Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

no s plutonom je sicer v sirokem trigonu(preko venere)...

Fajn, če je v širokem trigonu, ne bo hudga, nč bat, sicer pa nekaj transformacije sonca sigurno. Mogoče bo vezano na tvojo lastno vrednost in področje seksualnosti, možno pa na finančno področje in področje denarja od drugih. x;)x Kje pa je pluton natalno?

Deli na socialnih omrežjih

..nat. pluton v 11. hisi... vladar asc... drugace pa tvori aspekte:

-trigon venera

-trigon sonce

-kvadrat merkur(v 9., sicer vladar 8. in 10. in vseh osebnih in socialnih plantov... razen transaturnovcev)

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..nat. pluton v 11. hisi... vladar asc... drugace pa tvori aspekte:

-trigon venera

-trigon sonce

-kvadrat merkur(v 9., sicer vladar 8. in 10. in vseh osebnih in socialnih plantov... razen transaturnovcev)

V tem primeru ne bo hudga, mogoče ti precej spremeni prijateljsko področje. boš spoznal druge vrednote, mogoče skozi kakšno slabšo izkušnjo, vendar v dobrem aspektu s soncem ne bo tako mučno.

..jaz upam, da mi bo uspel postavit dolgorocne cilje okol tega kaj sploh hocem...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kako vpliva tranzit neptuna v 1. hiši. Natalno pa imam neptun v 11. hiši v strelcu. xsrcx

xrolleyesx x8Dx x8Dx x8Dx x8Dx x8Dx Nekako takole, neptun preko prve hiše pomeni precej zamegljenosti, mogoče iluzij, tam kjer je neptun tam nekaj ni, to ne pomeni da TEBE NI, vendar so možna razočaranja na relaciji TI- PRIJATELJSTVO, PLANI, vendar precej ,precej dolgo tega sploh ne opaziš.

Neptun preko prve hiše te bo verjetno delal preej mehko, navzven tudi ne boš lahko razpoznavna. x:Dx Mogoče si bodo drugi ustvarili drugačno sliko o tebi, kot dejansko SI. xrolleyesx

:palec: To pa sto posto, pluton razbije tud vse iluzije, zato bo cilj sigurno bolj jasen. x;)x

Kaj pa naj jaz rečem, ko ga imam v 11 sicer še kar dobro položenega v levu, dela pa opozicijo na obe konjunkciji, sonce mars v šesti in merkur venere v peti, pa trenutno mi se po četrti hiši sprehaja......ko je šel čez IC (kvadriran z ASC) se mi je življenje temeljito spremenilo, zdaj pa bo še nekaj časa tam, ker je velik del četrte v kozorogu....da o drugih tranzitih sploh ne govorim....saturn pokukal v dvanajsto in se zdaj spet obrnil v enajsto....ko bo septembra prišel nazaj pa gre čez luno in samega sebe sreča....neptun v peti in uran v šesti, pa ružita čez osebne planete....pestro da ni kaj.....pa se ne dam. Sem si rekla, da moram tole ozavestiti in najti pravo smer iz te zmede. Še sreča, da moja karta nekaj trigonov in sekstilov premeore. xscratchx

mejte se in dobro ozaveščajte svoje planetke.

lp. M xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

he he....moja premore morje kvadratov, inkonjunkcij in opozicij....in pluton je v aspektu s čist vsako stvarjo u mojmu horoskopu......lani mi je tranzitiral sonce, merkur, neptuna, pa tud čez marsa je že šel.......pa ni blo tako kritično.....sem vsaj končno speljala par reči..... x:px ........

ma pluton je car....... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

he he....moja premore morje kvadratov, inkonjunkcij in opozicij....in pluton je v aspektu s čist vsako stvarjo u mojmu horoskopu......lani mi je tranzitiral sonce, merkur, neptuna, pa tud čez marsa je že šel.......pa ni blo tako kritično.....sem vsaj končno speljala par reči..... x:px ........

x:Dx x;)x Hvala bogu za kvadratke, če ne bi bla čist navaden debilček. S kvadrati in opozicijami se stvari premikajo naprej, če ne gre zlahka, pa z grda, ampak premika se pa le. x;)x

...zakaj pa debil..... :wOOt: ....?.....ma js sem čist zadovoljna s svojimi kažini....če sem čist iskrena,jih ne menjam spljoh.....pa sej brez tega bi mi blo na smrt dolgčas......in od dolgega časa se potrjeno lahko umre..... x^x xyesx ......

...zakaj pa debil..... :wOOt: ....?.....ma js sem čist zadovoljna s svojimi kažini....če sem čist iskrena,jih ne menjam spljoh.....pa sej brez tega bi mi blo na smrt dolgčas......in od dolgega časa se potrjeno lahko umre..... x^x xyesx ......

x:Dx x;)x Spljoh si pokapirala in to je TO. :palec:

sedaj mam tranzit urana in TrueNode skozi 8 hišo( začne z Ribi 05°56`57, 9 hiša se začne z Oven 00°00`00).... natalno v 8. hiši ni planeta?

natalno imam aspekt.Uran kvadrat Ascendent 06°14`57

KAj je torej moč pričakovati od tranzitenga urana skozi 8. hišo, kako vpliva?.... in kaj od true node??

prosim za kak komentar....

Guest mačona
lepo prosim, če bo kdo videl tole in je imel tranzit Plutona čez Neptuna, po možnosti v 1. hiši, pa da je že mimo, kako ga je doživljal ... mislim, da se noben grd tranzit Urana ali Saturna ne more kosati s tem ... to je največje sranje ... :xx!: do zdaj.

hm....men se je to zgodilo lani ampak v 3h....in to je bla ena najboljših stvari v lajfu.....popuca v nulo....adijo iluzije in podobna navlaka...... x:Dx x:px

na področju odnosov...tista fora ko itak že dolgo veš, pa iz nekih čudnih nagibov še zmer vztrajaš na poziciji "ma saj bo....glih kar bo"......tega "saj bo" ni.....stvar je al pa ni.....in tako se je obrnil en velik krog in je en kup folka zamenjal prizorišče.....zelo koristno pa poučno tudi.......sej veš, da je pluton temeljit....popuca v nulo.....in še mal čez kdaj...... x;)x

slava mu..... :palec:

Ja, amis, res je car xyesx

čeprav ni bilo vedno lahko, sem po vsem tem druga oseba.... poiskušam biti pozorna in prepoznati..... x;)x xDDx

Lep dan še naprej, vsem xrainbowx

M xyiyax

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

lepo prosim, če bo kdo videl tole in je imel tranzit Plutona čez Neptuna, po možnosti v 1. hiši, pa da je že mimo, kako ga je doživljal ... mislim, da se noben grd tranzit Urana ali Saturna ne more kosati s tem ... to je največje sranje ... :xx!: do zdaj.
mela, sam se ne spomnem :inocent: blo je ene 8-9 let nazaj

je pa res, da sem pač zunanjo podobo čist v nulo pospucala....moj pogled na svet, kako se kažem svetu...kaj pa vem :inocent: x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

men tud v 3 hiši... grem gledat datum, s tem da je šel tudi čez Venero v tistem času ;)

aha, bolezen partnerja, njegovi nikoli dokazani skoki čez plot, smrt starih staršev v razmaku 3 tednov, psihični zlom mami, s tem trpljenje sestre, čez noč menjava službe (verjetno tole v povezani z aspektom Lune v 10.hiši)... vse skupaj pa je tvorilo še mislim da sekstil z natalnim Plutonom v 1. hiši... nič hujšega ;)

aha, bolezen partnerja, njegovi nikoli dokazani skoki čez plot, smrt starih staršev v razmaku 3 tednov, psihični zlom mami, s tem trpljenje sestre, čez noč menjava službe (verjetno tole v povezani z aspektom Lune v 10.hiši)... vse skupaj pa je tvorilo še mislim da sekstil z natalnim Plutonom v 1. hiši... nič hujšega ;)

:palec: no tale povezan aspekt lune v 10 hiši, lahko gledaš na menjavo službe ali psihični zlom mami, vse to se povezuje z 10.hišo, trpljenje sestre se nanaša na 3. hišo, vendar sekstil s plutonom pomaga prebrodit vse. :palec: Močna prva hiša to obrne sebi v prid.

mačona, sama sem imela ta aspekt par let nazaj... leta 2002/2003 je šel tranz.Pluton 3. čez Neptuna/Asc... in natalno imam Luno v opoz. s (ASC konj.Neptun)... pa Plutonovo energijo imam v natalki dost poudarjeno

sem v eni temi Pluton in njegovi aspekti dost napisala o tem ... pa te prosim, da mal pogledaš, ker se mi zdejle ne da več tolk na dolgo in široko... Ni dvakrat za rečt, da nisem tud v tej temi..poglej mal za mojimi posti z začetka leta2003...

Drugač pa sem pri prvem tranzitu čutila, da je mal čudn, pri drugem sem bla že bolj ziher, da se pa zdej res neki dogaja, pri tretjem sem pa začutila tisto črno težko energijo, ki me je vlekla dol (ko rečeno da nas te zračni pritisk vleče dol,..je to pol tistega v primerjavi s Plutonom). Enostavno je bilo težko,..težko sem se skoncentrirala, fizično odejstvovala, vse je bilo v počasnejšem ritmu, logika ni štimala oz. vse dojemanje je bilo počasnejše, ... TA tranzit sem fasala v obdobju konca faxa, in sem imela predstave in načrte za lajf naprej,... no, te iluzije so se razblinile... V literaturah piše, da vpliv tega tranzita pride lahko z zamudo parih let. Sama imam šele v zadnjem letu občutek, da sem se losala tega vpliva/občutka, da me neki nazaj vleče. Mogoče mi bo pa kvadrat tranz. Urana na ASC/Neptun prinesel tud kake spremembe navzven... mah kdo ve...

A gre tebi tud 3x čez ASC? A si že preverila, kako dolgo ti bo nagajal?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...