Marsa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 O, ti imas tudi to? Ja, zaj**** polozaj, ker je tudi lahko agresiven (samo pri tebi ne opazam tega, nimas tako poudarjenih teh lastnosti, pa bi lahko bile, zaradi Ovna)...Ali je Lukrecia Borgia umrla na porodu? Mislim, da je imela tale polozaj (in vec zelo podobnih aspektov mojim, bil je nekje njen chart za primerjavo, morda ravno pri Duporju, tega se ne spomnim)...Je pa to blazotna notranja moc, tako sem kar zadovoljna, ker 'imam' (skoraj, ker je skoraj 9 orbisa, a ker gre za vladarja asc in luno (ki je v 4. na soncu), jemljem aspekt kot dejaven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 :o|o: ... berem tele saturnove... zdaj se mi vrača na mars, potem gre nazaj na asc... v levu imam s. vozel, potem pa smo že pri mojem soncu in plutonu.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Ih, Mateja, se boš pa še načakala, da pride Saturn do leva...in potem do device... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Ih, Mateja, se boš pa še načakala, da pride Saturn do leva...in potem do device... Astra Ja, tkole... Pac, moras to pozdravljati, kot jaz pozdravljam Plutona v nekaksnem 'mazohizmu', ko se mi rola kje pomembno... Itak se skoz kaj rola... saj lahko tvori kvadrat, opozicijo (no, pa tudi druge aspekte, so pa pac tile najvplivnejsi)...Saj je tudi Dvojckom zadnje dekade zdaj nekaterim bad (pa jim bo kdo hitro razlozil, ker je to zaradi ne vem katerega kentavra), v bistvu pa imajo lahko samo Pluton v opp. Soncu (ce pa imajo kje 'zadaj' se kakega sco, je pac to zanje se mocnejse in je razlaga in razlog za njihovo slabse obdobje na dlani). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Jaz se pa lahko pohvalim...z dvema eksaktnima aspektoma v teh dneh... :xx!: Saturn konj Luna....in Pluton opozicija Venera.. Seveda bi si raje izbrala....kakšno fatalno novo ljubezen... ...pa se mi zdi, da ne bo nič iz tega... :xx!: Venera je v osmi hiši...vladarica sedme...in jo jemljem kot denar...ne moj, ampak možev...in Pluton rovari po drugi.Sem možu rekla, zlata leta so mimo...čakajo nas težki časi...in res...že lani...se je situacija začela spreminjati.. Aspekt Saturn -Luna...me je osamil..(oz.sem se sama)...nekam ...sem postala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Astra če se ne motim maš luno v raku ane, a smo na istem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Hvala Astra in Marsa , vedno 'priletita', kadar mi udari ven tale devičniško - rakovska zaskrbljenost ... sem medtem tole malo 'sprehodila' in si točno to rekla Marsa: 'ekola, mala moja, ti in tvoj frend saturn kej dobrga ušpičta' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Mateja, Jaz danes tut šla na sonce...in izdihala vse sr.... zadnjih dni, zdaj pa sem že in ko se nehaš smilit sam sebi...(drugim se tko ne.. )...ugotoviš, da Saturn ne prinaša samo slabo...ampak vsaj meni eno stabilnost, ki sicer ni prijetna...je pa očitno potrebna.Selene, glavo gor... x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Jutri bom čutil Sonce na Merkurju....menda bo ja kakšen pozitiven preblisk, čakam in opazujem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Jutri bom čutil Sonce na Merkurju....menda bo ja kakšen pozitiven preblisk, čakam in opazujem Hm, Sončev tranzit praviloma ne pomeni in ne prinaša nič posebnega. "Sončev tranzit čez Merkurja"? Morda res kak navdih, samo čisto mogoče je, da bo šlo bolj za tisto "Kdor išče, ta najde". Če gledaš, kaj bi to lahko bilo, boš tokom dneva prav gotovo doživel kaj takega, kar bi se s tem dalo povezati. V resnici pa to ni čisto tako. Kajti če bi bilo, potem gre Sonce skoraj natančno (nekaj ur razlike) v istih terminih v vsakem letu čez natančno iste točke. Ni šans, da ljudje tega skozi tisočletja ne bi opazili. Na primer "Sonce mi gre vsako leto 22.8. čez Plutona." Ja in? Ergo: Sončev tranzit je edini, ki ga NI TREBA upoštevati, ker enostavno ne deluje. Če pa je v kombinaciji še s čim, potem pa že mogoče. Da recimo jemlješ malo bolj osebno (kar je bolj tranzit Lune) ali malo bolj energično (kar diši po tranzitu Marsa), ampak vseeno - če že hočeš. Nekako tako se mi zdi. Pa brez zamere! Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Hvala Bern! Spomnil sem, ker vsako jutro pogledam efemeride, da bo sonce na isti stopnji kot natalni merkur. Glede marsa 60 na natalni mars predvčerajšnim, pa menda res bolje, da človek ne vozi takrat, ker ima pretežko nogo(preveč si hraber takrat, fajn bi bilo za kakšne športne rekorde postavljati ), pa lahko kaj ušpiči, še posebej, ker imam jaz natalno marsa pred koncem 3 .hiše, ta tranzitni je pa trenutno v moji 2.hiši. Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 pa lahko kaj ušpiči, še posebej, ker imam jaz natalno marsa pred koncem 3 .hiše, ta tranzitni je pa trenutno v moji 2.hiši. Če imaš v natalu Marsa v 03, je s tem povezan s principi Dvojčkov. Zaradi tega se v takem primeru aspekti Marsa z Merkurjem, lastnim vladarjem torej (Dvojček seveda vlada tretji hiši, torej dvorišču, kjer se nahaja Mars), vedno izražajo bolj kot v nekem drugem horoskopu. Tudi sekstil. Ko ti pa pride Mars-T tudi v resnici v 03, bo pa treba paziti še bolj. Kot vemo, pravi prvo pravilo predikcije, da je tzv. "ponovljena pozicija" (kar pa pri tebi bo, saj je MA/03 v natalu in sedaj tranzit MA čez 03!) zelo močna in nakazuje možnosti, katere nakazuje natal. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Hvala Bern! Tole sicer bolje, da ne bi bral, ampak kar napiši Bern za kaj naj bom previden, čeprav tole bo od sredine aprila naprej, škoda ravno čez prvomajske praznike.....tam pri DZK mi je pa Vojko že ta mesec odsvetoval vožnjo z avtomobilom, saj upoštevam, HVALA obema, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ergo: Sončev tranzit je edini, ki ga NI TREBA upoštevati, ker enostavno ne deluje. ..Hmm, zanimivo, Bern, moram malo razmisliti tole... MOrda pa je res, kar pravis... Namrec sama zelo cutim prehode, premike sonca v znamenja, ne spomnim pa se, ce sem kdaj -prav zares- spremljala prav soncev tranzit (v smislu da bi dogajalo kaj res pomembnega)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Pozdravljeni. Imam eno vprašanje. Uran bo v kratkem prešel moje natalno sonce, jupiter ter merkur, Vse to se bo dogajalo v peti hiši. S tem, da je moj natalni uran v prvi konj ASC v škorpijonu? LE KAJ ME ČAKA????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Pozdravljen in dobrodosel! Lahko bo cisto kaj simpaticnega, npr. dobis odstekan job pri filmu, v gledaliscu ali kaj podobnega, dozivis totalno ustvarjalno obdobje, topogledno totalno rast.Lahko se interpretira tudi negativnejse, recimo pretirana, vrocicna potreba po osebni neodvisnosti, ce si sicer porocen, imas otroke, lahko tudi kaj tezavnega v zvezi z otroci, sicer pa lahko pomeni mdr. to, da bo eden od otrok, ce jih imas, pomembno menjal nekaj... in/ali ti sam.Popolno spremembo smeri tudi lahko to pomeni, ker gre za Uran, vendar Jupitru pa navadno pripisujemo ekspanzijo...Lahko da se bos lotil necesa povsem novega,.,Kot pa pravimo vedno - nic ni izvzeto, odvisno je, ce ti bo to tvorilo trigone ali recimo opozicije.. In podobno... In tako dalje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ja hvala Marsa, sicer bomo videli, čeprav se je leto začelo nekako "čudno" V dveh dneh sem imel dve prometni nesreči, komaj se še držim........... čeprav sam zelo simpatiziram z Uranom, mi je kar všeč.Pri vsem tem, bi rad novo službo!!!! Lev v 10. hiši, kjer mam saturna. Edino kar mi gre super je moj podiplomski študij........... pa to ga delam z levo roko. Sicer ko hočem da se končno ustalim z eno žensko. takoj se pojavi ena nova, non stop se zaljubljam, pa to je noro Venera v 6. hiši/oven).naj mi dajo ženske mir. Jaz bi samo eno, pa me kar neki žene k sosedu v zelje!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Pozdrav Sokrates med nami, te imajo na piki ženske......ti bi edino preživel med šejki, če ti tranzira tale uran 5.hišo to še bo sprememb v hiši ljubezni, daj uživaj sedaj, ti si pa res en čuden patron Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Oj, ja, pozabila sem te na tole opozorit, pa te je ze vesolje, tudi kaj takega je zal lahko (samo lahko da je tudi kaj tretjega, pa se Venero si omenil v Ovnu - v 6.), kar pa so tudi nove ljubezni, a vse zelo odstekano in dinamicno, da ne recem nasponano celo.Fino, dobro opazujes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ...ja, to je hudo, jst mam pa marsa v šesti, pa skoz v službi kake frajerje jagam ..ne morem se skulirat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ženske....v katerem znamenju je ta Mars, takšne ljubimce iščete, no takšni vas privlačijo, ne glede na hišo....pri moških za ljubice, to pove Venera Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 (samo lahko da je tudi kaj tretjega, pa se Venero si omenil v Ovnu - v 6.), kar pa so tudi nove ljubezni, a vse zelo odstekano in dinamicno, da ne recem nasponano celo. No tale venera v ovnu pa bo poškodovana s saturnom v raku, tako, da se zna naredit, da najdeš eno resno veze, lahko sterejšo žensko ali bolj zrelo. Mogoče te bo pa ta odvrnila od drugih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Hvala Bern! Tole sicer bolje, da ne bi bral, ampak kar napiši Bern za kaj naj bom previden, čeprav tole bo od sredine aprila naprej, škoda ravno čez prvomajske praznike.....tam pri DZK mi je pa Vojko že ta mesec odsvetoval vožnjo z avtomobilom, saj upoštevam, HVALA obema, Borism Z mojega zornega kota je šlo za načelno oziroma čisto teoretično opozorilo, ki je na mestu prav zaradi tega "prvega pravila predikcije". Zadeva je takrat pač bolj vklopljena kot sicer. Več možnosti je. Nisem pa tega spisal s pogledom na TVOJ LASTNI HOROSKOP. A če ti še Vojko pove nekaj v tej smeri, glede na različnost pogledov med zahodno astrologijo in DZK, potem velja res biti previden. Vsaj to. Eno od mojih načel (tudi glede podajanja astroloških razlag in "napovedi") je tisto znano: "Če sem pripravljen, sem močnejši." Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 ... Eno od mojih načel (tudi glede podajanja astroloških razlag in "napovedi") je tisto znano: "Če sem pripravljen, sem močnejši." Lep pozdrav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Osnove od DZK poznam, pa tudi o zahodni astrologiji.....Bern, oba sta me opozorila ampak vse pa ne bo ta moment.....se vleče kot jara kača, ko bo nevarnost pri DZK minila(v začetku prihodnjega meseca!), bom "napaden" iz strani zahodne astrolgije...OK, saj gledam na stvari ločeno....."sem pripravljen, SEM MOČNEJŠI"! Lp, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.