tea6 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Pluton bo " transformiral", Jupiter pa nudil možnosti, odpiral...na področju ustvarjalnosti, ljubezni in otrok - zdaj je " črno" , zato upam, da bo kmalu spet " belo" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gilly 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Živjo. Prosila bi vas za pomoč. "Uran preko 7 hiše v opoziciji z natalnim saturnom, situacijo na področju TI in ON - prva in sedma hiša, sigurno spremeni. Tak tranzit se bo pojavil še enkrat in sicer okrog 20.12.2006, zato bodi pozorna na to obdobje,mogoče ti uran tega saturna malo prebudi, kajti verjetno si precej resna punca" A bi se dalo komu to malo bolj " po domače" interpretirat kaj lahko pričakujem v tem obdobju ? Ko sem imela lansko leto ta tranzit sem imela frke s tipom, zdej pa sem samska ( če je ta podatek pomemben za interpretacijo). Najlepša hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Živjo. Prosila bi vas za pomoč. "Uran preko 7 hiše v opoziciji z natalnim saturnom, situacijo na področju TI in ON - prva in sedma hiša, sigurno spremeni. Tak tranzit se bo pojavil še enkrat in sicer okrog 20.12.2006, zato bodi pozorna na to obdobje,mogoče ti uran tega saturna malo prebudi, kajti verjetno si precej resna punca" A bi se dalo komu to malo bolj " po domače" interpretirat kaj lahko pričakujem v tem obdobju ? Ko sem imela lansko leto ta tranzit sem imela frke s tipom, zdej pa sem samska ( če je ta podatek pomemben za interpretacijo). Aspekti glede na prvo in sedmo hišo sigurno delujejo v smeri Ti in tvoj partner. Če ga nimaš, se lahko ponovi podobna frka od prej, lahko pa kaj novega? Seveda je potrebno pogledat še ostale planete, kako se vključujejo v karti.Dober planet na sedmo hiši ti lahko prinese nekaj povsem novega, vendar tisti opozicijal se zadnjič dogodi, mogoče se stvari dokončno razčistijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 21. december 2006 Prijavi Deli 21. december 2006 Kaj mi kažejo tranziti?? Tranzitni Saturn sekstil z natalnimi Merkur, Venera, Mars, Uran,trigon natalni Kiron, poldrugi kvadrat natalni ASC, polkvadrat natalni Pluton tranz. uran trigon nat. Sonce, konjunkcija nat. Luna, poldrugi kvadrat nat. mars, konjunkcija nat. Jupiter, trigon nat. Saturn, poldrugi kvadrat nat. Uran, kvadrat nat. Neptun, sekstil nat. Asc., trigon nat. MC tranz. Neptun kvinkunks nat. Saturn, sekstil nat. Kiron, kvadrat nat. MC tranz. Pluton sekstil nat. Merkur, Venera, Mars,Uran, trigon nat. Kiron, polkvadrat nat. MC tranz. Kiron kvadrat nat. Sonce, Merkur, Venera, Mars, Uran, MC, polsekstil nat. Luna, Jupiter,ASC, trigon nat. Pluton, sekstil nat. Neptun?Na nekaterih simbolih je nad znakom strešica, ne vem kaj točno pomeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Kaj mi kažejo tranziti?? Tranzitni Saturn sekstil z natalnimi Merkur, Venera, Mars, Uran,trigon natalni Kiron, poldrugi kvadrat natalni ASC, polkvadrat natalni Pluton tranz. uran trigon nat. Sonce, konjunkcija nat. Luna, poldrugi kvadrat nat. mars, konjunkcija nat. Jupiter, trigon nat. Saturn, poldrugi kvadrat nat. Uran, kvadrat nat. Neptun, sekstil nat. Asc., trigon nat. MC tranz. Neptun kvinkunks nat. Saturn, sekstil nat. Kiron, kvadrat nat. MC tranz. Pluton sekstil nat. Merkur, Venera, Mars,Uran, trigon nat. Kiron, polkvadrat nat. MC tranz. Kiron kvadrat nat. Sonce, Merkur, Venera, Mars, Uran, MC, polsekstil nat. Luna, Jupiter,ASC, trigon nat. Pluton, sekstil nat. Neptun?Na nekaterih simbolih je nad znakom strešica, ne vem kaj točno pomeni. Zaenkrat ti svetujem, da pregledaš aspekte, ki so bolj pomembni, tiste polkvadrate in druge manjše aspekte (kamenčki v čevlju ) prišparaj za kasneje. No važen se mi zdi trigonu urana in sonca, trigon jupitra in saturna, v redu aspekti plutona na kar nekaj planetov in tko naprej. Vse pomene aspektov imaš razloženo v knjigah. Po moje, da nihče, ki se z astrologijo ukvarja ne bo iz naštetega kar opisal človeka, karto je treba videt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Imela sm neke naloge, delo, izpite... rezultate sem izvedela sproti v casu, ko je tranzitni Jupiter delal sekstil na natalni Merkur in tud res je blo vse dosti bolje od pricakovanj. Merkur je vladar moje 10. hise. Pozitivno uporabljen jupiter, lahko vpliva v nekaterih primerih tudi na lenobo. Me veseli, da si ga uporabila pozitivno, verjetno tudi zato, ker imaš v natalu jupiter dobro položen. Sicer bi lahko prinesel tudi veliko, veliko.... slabšega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ..danes mi tr. jupiter(vladar 2.) kvadrira natalno luno... jem ko prase... pa se nepricakovano veliko $ sem dobil od starcev... jupi je moj heroj!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 tale Jupi, ki bi naj bil heroj ... meni pa samo štalo dela - v glavnem no ja, sicer ga mam natalno na Asc v Strelcu, torej v domiclu. ampak Sonce kvadrat Jupiter, Jupiter konj. Uran, Jupiter kvadrat Venera ... no ja, Merkur sekstil Jupiter, Luna trigon Jupiter - ni švoh. prasec, par dni nazaj, ko sem mela Jupitrov povratek, se mi je začelo depresivno obdobje. :xx!: čeprav moram priznati, da ko je šel čez Asc, je bilo pa ravno obratno ... pa skoz nekaj žrem, že odkar se je začel približevati Asc ... ko je šel točno čez Asc, sem shujšala. potem sem se začela rediti. zdaj se je ustavilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 tale Jupi, ki bi naj bil heroj ... meni pa samo štalo dela - v glavnem no ja, sicer ga mam natalno na Asc v Strelcu, torej v domiclu. ampak Sonce kvadrat Jupiter, Jupiter konj. Uran, Jupiter kvadrat Venera ... no ja, Merkur sekstil Jupiter, Luna trigon Jupiter - ni švoh. prasec, par dni nazaj, ko sem mela Jupitrov povratek, se mi je začelo depresivno obdobje. :xx!: čeprav moram priznati, da ko je šel čez Asc, je bilo pa ravno obratno ... pa skoz nekaj žrem, že odkar se je začel približevati Asc ... ko je šel točno čez Asc, sem shujšala. potem sem se začela rediti. zdaj se je ustavilo. ...iz telr druscine mi edin sonce kvadrat uran in cenera kvadrat uran nista vsec.. je pa res da ti pri tem jupiter nic ne pomaga, kvecjemu se bl ojaca zadevo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...iz telr druscine mi edin sonce kvadrat uran in cenera kvadrat uran nista vsec.. je pa res da ti pri tem jupiter nic ne pomaga, kvecjemu se bl ojaca zadevo... kje si pa našel tele aspekte? je res, da jih mam natalno ja. aja, dumbo, saj se da iz ostalih sklepati. ja kaj naj, meni tudi nista taledva všeč. kot mi ni všeč, da astro.com upošteva orbis 10 ° (med Venero in Uranom - kako je lahko kvadrat, če sta 100 ° narazen. sem mislila, da pri Soncu in Luni se lahko upošteva 10 °, pri vseh ostalih pa 7 ° ali manj, sam tile na astro.com se zgleda zadovoljijo z marsičim. ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 kje si pa našel tele aspekte? je res, da jih mam natalno ja. aja, dumbo, saj se da iz ostalih sklepati. ja kaj naj, meni tudi nista taledva všeč. kot mi ni všeč, da astro.com upošteva orbis 10 ° (med Venero in Uranom - kako je lahko kvadrat, če sta 100 ° narazen. sem mislila, da pri Soncu in Luni se lahko upošteva 10 °, pri vseh ostalih pa 7 ° ali manj, sam tile na astro.com se zgleda zadovoljijo z marsičim. )....gre za prenos... sami imam sonce na 27. st. dvojcka in tehnicno gledano nikakor ne more biti v kvadratu z marsom na 18. st. device... ker pa je sonce v konjunkciji z venero na 22. st. dvojcka in se mars v konjunkciji s saturnom na 20. st. device, se aspekt kvadrat prenese na vse vpletene planete... kadarkoli imas nek planet v konjunkciji z nekim drugim vsi aspekti, ki veljajo za enega, veljajo tudi za drugega... saj planeti v konjunkciji reagirajo kot ena enota... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ... samo da mi je vedno manj všeč, da je vpleten Uran. Jupiter je kul, samo škoda, da ni zraven Merkur ali Venera recimo namesto Urana. ali pa Jupiter sam bi bilo še najbolje. Uran pri meni tako kaže samo svoje slabe strani ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ... samo da mi je vedno manj všeč, da je vpleten Uran. Jupiter je kul, samo škoda, da ni zraven Merkur ali Venera recimo namesto Urana. ali pa Jupiter sam bi bilo še najbolje. Uran pri meni tako kaže samo svoje slabe strani ... ..nisi ga se sprejela... prevec se mu upiras... scasoma bo velik boljse... kok mas pa saturna mocnga, da tko urana bremzas??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 problem je v tem, da sem živčna, da mam skoz probleme z moškimi avtoritativnimi osebami, ker uživam v kljubovanju in nagajanju ... rada se upiram zgolj zato, da se pač upiram ... Saturna mam v 11. bajti v Ško, v kvadratu z Luno :xx!: in v sekstilu z Merkurjem. da bi bremzal Urana, no way, saj ga ne bremzam ... samo glej, a ni zadost to, da ga potencira Jupiter in da sta oba v kvadratu s Soncem ... Sonce itak pomeni bistvo, jedro, kamor gremo, kako naj bi se razvijali ... kvadrati pa so ovire ... edina sreča, da delata oba trigon z Luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Saturna mam v 11. bajti v Ško, v kvadratu z Luno :xx!:..tole vse pove... enormna potreba po ljubezni, ki je doma nisi nikol dobila... pa sej bi blo lahk se slabs... predstavli si, da bi bil saturn se retro v 11. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 jao, še to (pol si pa zamisli, da mam še Severni vozel in Kirona v 7. hiši). :O:pismo mam smešno karto. kako da ne, saj sem bila očetova punčka, on me je mel rad, on mi je izkazoval pozornost, k njemu sem bežala stran od mame, dokler nisem začela bežati k sosedom ... res pa je, da mam enormne zahteve po pozornosti in ljubezni ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 jao, še to (pol si pa zamisli, da mam še Severni vozel in Kirona v 7. hiši). :O:pismo mam smešno karto. kako da ne, saj sem bila očetova punčka, on me je mel rad, on mi je izkazoval pozornost, k njemu sem bežala stran od mame, dokler nisem začela bežati k sosedom ... res pa je, da mam enormne zahteve po pozornosti in ljubezni .....ful si dobr opisala dinamiko saturna v 11. v kvadratu z luno... ...jaz mam pa plutona v 11... imagine that... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 bejbi ... jaz ga mam tudi v 11. Plutona namreč. pa ne vem, zdi se mi, da je Pluton najbolj švoh planet v moji karti. celo Neptun je močnejši. pravzaprav ... Pltuon v moji karti sploh ne deluje. ampak ... no ja ... saj Luna dela kvdarta z njim. neutemeljenih strahov še pa še. mama kriva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 bejbi ... jaz ga mam tudi v 11. Plutona namreč. pa ne vem, zdi se mi, da je Pluton najbolj švoh planet v moji karti. celo Neptun je močnejši. pravzaprav ... Pltuon v moji karti sploh ne deluje. ampak ... no ja ... saj Luna dela kvdarta z njim. neutemeljenih strahov še pa še. mama kriva. ..se prav pluton konj. saturn v 11. kvadrat luna... in pol ti za vse urana krivis???..heh ti si tut smesna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Zdaj v letu 2006 sta oba imela ta tranzit Urana po njunih Lunah. Zdaj pa mi ona pravi, da sta se v letos v 2006 znenada oddaljila. Kaj vse dela ta Uran... Ja, ja, kaj dela uran? Bega jih, spreminja njeno in njegovo čustvovanje. Saj mogoče, če bi zanosila, se potem spremeni njeno in njegovo življenje. Pogledat je treba, kako imata aspektirano luno, v slabem aspektu lahko pride do kakšnih prekinitev. V mojem primeru je bilo zelo podobno, vendar tranzit urana napoveduje to, kar je zapisano v natalu. V moji karti je zapis urana in sonca v kvadratu, v moževi urana in lune in ko je okrog 40.leta uran prišel v opozicicjo z natanim uranom, nama je izbila ena in druga kvadratura, ki hkrati naznanjata ločitev. Uranove energije tudi z nevem kakšno potrpežljivostjo ne moreš ukaniti. Sem probala, ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ja obema je delal konjunkcijo na Luno... in bo ponovno v 2007. Ja, očitno še nekaj nemira v odnosu, mogoče največ zapečati pri zadnjem prehodu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 . Ker tisto, kar je tezje dosegljivo in za kar se je treba mocno potruditi, je ponavadi v srcu in pameti "vec vredno" kakor pa tisto, kar je samoumevno in gre kot po maslu... kako preveč tole drži ... žal skrivnosti zelo rade privlačijo predvsem škorpijone... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 .. tr. pluton opozicija nat. sonce prvic...exaktno 15. jan...,,je pa zanimivo da mi trikrat letos dela opoz... s tem, da od tega dvakrat se v kombinaciji s kakim drugim planetom......januarja se bo v opoz. s soncem izvrsila tr. konjunkcija mars-pluton...novembra pa jupiter-pluton... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 .. tr. pluton opozicija nat. sonce prvic...exaktno 15. jan... Ja, važno je tudi v katerih hišah se zgodijo tele opozicije. V več primerih precej spreminja pluton tvojo fizično energijo, zdravje, lahko se nanaša tudi na druge moške osebe, mogoče očeta? Seveda je spet vse odvisno, kako je tvoje natalno sonce aspektirano. Največkrat najavljajo tranziti to, kar je človekovi natalni karti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ...iz druge opozicja na nat. sonce v 8.......aspekti sonca v natalu-grozljivka(18.jun, 1980, 16:39, Lj)... no s plutonom je sicer v sirokem trigonu(preko venere)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.