lunca 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 A je bil kdo na astrokonferenci v Moskvi...?? Ne, a ti nisi šla, sem te ravno hotla vprašat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 jst bi pa rada neki kg skinila, pa očitno ni primeren čas ne gre in ne gre... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Oj, Ksenia, meni tudi ne gre ... Dol ... Samo gor ... Tranzit Jupitra čez 1. hišo pa je moj izgovor, da rada dobro jem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Oj, Ksenia, meni tudi ne gre ... Dol ... Samo gor ... Tranzit Jupitra čez 1. hišo pa je moj izgovor, da rada dobro jem. a jupiter tak vpliva no ja na mene glih ne mi bo pa 2x šel šez s. vozl Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 a ne veš? Jupiter prinaša ane - potem pa povezuj s hišami ne... čeprav haha trenutno je v moji 4. hiši, evo sestri bo nekaj prinesel - že ko je zanosila, sem uganila po enem svojem tranzitu in glej to men se zdi da na moje ne gredo kg dol vpliva neki druzga trenutno... mogoče umik vase in počutje osamljenosti, žalosti, občutek, da me nihče ne mara (saturn 11.hiša? sam po drugi strani je pa zdejle venera tud tam hmmm) pa naj vse tole že mine... sej vem še enmal pa konec Sade S. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 ma js sam vem, da mi bo jupiter pomagal odplačat en del karmične povezave z mojo mamo..me zanima kaj bo prinesel, ko bo v 2 bajti..mogoč zadetek na lotu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 ma js sam vem, da mi bo jupiter pomagal odplačat en del karmične povezave z mojo mamo..me zanima kaj bo prinesel, ko bo v 2 bajti..mogoč zadetek na lotu Če bi tranzit jupitra preko druge hiše pomenil zadetek na lotu, potem bi meni, k mi je šel kr nekajkrat že čez 2 hišo prnesu že precej milijonov, to ne gre tko. Mogoče se ti poveča lastna vrednost, pa tud nekej dinarčkov več, sicer pa je odvisno od same aspektiranosti druge hiše in planetov ali vladarja. Jupiter ne odplačuje karme, za to se postavi v vrsto pri saturnu in plutonu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Čakaj, čakaj, jaz bom mela čez par mesec tudi tr. Jupitra čez 2. hišo in obenem bo naredil sekstil na vladarja Saturna v 11. hiši. Pa v tem času mislim it na en kviz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Če bi tranzit jupitra preko druge hiše pomenil zadetek na lotu, potem bi meni, k mi je šel kr nekajkrat že čez 2 hišo prnesu že precej milijonov, to ne gre tko. Mogoče se ti poveča lastna vrednost, pa tud nekej dinarčkov več, sicer pa je odvisno od same aspektiranosti druge hiše in planetov ali vladarja. Jupiter ne odplačuje karme, za to se postavi v vrsto pri saturnu in plutonu.ma v istem obdobju mam tranzit saturna čez luno in jupitra čez s.vozlin bern mi je rekle, da bom dojela oz odplačala en del karmičnega dolga do mame Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 ma v istem obdobju mam tranzit saturna čez luno in jupitra čez s.vozlin bern mi je rekle, da bom dojela oz odplačala en del karmičnega dolga do mame Bern je mislil na tranzit saturna čez luno, to je plačilo dolga, jupiter nima s karmo nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Decembra bo pa pri men tako, da bo tranzitni stelij podrl natalni stelij, pa še MC povrh, vmes je pa še Jupiter, Sonce, pa še kakšen zelo počasen planet, pa sami krasni aspekti bodo. Problem je, ker je še Pluton zraven. Tukaj sem prebral, da ti Pluton vzame, če maš in da še nimaš. Problem je to, da ga bo Jupiter prehitu in mi dal, takoj zatem bo pa Pluton vzel. Tko, da Jupitra smatram za Božička, Plutona pa za Parklja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Bern je mislil na tranzit saturna čez luno, to je plačilo dolga, jupiter nima s karmo nič.pravzaprav se je ful skoncentriral na jupitra saturna je komi kaj omenjal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 pravzaprav se je ful skoncentriral na jupitra saturna je komi kaj omenjal Ne vem, če sta se razumela, saturn je učitelj in nosilec karme, mogoče imaš jupitra na kakšni posebni karmični zanki ali kaj podobnega, to moraš njega vprašat, saj Bern je špica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Ne vem, če sta se razumela, saturn je učitelj in nosilec karme, mogoče imaš jupitra na kakšni posebni karmični zanki ali kaj podobnega, to moraš njega vprašat, saj Bern je špica.kokr mi je kazal, gre jupiter čez s. vozl....en teden poznej pa mam tranzit saturna čez luno..ker se spomnem, da je če čekiral, če bo jupiter 2x šel čez....zgleda da je pozabil, da je glih zdej ta čas, ko se saturn giblje retrogradno kakorkoli že, komi čakam ta prvih 15 dni septembra sploh zarad dopusta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 pravzaprav se je ful skoncentriral na jupitra saturna je komi kaj omenjal Ne vem, če sta se razumela, saturn je učitelj in nosilec karme, mogoče imaš jupitra na kakšni posebni karmični zanki ali kaj podobnega, to moraš njega vprašat, saj Bern je špica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 jst pa da gre Saturn iz Leva, saj vem, da zdejle dela sceno pri meni vse kaj drugega, ampak upam, da sem se vsaj delno naučila kakšne lekcije...Lunca, si že kaj v pripravah? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 jst pa da gre Saturn iz Leva, saj vem, da zdejle dela sceno pri meni vse kaj drugega, ampak upam, da sem se vsaj delno naučila kakšne lekcije...Lunca, si že kaj v pripravah? Hojla Ksenia, a veš, da letos nič ne hitim, sem pa prej gledala datum 7.7.07, datum, ki je povezan z ozaveščanjem onesnaženosti našega planeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 a veš da jst tud ne... zanimiv datum sva si izbrali ane?en dan prej ima pa moja bejba 14 let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 a veš da jst tud ne... zanimiv datum sva si izbrali ane?en dan prej ima pa moja bejba 14 let Super, želim ji veliko zdravja in ljubezni, zdaj se bo že kmal začelo, boš videla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. julij 2007 Prijavi Deli 4. julij 2007 Eh, ta Saturn na Veneri. včeraj sem se spričkala z najboljšo prijateljico ... vse zaradi pomanjkljive komunikacije in pomankljivih informacij. Sem že mislila narediti konec temu odnosu ... pa sva šli potem na kavo in sva se pogovorili. V bistvu je najprej ona mene nakurila pisno, jaz užaljeno nazaj, na kavici pa potem ... Mi je povedala, naj ji raje sproti povem v živo, kaj me moti. Ja, mal je posesivna do mene in mi govori, kaj naj počnem in me moti. Pa mogoče nič slabega noče, samo jaz to tako doživljam. Vem, da me ima rada in mi želi dobro. Potem sva se imeli dobro kot še nikoli prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Ja midve imava enako Venero, tko da pri men tud Saturn kvadrat Venera. Začel ta teden... Sem si raj vzela dopust, da sem svojemu dragemu in drugim s poti ... Lahko pa bo najbrž naslednji teden bolj pestro. Sam prišla do tega, da je večino pričkanj prav res zaradi nesporazuma. Kakšno stvar bolj nerodno povem (ali pa nekdo drug meni) in izpade čist drugač, pol tud druga oseba drugač vzame (ali pa jaz napačno razumem), in je štala tle. Tale retro Merkur pa še mal podžiga. Še telih 14 dni, pol imava pa mir, a ne mačona ?! ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 zelo sem hvaležna za tranzit Saturna čez Venero zdaj in že kar en čas, začelo se je že par mescev nazaj in kaj vse doživljam, to ni res, nesnaga odpada, ostaja zlato. kar pojdi gledat po tej temi, kaj vse se mi je zaradi tega tranzita že godilo. Saturn te zbrihta, postavi na tla. jaz ga imam zelo rada, najraj od vseh malefikov, mislim, da še raje kot Jupitra, ki je sicer benefik in mam močnega, a Saturn je kralj modrosti!samo, ti maš zdaj kvadrat praviš, to je pa huje kot konjunkcija. po moje je konjunkcija bolj osebna in ni toliko notranjega boja kot pri kvadratu.Saturn mi dela že lep čas vrsto tranzitov čez osebne planete in prav hvaležna sem. in še v sade sati obdobju sem, pa se živi, ohranjam optimizem. pa saj sem Jupitrovo dete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Aha, pol sem si pa mal napak zapomnila... Sem imela v spominu, da imaš Venero tud v škorpiji... No, zdel se mi pa je, da imaš nekje približno istočasno z mano opravka s Saturnom... ... Nič ne de, je že vredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Optimist 10 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 No, ko smo že pri Saturnu, bi jest neki vprašu. Kolegu bo čez 1 mesec Saturn podrl Jupitra in Plutona, ki sta v konjunkciji v levu v 8. hiši. Kaj lahko pričakuje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. julij 2007 Prijavi Deli 5. julij 2007 Lunca, mirno pot ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.