lunca 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 Lunca, mirno pot ti želim Hvala Ksenia, enako želim tudi vam vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. julij 2007 Prijavi Deli 6. julij 2007 uživita še za mene na morju xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. julij 2007 Prijavi Deli 16. julij 2007 Mutual expectations Valid during several months: This influence will show you in a positive way the duties and obligations that you have to live up to in your relationships. This will not be especially difficult for you, because you get considerable gratification from being of service to your loved ones. The reality of your emotional relationships is extremely important to you. Because you want relationships that are real, this is a good time to sit down with a loved one and arrive at a conscious understanding of what you expect from each other. A relationship can be ruined by not knowing what each party demands and needs from the other. Today you can make this clear to both lovers and friends and thereby minimize a possible source of trouble in your relationships. The interpretation above is for your transit selected for today:Venus Sextile Saturn , exact at 05:27 activity period from 14 July 2007 until beginning of October 2007. *** Super!Obenem tr. Saturn čez natalno Venero in retro Venera čez natalno Venero. Ni da ni. Razčistila bom do amena, do temeljev. Saturn je moj zaveznik! Definitivno! Spoznavam pa, da lekcije tr. Saturna čez natalno Luno nisem osvojila, torej me bo pošteno udaril ob kvadratu! Prav je tako! Da bom potem lahko še zaupala in se čustveno odprla. Najprej pa sebe na prvo mesto, spucat vse odnose, si postavit prioritete, vrednote blablabla ... (Venera). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 18. julij 2007 Prijavi Deli 18. julij 2007 Punce (in fantje)! Se je mogoče včeraj na zvezdnem prizorišču odvijalo kaj nenavadnega? Mi smo imel totalno zmešnjavo na šihtu, jaz sem bla vsa sanjava, me je odnašal v svoj svet 234km/h ... Upam, da bo danes bolj posamezniku prijazen hvala, en sončen dan želim! Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Punce (in fantje)! Se je mogoče včeraj na zvezdnem prizorišču odvijalo kaj nenavadnega? Mi smo imel totalno zmešnjavo na šihtu, jaz sem bla vsa sanjava, me je odnašal v svoj svet 234km/h ... Upam, da bo danes bolj posamezniku prijazen Mišljeno verjetno za 17.7.? Ta dan je bila luna v konjukciji s saturnom, kar kaže precej strogosti do drugih, hladnih čustev in sploh blokad. Okrog 11:39 dopoldne je luna prestopila iz leva v devico in taka luna je precej pikra, občutiti je možen nemir, tebe pa je verjetno odnašalo v svoj svet, kajti okrog 13:40 sta bili luna in venera v tesnem objemu in takrat je par urc možno, da te odnaša. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ita(q)rina 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 Hvala, lunca! Tako nekako ja en čudn dan je bil ...Je bilo pa zato včeraj (predvsem dopoldne) tolk bol umirjeno in po reglcih ... Citiraj ' "Remember when..." is the lowest form of conversation.' T. Soprano Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 21. julij 2007 Prijavi Deli 21. julij 2007 Pravzaprav ne rabimo orbis za tranzite kar se zgodijo na sekundo natančno.. potematkem velja tudi za sisteme hiš, ni jih 50, je sam eden sistem definiran z horizontom, ... ni problemov glede orbisa ali pa hiš, ... Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 24. julij 2007 Prijavi Deli 24. julij 2007 Tranzitni mars opozicija natalnemu Marsu... Današnja tranzitna Luna se je usedla direkt na natalni Mars in tako s tem poskrbela, da sem tole opozicijo med Marsoma dvojno občutila... to konkretno pomeni, da sem bila čist (sem še mal) fuč, sem kr skup lezla, kot da cel teden ne bi spala... :xx!: V naslednjih dneh pa sledi T Mars opoz. natačni Veneri... ne vem al naj pričakujem strast ali spor? ... bomo videli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 V naslednjih dneh pa sledi T Mars opoz. natačni Veneri... ne vem al naj pričakujem strast ali spor? ... bomo videli Je blo obojega malo... ... v glavnem, se je dogajal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 mene pa zanima kaj prinaša tale Retro Venera v moji 11. hiši... imam občutek da krepko čutim njen vpliv? hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Mogoče srečanje starih prijateljev Ksenia... Drugače ga pa sama tud že čutim,... pa na prvo žogo bi rekla, da mi je začel odpirat stare težave v odnosu oz stara vprašanja, ... pa glede na to, da bo tvoril kvadrat natalni veneri, zna bit ne prav lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. julij 2007 Prijavi Deli 29. julij 2007 Mene pa zanima kakšno energijo prinaša tale aspekt:T mars Konjukcija N jupiter v 3.hiši.Čez par dni bo tranzitni mars na isti stiopinji kot moj natalni jupiter.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Mogoče srečanje starih prijateljev Ksenia... Drugače ga pa sama tud že čutim,... pa na prvo žogo bi rekla, da mi je začel odpirat stare težave v odnosu oz stara vprašanja, ... pa glede na to, da bo tvoril kvadrat natalni veneri, zna bit ne prav lahkosej sem storila napako - v 12. hiši je toleupam, da razrešiš stara vprašanja na neboleč način Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 mene pa zanima kaj prinaša tale Retro Venera v moji 11. hiši... imam občutek da krepko čutim njen vpliv? hvala za odgovor Verjetno boš obnovila kakšno prijateljstvo od prej, mogoče ti uspe kakšen plan, ki si ga v preteklosti zanemarla. V tem času bodo tudi drugi precej prijateljsko naklonjeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 kaj pa r. venra v 9.hiši, mi je že in mi še bo šla čez natalno luno? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 kaj pa r. venra v 9.hiši, mi je že in mi še bo šla čez natalno luno? Tako venero si lahko razlagaš na vsaj dva načina, možno je, da se ti ljubezenska čustva nasmihajajo bolj od daleč, lahko pa boš z ljubeznijo uživala pri učenju višje filozofije, mogoče ravno astrologije. Precej je odvisno tudi od nas samih. V naslednjih dneh pa sledi T Mars opoz. natačni Veneri... ne vem al naj pričakujem strast ali spor? ... bomo videli No tisti, ki veste približno, kakšne energije prinaša tranzitni mars na venero, lahko ozavestite te energije in ne odreagirate v smeri spora, potem bo čutiti vpliv sigurno bolj na močnem erotskem naboju. Je pa seveda odvisno, kako sta mars in venera aspektirana v natalu. Izbira je tvoja, kregat se raje ne, ker jemlje precej energije, ki jo raje porabi za kaj bolj fletnega. Mene pa zanima kakšno energijo prinaša tale aspekt:T mars Konjukcija N jupiter v 3.hiši. Precej več energije boš imela pri komunikaciji z drugimi, boš precej bolj korajžna, če je kak slab aspekt marsa in jupitra v karti, potem pazi tudi v prometu, kajti tudi nogo imaš takrat lahko bolj korajžno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Lunca o čem pa govori tranzit retro Venere v 8. hiši? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Verjetno boš obnovila kakšno prijateljstvo od prej, mogoče ti uspe kakšen plan, ki si ga v preteklosti zanemarla. V tem času bodo tudi drugi precej prijateljsko naklonjeni.sem videla da se mi je tole začelo dogajat na začetku 12. hiše... osamljenost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 Tako venero si lahko razlagaš na vsaj dva načina, možno je, da se ti ljubezenska čustva nasmihajajo bolj od daleč, lahko pa boš z ljubeznijo uživala pri učenju višje filozofije, mogoče ravno astrologije. Precej je odvisno tudi od nas samih. upam, da bo taprvo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 30. julij 2007 Prijavi Deli 30. julij 2007 .... Izbira je tvoja, kregat se raje ne, ker jemlje precej energije, ki jo raje porabi za kaj bolj fletnega. Lunca je čist res... ... s tem, da sem v teoriji to vse vedela, poleg tega tudi kaj prinaša T Neptun kvadrat N Mars (razočaranje)... pa je vseeno počilo :xx!: ... Tale Neptun ima res preveč vpliva name, v karti je v konj z ASC in opoz z Luno ... Uf, kolk bi ga rada kam drugam prestavila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 upam, da bo taprvo Želim ti. Lunca je čist res... ... s tem, da sem v teoriji to vse vedela, poleg tega tudi kaj prinaša T Neptun kvadrat N Mars (razočaranje)... pa je vseeno počilo :xx!: ... Tale Neptun ima res preveč vpliva name, v karti je v konj z ASC in opoz z Luno ... Uf, kolk bi ga rada kam drugam prestavila Očitno, sigurno je v karti na ASC precej močan, zato je težko take energije prelisičit. Lunca o čem pa govori tranzit retro Venere v 8. hiši? No taka venera ni slaba (če je v karti dobro aspektirana), prinaša več dobrega, lepega od drugih, mogoče vpliva na tudi na več čutnih užitkov na seksualnem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 No taka venera ni slaba (če je v karti dobro aspektirana), prinaša več dobrega, lepega od drugih, mogoče vpliva na tudi na več čutnih užitkov na seksualnem področju. Moja Venera je natalno zelo slabo aspektirana tako, da ne vem če je to prov dobr??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Moja Venera je natalno zelo slabo aspektirana tako, da ne vem če je to prov dobr??? Če so aspekti natalne venere slabi, pomeni nasprotno od napisanega, je pa potrebno preveriti vse aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. avgust 2007 Prijavi Deli 1. avgust 2007 Bo kar držal to nasprotno, ker se mi ful čudne stvari dogajajo...razne spletke s strani tašče...neverjetno ampak resnično...se bojim da se še kaj kuha... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 gledam malce tranzite ki se mi dogajajo pa vidim da ne bo počitka, jst bi vsaj mal zadihala vmes... pa če prav vidim kar neke spremembe, utrujena sem od njih. Včeraj podpisala novo pogodbo o delu, upam, da je bil pravi čas za to... mah ne vem, utrujena od vsega, da bi vsaj en žarek mal bol močno zasvetil.. sej sem hvaležna za vsa spoznanja, pa za moč da sem se rešila ene zanke, pa za možnost te službe (trenutno jo imam do konec avgusta drugo leto) ampak vse povsod drugod sem pa mogoče bo decembra mal optimizma mi prinesel Jupiter ki bo tvoril konj. s Soncem, sam potem pa Ploton stopi na ta položaj, Jupiter pa sede na natalni Jupiter v 4. hiši. ne vem zakaj imam filing da tole ne bo glih prijetno. mogoče pa sam Saturn še red dela... kar nekaj zadevic se navezuje še nanj... ja vem še bolj bom močna, ampak jst ne želim bit močna v tem trenutku, mogoče malce bolj sama sebi všečna, zadovoljna s seboj, mah... sem mislila da bo Merkur malce poskrbel za to, pa očitno še bolj razmišljam o tem dost jamranja, gremo gledat pozitivne stvari dneva... zunaj tko piha, da bo vso mojo negotovost odpihl, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.