Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

Guest mačona
Oj, Ksenia, meni tudi ne gre ... Dol ... Samo gor ... Tranzit Jupitra čez 1. hišo pa je moj izgovor, da rada dobro jem. x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

Oj, Ksenia, meni tudi ne gre ... Dol ... Samo gor ... Tranzit Jupitra čez 1. hišo pa je moj izgovor, da rada dobro jem. x:Dx

:irs: a jupiter tak vpliva :eek: x:o)x

no ja na mene glih ne :inocent:

mi bo pa 2x šel šez s. vozl x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a ne veš? Jupiter prinaša ane - potem pa povezuj s hišami ne...

čeprav haha trenutno je v moji 4. hiši, evo sestri bo nekaj prinesel - že ko je zanosila, sem uganila po enem svojem tranzitu in glej to ;)

men se zdi da na moje ne gredo kg dol vpliva neki druzga trenutno... mogoče umik vase in počutje osamljenosti, žalosti, občutek, da me nihče ne mara (saturn 11.hiša? sam po drugi strani je pa zdejle venera tud tam hmmm) pa naj vse tole že mine...

sej vem še enmal pa konec Sade S.

ma js sam vem, da mi bo jupiter pomagal odplačat en del karmične povezave z mojo mamo..me zanima kaj bo prinesel, ko bo v 2 bajti..mogoč zadetek na lotu :wOOt: :lol:

There is

One Mind,

One Truth,

ma js sam vem, da mi bo jupiter pomagal odplačat en del karmične povezave z mojo mamo..me zanima kaj bo prinesel, ko bo v 2 bajti..mogoč zadetek na lotu :wOOt: :lol:

Če bi tranzit jupitra preko druge hiše pomenil zadetek na lotu, potem bi meni, k mi je šel kr nekajkrat že čez 2 hišo prnesu že precej milijonov, to ne gre tko. Mogoče se ti poveča lastna vrednost, pa tud nekej dinarčkov več, sicer pa je odvisno od same aspektiranosti druge hiše in planetov ali vladarja. Jupiter ne odplačuje karme, za to se postavi v vrsto pri saturnu in plutonu.

Guest mačona
Čakaj, čakaj, jaz bom mela čez par mesec tudi tr. Jupitra čez 2. hišo in obenem bo naredil sekstil na vladarja Saturna v 11. hiši. Pa v tem času mislim it na en kviz. :wOOt:

Če bi tranzit jupitra preko druge hiše pomenil zadetek na lotu, potem bi meni, k mi je šel kr nekajkrat že čez 2 hišo prnesu že precej milijonov, to ne gre tko. Mogoče se ti poveča lastna vrednost, pa tud nekej dinarčkov več, sicer pa je odvisno od same aspektiranosti druge hiše in planetov ali vladarja. Jupiter ne odplačuje karme, za to se postavi v vrsto pri saturnu in plutonu.

ma v istem obdobju mam tranzit saturna čez luno in jupitra čez s.vozl

in bern mi je rekle, da bom dojela oz odplačala en del karmičnega dolga do mame xnckrivx

There is

One Mind,

One Truth,

ma v istem obdobju mam tranzit saturna čez luno in jupitra čez s.vozl

in bern mi je rekle, da bom dojela oz odplačala en del karmičnega dolga do mame xnckrivx

Bern je mislil na tranzit saturna čez luno, to je plačilo dolga, jupiter nima s karmo nič.

Decembra bo pa pri men tako, da bo tranzitni stelij podrl natalni stelij, pa še MC povrh, vmes je pa še Jupiter, Sonce, pa še kakšen zelo počasen planet, pa sami krasni aspekti bodo. Problem je, ker je še Pluton zraven. Tukaj sem prebral, da ti Pluton vzame, če maš in da še nimaš. Problem je to, da ga bo Jupiter prehitu in mi dal, takoj zatem bo pa Pluton vzel. :D Tko, da Jupitra smatram za Božička, Plutona pa za Parklja. x:Dx

Bern je mislil na tranzit saturna čez luno, to je plačilo dolga, jupiter nima s karmo nič.

pravzaprav se je ful skoncentriral na jupitra xnckrivx saturna je komi kaj omenjal xnckrivx :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

pravzaprav se je ful skoncentriral na jupitra xnckrivx saturna je komi kaj omenjal xnckrivx :inocent:

xrolleyesx Ne vem, če sta se razumela, saturn je učitelj in nosilec karme, mogoče imaš jupitra na kakšni posebni karmični zanki ali kaj podobnega, to moraš njega vprašat, saj Bern je špica.

xrolleyesx Ne vem, če sta se razumela, saturn je učitelj in nosilec karme, mogoče imaš jupitra na kakšni posebni karmični zanki ali kaj podobnega, to moraš njega vprašat, saj Bern je špica.

kokr mi je kazal, gre jupiter čez s. vozl....en teden poznej pa mam tranzit saturna čez luno..

ker se spomnem, da je če čekiral, če bo jupiter 2x šel čez....zgleda da je pozabil, da je glih zdej ta čas, ko se saturn giblje retrogradno x:o)x

kakorkoli že, komi čakam ta prvih 15 dni septembra x:px sploh zarad dopusta x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

jst pa da gre Saturn iz Leva, saj vem, da zdejle dela sceno pri meni vse kaj drugega, ampak upam, da sem se vsaj delno naučila kakšne lekcije...

Lunca, si že kaj v pripravah?

xDDx Hojla Ksenia, a veš, da letos nič ne hitim, sem pa prej gledala datum 7.7.07, datum, ki je povezan z ozaveščanjem onesnaženosti našega planeta.

Guest mačona
Eh, ta Saturn na Veneri. včeraj sem se spričkala z najboljšo prijateljico ... vse zaradi pomanjkljive komunikacije in pomankljivih informacij. Sem že mislila narediti konec temu odnosu ... pa sva šli potem na kavo in sva se pogovorili. V bistvu je najprej ona mene nakurila pisno, jaz užaljeno nazaj, na kavici pa potem ... Mi je povedala, naj ji raje sproti povem v živo, kaj me moti. Ja, mal je posesivna do mene in mi govori, kaj naj počnem in me moti. Pa mogoče nič slabega noče, samo jaz to tako doživljam. Vem, da me ima rada in mi želi dobro. Potem sva se imeli dobro kot še nikoli prej. xsrcx

Ja midve imava enako Venero, tko da pri men tud Saturn kvadrat Venera. Začel ta teden... Sem si raj vzela dopust, da sem svojemu dragemu in drugim s poti x:o)x ... Lahko pa bo najbrž naslednji teden bolj pestro.

Sam prišla do tega, da je večino pričkanj prav res zaradi nesporazuma. Kakšno stvar bolj nerodno povem (ali pa nekdo drug meni) in izpade čist drugač, pol tud druga oseba drugač vzame (ali pa jaz napačno razumem), in je štala tle. Tale retro Merkur pa še mal podžiga.

Še telih 14 dni, pol imava pa mir, a ne mačona ?! ... x^x

Guest mačona

zelo sem hvaležna za tranzit Saturna čez Venero zdaj in že kar en čas, začelo se je že par mescev nazaj in kaj vse doživljam, to ni res, nesnaga odpada, ostaja zlato. kar pojdi gledat po tej temi, kaj vse se mi je zaradi tega tranzita že godilo.

Saturn te zbrihta, postavi na tla. jaz ga imam zelo rada, najraj od vseh malefikov, mislim, da še raje kot Jupitra, ki je sicer benefik in mam močnega, a Saturn je kralj modrosti!

samo, ti maš zdaj kvadrat praviš, to je pa huje kot konjunkcija. po moje je konjunkcija bolj osebna in ni toliko notranjega boja kot pri kvadratu.

Saturn mi dela že lep čas vrsto tranzitov čez osebne planete in prav hvaležna sem. in še v sade sati obdobju sem, pa se živi, ohranjam optimizem. pa saj sem Jupitrovo dete. x:Dx

Aha, pol sem si pa mal napak zapomnila... xrolleyesx Sem imela v spominu, da imaš Venero tud v škorpiji... No, zdel se mi pa je, da imaš nekje približno istočasno z mano opravka s Saturnom... x;)x ... Nič ne de, je že vredu

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...