lunca 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 sej ne želim nagrade, samo mirno življenje, sprehode, srečo ob mali... ampak res je lažje če razumeš kaj se ti dogaja Te povsem razumem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 in kje in kdo mi nakazuje konec težav s krvjo, glavoboli in podobnim balastom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Saj ni tako vse slabo Nataly. Jupiter bo take konjukcije naredu spet od takrat čez 12 let, še prej pa kakšen trigonček. Je pač hiter planet, zato niso njegovi aspekti tako redki (dobre mislism). Tale saturn pa je precej počasen, zato se kar disciplinirano potrudi in ne bo hudega. Izkoristi pa tisto konjukcijo jupitra na merkurja, tudi to ni od muh. Komaj zdaj pogledala tole. Hvala Lunca, ker pogledaš Mah..saj veš kak pravijo -nobena noč ni tako temna,da ne bi bilo lahko še temneje, pa noben dan tako svetel...Skratka..gledam tole takole - sem imela kup lepih konjunkcij...pa ker nobene prave akcije so ostale samo lepe konjunkcije..in nič druga... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 madonca, tranzit Saturna čez natalno Venero pa res prinaša marsikaj. od zmanjšanja dohodkov oz. občutka, da ni pametno zapravljati, do občutkov osamljenosti, do ne ravno toplih čustev, dvomov vase, pesimizma, strahu. eh, saj bo mimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mačona, sej si močna pa kot sem zgoraj napisala - če veš kaj se dogaja je lažje ne LAHKO ampak LAŽJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ne LAHKO ampak LAŽJE Točno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 in kje in kdo mi nakazuje konec težav s krvjo, glavoboli in podobnim balastom?tole me še vedno zanima, pa resen namen imam da se pogovorim o prekinitvi poslovnega sodelovanja... je mogoče to v tem tednu ali v drugem tednu zame izvedljivo? kje naj preverim?da ne občutim tiste preklete zanke okrog vratu ki duši ko hočem načet to ali podobno temo... da bi se to speljalo z razumevanjem nasprotne smeri... pismo se počutim ko da odhajam v bitko.. meditiram vizualiziram predajam vesolju že 14 dni dni tole... sploh ne veste kaj imate ko iamte možnost da se brez te zanke postavite zase sita sem se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 Ojla lunca!!! Kaj pa prinaša tranzitini jupiter čez 11.hišo?V tej hiši nimam dobenga planeta,vrh je v strelcu,konča pa se v kozorogu.Vladar te hiše(jupiter) je v 3.hiši in tvori samo kvadrat z N marsom v 1.hiši?? Sem gledala,da se že jupiter počasi poslavlja z moje 10.hiše...No še kaka dva meseca bo v njej pol pa ...bay-bay,.... :xx!: Škoda..Jz bi ga še kakšno leto zadržala v tej hiši... Ups...sem točno pogledala in ugotovila,da bo jupiter v moji 10.hiši še do novembra 2007...ker bo naslednji mesec začel potovati nazaj-retogradno...Kaj pa to pomeni za mojo kariero/službo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Lunca, kako vpliva tranzit urana v 2. hiši v kvadratu z nat. neptunom v 11. hiši, tranzit plutona v 12. hiši v kvadratu z natalnim plutonom v 8. hiši in tranzit jupitra v 11. hiši z nat. luno v 2. hiši? Hvala!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ojla lunca!!! To je za tvojo kariero, službo ugodno pri tranzitu jupitra preko 10.hiše. V primeru, da je natalno jupiter slabše aspektiran, mogoče ne da ravno najboljših rezultatov. Pri prehodu v 11 hišo boš optimistična pri urejanju tvojih planov, načrtov, ugodno s strani prijateljstva, sploh bližnje okolice in tvojih sorodnikov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Lunca, kako pa vpliva transit jupitra v 8. hišo (strelec)? Obenem pa je tam tudi transit plutona. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Lunca, kako pa vpliva transit jupitra v 8. hišo (strelec)? Obenem pa je tam tudi transit plutona. Ja pluton je v strelcu že precej časa in ti je verjetno 8.hišo precej transformiral. Jupiter bo situacijo precej izboljšal, vendar v primeru, da tvori ugodne aspekte, sicer blaži, vendar kaj posebnega ne prinese. Mogoče boš na tem področju imela malo več uživancije (seks)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Lunca ..hvala... Sj jupiter mi je že veliko dobrega dal to leto v službi...več si skor ne bi upala želeti... Sam me pa zanima...ali se bo njegov vpliv zmanjšal ,ko se bo obrnil in šel retogradno..?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Lunca ..hvala... Sj jupiter mi je že veliko dobrega dal to leto v službi...več si skor ne bi upala želeti... Sam me pa zanima...ali se bo njegov vpliv zmanjšal ,ko se bo obrnil in šel retogradno..?? Ni več tako občuten, vendar imaš šanso, če je retro, da gre še enkrat čez ekzaktno, kar ti daje spet možnost dobička. Zgleda, da si pri njem kar dobro zapisana, če te je že nagradil. Nekaterim da šele pri zadnjem tranzitu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj pa prinaša tranzit Jupitra preko IC in nato počas na Sonce v 4. hiši Kozoroga?iščem pozitivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 kaj pa prinaša tranzit Jupitra preko IC in nato počas na Sonce v 4. hiši Kozoroga?iščem pozitivo... Veselje v domu, dobro počutje v domu, seveda, če je jupiter tvori dobre aspekte z ostalimi. Tranzit jupitra čez sonce prinaša več optimizma, zdravja, mogoče nekaj kilogramov, pri nekaterih celo zanositev. Na vsak način pa to drži, če je natalno dobro aspektiran, v nasprotnem, lahko kaže kontra situacijo na tem področju in prinese VEČ, to pomeni tudi več bolezni, več uživancije in posredno temu tudi slabše zdravje zaradi tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Mogoče boš na tem področju imela malo več uživancije (seks)? superca! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 superca! Nč posebnega, požvi pa, hahahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Veselje v domu, dobro počutje v domu, seveda, če je jupiter tvori dobre aspekte z ostalimi. Tranzit jupitra čez sonce prinaša več optimizma, zdravja, mogoče nekaj kilogramov, pri nekaterih celo zanositev. Na vsak način pa to drži, če je natalno dobro aspektiran, v nasprotnem, lahko kaže kontra situacijo na tem področju in prinese VEČ, to pomeni tudi več bolezni, več uživancije in posredno temu tudi slabše zdravje zaradi tega.mislim da pri meni ni dobro aspektiran ok kg ne bi zanositve pa tud ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 mislim da pri meni ni dobro aspektiran ok kg ne bi zanositve pa tud ne... Saj glih zato, te mogoče ne bo poslušal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 upam, da tud kej druzga ne bo poslušal...vprašanje - ko bosta T Jupiter in T. Pluton na nebu tvorila konjukcijo a bo to ublažila tranzit Plutona na moje N.Sonce al ga bo potenciralo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 upam, da tud kej druzga ne bo poslušal...vprašanje - ko bosta T Jupiter in T. Pluton na nebu tvorila konjukcijo a bo to ublažila tranzit Plutona na moje N.Sonce al ga bo potenciralo? Dobro vprašanje. Konjukcija se bo dogajala na področju 4 hiše, verjetno bo nekaj večjih sprememb prav na tem področju. Sicer pa jupiter precej omili, saj pravijo, da je angel varuh. Pluton pa je bog podzemlja in ko se ta dva pojavita skupaj je verjetno odvisno, kako sta natalno aspektirana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 naj se že konča vse skupi...utrujena od vseh vijavaj življenja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Ni več tako občuten, vendar imaš šanso, če je retro, da gre še enkrat čez ekzaktno, kar ti daje spet možnost dobička. Zgleda, da si pri njem kar dobro zapisana, če te je že nagradil. Nekaterim da šele pri zadnjem tranzitu. Ja ,mi je kr dost dal..sam me je strah ,da mi kak drug planet ne bo kaj kmalu vzel.... Pri men se nikol ne ve... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 nenavadni tranzitni aspekti se porajajo na nebu. Tranzitni severni vozel še malo in objel bo t.Urana.Kakšno pogodbo bosta podpisala?Vsekakorbo povezana s karmo.Kaj nas torej čaka na tem področju.Kako preživljate sicer že seperativen pa vendar eks.aspekt t.Marsa na t.Neptuna v opoziciji nat Saturna? Se vam zdi,da uspevate in na koncu ugotovite,da to ni to?Vas Saturn podpiraali uči?Malo pokukajte v katere hiše vam padajo omenjeni planeti.Verjetno naredimo kar nekaj napak v prepričanju,da je kar počnemo,edino prav.Kaj menite? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.