Lisbona 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 lunca..ja,tranzitni saturn na ascedentu ima moja sestra s katero se fajn razumeva.. a veš..moja sestra(saturn opozicija sonce)se nikol ni razumela z očetom.Njun odnos je bil nikakršen,še zdj je slab,vendar boljši kot v npr.v mladosti in otroštvu. Najin oče je res zelo hladen,ne zna izražat čustev..sam jz po drugi stranii sem vedno in še vedno najdem pot do njega..V otroštvu sva bila zelo povezana,še vedno veliko debatirava in vse...imavaa pač enako energijo----- se mi zdi..Ima sonce v tehtnici(jaz imam severni vozel v tehtnici),luno pa v škropijonu(tako kot jz). Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Moj natalni horoskop pa takole zgleda: http://img294.imageshack.us/img294/2609/natalchartod2.jpg Kaj bi znali razbrat? Ta je primarna spletna stran, ki jo uporabljam. Na drugi strani pa so mi včeraj prišli drugačni rezultati. 2 aspekta sta se dodala in sicer Neptun sekstil Pluto in Neptun sekstil ascendent. Kater ima prav? Verjetno je ta prva stran bolj pravilna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Moj natalni horoskop pa takole zgleda: http://img294.imageshack.us/img294/2609/natalchartod2.jpg Kaj bi znali razbrat? Ta je primarna spletna stran, ki jo uporabljam. Na drugi strani pa so mi včeraj prišli drugačni rezultati. 2 aspekta sta se dodala in sicer Neptun sekstil Pluto in Neptun sekstil ascendent. Kater ima prav? Verjetno je ta prva stran bolj pravilna. Točno mirne duše lahko vzameš ta dva sekstila na za svoja. Nekateri programi ne vzamejo točno ekzaktnih, vendar pri tako počasnih planetih, so tole sigurno sekstili. Tvoje sonce v 12 hiši ti daje verjetno občutek, da se najboljše počutiš boj nekje za krajem, taki ljudje radi tudi delate bolj za sceno. Kako pa je kaj vplival nate tranzit neptuna na sonce? Si imel kakšne zamegljene načrte, nerealna pričakovanja? Jaz sem vrgla uč samo na tvoj ribji ASC, sonce v vodnarju. Zanima me, če imaš kaj čuta za umetnost? V tem času imaš dva pomembna tranzitua na senzitivne točke in sicer urana- planet sprememb na ASC, verjetno spremembe na področju službe, kariere, zato se tudi sam spreminjaš in močna konjukcija plutona, preozbrazba, transformacija na MC (kariere, služba), mogoče bi se lahko vezalo tudi na enega od staršev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Za starše ravno ne vem kako bi se vezalo. Vse drugače lepo in prav ampak kdaj naj bi bila ta preobrazba/transformacija na področju kariere? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 ...ti si po mojem se premlad za kaksne karierne poteze... po mojem se ta aktivni MC nanasa na vpis v srednjo solo, gimnazijo??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 verjetno rad dobro ješ,hitro ješ in veliko poješ .Morda imaš rad,med drugim,morske sadeže. Zanimiva karta Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 (popravljeno) Res je, rad dobro in veliko jem. Kilaža ni temu premosorazmerna. Drugač sem na srednji šoli že nekaj časa. Naslednje leto bo matura. Popravljeno 30. januar 2007 -> Optimist 10 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Ne boš nikoli obilen, saj vladarja tvojega ascendenta ,pokriva SaturnZnan po strogi suhosti Imaš v šoli kakšne težave? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Za starše ravno ne vem kako bi se vezalo. Vse drugače lepo in prav ampak kdaj naj bi bila ta preobrazba/transformacija na področju kariere? Tvoja karierea je šola. Pluton preko MC mogoče precej transformira tvoj odnos do šole. Jupiter v tretji hiši kaže, naj ne bi imel težav, vendar, če se precej spremeniš, se spremeni tudi tvoj odnos do šole. verjetno rad dobro ješ,hitro ješ in veliko poješ .Morda imaš rad,med drugim,morske sadeže. Čveka, verjetno si gledala njegovega jupitra v biku? Še dobro, da je mars prisoten, sicer bi bila težava s kilažo večja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 gledala sem planete v 2.hiši in vladarja njegovega ascendenta, (fizični izgled)nad katerim bedi Saturn.Ne bo nikol bolj okrogel. Sovladar ascendenta,v tem primeru,ni omembe vreden.Saturn je pač Saturn in to je to. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 V šoli ravno nimam težav, sem med boljšimi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 V šoli ravno nimam težav, sem med boljšimi. Prima.Bi blo čudno, če bi imel težave.Želiš biti viden in dobro ti uspeva.Kakorkoli,delaj naprej kot delaš,saj se nimaš česa bati. (clo ješ lahko kolikor te je volja, pa se ne boš zredil ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Lunca Kaj pa lahko pričakujem od te konjukcije,ki jo tvorita tranzitni jupiter in natalni neptun. Neptun je na 16 stopinj strelca,jupiter pa zdaj na 15 stopinj strelca v 10. hiši?? Lunca prejle sem pogledala mal natalno karta oz.tranzite in vidim,da so skor vsi t planeti(sonce,neptun,kiron,merkur,uran,venera) trenutno v moji 1.hiši.Groza :xx!: Ma,sam z sabo se ukvarjam,nič kj se ne dogaja...Čudno mi je že vse skupi..Sploh nimam interesa za druge ljudi..no razen za tiste,ki so redno prisotni v mojem lifu..Nasplošno sem zanemarla skor vse okrog sebe...Trenutno sem samozadostna. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 pa to ni res. proklet pes tale Uran se je spomnil, da me za konec opozicije z natalnim Soncem še enkrat predrma in preizkusi ... samo kako, če je zdaj orbis že 2° (preveč???) je tako, da se za tranzite upošteva orbis DO 1°? natalno Sonce mam na 11° Device, Uran pa je že na 13° Rib ... kaj je možno, da deluje z zamudo? kaj vsi tile izvanzemaljci delujejo z zamudo?pa že večkrat sem razmišljala, kako zanimivo, da se mi vse dogaja naenkrat ... plus tr. Pluton trigon nat. Venera, tr. Saturn konjunkcija nat. Venera ... upam da, ko bo to vse mimo, mi bo vsaj kaj jasno in mi bo kaj hasnilo za vnaprej, da bom bolj previdna in premišljena v določenih zadevah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 ..za urana ni pravil kdaj deluje in kako deluje... sej lih to je fora urana... nepredvidljivost... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 o proklet pes. :!!: pa že v natalcu mam kvadrat s Soncem. nikol ne bom v nobeni daljši vezi očitno .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 o proklet pes. :!!: pa že v natalcu mam kvadrat s Soncem. nikol ne bom v nobeni daljši vezi očitno ......bos, bos... sam enga locenga deca si mors najt... ...al pa totalnga cudaka... pol bo slo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 zakaj pa ločenga? če je ločen, pomeni tudi, da je že v letih ... želim si samo nekoga normalnega, ki v življenju počne še kaj drugega kot poseda pred TV-jem in se baše z junk foodom, pa da je mojim letom primeren ... sanja svinja kukuruz ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 zakaj pa ločenga? če je ločen, pomeni tudi, da je že v letih ... želim si samo nekoga normalnega, ki v življenju počne še kaj drugega kot poseda pred TV-jem in se baše z junk foodom, pa da je mojim letom primeren ... sanja svinja kukuruz ... ..sej bo! ..za vsako rit se najde palca! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Lunca Trenutno sem samozadostna. :xx!: Bravo, tle si zadela, zakaj bi se ukvarjala z drugimi, zdaj, ko je vse preko prve hiše ( TI), je čas , da napreduješ ti, da se gradiš, izboljšuješ in napreduješ. Tista konjukcija T jupitra preko neptuna ti bo prinesel več sprejemanja etičnih in družbenih idej, daljnoročnih planov, kar se kariere tiče, precej ugodnosti brez posebnih naporov. Pazi pa, da ne boš posebno idealizirala določenih stvari. pa to ni res. proklet pes tale Uran se je spomnil, da me za konec opozicije z natalnim Soncem še enkrat predrma in preizkusi ... samo kako, če je zdaj orbis že 2° (preveč???) je tako, da se za tranzite upošteva orbis DO 1°? natalno Sonce mam na 11° Device, Uran pa je že na 13° Rib ... kaj je možno, da deluje z zamudo? kaj vsi tile izvanzemaljci delujejo z zamudo? Vedno pravim, da pri tranzitu urana je orbis precej večji, jaz ga štejem tudi do 6 stopinj. o proklet pes. :!!: pa že v natalcu mam kvadrat s Soncem. nikol ne bom v nobeni daljši vezi očitno .... No vidiš, tisto kar je v natalu zapisano, tranzit najbolj zdrma. Jaz imam natalno tako kvadraturo, ki večkrat nakazuje ločitev, zato mi je takem tranzitu to izbilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 do 6 stopinj? u madona. to upoštevaš samo pri Uranu ali tudi ostalih počasnih planetih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 Hvala,lunca...Ja, zdj je res pravi čas zame zgleda. Mi kr paše se posvečat sama sebi,no mal mi je čudno,ko me ne zanima življenje okrog mene..A veš..ona pesem..Imam svoj mali svet i oko njega kineski zid(Riblja Čorba)-tk se jz zdj počutim. Drugač sem pa opazla,da je T uran full blizu mojega N sonca.Sredi maja bo prišel na 18 stopinj rib,na ta isti stopinji mam jz N sonce(1.hiša)..Na tej stopinji se bo zadrževal do avgusta2007,potem se pa obrne in potuje nazaj.Na 18 stopinj rib pride spet februarja 2008 in se bo na tej stopinji zadrževal do konca marca 2008. Natalno sonce tvori naslednje aspekte: sonce konjukcija merkur(1.hiša) sonce trigon uran(9.hiša) sonce kvadrat neptun(10 .hiša) Vladar prve hiše uran je v škropijonu v 9.hiši. Zanima me ,kaj prinaša ta konjukcija urana na sonce??Sigurno kakšne večje spremembe?Upam,da ne slabe? Tole si napisala mačoni:Vedno pravim, da pri tranzitu urana je orbis precej večji, jaz ga štejem tudi do 6 stopinj.Potem bom začela čutit to konjukcijo že prej kot maja ?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 no veselica tale uranček....men drma kirona v ribah...kaj se pol čudim....jasno....pa še nekaj časa bo zgleda to počel...pa spotoma dela opozicijo natalnemu uranu in plutonu.....no, se vsaj dogaja.....še zmer boljš ko neptun.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. februar 2007 Prijavi Deli 10. februar 2007 js mam pa trikotnik natalno sonce, merkur, uran, kvadrat venerasekstil kiron in polsekstil saturn......me kr zanima kak bo ko mi bo pofural kiron Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Zanima me ,kaj prinaša ta konjukcija urana na sonce??Sigurno kakšne večje spremembe?Upam,da ne slabe? Po moje boš čutila željo po spremembi, upam, da ne zamenjaš partnerja? Potem bom začela čutit to konjukcijo že prej kot maja ?? Verjetno je tak vpliv urana čutiti prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.