Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

od konca avgusta dobim še en fin kvadrat - saturn kvadrat sonce.. kdaj pride saturn v devico??

Saturn pride v devico septembra in to ekzaktno 3.9.2007.

Kaj pa označuje Saturn v Devici?

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden
Deli na socialnih omrežjih

Ja in to bo to - ker imam sonce na 0,32 stopnji strelca..in točno v tem času se začne tale kvadrat..

jebela..pa glih deca grejo v šolo takrat :eek: :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest SaTurNina

joj bo to sranje...ta Saturn k bo pršov v Devico

. Men bo povozu..natalno Venero , natalno Sonce in pol še Natalni saturn.. oba v Devici..pa glih ta 9 in 10 hiša.. no 10 je bolj problematična..A kdo ve kaj naj bi to pomenil?

Ja sam pol k bo Pluton v Kozorogu..pismo ne bo tok dobr..ker bo uran pršu v Ovna..to ni glih čist fajn..Men bo to vse negativno z Marsom v Raku..pa plutonom v tehntnci...Pismo..

od konca avgusta dobim še en fin kvadrat - saturn kvadrat sonce.. kdaj pride saturn v devico??

Saturn pride v devico septembra in to ekzaktno 3.9.2007.

Kaj pa označuje Saturn v Devici?

Saturn bo prizanesel tistim, ki radi trdo in pridno delajo, kajti devica je le delo in zdravlje. Pri vsakem posamezniku bo to veljalo za tisto hišo, ki jo označuje devica .

Ja, jaz imam v natalni karti Saturna v Devici.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Ja, jaz imam v natalni karti Saturna v Devici.

Torej je to znak, kjer si precejšen perfekcionist. V tem času, to pomeni okrog 29-30 leta saturn tranzitira prvič natalni saturn, potem spet okrog 59-60 leta in spet čez 30 let, če doživiš. x;)x V tem času precej kaže njegove natalne lastnosti, kajti takrat izbijejo vsi saturnovi aspekti.

Guest SaTurNina
uf... sam že natalna Luna v Kozorogu , k jo mam zdej prvič po 27 letih v svojem znamenju se pozna..delovanje te Lune..kaj bo šele Saturn v Devici na Saturnu v Devici.. x:o)x Mamica me je že zdej sita :vio:

uf... sam že natalna Luna v Kozorogu , k jo mam zdej prvič po 27 letih v svojem znamenju se pozna..delovanje te Lune..kaj bo šele Saturn v Devici na Saturnu v Devici.. x:o)x Mamica me je že zdej sita :vio:

xDDx Bodo preživeli, ti pa tud, bo pa potrebno več potrpežljivosti. Če te je mami že zdej sita poglej aspekte med luno (mama) in saturnom (ohladitev čustev).

Guest SaTurNina
xDDx Bodo preživeli, ti pa tud, bo pa potrebno več potrpežljivosti. Če te je mami že zdej sita poglej aspekte med luno (mama) in saturnom (ohladitev čustev).

ja maš prov potrpežljivost...je kot česen hudiču pr men.Ampak gre.

mami je luna v Tehtnci..smotana k zajla

bom raj tih.. celo progresijo mam že v Tehtnci.. :inocent: xrolleyesx no Sonce,Pluton,Merkur,Venera...in spet v 10 hiši..

Guest mačona

Sem včeraj razmišljala ... Da tudi če se trudim razumeti svojo matko in v bistvu jo in sem jo sprejela, sam čutim en tak zid, da ne morem dati vsem svojim čustvom do nje proste poti. Ko da bi nekaj zadrževala v sebi. :sori: Ja, to je pač Luna kvadrat Saturn.

Sam to mi dela tudi v eni drugi smeri. Včasih postanem tak mizantrop in prezirljivec in se hočem samo izolirati od vseh. Ampak trpim v svoji osamljenosti ... Sam, ko mam pa občutek, da mi nekaj hočejo in da se norčujejo iz mojega žalostnega obraza. Ko da človek ne bi smel bit žalosten v javnosti. Jaz tudi jočem, če je sila, čeprav se probam zadržat do doma. Ja a je tak problem, če človek kaže čustva v javnosti. Al je del dress coda, da maš nevtralen izraz na ksihtu al kaj. :o|o:

Guest mačona

Astrologija je čudovita! Naj še reče kdo kaj, ampak zakaj se potem vse tako lepo uskladi?

Ravno take tranzite imam že leto, dve in še bodo ... Vse kar rabim. Zakaj bi Pluton delal obenem trigon na Venero in konjunkcijo na Neptuna, obenem pa konjunkcijo čez Venero dela Saturn? x:)x Nekomu bi to naškodilo, meni pa pride prav. Tudi hiše in vladarji in vse lepo gre skupaj. x^x

Mačona na žalost ti lahko rečem samo to, da pač živimo v takem svetu, kjer se pač ne oziramo toliko na čustva oz. imamo sami s sabo toliko problemov, da nimam časa še za druge. Veš kaj tud pravjo tist k se zadnji smeje se najslajše smeje. Ne oziraj se na druge in njihovo mišljenje pa bo vse ok - tudi jaz se tega učim. ;)

Lp

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona
Saj mi Uran na Asc v kvadratu s Soncem pravi, naj se ne oziram na druge, naj bom, kakršna sem, a mi Merkur v Tehtnici in Kiron, pa še Severni Vozel v 7. hiši ne pustita, da se ne bi ozirala na mnenje drugih. :sori: Jebiga, z leti bosta moj Uran in Jupiter nekako zadihala, Merkur bo postal samostojen, pa bo že. Samo zanimivo, za nekoga z Merkurjem v Tehtnici preveč preklinjam. :inocent:

Jz pa v svoji karti sploh ne vem kje bi iskala te razloge (zakaj se tako ubadam z mnenji drugih)...mogoče že zato, ker imam vse planete razen enega nad horizontom...kaj pa vem...7. hiša ne morem bit ker mam tam sam Jupitra.... w:Iw

drugač pa men je to čist všeč, če človek pokaže kakšne volje je...jz ko sem sitna kar vsem povem naj me pustijo pri miru, če ne se jim slaba piše... :blackeye:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Guest mačona

Jupiter v 7. je čisto dovolj.

To, da imaš vse planete na horizontu, je pa tudi bolje kot vse pod horiznontom. Tako se vsaj kam premakneš.

To, da imaš vse planete na horizontu, je pa tudi bolje kot vse pod horiznontom. Tako se vsaj kam premakneš.

hmmm...jz se pa niti ne menim tolk za druge in njihova mnenja.. xrolleyesx Sem preveč samosvoja in neodvisna..in to me večkrat prav jezi... xrolleyesx

Mam pa planete razporejene takole:

6 pod horizontom in 6 nad horizontom.. :palec: Čista gugalnica... x:o)x

Premikam se pa bolj počasi... xrolleyesx :vragec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Mam pa planete razporejene takole:

6 pod horizontom in 6 nad horizontom.. :palec: Čista gugalnica... x:o)x

x:)x Sej je to precej uravnotežena karta, bodi zadovoljna, da nimaš vse nabutano v enem kotu in te hoče prekucnit. x;)x

x:)x Jaz mam vse planete pod horizontom (če zdaj ne gledam kirona v 8. hiši) , oz. celo vse v 1. četrtini karte, najbolj prve 3 hiše. Sem dokaj introvertirana, ampak sem se kljub temu v življenju že kr nekam premaknila, mogoče so to vredu aspekti z mc. Zdaj mi pa tak vsi počasni planeti tranzitirajo na tisti kup v moji karti, pestro obdobje v glavnem. xDDx

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

x:)x Sej je to precej uravnotežena karta, bodi zadovoljna, da nimaš vse nabutano v enem kotu in te hoče prekucnit. x;)x

:palec: he,he..sj sem zadovoljna...

Sam ,da je uravnoteženo ....Malo tu ,malo tam... x;)x x8Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pozdravljeni vsi skupaj.Sem novi član :vio: Imam eno vprašanje v zvezi s tranziti.In sicer,kako deluje plutonov tranzit na venero v kvadratu.Venera v peti hiši v ovnu,ascendent škorpijon,pluton na MCju.Tranzitni pluton prihaja iz druge hiše.Ker sem v vezi me zanima ali se bova s fantom razšla? :inocent: Upam,da se me bo gdo usmilil in mi odgovoril.

Pa lep dan. xsrcx

Pozdravljeni vsi skupaj.Sem novi član :vio: Imam eno vprašanje v zvezi s tranziti.In sicer,kako deluje plutonov tranzit na venero v kvadratu.Venera v peti hiši v ovnu,ascendent škorpijon,pluton na MCju.Tranzitni pluton prihaja iz druge hiše.Ker sem v vezi me zanima ali se bova s fantom razšla? :inocent: Upam,da se me bo gdo usmilil in mi odgovoril.

Pa lep dan. xsrcx

Vse je odvisno, kako je natalna venera aspektirana. Venera v peti hiši prinaša veliko lepih ljubezenskih vez in lahko daje tudi predznak, kakšni bodo tvoji otroci. Kvadrati niso vedno slabi, včasih povzročijo samo premik s težavo in stvar se vsaj premakne, zatem pa sledi dolgo pričakovano. Močna čustva so sigurno povezana s plutonom, mogoče bolj perverzna ljubezen, sorry, tko označuje narava plutona. Lahko bi bila prisotna ljubosumnost, posesivnost, tudi to je v povezavi s tem kvadratom, ni nujno prekinitev, bolj zatežitev. Možno pa bi bilo, da se spremeni tvoja lastna vrednost, prav zaradi te ljubezni??? x;)x

Vse je odvisno, kako je natalna venera aspektirana. Venera v peti hiši prinaša veliko lepih ljubezenskih vez in lahko daje tudi predznak, kakšni bodo tvoji otroci. Kvadrati niso vedno slabi, včasih povzročijo samo premik s težavo in stvar se vsaj premakne, zatem pa sledi dolgo pričakovano. Močna čustva so sigurno povezana s plutonom, mogoče bolj perverzna ljubezen, sorry, tko označuje narava plutona. Lahko bi bila prisotna ljubosumnost, posesivnost, tudi to je v povezavi s tem kvadratom, ni nujno prekinitev, bolj zatežitev. Možno pa bi bilo, da se spremeni tvoja lastna vrednost, prav zaradi te ljubezni??? x;)x

O,hvala lunca.Vesela sem tvojega komentarja.Zadnji stavek je zanimiv.LASTNA VREDNOST!Ker gre tranzitni pluton čez drugo hišo so to gotovo vrednote.Mogoče tudi vrednote,ki so povezane z denarjem....

Še eno vprašanje.

Ali gre za ljubosumnost in posesivnost iz moje strani ali partnerjeve?

lepo si napisala in me vsekakor pomirila. x:px

Mej se fajn,draga lunca

Guest mačona

ne ti meni honey ...

niti pod razno ni to moja teorija, le Bern, katerega mnenje cenim, je nekoč neki osebi, ki je vse planete imela "spodaj" rekel nekaj v tem smislu, da bo težko "kam prišla".

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...