Guest mačona 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 čez ASC mi je že šel par lez nazaj. tole zdaj se dogaja bolj proti koncu 1. hiše. nagajal mi bo pa še kakšno slabo leto. dobro si tole napisala, hvala. tudi jaz se počutim podobno. ful brez energije, zagona, lena, nič se mi ne da, ne vidim nobenega smisla v vsem kar počnem, strah me je prihodnosti ... ne vem, mogoče pa je za vse kriv tr. Uran v opp. z natalnim Soncem, ki se zdaj že izteka in me drma ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ...pluton opozicija sonce(ni se exaktno-manjka se slab teden)... bolj zafukano kot sem mislu da bo... sicer se ni nic zgodilo... sam sem pa skoz v nekem res bad filingu.... tesnoba pa to sranje... cist nic men podobno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ...pluton opozicija sonce(ni se exaktno-manjka se slab teden)... Verjetno šele prvič opozicija, nadejaš se jo lahko najmanj še dvakrat. Pri teh aspektih vpliva že precej prej, kot je ekzaktno, zato verjamem, da ti ful vleče ven. Mogoče lahko vpliva na zdravstveno sliko, ni nujno da samo tvojo, lahko tudi na očeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 sedaj mam tranzit urana in TrueNode skozi 8 hišo( začne z Ribi 05°56`57, 9 hiša se začne z Oven 00°00`00).... natalno v 8. hiši ni planeta? natalno imam aspekt.Uran kvadrat Ascendent 06°14`57 KAj je torej moč pričakovati od tranzitenga urana skozi 8. hišo, kako vpliva?.... in kaj od true node?? lunca, prosim za kak komentar.... V zadnjih dneh sem grozne vodlje, napeta, nič ne gre po planu, en trenutek vse ok, že naslednji trenutek groza..... nekako se ne "najdem v teh trenutkih, dogodkih"... čeprav bi naj bila vedno odgovorna, vse planirala in izvedla "brez večjih težav"... kaj pa je sedaj, vse se obrača proti meni?... grozzzzaaaa....?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 čez ASC mi je že šel par lez nazaj. tole zdaj se dogaja bolj proti koncu 1. hiše. nagajal mi bo pa še kakšno slabo leto. .... ful brez energije, zagona, lena, nič se mi ne da, ne vidim nobenega smisla v vsem kar počnem, strah me je prihodnosti ... No, isto se počutiš kot jaz ... dost motivacije je potrebno, da kaj naredim oz. se tud hitro utrudim. Je bolje kot pred leti, a vseeno... Meni bo tranz. Pluton zapustil 1.hišo šele tam nekje okoli 10st.kozoroga, pol bo pa 2.hiša na vrsti... kar lahk pomeni, da bom brez denarja oz. lepš rečeno, da bo ta počas in leno prihajal... uf to bo šele kriza. sploh glede na to kolk je Pluton počasen ...pluton opozicija sonce(ni se exaktno-manjka se slab teden)... bolj zafukano kot sem mislu da bo... sicer se ni nic zgodilo... sam sem pa skoz v nekem res bad filingu.... tesnoba pa to sranje... cist nic men podobno... uf ti prav nič ne zavidam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Men je Pluton s tranzitom čez 7h, 8h in sedaj čez 9h totalno spremenil življenje! Čez 7h ko sem bila še čevap sem bila zelo nepriljubljena, veljala za tako neluštno punčko. ( i tend to disagree ).... v 8h mi je večina familije umrlo, in sedaj ko se sprehaja čez 9h fax kar stoji in se vleče kot čigumi, verjetno temu ne pripomore notri neptun, zaradi katerega že tako bluzim! Samo datumi se neverjetno skladajo in zadnjič ko sem brala o Sade atiju, ki nastopi l.2012 sem razmišljala ali je lahko huje! Namreč luno ( in uran ) imam v 8h, medtem ko je Pluton u sedmi, se pravi eno znamenje prej....No ja l.09 na moj RD bo pluton na MC ( pa še retrograden je ). V natalu tvorita P in MC - Q. Torej si nadejam da bo pozitivno, ker mi gre namreč 2 x čez MC, kaj pravite??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Men je Pluton s tranzitom čez 7h, 8h in sedaj čez 9h totalno spremenil življenje! Čez 7h ko sem bila še čevap sem bila zelo nepriljubljena, veljala za tako neluštno punčko. ( i tend to disagree ).... v 8h mi je večina familije umrlo, in sedaj ko se sprehaja čez 9h fax kar stoji in se vleče kot čigumi, verjetno temu ne pripomore notri neptun, zaradi katerega že tako bluzim! Samo datumi se neverjetno skladajo in zadnjič ko sem brala o Sade atiju, ki nastopi l.2012 sem razmišljala ali je lahko huje! Namreč luno ( in uran ) imam v 8h, medtem ko je Pluton u sedmi, se pravi eno znamenje prej....No ja l.09 na moj RD bo pluton na MC ( pa še retrograden je ). V natalu tvorita P in MC - Q. Torej si nadejam da bo pozitivno, ker mi gre namreč 2 x čez MC, kaj pravite??? To kar navajaš glede plutonovih tranzitov ti lahko povem, da si res imela daljše obdobje zoprnih tranzotov, kajti čez sedmo hišo se ti je sprehajal kar precej dolgo, močno udaril na konjukcijo lune in urana v osmi hiši (zato tudi smrti), je pa v sekstilu dobro aspektiral sonce, zato le ni bilo vse tako katastrofalno. Pri plutonu je tko, če nimaš, ti da, če imaš, ti vzame. Pri tranzitu čez MC ne bo tako hudo, nasprotno. Po moje se ti lahko zgodi, da na poslu srečaš tistega pravega, mogoče kakšno fatalno ljubezen? Tudi posel ali služba pod vplivom tega planeta se lahko totalno pretransformira. No pri meni se je precej spremenilo. Službe nisem menjala, vendar je bila sprememba na delovnem mestu in to v pozitivnem. Kar sem prej preveč garala, se mi je obrestovalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Ja res sem se pobrala iz vseh teh stvari. Vedno sem pripisovala to vodnarski energiji ( še preden sem sploh prvičč videla svojo karto ) Res je vzel kar je lahko! je pa res da se potem spremeniš in postaneš drug človek! Kar se MCja tiče sporočim! Me pa firbec matra! PO moje bi se znala zgodi kaka menjava službe, čisto drugo področje, potiho upam, da bo potem to tisto pravo! Lunca TNX!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 PO moje bi se znala zgodi kaka menjava službe, čisto drugo področje, potiho upam, da bo potem to tisto pravo! Lunca TNX!!! Držim pesti, mislim, da ti bo naklonjen, ker je natalno v dobri poziciji z MC. Tranzit prinaša samo tisto, kar že v natalu kaže. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jst ga mam tud zdej v 7hisi, pa zgleda ga bom se neki casa mela (sm dobila tranzite na netu zracunane do sredi 2008 pa ostaja se potem).Lunca a mi lahko prosim poves kaj lahko pricakujem od njih? saturn sekstil plutonjupiter sekstil plutonpluton sekstil pluton Drugace pa iscem krivca da sm se v zadnejm letu tok spremenila navznotraj,okolje pa to je vec al manj isto.Pa ne vem kje ga iskat?Kaksn namig? Sm si v zadnejm casu prnesla iz knjiznce vse astroloske knjige kr sm jih dobla, malo pa veliko encikolpedijo, pa matjaža regovca,..., pa berem pa iscem,sam mi gre bolj tko tko. Hvala, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Jst ga mam tud zdej v 7hisi, pa zgleda ga bom se neki casa mela (sm dobila tranzite na netu zracunane do sredi 2008 pa ostaja se potem).Lunca a mi lahko prosim poves kaj lahko pricakujem od njih? saturn sekstil plutonjupiter sekstil plutonpluton sekstil pluton No tile sekstili so fajn predispozicija, nč bat, bo v redu. Drugace pa iscem krivca da sm se v zadnejm letu tok spremenila navznotraj,okolje pa to je vec al manj isto.Pa ne vem kje ga iskat?Kaksn namig? Sm si v zadnejm casu prnesla iz knjiznce vse astroloske knjige kr sm jih dobla, malo pa veliko encikolpedijo, pa matjaža regovca,..., pa berem pa iscem,sam mi gre bolj tko tko. Tole spreminjanje pa je verjetno pripisat uranu, ki nekaj časa že ribe spreminja tako zunaj kot znotraj. Poglej še skozi katero hišo potuje uran, ti je že dosegel sonce?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...na koliko st rib pa je uran....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 To je pa bil hitr odgovor,hvala. Soncem mam ob rojstvu v 10 hiši v ribah in zdej je v 10 uran in se ostaja:( A to bo to? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 To je pa bil hitr odgovor,hvala. Soncem mam ob rojstvu v 10 hiši v ribah in zdej je v 10 uran in se ostaja:(A to bo to? LP Aha, še vladarja neptuna poglej kje je in s kom in kako se druži, sej poj pa že skor vse veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...na koliko st rib pa je uran....? ....?.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 mislim da na 11.50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 hm....torej mi je že povozu kirona.....no lepo.......dobro čistko sta si privoščila pluton pa uran.... ...... hvala ksenia.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 malenkost...mislim da v tem trenutku krepko občutim T. Mars ki tvori kvadrat na asc... dobro da je kratkotrajno tole :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 lunca....kakšne so lahko posledice "tranzitnega prometa" urana čez kirona v 7h(ribe)......pa še kaj povzroča tranzit urana čez asc v ribah.......? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 lunca....kakšne so lahko posledice "tranzitnega prometa" urana čez kirona v 7h(ribe)......pa še kaj povzroča tranzit urana čez asc v ribah.......? Kakršni koli promet urana čez kirona, mirne duše vzameš kot zdravljenje same sebe z astrologijo, to lahko gledaš, da drugi tebe zdravjo ali ti druge, tak vozni red je pri kironu. Že natalni aspekt kirona z uranom kaže, da tak človek precej bolj razume astrologijo in druge zdravi prav s tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Že natalni aspekt kirona z uranom kaže, da tak človek precej bolj razume astrologijo in druge zdravi prav s tem.kerkoli aspekt ja mam opozicijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ja mam opozicijo SUPER, JEST TUD, TO SEM ZASLEDILA, DA JE VELIK POKAZATELJ. kerkoli aspekt ja mam opozicijo No pri opoziciji je seveda odvisno tudi na katere hiše. Moj uran v peti hiši (hobiji-astrologija) 180 z 11 hišo in kironom v njem. Tle se to lahko mirne duše jemlje tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 No pri opoziciji je seveda odvisno tudi na katere hiše. Moj uran v peti hiši (hobiji-astrologija) 180 z 11 hišo in kironom v njem. Tle se to lahko mirne duše jemlje tko....jaz mam pa kotno opozicijo natalno... uran konj. asc.. kiron konj desc.(kiron v 6.)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ...jaz mam pa kotno opozicijo natalno... uran konj. asc.. kiron konj desc.(kiron v 6.)... Statistična raziskava je pokazala, da je kiron v šesti hiši najbolje zaseden pri zdravnikih, terapevtih in svetovalcih. Koristno je, da človek s takim kironom služi kakemu idealu, povezanemu s kironso tematiko (zdravilna zelišča, bojevniške veščine). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ..sej men je ze Marsa rekla, da bom 1X en zdravilc al kuga ze... ceprav se ne vidim kaj dosti v tem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.