Amis 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 a ti maš tud tale kvadrat....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 tole ravno ne... imam pa natalno Sonce kvadrat Pluton, Sonce kvadrat Asc opozicija MC s katero je Saturn v konj., potem pa za nameček Saturn tvori kvadrat z Asc in na Sonček počasi prihaja Pluton, kateri je ravnokar zapustil IC...da pa ne omenjam tranzitov Saturna...aja mimogrede jaz imam natalno S. vozelj v kvadratu s Kironom in da je še lepše kirona v 7. hiši, vozelj pa v 4le kaj sem jaz mislila ko sem si izbirala postavitev planetov ob rojstvu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Severni vozel nam kaze nacin (znamenje) in podrocje (hisa), ko se moramo potruditi in premagati sebe, svoje vzorce, da bi se odprli ncemu novemu, kar pospesi naso rast. Deluje na usoden, poziven nacin, tudi preko konkretnih oseb. jaz imam pa v natalni karti severni vozel v tehtnici v 8.hiši.Pa bi te prosla,če bi mi lahko malo ta položaj obrazložla. Trenutno pa imam severni vozel v 1.hiši in je že prečkal marsa,sonce in merkurja.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 tole ravno ne... imam pa natalno Sonce kvadrat Pluton, Sonce kvadrat Asc opozicija MC s katero je Saturn v konj., potem pa za nameček Saturn tvori kvadrat z Asc in na Sonček počasi prihaja Pluton, kateri je ravnokar zapustil IC...da pa ne omenjam tranzitov Saturna...aja mimogrede jaz imam natalno S. vozelj v kvadratu s Kironom in da je še lepše kirona v 7. hiši, vozelj pa v 4le kaj sem jaz mislila ko sem si izbirala postavitev planetov ob rojstvu... nič pa ni variante, da bi se izognila temu..jaz imam ves klinčev lajf opraviti s plutonom..ali mi vozi preko katerega planeta in to se je zdaj končalo..pač pa začeli kvadrati..in ko bom tam nekje 120 stara, pa še kakšnega pol leta čez bi si lahko oddahnila...tak da..bo skoz nekaj..jaz tudi nič mislila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 jst ti povem, če ne bi bili sposobni vseh teh kvadratov pa konj. pa Sade satijev speljat, si ne bi zadal takšne naloge, tko da punca - močni sva ko skala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 če sem enkrat prav štela, mam v karti šest al osem kvadratov (ne vem na pamet)......o opzicijah in inkonjunkcijah nima smisla zgubljat besed......pa se zdim sama sebi kr normalna...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 kako že gre tisto? smo al nismo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Mah bejbe, bodte vesele za vse kvadrature,...."težke" tranzite in....redom dalje.........al bi ble raje trigonske "sapunice".... ...što ne ubija, jača......pravjo,.....in pravic imaš točno toliko kolikor imaš "moči",......torej??? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Mah bejbe, bodte vesele za vse kvadrature,...."težke" tranzite in....redom dalje.........al bi ble raje trigonske "sapunice".... ...što ne ubija, jača......pravjo,.....in pravic imaš točno toliko kolikor imaš "moči",......torej???o kom ti to??Jaz imam samo en kvadrat , dve opoziciji in dve inkonjunkciji. Ostalo pa trigonsko sapunico, konjunkcijsko solato in sekstilne posladke samo jaz skoz neko tragikomedijo živim.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 samo jaz skoz neko tragikomedijo živim.. ko sprejmeš energije, pozabiš,da jih živiš Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 jaz imam pa v natalni karti severni vozel v tehtnici v 8.hiši.Pa bi te prosla,če bi mi lahko malo ta položaj obrazložla. Saj ves, da imamo pri takih razlagah na voljo malo teorije, pa malo razumevanja dolocenih tipov zodiakalnih energij, potem pa ogromno se ne vemo *jaz vedno izhajam iz polozaja neznanja*, pa bolje je videti celo karto, ceprav se potem interpretacija razsiri v neskoncnost, vedno pa je najbolje sodelovanje z osebo, ki sprasuje, vec kot je komunikacije, povratne informacije, bolj se lahko blizamo resnicnejsi razlagi, pa se to le trenutno, za zdajsnji nivo zavesti. Jaz le tolmacim iz mojega razumevanja ven, zate tocno in koristno pa je tisto, kar zacutis, kar pade na plodna tla. No, pa poskusimo........ Baziras na svoji volji, samostojnosti, instinktu da se moras borit, borit za lastno vrednost, se dokazovat, branit svojo varnost, tvoj kapital je tvoj pogum, vcasih nekompromisnost, akcija, navajena, da se zanasas zgolj nase, forsiras sebe, da bi si zagotovila osnovno varnost, predvsem fizicno, vse to se kaze na materialnem podrocju, pri ravnanju z denarjem, pri zasluzku, skratka tu naj bi znala poskrbet zase. Pot, ki se jo ucis, pa je upostevanje vrednot in meril drugih, svojo akcijo usklajevat z drugim, da ni le po tvoje, pa te je lahko strah, da se bos potem izgubila, da drugace ne znas delovat. Resnicno sodelovanje, usklajevanje, ti je tezje. To se pozna tudi v odnosih, dati nekomu oz. sprejeti od drugega, ne le materialno, temvec drugace, pomeni lahko strah, da bi izgubila sebe, svojo individualnost, bi postala odvisna in ne vec svobodna,..to je problem, s katerim se soocas v tem zivljenju in v smeri katerega lahko izredno napredujes. Bolj konkretno bi pomenilo, da zelis svoj denar imeti zase, da ti upravljas z njim, ni govora o skupni blagajni, zelis sluziti zase, saj je to baza tvoje samostojnosti. Lahko tudi, da te zivljenje pahne na severni vozel, vendar je to prisiljeno in se obcuti kot trpljenje. Juzni vozel je vedno linija najmanjsega odpora in se samodejno sproza kot vzorec, zate za obcutek fizicnega, materialnega in do neke mere duhovnega prezivetja. Za nacin severnega vozla pa moramo vedno uporabiti zavestni trud, a smo vedno poplacani. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 tagat,hvala še za eno obsežno obrazložitev... Tudi tokrat si zadela bistvo mene.. Res sem preveč svobodna in individualistična.Vendar se zavedam ,da je v življenju treba sodelovati na vse možne načine,zato tudi sodelujem.Čeprav je težko ker bi vse rada sama naredila.. Drugače imam v odnosih manj težav kot v službi,kjer res težim k samostojnemu delu.. Nikoli se nisem in se tudi ne bom zanašala na druge.Tega ne znam.Zanesem se lahko vedno samo nase... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Mah bejbe, bodte vesele za vse kvadrature,...."težke" tranzite in....redom dalje.........al bi ble raje trigonske "sapunice".... ...što ne ubija, jača......pravjo,.....in pravic imaš točno toliko kolikor imaš "moči",......torej??? Tko se govori Silki, brez kvadratov ni nobene akcije. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 js se čez svoje ne pritožujem.....dlje kot se poznam, bolj jih maram..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 js se čez svoje ne pritožujem.....dlje kot se poznam, bolj jih maram..... Super, zato jih ozavestiš in " nič nas ne sme presenetiti". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 tale teden je bil pa ubijalski ...no zadnjih 14 dni če druga ne, sem ozavestla dve traumi iz otroštva..ena je čist pospucana..drugo pa še pučem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Spoštovani, mi lahko kdo kaj več pove o moji trenutni situaciji glede tranzita saturna skozi mojo 12.hišo in urana skozi mojo 7. hišo v odnosu z mojo preobrazbo, novo identiteto v povezavi s partnerstvom. Če se ne motim, se sedaj Saturn sprehaja po moji 12. hiši in že tvori konjunkcijo z mojim ASC, in me še čaka njegov prehod v 1. hišo ( mi lahko poveste kdaj?) in se bo dotaknil mojega sonca, ki je v 1. hiši ( kdaj?). Sama res čutim kot, da se ne poznam več in sicer sem to mojo preobrazbo začutila s srečanjem in začetkom veze s fantom dne 27.5.2006 ( ko se je tranzitni saturn dotaknil moje venere ), kar je bila z moje strani popolna predaja oz. skok brez zadržkov v čustveno vezo. Kot, da jaz ne bi bila več jaz - reagirala sem popolnoma drugače, kot sem to počela v preteklosti in vse to se je dogajalo skozi ta odnos, ki pa je doživel nekakšen umik oz. pavzo od mojega rojstnega dneva dalje ( 3.9.2006 dalje ). Kdaj lahko pričakujem, da bom pričela žeti sadove trdega dela in čiščenja, katerega trenutno doživljam? Prosim vas, ali mi lahko malce poveste, kaj še lahko pričakujem? Rojena sem 3.9.1969 ob 4.23 v Slovenj Gradcu Vem, da sem nanizala kar nekaj vprašanj...saj veste-kopljem, brskam, čistim po sebi... Lepo se vam zahvaljujem za odgovor, Tea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Tudi meni ni čisto jasno glede tega mojega skoka v vezo - vse kar sem prebrala o prehodu Saturna na natalno Venero, je ravno nasprotno kot sem jaz reagirala. Lahko iskreno rečem, da sem prvič v življenju tako " brezglavo" in s feelingi skočila v vezo in to še z moškim, ki je ( na videz )predstavljal vse tisto, kar me je odbijalo pri moških-Dvojček s svojimi tipičnimi lastnostmi. Bilo je kot eksplozija pri meni-čustveno sem se odprla in popolnoma predala in šele sedaj z malo distance spoznavam, kako sem se popolnoma prilagodila njemu in njegovemu načinu življenja ( sindrom zaljubljene ženske??) - sedaj spoznavam čisto drugo plast lastne osebnosti.Lahko zvem, kdaj mi Saturn preide ASC in kdaj mi prične delati aspekt na natalno sonce- ali bom takrat pričela " žeti sadove"? Zanima me namreč, kdaj se konča to sivo, temno obdobje, kjer se počutim kot v prazni luknji? Moram pa reči, da je vsak dan bolje... Hvala za odgovor, Tea Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Tudi meni ni čisto jasno glede tega mojega skoka v vezo - vse kar sem prebrala o prehodu Saturna na natalno Venero, je ravno nasprotno kot sem jaz reagirala. Lahko iskreno rečem, da sem prvič v življenju tako " brezglavo" in s feelingi skočila v vezo in to še z moškim, ki je ( na videz )predstavljal vse tisto, kar me je odbijalo pri moških-Dvojček s svojimi tipičnimi lastnostmi. Bilo je kot eksplozija pri meni-čustveno sem se odprla in popolnoma predala in šele sedaj z malo distance spoznavam, kako sem se popolnoma prilagodila njemu in njegovemu načinu življenja ( sindrom zaljubljene ženske??) - sedaj spoznavam čisto drugo plast lastne osebnosti.Lahko zvem, kdaj mi Saturn preide ASC in kdaj mi prične delati aspekt na natalno sonce- ali bom takrat pričela " žeti sadove"? Zanima me namreč, kdaj se konča to sivo, temno obdobje, kjer se počutim kot v prazni luknji? Moram pa reči, da je vsak dan bolje... Hvala za odgovor, Tea Mogoce ena ideja, zakaj si se ravno sedaj odprla, pri Saturnu, ko je to nelogicno. Treba je upostevat rojstno izhodisce, to pa je Venera v 12. hisi. Rojstno se zapira vase (12. hisa) pred problemi (Saturn), a potem Saturn pride v 12. hiso in se odpre. Ne pozabit, da je 12. hisa hisa transcendence in razpustittve, in ko Saturn potuje cez 12., se mora oseba soocit s svojimi potlacitvami in strahovi in razgradit tisto, kar je ze prevec omejujoce, pretogo, tu se Saturn topi, topijo se nesmiselne obrambe, zato mislim, da je ravno sedaj prislo do eksplozije. Sam bog te ima rad, da ti je poslal tega Dvojcka, pa ti si bila zgleda pripravljena in namenjeno je bilo le tebi, da se odpres, da bodo ostali procesi lazje stekli. To funkcijo je opravil, in potem ni bil vec potreben, saj imas tudi test, ko pride razocaranje, da se spet ne zapres, ampak dozoris. Tehnicno imas, ce imam pravi ASC 28 Leva, Saturna cez avgusta 2007, na Sonce pa poleti 2008. Cao. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Hvala za pojasnilo oz. razmišljanje o vzrokih in posledicah, ki sem jih navedla. To, da je bil ta Dvojček namenjen, da razbije moj vzorec na ljub. področju, je pa tudi moje lastno razmišljanje. Ali bi človek rekel karma, tranziti, usoda...je pa skoraj vseeno, mar ne? Ali se rezultati poznajo že pri prehodu Saturna čez ASC, ali preko Sonca - ali pa je odvosno od tega, kako " kratke" ali " dolge " pameti smo oz. kdaj dojamemo lekcijo Lep pozdrav, Tea in še enkrat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Lep pozdrav, ponovno se oglašam in prosim za dodatno pojasnilo od vas, ki imate znanje astrologije na višje nivoju kot je moje in sicer me zanimajo VPLIVI , ki jih dajejo naslednje konstelacije: - januarja 2007 T Uran bo delal sekstil z mojim P Marsom - kakšen vpliv lahko pričakujem?- ko mi P Merkur zamenja znamenje in bo sedel na natalni Uran - kakšen vpliv bo to?- P Merkur- ga bo lovil T Pluton-kako bom to občutila- T Pluton v moji 5. hiši v trigonu z ASC in sekstilu z DESC - pozitivne spremembe v kakšen smislu?- v marcu 2008 bo T Uran tvoril kvadrat z natalnim Marsom - kakšen vpliv bo to? Zelo bom hvaležna za kakršno koli pojasnilo...tisočkrat HVALA roj.3.9.1969 ob 4.23 v Sl. Gradcu Lep večer vsem, T. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 - januarja 2007 T Uran bo delal sekstil z mojim P Marsom - kakšen vpliv lahko pričakujem?NO KOT VIDIM, BO URAN V KVADRATU Z NATALNIM MARSOM IN SICER OD 3.6.2007 NAPREJ, JE PA GIBANJE RETROGRADNO, ZATO BO ŠE NAJMANJ DVAKRAT ZAGRABIL, PROGRESIVNI V ISTEM ČASU V SEKSTILU PRECEJ OMILI NA BOLJŠE.- ko mi P Merkur zamenja znamenje in bo sedel na natalni Uran - kakšen vpliv bo to?BOLJ BRILJANTNI UM - P Merkur- ga bo lovil T Pluton-kako bom to občutila- T Pluton v moji 5. hiši v trigonu z ASC in sekstilu z DESC - pozitivne spremembe v kakšen smislu?JA PLUTON IMA SAMO DVE FARBI, ČRNO ALI BELO, ČE NIMAŠ ŠE OTROK, BO VERJETNO VPLIVAL NA TRANSFORMACIJO NA TEM PODROČJU, MOGOČE NAJPREJ FATALNA LJUBEZEN, POTEM OTROCI.- v marcu 2008 bo T Uran tvoril kvadrat z natalnim Marsom - kakšen vpliv bo to?PAZI SE POŠKODB, MOGOČE SE VEŽE NA ENEGA OD STARŠEV? NO TOLE JE SAMO EN KRATEK POGLED, VERJETNO NE BO NIHČE KOMENTIRAL CELOTNE KARTE. POZABILA SI OMENITI TRANZIT SATURNA PREKO ASC, TO JE PA ZDAJ NAJBOLJ POMEMBEN ASPEKT. Je mogoče pred časom, pred letom, T saturn že precej okupiral tvojo venero in verjetno gledaš na stvari precej drugače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 hm, Severni vozelj prihaja na Desc - torej to ni glih slabo (čakam na princa - šala), sam istočasno potem Južni lunin vozelj prehaja Asc ane? mogoče zato tako vračanje v preteklost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tea6 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 (popravljeno) Lunca, najlepše se zahvaljujem za razlago...to bo še pestro:)) LP, T. Popravljeno 18. december 2006 -> tea6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Lunca, najlepše se zahvaljujem za razlago...to bo še pestro:)) Seveda bo, tranzit plutona v peto hišo in drugo leto prihod jupitra v peto hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.