Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Nikoga nisem iskala..ali pa je sam prišel.Oz. prišla..čeprav se mi ni zdelo, da bi bila višek sreče, vendar sem se nekaj naučila in definitivno spremenila sebe. Logično, da moraš delati pri sebi..je pa kot vedno pri meni - ker spremembam nisem glih naklonjena -sploh takšnim ne..tole trajalo, da sem poštekala..

V bistvu sem se spremenila..mogoče celo na bolje. Upam si pokazati svojo ranjljivost, ki sem jo prej skrivala za nasmeškom ali pa celo trdostjo. Postala sem bolj odprta - pazi -komunikativna vedno, ko pa bilo treba izraziti čustva pa nastal problem..se zaprla vase in spremenila temo pogovora..

Torej če je tranzit plutona čez merkur prinesel neke vrste učitelja..sem jaz dobila učiteljico in to tako, ki me po plutonovsko pretresla do obisti.

Neke vrste terapevtko bi rekla in dovolj močna sem, da sem tole sprejela tako kot sem.

jehh

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

neurje bo x:o)x

a nama ne privoščite mirnega dopusta :eek: ima da je lepo vreme ;)

evo danes sem se zbrcala tečt ;) nema više smiljenja sama sebi pa jamranja in čakanja na boljše čase

Neke vrste terapevtko bi rekla in dovolj močna sem, da sem tole sprejela tako kot sem.

jehh

ponosna nate, da si uspela :palec:

a nama ne privoščite mirnega dopusta :eek: ima da je lepo vreme ;)

evo danes sem se zbrcala tečt ;) nema više smiljenja sama sebi pa jamranja in čakanja na boljše čase

itak da bo lepo vreme..neurje bo kje drugje x:o)x

uživita :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

bejbe, js sem se sam hecala...takole v slogu "čarovnice na kupu"......evo, vse moje neumestne izjave potegnem nazaj .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest mačona

x^x

Kraft für Veränderung **

Dieser Einfluß kann den Höhepunkt einer erfolgreichen Anstrengung oder aber eine Zeit bringen, in der gewisse Widerstände so heftig anwachsen, daß Sie das Handtuch werfen. Es könnte unbarmherzige Machtkämpfe geben. Die Hauptgefahr besteht jetzt darin, daß Sie selbst oder Ihre Widersacher jede ethische Erwägung und jede Rücksicht auf die Gefühle und die Situation der anderen außer acht lassen. :sori: Diese Kombination ist oft rücksichtslos und gnadenlos. Die eigene Handlungsweise können Sie zwar steuern, doch über die eines Gegners haben Sie keine Gewalt. Am besten ist es, die eigene Situation so sicher wie möglich zu gestalten und sich der Hilfe möglichst vieler Menschen zu vergewissern. Sie verfügen jetzt über eine Kraft, die Sie für eine positive und kreative Veränderung Ihres Lebens einsetzen sollten. :palec:

Die obige Deutung ist für Ihren heute ausgewählten Transit:

Mars Opposition Pluto , exakt um 18:01

aktuell vom 20. Juni 2007 bis 23. Juni 2007.

mars opozicija pluton....sam to razumem.....idealen čas za> :blackeye: ......se vidi kakšne ideje mam.... x^x :vragec:

mars opozicija pluton....sam to razumem.....idealen čas za> :blackeye: ......se vidi kakšne ideje mam.... x^x :vragec:

xrolleyesx Kdaj navajaš to opozicjo med marsom in plutonom? Ksenia, ko smo mi na morju, je mars na 8 bika, plutona pa na 27 stopinji strelca.

Ti Mačona pa prevedi, da bomo skapirale, kaj si hotla povedat. x;)x

tole sem mislila.....k je datum zraven.....

Guest mačona
Die obige Deutung ist für Ihren heute ausgewählten Transit:

Bom po svoje prevedla, čimbolj na kratko:

Ta vpliv:

Višek nekih naporov (prinese uspeh)

ALI

čas, ko se pojavijo ovire, tako da obupaš.

Pojavitev neusmiljenih moči.

Treba je biti obziren do drugih ljudi in njihovih čustev ter njihovih situacij, tudi z moralnega vidika. Neusmiljenje in brezobzirnost.

Brani svojo situacijo in si zagotovi pomoč drugih ljudi.

Zdaj razpolagate z močjo, ki jo lahko izkoristite za kreativno spremembo v vašem življenju.

Ravno zdaj sem gledal tranzite za 23. decembra letos. Sonce, Merkur, Jupiter in Pluton bodo v steliju v strelcu. Vsi bodo podrli mojo točko sreče in v pojemajoči konjukciji z MCjem. Takoj za tem bodo podrli mojega Urana v kozorogu. T. Venera bo v konjukciji z n. Plutonom. Mars sekstil Mars. Uran na mojem ASC in tranzitna Venera bo delala sekstil z n. Neptunom in n. Saturnom. Ja pestro bo ni kaj, samo kaj?

Guest mačona
Če me ne bo pobrala kombinacija tr. Marsa skozi 5. hišo v Ovnu in Venera skozi 8. hišo ... Glavobol za glavobolom, karkoli skonzumiram. xrolleyesx

Ravno zdaj sem gledal tranzite za 23. decembra letos. Sonce, Merkur, Jupiter in Pluton bodo v steliju v strelcu. Vsi bodo podrli mojo točko sreče in v pojemajoči konjukciji z MCjem. Takoj za tem bodo podrli mojega Urana v kozorogu. T. Venera bo v konjukciji z n. Plutonom. Mars sekstil Mars. Uran na mojem ASC in tranzitna Venera bo delala sekstil z n. Neptunom in n. Saturnom. Ja pestro bo ni kaj, samo kaj?

Cel stelij planetov v strelcu, sploh ni tko slabo, čez točko sreče, razen plutona, ki pa mogoče tudi lahko napredi precej drastično spremembo, mogoče celo na boljše. Saj veš tisto, pri njem ni bez tonov, samo črno ali belo. Seveda bodo spremembe pomembne, sploh za tvojo kariero, službo, mogoče študij? No uran bo tole družbo šele občutil, kar kaže, da bo res povezano s spremembami. Venera v družbi s plutonom bo precej posestniška, mogoče celo ljubosumna, al pa mal perverzna, odvisno od njene povezanosti v karti. Energije bo dovolj, zaradi sesktila z marsom. Uran na tvojem ASC te bo osvobodil, spremenil, zaljubil se boš, našel boš nek svoj ideal,.

Pestro bo in zanimivo. :palec:

...stelij v strelcu....hm...okrog n-marsa bodo rajali torej....vsaj cca...ker ne vem na katerei stopinji bo......še prej se bodo sprehodili po gužvi v sco....krasno.....mrzim dolgčas....in vse kaže, da ga ne bo....... x:Dx x^x x;)x

...stelij v strelcu....hm...okrog n-marsa bodo rajali torej....vsaj cca...ker ne vem na katerei stopinji bo......še prej se bodo sprehodili po gužvi v sco....krasno.....mrzim dolgčas....in vse kaže, da ga ne bo....... x:Dx x^x x;)x

:palec: Amis maš prav, dolgčasa ne bo, to je zate glih prov, a ne? x;)x

Cel stelij planetov v strelcu, sploh ni tko slabo, čez točko sreče, razen plutona, ki pa mogoče tudi lahko napredi precej drastično spremembo, mogoče celo na boljše. Saj veš tisto, pri njem ni bez tonov, samo črno ali belo. Seveda bodo spremembe pomembne, sploh za tvojo kariero, službo, mogoče študij? No uran bo tole družbo šele občutil, kar kaže, da bo res povezano s spremembami. Venera v družbi s plutonom bo precej posestniška, mogoče celo ljubosumna, al pa mal perverzna, odvisno od njene povezanosti v karti. Energije bo dovolj, zaradi sesktila z marsom. Uran na tvojem ASC te bo osvobodil, spremenil, zaljubil se boš, našel boš nek svoj ideal,.

Pestro bo in zanimivo. :palec:

Res, nek ideal mam, odkar mi je Pluton povozu MC, junija 2004. Če ga bom našel, bo veselo na potenco 100000, dobesedno.

Zanimivo, stelij v strelcu, kjer imam že natalno stelij 5 planetov še malo v kozorogu, kot vidim mi bo "pohodil" merkurja, urana, neptuna, blizu je venera... in to v 2. do 3. hiši. Huh, to bi mogoče znalo kaj zanimivega bit na področju financ. :D.

Upam, da ne kakšna izguba. Kakšen višek dnarja bi mi vsekakor fajn prišel. :)

Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari.

Luna ravno iz Škorpije v Strelca.

A je kaj bolj športni ritem se začel tole...?

Se bo več pisalo in bolj vesele teme...?

Ne klikam ravno reklam, ampak ta me je preveč izzivala tu gor, take dobre čupe imata,

joj še vedno sem nora na dolge lase!!

A je bil kdo na astrokonferenci v Moskvi...??

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...