klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 No pri opoziciji je seveda odvisno tudi na katere hiše. Moj uran v peti hiši (hobiji-astrologija) 180 z 11 hišo in kironom v njem. Tle se to lahko mirne duše jemlje tko.js mam pa urana v 11 kiron pa na koncu 4. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 ..sej men je ze Marsa rekla, da bom 1X en zdravilc al kuga ze... ceprav se ne vidim kaj dosti v tem... Marsa je sigurno gledala tvojga kirona. Si premlad, da bi to že zdej bil, počak, veš kolk maš še pred sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Marsa je sigurno gledala tvojga kirona. Si premlad, da bi to že zdej bil, počak, veš kolk maš še pred sabo. ..je rekla, da je kiron sam pika na i... da ji je dal to slutit predvsem 4 planeti in MC v devici, asc. sco, polna 8. hisa... predvsem pa luna konj. jupiter konj. MC v devici... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 js mam pa urana v 11 kiron pa na koncu 4. Ja če jemljeva kiron v četrto hišo, je to povezano z domom in koreninami. Tak človek nosi del družinske karme, ki se skuša rešiti skozi njega. Ponavadi tak kiron kaže na ranjenega očeta (invalid ali duhovno šibak človek, ki se ne zna postaviti zase). Lahko pa bi gledali kirona že v peto hišo, če je čisto na koncu. Otroška ustvarjalnost je pogoj za kasnejše ustvarjanje. Mogoče se pojavlja rana prav tu, če je človek kot otrok ustvarjal, pa to ni bilo nikoli sprejeto. Pri človeku, ki se zave notranje ranljivosti , opazimo vrhunsko umetniško nadarjenost. Pomisli, kje se bolj najdeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 prej ranjen oče..duševno....ker je bila njegova mladost zelo kruta..bol tepen kot ljublje in bol lačen kot sit...vojna sirota....mama ga pa je mogla pustit pri moževih starših...posesiven človek, kolerik...5. bajto mam pa v ovnu....čeprav skor oboje drži, ker tud mojega poklica niso sprejeli tak kot bi mogli....gostinstvo, kar pa je tudi umetnost plus, da sem kot otrok igrala violino..imela sem obupnega učitelja(zaradi njega sem tudi nehala igrat) in ko sem ta problem omenila staršem, me nista upoštevala....če bi me..nebi bila tu, kjer sem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kakršni koli promet urana čez kirona, mirne duše vzameš kot zdravljenje same sebe z astrologijo, to lahko gledaš, da drugi tebe zdravjo ali ti druge, tak vozni red je pri kironu. Že natalni aspekt kirona z uranom kaže, da tak človek precej bolj razume astrologijo in druge zdravi prav s tem.pišuka lunca...tole špediterstvo maš ti res v malem prstu..... ........no, zdej lohk nardim kljukco na odpremnem listu....kar se mojga kirona tiče.... ...rešla si me..... kaj pa tranzit urana čez asc v ribah....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Marsa je sigurno gledala tvojga kirona. Si premlad, da bi to že zdej bil, počak, veš kolk maš še pred sabo. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pišuka lunca...tole špediterstvo maš ti res v malem prstu..... ........no, zdej lohk nardim kljukco na odpremnem listu....kar se mojga kirona tiče.... ...rešla si me..... kaj pa tranzit urana čez asc v ribah....... ..... Super, najprej te bo mal begal, tiste okrog tebe tud, ampak na dolgi rok je super osvoboditev. Ti bo dajal navdih za nekonvencionalnost. Nikomur ni dolgčas pri človeku, ki ima urana na ASC. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 super lunca...... ....sicer tole ni blo zame ker mam asc v devici.....in mam že kr natalno urana zraven asc.......tako da to, da ob meni folku ni glih dolgčas, kar drži....se raj zgodi, da jo drugi pobrišejo, ker jim je tumač....... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jst mam tud Kiron (v levu 7 hiša) v opoziciji z Uranom... Uran v Tehtnici - druga hiša..Tale moj uranček "krivec" da v mojem življenjskem planu ni ravno poroka na prvem mestu ane? Sam kaj dela v drugi hiši ne razumem ful mi je zanimivo raziskovanje skozi pogled planetov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 jst mam tud Kiron (v levu 7 hiša) v opoziciji z Uranom... Uran v Tehtnici - druga hiša.. Uran v drugi precej spreminja filing lastne in finančne vrednosti. Možnosti so tudi, če si brez denarja, da ti ga uran prinese in obratno, situacija se lahko menja glede na tranzite. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kako bi komentirali istočasni tranzit urana čez AC( oven ) in tranzit true noda čez natalnega urana v 8h v sco?Koliko vpliva ploh ima true node čez natalne planete?Natalno sta uran in true node v kvadratu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kako bi komentirali istočasni tranzit urana čez AC( oven ) in tranzit true noda čez natalnega urana v 8h v sco? Tole ravno ne razumem, uran čez ASC ovna še ni šel, tranzit severnega vozla je zdaj čez znamenje rib, nekjel na 17 stopinji, tako, da bo preteklo kar nekaj let. Verjetno bo vplivalo na spremembo osebnosti, mogoče karmični vpliv na urana, zakon, poroko ali kakšen poseg v telo? Koliko vpliva ploh ima true node čez natalne planete? Treba je biti pozoren čez sonce, luno in ASC, to je bolj karmični vpliv. Opazuj vsakih 18 let njegov tranzit.Natalno sta uran in true node v kvadratu... Ja istočasno se nekaj premakne na eni strani in vzbudi drugo stran. Saj fora kvadratov je prav v tem, da se nekaj dogaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ja vem da še ni! bo pa, malo gledam v naprej! Hvala lunca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ja vem da še ni! bo pa, malo gledam v naprej! Hvala lunca! Nč ne glej tolk naprej, ker ne veš, da bo takrat še kak drug tranzit, ki tudi precej omili ali poslabša, zato samo en tranzit ne predstavlja tolk. Pomisli samo to, da spreminjat naše usode tko al tko ne mormo, zato živi za danes, za zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj pa pomeni/prinaša tranzitni kiron v 1.hiši??Trenutno in še celo leto se bo nahajal v moji 1.hiši..Na začetku januarja je prečkal ascedenta..Potem bo pa še marsa ,sonce in merkurja...sam to bo po mojem naslednjo leto.. Pa še tranzitni uran,bo 16.1.2007 na isti stopinji kot moj natalni merkur,31.5.2007,pa na isti stopinji kot moje natalno sonce.. Spet me čakajo spremembe...a ne da?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Kaj pa pomeni/prinaša tranzitni kiron v 1.hiši??Trenutno in še celo leto se bo nahajal v moji 1.hiši..Na začetku januarja je prečkal ascedenta..Potem bo pa še marsa ,sonce in merkurja...sam to bo po mojem naslednjo leto.. Pa še tranzitni uran,bo 16.1.2007 na isti stopinji kot moj natalni merkur,31.5.2007,pa na isti stopinji kot moje natalno sonce.. Spet me čakajo spremembe...a ne da?? Nekaj sprememb prinese sigurno tranzit urana na sonce, konjukcija urana in merkurja izkoristi za briljantni um, boš dojemala sto na uro. Mogoče dobiš močne prebliske ravno iz astro področja? Kiron skozi prvo hišo prinaša precej življenske modrosti. Pri kironu v prvi hiši (vsaj kdor ga ima natalno tako) gre za velike zdraviteljske sposobnosti, če jih človek zmore vplesti pravilno v svojo osebnost. Delaj v tem letu na tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ..zanima me kolko od vas uposteva tranzite na progresije... kako se manifestirajo??... v M&McEvers pise da naj bi tr. na prog. planet zacel neko zadevo, ki se konca ob tranzitu na natalno pozicijo... samo v praxi se mi to ne potrjuje... men se zdi da se zadeve dogajajo ob tranzitih na natal in da se v vecini primerov ob tranzitih na progresiran planet ne zgodi nic.......kaj menite o mrkih na progresirane pozicije??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 .....kaj menite o mrkih na progresirane pozicije??? ... mah dej komplicirat ... ko je ze tko dost vsega druzga, pa še neki mrki na progresije, k jih ze tko malkdo sploh u nulo razume... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ..zanima me kolko od vas uposteva tranzite na progresije... kako se manifestirajo??... v M&McEvers pise da naj bi tr. na prog. planet zacel neko zadevo, ki se konca ob tranzitu na natalno pozicijo...PRECEJ DRŽI, POVEZAVA SIGURNO JE. samo v praxi se mi to ne potrjuje... men se zdi da se zadeve dogajajo ob tranzitih na natal in da se v vecini primerov ob tranzitih na progresiran planet ne zgodi nic.... ČE NISO POMEMBNE TOČKE KOT SO PROGRESIVNI ASC, MC, DESC IN IC, LUNA IN SONCE, POTEM SE NE OPAZI. Jaz največ dam na tranzite na natalne planete, solar, šele potem progresije....kaj menite o mrkih na progresirane pozicije???Mrke gledam na natal. Mogoče ima kdo drug kakšno drugo mišljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 o mrkih na progresije pise Celeste Teal v Eclipses... da imajo vpliv... ne razlozi pa kaj prevec podorobno kaxna naj bi bila razlika med mrkom na natal in mrkom na progresijo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 ..zanima me kolko od vas uposteva tranzite na progresije... kako se manifestirajo??... v M&McEvers pise da naj bi tr. na prog. planet zacel neko zadevo, ki se konca ob tranzitu na natalno pozicijo... samo v praxi se mi to ne potrjuje... men se zdi da se zadeve dogajajo ob tranzitih na natal in da se v vecini primerov ob tranzitih na progresiran planet ne zgodi nic.......kaj menite o mrkih na progresirane pozicije??? pri progresijah gre za naš notranji,razvoj,katerega pa ne čutimo kot pri tranzitih na natalno karto,kjerse manifestirajo stvari navzven. Poleg tega v progresiji opazujemo Luno(duša) in samo planete,ki sov orbisu pol stopinje.Se pravi eksaktne aspekte.Primerjamo jih s solarnim povratkom in tranzitina natalno karto. V primeru,da smo z odgovorom v zadregi ,si ogledamo terciarno in minorno karto. Prav je,da se gleda vse.Tudi fiksne zvezde. Znani astrologi,ki se podajajo v interpretacije oz.divinacije nekih kart oz.dogodkov, pravijo,da za to potrebujejo tudi 14 dni. Zdi se mi realno. Kar nekaj jih je,ki se temu izogibajo in katere popolnoma razumem. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Nekaj sprememb prinese sigurno tranzit urana na sonce, konjukcija urana in merkurja izkoristi za briljantni um, boš dojemala sto na uro. Mogoče dobiš močne prebliske ravno iz astro področja? Tale briljantni um ,ki mi ga bo dala konjukcija urana in merkurja mi bo ravno prav prišel v službi,.... Vse ob pravem času ..zgleda.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Tale briljantni um ,ki mi ga bo dala konjukcija urana in merkurja mi bo ravno prav prišel v službi,.... Vse ob pravem času ..zgleda.. Ja, sej je tko al tko, vse vnaprej določeno, zato se prepusti in uživaj, točno, ,ko boš rabila, pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Čist brez energije sem.. :xx!: To se že vleče tam nekje od novembra..Ker drugač men nikol ni energije primanjkovalo..mam sonce in marsa v 1.hiši...Sam zdj mi je pa jasno.. Od septembra 2006 pa do julija 2007 tvori tranzitni saturn opozicijo z mojim natalnim marsom v 1.hiši.. Po mojem je to razlog te težave.Ker kaj druga pa že ne more bit.. Saturn blokira mojo energijo..Včasih zna bit neznosno..Ne spovnem se ,da bi že kdaj bila tolk brez energije..Pa vse me nenormalno utrudi.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.