lunca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Čist brez energije sem.. :xx!: To se že vleče tam nekje od novembra..Ker drugač men nikol ni energije primanjkovalo..mam sonce in marsa v 1.hiši...Sam zdj mi je pa jasno.. Od septembra 2006 pa do julija 2007 tvori tranzitni saturn opozicijo z mojim natalnim marsom v 1.hiši.. VEŠ KAJ ŠE BLOKIRA TEGA MARSA, NEPTUN. NEPTUN V PRVI HIŠI V KONJUKCIJI Z MARSOM, ORBIS JE SAMO DVE STOPINJI, JE PRECEJ MOTEČ. Po mojem je to razlog te težave.Ker kaj druga pa že ne more bit.. Saturn blokira mojo energijo..Včasih zna bit neznosno..Ne spovnem se ,da bi že kdaj bila tolk brez energije..Pa vse me nenormalno utrudi.. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Torej neptun blokira mojga marsa :xx!: ...Sem pogledala svojo tranzitno karto in vidla ,da je T neptun skoraj na isti stopinji kot N mars,še dve stopinji manjkata,da pride na taisti položaj kot je N mars..Ja,sj to si mi lunca,v zgornjem postu napisala(neptun konjukcija mars)....pa pol še severni vozel na soncu..Kako dolgo bo pa še tale neptun blokiral mojga marsa ...Glede na to ,da je neptun zelo počasen planet,lahko pričakujem še kar nekaj mesecev pomanjkanja energije,a ne??? Sj vsak dan ni tolk hudo..sam pride kak dan,ko sem pa čist brez energije.. :xx!: Sam jz se ne dam kr tako..sem pravi bojevnik.Najbrž tudi zaradi lepega aspekta,ki ga tvorita mars in pluton. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Pogledala sem sestrino natalno karto in zravn še tranzite na njene natalne planete,da ugotovim,zakaj tolk jamra..Vse ji gre narobe ..nima prave energije..je celo mal depresivna... :xx!: T saturna ma na ascedentu. In sicer ascedent ima na 23'21 leva,saturn je pa na 23'16 leva..Pomeni ,da sta ascedent in saturn v konjukciji??tranzitno luno ima pa v vodnarju v 7.hiši na 24'44 vodnarja... lunca:Kaj prinaša T saturn na ascedentu...??Kaj dobrega sigurno ne..Itak že njeno počutje pove vse.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .... ..... to tud mene čaka v kratkem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 .... ..... to tud mene čaka v kratkem...... A T saturn na ascedentu?? Pol si ti škropijonka z ascedentom v levu...To je pa zelo zategla kombinacija..mmm po mojem.. Kje maš pa luno?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jp...t saturn na asc. sam moj asc je v devici.....v levu je 12h.....pa glih se nimam za zateglo.....ne vem.....mi bo pa povozil najprej urana in pol še plutija.....se mi zdi, da bi z uranom na asc težko bila zategnjena....prej mal pritegnjena, če že...... luna v dvojčkih...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 jp...t saturn na asc. sam moj asc je v devici.....v levu je 12h.....pa glih se nimam za zateglo.....ne vem.....mi bo pa povozil najprej urana in pol še plutija.....se mi zdi, da bi z uranom na asc težko bila zategnjena....prej mal pritegnjena, če že...... luna v dvojčkih...... nisem misla zategla..kot kao zategnjena...ampak kot težka kombinacija..škropijon/lev.. Drugač si pa sigurno z uranom na ascedentu bolj uranovska(tk kot jz-vodnar ascedent)..napredna,drugačna ..tud dost pritegnjena in otkačena.. Sicer nimam full pojma o astologiji..sem še začetnik..tule gor največ poberem..prav od lunce... pa da vidimo,kaj bo napisala za tega saturna na ascedentu Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ...sej se štekamo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Živjo Lunca tlele bi te nekej prašov k mih dlih lisbona razlagala da gre pr tranzitu dlih luna čez moj Asc. pa ni znala povedat kaj naj bi blo to in naj tebe prašam.Če si pr volji seveda.Tle maš mojo karto za mn dela .http://shrani.si/files/achart3ulfqra1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaskrbljena 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 ja, tudi jaz mam sedaj tranzit saturna čez prvo hišo. nekaj postov nazaj sem že opisala moje razpoloženje....groza... pa to se mi dogaja ravno sedaj, ko mam na službo, študij, razna honorarna dela in obveznosti... jaz pa tako brez volje tako čudna, nezaineresrana za dogajanje okrog sembe, tako brez energije in volje do bilo čega, kaj moram pač počnem ampak...mislim da tudi delujem nezadovoljno, saj me bljižnji neprestano sprašujejo, če je kaj narobe,.... ja ascedent oz. prva hiša se mi začne naI Lev, 16°14`42 ja upam, da bo to čim prej mimo, za vsakim dežjem posije sonce.... vedno se pokaže še kakšna pot,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Živjo Lunca tlele bi te nekej prašov k mih dlih lisbona razlagala da gre pr tranzitu dlih luna čez moj Asc. pa ni znala povedat kaj naj bi blo to in naj tebe prašam.Če si pr volji seveda. Indigo ma zdj na ascedentu T luno ??Kaj to pomeni??A je to sploh kaj pomembnega,glede na to,da luna hitro potuje?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Tranzitna Luna je hitra, torej gre njen učinek hitro mimo točke asc, par ur, zato ni tako pomembna. Bolj se mi na primer zdi pomemben Indigov skorajšnji saturnov povratek, tranzitni saturn se bo po skoraj 3o letih vrnil na svojo izhodiščno točko, opravil je cel krog in zdaj človek dela nekakšno bilanco tega prvega obdobja, in skozi strnitev izkušenj dosedanjega življenja pospremi človeka v drugi krog izkušenj, predstavi mu, kar ni še dobro naredil in čemu naj posveti več svojega časa in se sooči s problemi, ki so mu ostali. Zrelostni izpit! Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Tranzitna Luna je hitra, torej gre njen učinek hitro mimo točke asc, par ur, zato ni tako pomembna. Bolj se mi na primer zdi pomemben Indigov skorajšnji saturnov povratek, tranzitni saturn se bo po skoraj 3o letih vrnil na svojo izhodiščno točko, opravil je cel krog in zdaj človek dela nekakšno bilanco tega prvega obdobja, in skozi strnitev izkušenj dosedanjega življenja pospremi človeka v drugi krog izkušenj, predstavi mu, kar ni še dobro naredil in čemu naj posveti več svojega časa in se sooči s problemi, ki so mu ostali. Zrelostni izpit! Pri men se je ta saturnov povratek zgodil lani...mam isto saturna v 7.hiši v levu..Čist sem se spremenila..postala bolj zrela,drugače gledam na svet,druge stvari so mi pomembne.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Tranzitna Luna je hitra, torej gre njen učinek hitro mimo točke asc, par ur, zato ni tako pomembna. Bolj se mi na primer zdi pomemben Indigov skorajšnji saturnov povratek, tranzitni saturn se bo po skoraj 3o letih vrnil na svojo izhodiščno točko, opravil je cel krog in zdaj človek dela nekakšno bilanco tega prvega obdobja, in skozi strnitev izkušenj dosedanjega življenja pospremi človeka v drugi krog izkušenj, predstavi mu, kar ni še dobro naredil in čemu naj posveti več svojega časa in se sooči s problemi, ki so mu ostali. Zrelostni izpit! Zanimiv.Drgač imam kot zelo senzitivna oseba že en obdobje filing ,da bo v tem letu največ sprememb tako na mojem notranjem kot zunanjem svetu.Take spremembe kot jih bom dal to leto skozi ne bom več nikoli v življenju(da bo oboje tako notranje psihološko kot zunanje videz,služba,itd), to čutim zdele že en obdobje in karte o katerih nimam ne vem kolk znanja, zanimivo to potrjujejo.Kdaj pa začne ta saturn z svojim novim ciklusom??? Karto sm pustu zarad mojih rojstnih podatkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Časovno se že vrti okoli tega procesa, pripravlja, približuje, zato to že čutiš, in res si tudi po astrološki izkaznici zelo senzibilna oseba.Tehnično, torej računsko točno pa se skoncentrira poleti, v mesecih julij - avgust, potem pa še nekaj časa, da se ravno tako ta sprememba izteče. Imel si in tudi letos imaš še neke druge prehode, ki ravno tako označujejo spremembe, toda v tem saturnovem povratku se zelo konkretno utelesijo, manifestirajo zelo otipljivo, in prav imaš, notranje in zunanje. Dobro opravi svojo maturo. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Časovno se že vrti okoli tega procesa, pripravlja, približuje, zato to že čutiš, in res si tudi po astrološki izkaznici zelo senzibilna oseba.Tehnično, torej računsko točno pa se skoncentrira poleti, v mesecih julij - avgust, potem pa še nekaj časa, da se ravno tako ta sprememba izteče. Imel si in tudi letos imaš še neke druge prehode, ki ravno tako označujejo spremembe, toda v tem saturnovem povratku se zelo konkretno utelesijo, manifestirajo zelo otipljivo, in prav imaš, notranje in zunanje. Dobro opravi svojo maturo. Veš de Tnx za info. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Pri men se je ta saturnov povratek zgodil lani...mam isto saturna v 7.hiši v levu..Čist sem se spremenila..postala bolj zrela,drugače gledam na svet,druge stvari so mi pomembne.. Točno to, kar ata saturn zahteva od tebe. Še najmanj dve leti in pol ti bo poplesaval po sedmi hiši in te učil lekcij partnerstva. Ponavadi nam tranzit saturna prinese samo tisto, kar imamo v natalu zapisano. Tvoj saturn je natalno v kvadraturi z luno, zato te bo učil lekcij čustvovanja Po primarnih direkcijah imaš sicer luno v trigonu s saturnom, zato bo izid verjetno pozitiven. Bodi pa pozorna od 31.1, ko ti saturn oponira natalni mars v prvi hiši, drugič spet junija in takrat lahko pričakuješ, da se ti fizičan energija malo ustavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 Točno to, kar ata saturn zahteva od tebe. Še najmanj dve leti in pol ti bo poplesaval po sedmi hiši in te učil lekcij partnerstva. Ponavadi nam tranzit saturna prinese samo tisto, kar imamo v natalu zapisano. Tvoj saturn je natalno v kvadraturi z luno, zato te bo učil lekcij čustvovanja Po primarnih direkcijah imaš sicer luno v trigonu s saturnom, zato bo izid verjetno pozitiven. Bodi pa pozorna od 31.1, ko ti saturn oponira natalni mars v prvi hiši, drugič spet junija in takrat lahko pričakuješ, da se ti fizičan energija malo ustavi. lunca,bom pozorna... Kaj pa to ,ko je moj saturn v natalu tud v kvadraturi z uranom,trigonom z neptunom ,sexstilu z plutonom ,in opoziciji z ascedentom???A te aspekti niso tolk pomembni kot saturn kvadrat luna?? Me bo naučil še kakšnih drugih lekcij??? Pogledala sem sestrino natalno karto in zravn še tranzite na njene natalne planete,da ugotovim,zakaj tolk jamra..Vse ji gre narobe ..nima prave energije..je celo mal depresivna... :xx!: T saturna ma na ascedentu. In sicer ascedent ima na 23'21 leva,saturn je pa na 23'16 leva..Pomeni ,da sta ascedent in saturn v konjukciji??tranzitno luno ima pa v vodnarju v 7.hiši na 24'44 vodnarja... lunca:Kaj prinaša T saturn na ascedentu...??Kaj dobrega sigurno ne..Itak že njeno počutje pove vse.. Lunca..ali lahko prosim,še napišeš kaj prinaša T saturn na ascedentu in potem T saturn v 1.hiši?? Hvala.. V natalni karti ga ima v 11.hiši (rak),aspektiran je pa takole:saturn opozicija sonce(5.hiša) saturn trigon jupiter(8.hiša)saturn kvadrat pluton(2.hiša) Hvala!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 in opoziciji z ascedentom???A te aspekti niso tolk pomembni kot saturn kvadrat luna?? Me bo naučil še kakšnih drugih lekcij??? SIGRUNO, SO POMEMBNI, BREZ SKRBI, KJERKOLI JE SATURN V ASPEKTU S KOMERKOLI, TE UČI, AMPAK KASNEJE SI PREKO TEŽAV, NAGRAJEN. Lunca..ali lahko prosim,še napišeš kaj prinaša T saturn na ascedentu in potem T saturn v 1.hiši?? Verjetno to ti sprašuješ za koga drugega, pri tebi poteka tranzit saturna preko DESC? Saturn preko ASC prinaša večjo resnost, disciplino, črnogledost, mogoče slabšo zdravstveno sliko, krčenje telesa, lahko shujšamo v tem času, več delamo na sebi. Sicer nas je tranzit saturna že preko 12 hiše pripravil na večjo izolacijo in razmišljanje, pospravljanje podstrešne, zato smo s saturnom v prvi hiši že pripravljeni na to. V natalni karti ga ima v 11.hiši (rak),aspektiran je pa takole:saturn opozicija sonce(5.hiša)Tako aspektiran saturn kaže v več primerih, da se oseba z očetom ni preveč dobro razumela, mogoče odsotnost očeta pri odraščanju, pri moškem saturn v peti hiši nakazuje za zelo počasne semenčice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jutro,Kaj pa saturn opozicija MC, od 20ga je saturn v 3 hisi, prej je bil v 4ti? Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Jutro,Kaj pa saturn opozicija MC, od 20ga je saturn v 3 hisi, prej je bil v 4ti? Tole pa ne razumem najbolj. Seveda verjetno misliš na retro gibanje saturna, sicer ne potuje iz četrte v tretjo?Kako si to mislila? Saturn v opoziciji z MC in istočasno na IC kaže na več dela, težave v domu in posredno se tudi odraža na službo, kariero, mogoče tudi težave z enim od staršev. Jutro,Kaj pa saturn opozicija MC, od 20ga je saturn v 3 hisi, prej je bil v 4ti? Tole pa ne razumem najbolj. Seveda verjetno misliš na retro gibanje saturna, sicer ne potuje iz četrte v tretjo?Kako si to mislila? Saturn v opoziciji z MC in istočasno na IC kaže na več dela, težave v domu in posredno se tudi odraža na službo, kariero, mogoče tudi težave z enim od staršev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 Hvala za odgovor, drugace pa tole sm vidla. 18/12/2006 19/01/2007 Saturn in house 4 20/01/2007 20/01/2007 10/07/2007 Saturn in house 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 SIGRUNO, SO POMEMBNI, BREZ SKRBI, KJERKOLI JE SATURN V ASPEKTU S KOMERKOLI, TE UČI, AMPAK KASNEJE SI PREKO TEŽAV, NAGRAJEN. Me res zanima s čim bom nagrajena???Kolk mi dela zmeda ta Saturn Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 z možnostjo potrpežljivosti, z videnjem lepih stvari v trenutkih, v malenkosti, s tem da znaš ceniti trenutek... pa še s čim mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 z možnostjo potrpežljivosti, z videnjem lepih stvari v trenutkih, v malenkosti, s tem da znaš ceniti trenutek... pa še s čim mar ne? Evo Ksenia je to že przajela, Audente, ti pa še boš, po koncu tvojega obiska saturna v tvojem znaku, boš opazila razliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.