Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

lunca, kaj pa t uran opozicija n uran+n pluton......?....

xrolleyesx Sigurno zdrma tisto konjukcijo urana s plutonom. Uran pri opoziciji z natalnim uranom (poglej katera hiša, vladarja in njegove aspekte) in boš videla, kje se spremembe obetajo. Ponavadi že sama natalna pozicija urana pove, kje spremembe bodo.

Deli na socialnih omrežjih

:palec: lunca...torej želje po spremembi prinaša tale uran na mojem soncu.. xscratchx eh,želje po menjavi partnerja sigurno ne bom občutla...ker sem samska.. x:Dx :vragec:

:palec: x;)x xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

xrolleyesx Sigurno zdrma tisto konjukcijo urana s plutonom. Uran pri opoziciji z natalnim uranom (poglej katera hiša, vladarja in njegove aspekte) in boš videla, kje se spremembe obetajo. Ponavadi že sama natalna pozicija urana pove, kje spremembe bodo.

hm....natalno sta v 1h zraven asc v devici.....vladar je v 3h v konjunkciji s soncem in neptunom.....pa še nekaj kvadratov tvori merkur, sam ne vem na pamet.......?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:palec: lunca...torej želje po spremembi prinaša tale uran na mojem soncu.. xscratchx eh,želje po menjavi partnerja sigurno ne bom občutla...ker sem samska.. x:Dx :vragec:

x:Dx x:Dx x;)x No ja, pol pa ne boš več dolgo, hahahahaa, uran je lahko nenadno srečanje z moškim - sonce. x;)x

hm....natalno sta v 1h zraven asc v devici.....vladar je v 3h v konjunkciji s soncem in neptunom.....pa še nekaj kvadratov tvori merkur, sam ne vem na pamet.......?

Spremembe bodo na relaciji TI - PARTNERSTVO, to kaže najprej sprememba na sebi in s tem posredno sprememba tudi na področju partnerstva. Spremembe bodo potekale v roku enega do dveh let, ker je uran retrograden in njegovo gibanje je precej počasno.

kaj se pa zgodi, ko ti uran gre čez ic x?x

Spremembe v domu, menjavaš pohištvo, mogoče se celo preseliš??? Možne so tudi spremembe glede družinskih članov, nekdo ven, drug noter? x;)x Pri nekaterih je opaziti, kako se nekdo od staršev zelo spremeni, mogoče tudi odseli. Poglej najprej v kateri natalni hiši se uran nahaja.

Spremembe bodo na relaciji TI - PARTNERSTVO, to kaže najprej sprememba na sebi in s tem posredno sprememba tudi na področju partnerstva. Spremembe bodo potekale v roku enega do dveh let, ker je uran retrograden in njegovo gibanje je precej počasno.

uf...a jih ni blo že dost......no sej, če sem čist poštena, so spremembe kr ok......sej sene branim.... x^x xDDx ...no prav....dve leti torej....hvala lunca.... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Spremembe v domu, menjavaš pohištvo, mogoče se celo preseliš??? Možne so tudi spremembe glede družinskih članov, nekdo ven, drug noter? x;)x Pri nekaterih je opaziti, kako se nekdo od staršev zelo spremeni, mogoče tudi odseli. Poglej najprej v kateri natalni hiši se uran nahaja.

selitev mam itak v planu...splo če dobim to službo :vio:

drugač mam pa urana v 11. bajti

razn če bom takrat spremenila svoj odnos do tega, da bom dovolia staršem da mi pomagajo pri nakupu stanovanja....ta moja trma oz ponos, je res eno sranje :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Amis

meni je t- uran že šel čez sonce in marsa v šesti, zdaj se pa DSCju približuje, vmes se bo po verteksu in točki sreče sprehajal. Natrosil mi je cel kup zanimivih ljudi in začela sem se zanimati za čisto nova področja...saj ni čudno, ko pa je njegov natalni položaj v deseti hiši v konjunkciji z MC v dvojčkih tja pa t-pluton dela opozicijo. Mal je teško gledat takole ločeno. vedno se bolje vidi ko gledaš celo karto in uočiš aspekte in začutiš kako je vse skupaj v dinamičnem ravnovesju. Če še t-neptuna v vodnarju upoštevam..sta v recepciji in zato močnejša....pestro ni kaj x;)x xDDx

pa če še ostale aspekte....kvadrate, opozicije....upoštevamo slika postane popolnoma drugačna kot če gledaš posamezne planete in aspekte.

bolj se poglabljam v tole bolj znimiva slika nastaja.....

Klarus

ko je meni pluton šel čez IC sem kupila stanovanje in se odselila. Takrat sta uran in neptun bila v vodnarju blizu mojeh venere in merkurja.

M xrolleyesx x:)x

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Lunca piše; No ja, pol pa ne boš več dolgo, hahahahaa, uran je lahko nenadno srečanje z moškim - sonce.

Trenutno bi mi odgovarjal nekdo,ki je doma na Uranu.. x:Dx x;)x x:px

:palec: Hvala xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Klarus

ko je meni pluton šel čez IC sem kupila stanovanje in se odselila. Takrat sta uran in neptun bila v vodnarju blizu mojeh venere in merkurja.

M xrolleyesx x:)x

ko bo men šel pluton čez ic...mi bo vseen, ker bom stara x:o)x mi je šel ene 6 let nazaj čez asc in sem se čez noč pofarbala iz pšenične blont na živo rdečo x:o)x

me pa čaka tranzit urana čez ic x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

selitev mam itak v planu...splo če dobim to službo :vio:

drugač mam pa urana v 11. bajti

:palec: No vidiš, poj se pa vse ujema, s tem natalnim uranom v 11. hiši pa kaže, da se ti vsi plani precej spremenijo, pa prijatelji tud. x;)x :palec:

Klarus

Ja, Klarus je zanimal tranzit urana čez IC, tranzit plutona pa je sto posto totalana transformacija doma.

Klarus

Ja, Klarus je zanimal tranzit urana čez IC, tranzit plutona pa je sto posto totalana transformacija doma.

Ja, res je pluton transformira, upam da bo letošnji tranzit jupitra tole malo lepše pobarval....pravijo, da pluton transformira, kak drug planet pa dokonča tisto kar je pluton razrahljal.

Klarus pa sem hotela povedati, da so tranziti čez IC med ostalim povezani tudi z selitvijo, jasno pa da je ostalo odvisno od planeta ki tranzitira in njegovega natalnega položaja, pa še aspekte je treba pogledati.

Meni je tranzit urana čez IC pred leti prinesel nenadno zamenjavo službe, ki je bila ugodna za mene.... natalnega imam jaz v deseti na MC.

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

gledam od mojega karto - Jupiter v Levu 10. hiša, fajn -Saturn bo tvoril konj. na Jupiter... glede na to, da že maršira po tejli hiši, bi se moralo poznat na poslu ane? sicer se pozna na fizični in psihični utrujenosti... - mogoče zaradi tega, ker tvori Jupiter trikotnik s Saturnom v 6 hiši?fajn, pa ravno se je začelo odvijat s poslom :sori:

Jaz pa imam samo še slabe tranzite. Saturn dela kvadrat ascendentu - bogami, da bi že končno lahk shujšala kaj..neptun dela kvadrat jupitru -bog ve kaj bom kje bluzila(ker jupiter v 12.)saturn spet sekstil marsu( mars v 11.tehnice)..madona..se bom z vsemi frendicami pokregala..evo..viš..boljše tiho bit..viš..pozabila pa saturnov kvadrat na natal saturn - je v 6.hiši bika..mater...nekaj v službi..povišica x:px ok..jupiter bo delal konjunkcijo merkurju - tole bi lahko bilo recimo hvale vredno..Najpombnejšega pa itak skoraj spustila Pluton kvadrat pluton...niti ne razmišljam..ker tole potem bo še bolj boleče..oz. je bilo ker pluton in luna v konj. 10.hiši device..

kje so zlati časi jupitrovih konjunkcij na venero, pa jupiter..pa vsega boga... x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

kje so zlati časi jupitrovih konjunkcij na venero, pa jupiter..pa vsega boga... x:px

xrolleyesx Saj ni tako vse slabo Nataly. Jupiter bo take konjukcije naredu spet od takrat čez 12 let, še prej pa kakšen trigonček. Je pač hiter planet, zato niso njegovi aspekti tako redki (dobre mislism). Tale saturn pa je precej počasen, zato se kar disciplinirano potrudi in ne bo hudega. Izkoristi pa tisto konjukcijo jupitra na merkurja, tudi to ni od muh. x;)x :palec:

mene pa nekaj zanima - T.Saturn se mi šeta po 11. hiši, vladar te hiše je v 4. hiši na katerega že vpliva T.Pluton - a je od tu navzoč nek nepojasnjen strah in občutek, da sem povsod odveč ter misli, da sem popolnoma sama da so se vsi obrnili stran od mene, v bistvu v tem trenutku se počutim zelo neljubljeno... a je to to? če je potem vem da se bo enkrat končalo...

mene pa nekaj zanima - T.Saturn se mi šeta po 11. hiši, vladar te hiše je v 4. hiši na katerega že vpliva T.Pluton - a je od tu navzoč nek nepojasnjen strah in občutek, da sem povsod odveč ter misli, da sem popolnoma sama da so se vsi obrnili stran od mene, v bistvu v tem trenutku se počutim zelo neljubljeno... a je to to? če je potem vem da se bo enkrat končalo...

:palec: Čisto prav razmišljaš Ksenia, vendar vse mine, tudi ti občutki bodo. Dobro, da veš, od kod izvirajo, skušaj ozavestit na tak način, da ne boš videla vse črno. :2src: :2src: :2src: :2src:

se učim... očitno se ful čutim s Saturnom, ker ko me uči, me uči na trd način... sej ne vem al naj se veselim konec Sade satija al ne - da ne pristanem res v kakšni ustanovi, bemu...

hvala Lunca xsrcx

xrolleyesx Ne, no, saturn želi, da lekcijo sprejmeš, noče te uničit, boš vidla ob koncu te bo nagradil. x;)x :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...