvojim rojstnim vozlom. Hitro dojemi, ker ne bo trajalo dolgo.imam ga v 4. hiši v Kozorogu... ne vem včeraj je bil en dogodek, ki je pokazal dejansko sliko parterstva.... in sem najprej na tole pomislila... ker uran je še predaleč ane? aha torej je bilo prav da sem delovala umirjeno, spravljivo, ne nadeljevala s situacijo, ki je nastala?hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 kaj pa, če maš Severni vozel natalno v Dvojčkih v 7. hiši in ti gre čez progresirana Luna? Severni vozel v 7. hisi v Dvojckih nekako pomeni, da si v osnovi individualist, navajena biti sama, oz ti je lazje tako, v tem zivljenju pa se moras nauciti razumeti tudi druge, stopati v odnos, se uciti prilagajati drugemu, znati sprosceno komunicirati z drugim. Lahko cutis nek strah pred tem, da bi se predala drugim, zaradi obcutka, da bi izgubila sebe. To ne pomeni, da nimas odnosov, a jih v resnici nikoli zares nimas, ker vedno stojis na svojih tleh. Ce zdaj po 7. hisi potuje progresirana Luna, cutis vecjo potrebo po stikih in temu, da bi se odprla, koga sprejela, seveda zaradi Dvojckov, da bi delila z nekom svoje misli, da bi te kdo rayumel in intelektualno sprejel. Samota ti lahko zdaj povzroca vecjo psihicno nelagodnost,......itd., in potem si pleti zgodbo naprej v povezavi z ostalo karto. Upam, da se kje najdes, drugace pa se kaj napisi. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ja, bo kar držalo ... nekako ... ogromno razmišljam o odnosih ... partnerskih in tudi nasploh. saj samota in zaradi tega psihično nelagodje ... to pa itak logično sledi iz vsega skupaj. tnx. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ...kaj pa sev vozel v levu, 9. hisa...aspektiran od vsega boga in gre cez tr. saturn???(18. Jun 1980, 16:50, Ljubljana)? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Se moram potruditi, saj imam sonce na tvoji retrogradni Veneri, ki je glede znanja zelo zahtevna. Z vozlom je takole> od nekdaj si vedozeljen in radoveden, klepetav, moras sodelovati pri razlicnih pogovorih, nabiras si informacije o vsem mogocem, predvsem o splosnih zadevah, ki zanimajo skupine ljudi, katerim se rad pridruzis in sodelujes (internetni forum o astrologiji je krasen primer), v tem uzivas in se tu dobro znajdes. Tvoja pot rasti pa pelje od razuma in distancirane komunikacije k srcu, od prijateljev, s katerimi delis skupne interese k svoji lastni poti, ki jo zaradi tega lahko zanemarjas. Ce prevec negujes juzni vozel, si prevec poln a prevec razdrobljen, iz vseh teh informacij in tega znanja moras izoblikovati svojo lastno filozofijo, ki ti lahko pokaze smisel tvoje zivljenjske poti. Manjka sinteze, kam naj se usmeris z vsem tem znanjem, tam je zivljenjski sok zate. Iz vsega vedenja moras poiskati tisto, kar si ti, za kar je smiselno ziveti. Ta prenos ni vec razumski, zahteva iskanje v sebi ne glede na vse splosno sprejeto, izpostaviti sebe osebno, izstopiti z neko modrostjo, ki ji lahko potem sledijo tudi drugi. Toda ne bos je nasel med drugimi, le tako, da te ni strah biti sam. Ne pozabi, da je vladar tvojega severnega vozla Sonce, torej se kako pomembno za tvojo samouresnicitev. Ta je v Dvojckih v 8. hisi, torej je treba pretransformirati, umreti nekemu povrsinskemu znanju, da bi dosegel svojo psiholosko globino. Isces moc misli. Tezji ti je S. vozel tudi zaradi vklescenosti Leva, vl. J. vozla takoj na ASC, preko njega gledas svet< s Severnim vozlom ne samo isces nekaj smiselnega, to je samega sebe, ampak tudi tisti ogenj, ki ti ga sicer manjka, zatorej strast, intuitivni obcutek sebe...itd. Ni izziv, kar je logicno in sirse uporabno, ampak ali lahko *verjames*. To sonce je potem zelo aspektirano..... Kar se tice Saturna, pa mislim, da sem ga kar jaz poosebila, ko kar usipam, kaj vse bi moral narediti. Zdaj gre za realno soocenje s temi tvojimi temami, pa malo te stisne, da ne bos vec zamujal, pa da se je treba malo potruditi, Saturn pa priganja s slabo vestjo. Pomembno ti je vedeti, da podrocje Sonca in vsega, kar je povezano z njim, se ne more zadovoljivo uresnicevati brez Severnega vozla. Res sem se prevec razpisala, morda ti kaj koristi, morda kaksne asociacije, ki ti sedejo na plodna tla in lahko naprej sam nadaljujes. Lep pozdrav Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 tagat...kaj pa S vozel na 13 st raka v 11h?...ne vem pa v kakšnih aspektih je z drugimi planeti?'.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Se moram potruditi, saj imam sonce na tvoji retrogradni Veneri, ki je glede znanja zelo zahtevna. Z vozlom je takole> od nekdaj si vedozeljen in radoveden, klepetav, moras sodelovati pri razlicnih pogovorih, nabiras si informacije o vsem mogocem, predvsem o splosnih zadevah, ki zanimajo skupine ljudi, katerim se rad pridruzis in sodelujes (internetni forum o astrologiji je krasen primer), v tem uzivas in se tu dobro znajdes. Tvoja pot rasti pa pelje od razuma in distancirane komunikacije k srcu, od prijateljev, s katerimi delis skupne interese k svoji lastni poti, ki jo zaradi tega lahko zanemarjas. Ce prevec negujes juzni vozel, si prevec poln a prevec razdrobljen, iz vseh teh informacij in tega znanja moras izoblikovati svojo lastno filozofijo, ki ti lahko pokaze smisel tvoje zivljenjske poti. Manjka sinteze, kam naj se usmeris z vsem tem znanjem, tam je zivljenjski sok zate. Iz vsega vedenja moras poiskati tisto, kar si ti, za kar je smiselno ziveti. Ta prenos ni vec razumski, zahteva iskanje v sebi ne glede na vse splosno sprejeto, izpostaviti sebe osebno, izstopiti z neko modrostjo, ki ji lahko potem sledijo tudi drugi. Toda ne bos je nasel med drugimi, le tako, da te ni strah biti sam. Ne pozabi, da je vladar tvojega severnega vozla Sonce, torej se kako pomembno za tvojo samouresnicitev. Ta je v Dvojckih v 8. hisi, torej je treba pretransformirati, umreti nekemu povrsinskemu znanju, da bi dosegel svojo psiholosko globino. Isces moc misli. Tezji ti je S. vozel tudi zaradi vklescenosti Leva, vl. J. vozla takoj na ASC, preko njega gledas svet< s Severnim vozlom ne samo isces nekaj smiselnega, to je samega sebe, ampak tudi tisti ogenj, ki ti ga sicer manjka, zatorej strast, intuitivni obcutek sebe...itd. Ni izziv, kar je logicno in sirse uporabno, ampak ali lahko *verjames*. To sonce je potem zelo aspektirano..... Kar se tice Saturna, pa mislim, da sem ga kar jaz poosebila, ko kar usipam, kaj vse bi moral narediti. Zdaj gre za realno soocenje s temi tvojimi temami, pa malo te stisne, da ne bos vec zamujal, pa da se je treba malo potruditi, Saturn pa priganja s slabo vestjo. Pomembno ti je vedeti, da podrocje Sonca in vsega, kar je povezano z njim, se ne more zadovoljivo uresnicevati brez Severnega vozla. Res sem se prevec razpisala, morda ti kaj koristi, morda kaksne asociacije, ki ti sedejo na plodna tla in lahko naprej sam nadaljujes. Lep pozdrav...vsekakor koristne informacije... dejansko si zelo zadela tako zivljensko temo, kot tudi povecan pomen tega iskanja v obdobju tranzita saturna... hvala! ...aja a sem pozabil povedati... v istem obdobju pa mi neptun tranzitira j. vozel in tako se tvori veliki kriz med saturnom na sev. vozlu v opoziciji z neptunom na j. vozlu in osjo asc.(konj. uran)-desc... kar precejsen wake-up call... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 tagat...kaj pa S vozel na 13 st raka v 11h?...ne vem pa v kakšnih aspektih je z drugimi planeti?'.... Z juznim vozlom v Kozorogu si bolj zadrzana, disciplinirana, potrebujes priznanje in si se pripravljena trudit zanj, obveznosti in dolznosti se ne branis, kot do otroka ( 5. hisa) so od tebe morda pricakovali odgovornost, vecjo zrelost, pravilno vedenje, pridnost, tako si si pridobila ljubezen. Zdaj se moras znebiti nekih okvirov, pravil, gledanja na status, ter se posvetiti razvijanju spontanejsega, sproscenejsega odzivanja, custvenega dajanja in sprejemanja. Ne sme biti pomembno, kaj je prav ampak kako se pocutis, kaj cutis. To lahko treniras prav v vseh malenkostih. Pozabiti na to, da moras nekaj doseci, da te spostujejo, naj ti bo pomembneje, da *ni vazno, kaj in kdo si*, izstopi iz svoje zadrzanosti, pomesaj se z ostalimi, sodeluj, in uzivaj v tem, ker se lahko dobro pocutis, pa ceprav nicemur ne koristi. Ne vec bit resna, poskusi z otrocjostjo, ne pridna, ampak pristna. Za Kozoroga je uspeh, da znas zadrzati svoje obcutke in iti preko njih, toda za Raka je to smrtni greh. Kozorog ti bo ocital, da tako se pa ne dela, morda ne bo pravilno, bo pa zato srecno, custveno, mehko. Pri vsaki stvari, misli, odlocitvi, delu, se vprasaj, kaj te vodi, zunanji red ali notranja potreba. Gre za vprasanje, ali bos svojo identiteto podredila uspehu in priznanju, a se bos zato odrekala, ali se bos odpovedala varnosti svojih mej in se custveno vpletla s prijatelji, skupinami in celim clovestvom. Juznega vozla smo vajeni, severnega nas je strah, kot da bomo nekaj izgubili, a na koncu se izkaze, da izgubljamio z Juznim, Z aktivacijo Severnega pa pridobi cela os in cela osebnost, novo kvaliteto. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Kako pa kaj cutite tranzitni vozel cez hise in predvsem cez planete, konjunkcije. Nikoli se nisem s tem posebej ukvarjala, pa me zanima. Vozel v teoriji povezujejo s temami, osebami, nekateri pa tudi z boleznimi. Zdaj cakam tranzitni vozel cez Kirona. Ali kdo ve kaj povedati, iz svojih izkusenj ali pa iz teorije. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Naključje je hotelo, da sem si dopust vzela med 15-22.12 in opazila da prav takrat se kar nekaj planetov gužva v 9h! Je blo že usojeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 tagat...hvala za razlago....moram priznat, da je blo leta nazaj res precej tako, kot si napisala. najbolj fajn se mi pa zdi, da zdaj ni več tako...kar pomeni, da se da tele pozicije lepo oddelat....thx.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Kako pa kaj cutite tranzitni vozel cez hise in predvsem cez planete, konjunkcije. Nikoli se nisem s tem posebej ukvarjala, pa me zanima. Vozel v teoriji povezujejo s temami, osebami, nekateri pa tudi z boleznimi. Zdaj cakam tranzitni vozel cez Kirona. Ali kdo ve kaj povedati, iz svojih izkusenj ali pa iz teorije. verjetno se boš zdravla skozi odnose.Morda je že javljanje na LF,nekaj,energijam tega aspekta,podobno.Meni je šel,pred kratkim,T.vozel preko ascendenta ... energetsko nabiti dnevi so bili. Srečno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 verjetno se boš zdravla skozi odnose.Morda je že javljanje na LF,nekaj,energijam tega aspekta,podobno.Meni je šel,pred kratkim,T.vozel preko ascendenta ... energetsko nabiti dnevi so bili. Super, upam, da se je energija porazdelila na ta prave konce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 tagat...hvala za razlago....moram priznat, da je blo leta nazaj res precej tako, kot si napisala. najbolj fajn se mi pa zdi, da zdaj ni več tako...kar pomeni, da se da tele pozicije lepo oddelat....thx.... Da se, ampak je, cisto po resnici povedano za vsakega tezko, zato ti cestitam , zadovoljstvo pa je seveda tvoje. verjetno se boš zdravla skozi odnose.Morda je že javljanje na LF,nekaj,energijam tega aspekta,podobno.Meni je šel,pred kratkim,T.vozel preko ascendenta ... energetsko nabiti dnevi so bili.Srečno Hvala za zdravilno misel Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Božič na veter, kaj se mi vse obeta naslednje leto Pluton kvadrat pluton - od februarja 2007 do decembra 2008(skoraj dve leti) pravo sranje bo menda tole.. Neptun kvadrat ascendent. tudi od marca 2007-decembra2008 tudi dve letno matranje je nekaj prijaznejšega na vidiku tudi jupiter konjunkcija sonce - od 22,11-1,12jupiter konjunkcija -merkur - od februarja do oktorbra 2007 (bo šetal sem in tja zgleda) ni pa še tole dovolj..mora saturn tvoriti kvadrat saturnu natalnemu..tudi še do maja 2007 grem zdaj se zjokat.. že zjokala.ne dam se tek tako..klinc to so samo možnosti. lajf pa je drugje..itak pa imam jupitra in venero v 12. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Pa še dodatek.Že lep čas -od maja lani pa še nekaj časa imam pa plutona, ki kvadrira na natalno luno. Tule pa se je odrezal tako kot treba. Madonca od najtemnejšega beda do kar solidnih višav zna ponesti tole. In izbrska na plan svašta..tako da je tole obdobje zelo zelo razburljivo. Milo rečeno. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Nataly pestrost a? sva že dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.