Guest mačona 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 meni pa trenutno Saturn dela kvadrat na ASC. pa sem malo mizantropa. tako no, paše mi bit izolirana. bi bila samo v dvoje. in še to ne preveč. paše bit sam. da lahko filozofišem sama s sabo v svoji glavi. in paše mi branje ... in učenje. in delo, se ga že veselim. preveč pa spet ne. uuuu, bo lušno ... ko bo Jupiter trigon Venera. in Jupiter konjunkcija Neptun. pa kmalu po tistem Jupiter trigon Sonce. zaslužim si. lewpo sem prenašala tranzitnega Saturna v konjunkciji z venero.aha, Pluton zdaj tudi dela, kar še ima za opraviti. v konjunkciji z Neptunom ... še mičkeno in je mimo. nej blu hudga. very filozofsko. ja, pa je bilo no ... ampak so mi zdaj ene stravi bolj jasne, kako funkcionirajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 sem prenašala tranzitnega Saturna v konjunkciji z venero. Kako je to, lepo prenašala T saturna v konjukciji z venero? Poznam nekaj takih, ki so preminili razmerje v času te konjukcije, nekaj jih je bilo brez razmerja in pod to konjukcijo začeli resno vezo. Kako je blo pa pri tebi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 Kako je to, lepo prenašala T saturna v konjukciji z venero? Poznam nekaj takih, ki so preminili razmerje v času te konjukcije, nekaj jih je bilo brez razmerja in pod to konjukcijo začeli resno vezo. Kako je blo pa pri tebi?sicer sem sproti opisovala, ker se mi je mislim da kar 3 krat dotaknil Venere. ja, najprej sem padla v depresijo, se počutila ničvredno, nesposobno, revno, netalentirano in ful sem šprala denar (kar sem ga imela ). pa tako no, depresija. ni se mi dalo ličiti, včasih niti zob umiti. pa v dveh partnerstvih sem se ohladila v tem času, no ja, bolj avanturci. en čas tudi nisem imela nobene želje po spolnosti. ko sem bila res v najgrši depresiji.aha, tudi v družbo nisem hodila, če sem že šla, tudi z best frendom nisem mogla spregovoriti besede, tako sem se smilila sebi in se spraševala, čemu sploh živim. saj sem bila hecna, če zdaj pomislim. ko se je še zadnjič dotaknil Venere, sem nekoga spoznala, malo starejšega, me ful osrečuje, ne more se pa temu reči partnerstvo. nič. je kar je. ne bom se več sekirala zaradi moških. obtoževala jih pa tudi ne bom za "nesrečo" v svojem življenju. ko pa znajo biti fajn. obenem sem imela še retro Venero čez natalno natanko takrat, ko sva se spoznala s tem moškim. on ma tudi Venero blizu moje. nekih 6 stopinj ... ima pa Saturna na mojem Severnem vozlu. jaz pa Saturna v sekstilu z njegovo Venero. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. september 2007 Prijavi Deli 6. september 2007 kakorkoli, kdorkoli kjerkoli, tale obdobje mi ni všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 sicer sem sproti opisovala, ker se mi je mislim da kar 3 krat dotaknil Venere. obenem sem imela še retro Venero čez natalno natanko takrat, ko sva se spoznala s tem moškim. on ma tudi Venero blizu moje. nekih 6 stopinj ... ima pa Saturna na mojem Severnem vozlu. jaz pa Saturna v sekstilu z njegovo Venero. hvala Mačona, za tale podatek, res saturn dela ljudi pesimistične, skozi trdo delo pa nam prinese tudi tisto željeno.Saturn v sekstilu z njegovo venero je precej zvesti aspekt. Satgurn (moški) na severni zanki pa je sigurno nekdo, ki prihaja karmično, kajti s tem človekom, sta se v prejšnji inkarncaiji že poznala, lahko je bil tvoj mož ali oče?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 hvala Mačona, za tale podatek, res saturn dela ljudi pesimistične, skozi trdo delo pa nam prinese tudi tisto željeno.Saturn v sekstilu z njegovo venero je precej zvesti aspekt. Satgurn (moški) na severni zanki pa je sigurno nekdo, ki prihaja karmično, kajti s tem človekom, sta se v prejšnji inkarncaiji že poznala, lahko je bil tvoj mož ali oče?? ga bom vprašala, če se spomni. kako pa naj to vem. aha, Luni sta tudi v sekstilu najini. moj Mars sekstil njegovo Sonce. njegov Mars sekstil moja Luna. hmmm, pa jaz sem se nekako sprijaznila s Saturnom in tudi ugotavljam, da sem na nek način saturnovski človek ...Plutona recimo ne občutim tako, vsaj zdi se mi. edino zdaj, ko dela še tr. trigon na Venero in konj. na Neptuna ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 tud jst se počutim Saturnovo dete... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 tud jst se počutim Saturnovo dete... Verjamem, da vsak, ki preživi določene tranzite saturna, mogoče še sade sati (7 letno testiranje potrpežljivosti), potem ima občutek, da je s saturnom vnaprej precej v boljšem odnosu. Saturna se enostavno ni potrebno bat, ker želi samo določeno disciplino, blokado, potrpljenje. S uranom, neptunom in plutonom pa je drugače. Pri uranu se težko izognemu kakšnemu nenadnemu preobratu, pri neptunu se verjetno sploh ne moremo, ker smo precej zaslepljeni, pri plutonu pa je najboljše, da se nič ne vtikujemo, ker je to le višja sila. Na vsak način si raje izbiram saturnove tranzite. ga bom vprašala, če se spomni. kako pa naj to vem. Sigurno se ne spomni, hvala bogu, da imamo to varovalko, sicer bi blo precej čudno, če bi se spominjali prejšnjih življenj. Nekateri mogoče pri kakšni regresiji koga spoznajo v kakšni vlogi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 na vsak način se men pluton še zmer najbolj dopade....pa čez urana se tud ne prtožujem....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 na vsak način se men pluton še zmer najbolj dopade....pa čez urana se tud ne prtožujem....... Amis, pluton je le tvoj vladar, nima vsak takga zavezništva z njim. Uran pa ti je mogoče všeč, ker precej osvobaja, ampak nenadne njegove spremembe so pa krute. Odvisno pa je, kako ima posameznik omenjene planete aspektirane natalno. V primeru, da je dosti kvadratov, uran in pluton delujeta precej močno in grdo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 kolkor vem, sta uran in pluton v konjunkciji....torej nekako delujeta skupaj.......in če se prav spomnim natalca, pol je dost kvadratov in inkonjunkcij in teh reči..........precej divje........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 Joj kakšen dan...mislim, da so me skoraj vsi razkurl v službi...groza...bo treba mal tranzite prečekirat... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 ha ha ...meni je pa dans bil umirjen dan...na zunaj...Noter pa kr neki brbota Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. september 2007 Prijavi Deli 7. september 2007 prokleto. prej sem hvalila Saturna. ma jebemu kvadrat na ASC. :xx!: za nikamor nisem. vse mi je odveč.ja, hvala bogu, da me kmalu čaka še kvadrat na Jupitra in Urana. komaj čakam. po moje se mi bo v glavi utrgalo! same ovire. še dobro, da je Uran celo vladrar 3. hiše - super - glih to rabim - na ravni komunikacije, bližnje okolice in gibanja. in šole. faaaaaak!ampak ... imam pa Jupiter trigon Mars v istem času. me bo to rešilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 prokleto. prej sem hvalila Saturna. ma jebemu kvadrat na ASC. :xx!: za nikamor nisem. vse mi je odveč.poznam tole, počutim se isto, pa še začenja se Sonce kv. Saturn... juhuhu...Uran pa tole že tvori...Venera pa tvori z njim sekstil... jst pa ne da hvalim Saturna, prej ga spoštujem. Se mi pa mrk zgodi v 12. hiši, nekak se ga ne veselim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 A sta lunin in sončev mrk na vsake pol leta? Sta me teledva čist zamorila, sem ratala ful zagrenjena... (Pa lih zdej ko me v službi čakajo neka izpostavljanja javnosti, jaz bi se pa najraj nekam na samo zategnila... ) Sem pogledala v efemeride na astro.com, pa niso označeni. Pa spotjo sem pogledala tudi tranzite in razlago... in ugotovila, da jim sistem očitno ne dela več glih najboljš. So bli navedeni kr eni aspekti oz. tranziti, ki jih sploh nimam, pri drugih je bil čas napačen, no tretji so bili pa ok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 A sta lunin in sončev mrk na vsake pol leta? Sta me teledva čist zamorila, sem ratala ful zagrenjena... (Pa lih zdej ko me v službi čakajo neka izpostavljanja javnosti, jaz bi se pa najraj nekam na samo zategnila... ) Sem pogledala v efemeride na astro.com, pa niso označeni. Mrki, tako sončni kot lunini so vsako leto vsaj štirje, vendar so vedno v drugih znakih in na drugih stopinjah. Približno na vsakih 18-19 let pride mrk približno na iste stopinjje v isti znak, zato, ker tudi lunine zanke porabijo za obhod celotnega zod. kroga 19 let. Npr. sončni mrk v devici na 18 stopinji je bil leta 88 in zdaj spet. Pogledaš oz. premisliš na katerem področju in kaj se je približno zgodilo takrat, nekaj mrki začenjajo , nekaj zaključujejo.No letos, v torek 11.9 na 18 stopinji device nastopi mlaj (sončni mrk, luna in sonce se pokrijeta).Ob mrkih, ponavadi malo prej in tudi malo kasneje večkrat slišimo o pomembnih dogodkih, nesrečah, nekaj kar nas precej vznemiri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 fajn - dogodi se mi v 12. hiši, luna danes tvori kvadrat z Neptunom, Merkurjem, Venero, trik. s Soncem, jutri se pridruži pa še kvadrat na Saturn in MC, ni čudno da se počutim kot se ane... v tem trenutku rabim dopust in pobeg od vseh, misli kot so ne splača se nič so kar pogoste,..pa še vedno imam občutek da se nekaj pripravlja in da ne vem če bom kos...no pa pejmo v nov teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 mrk se mi zgodi 5st naprej od plutona....to najbrž ni več konjunkcija....je pa precej blizu.....lunca, na katerih stopinjah je pa veliki križ ta ali naslednji teden in kdo vse ga tvori......? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 mrk se mi zgodi 5st naprej od plutona....to najbrž ni več konjunkcija....je pa precej blizu.....NE TO NI ČISTA KONJUKCIJA, ORBIS ZARADI LUNE IN SONCA PA JE DOVOLJEN PET STOPINJ. lunca, na katerih stopinjah je pa veliki križ ta ali naslednji teden in kdo vse ga tvori......?TO PA SPLOH NISEM GLEDALA VNAPREJ. VEM SAMO, JA DANES EKZAKTNA OPOZICIJA URANA IN SONCA NA 16 STOPINJI, MARS JE ŽE NA 20 STOPINJI DVOJČKA, TAKO, DA VSEENO KVADRATURO ŠE LAHKO JEMLJEMO, JUPITER V STRELCU PA JE ŠELE NA 11 STOPINJI, TAKO, DA JE BIL LAHKO ZELO ŠIROK KRIŽ, VENDAR NE EKZAKTEN. KJE PA SI SLIŠALA ZANJ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 lunca hvala .....torej je le nekak "plutonov mrk" zame.....ja sej.....dogodki so ustrezni......opozicija sonca in urana pa seka glih med natalnega urana in plutona....super....še bo pestro.........če bi odprla firmo za rušenje, bi bla po moje zelo uspešna........ ma nekje sem brala v enem članku, da bo septembra veliki križ.....sam se ne spomnim kje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 lunca hvala .....torej je le nekak "plutonov mrk" zame.....ja sej.....dogodki so ustrezni......opozicija sonca in urana pa seka glih med natalnega urana in plutona....super....še bo pestro.........če bi odprla firmo za rušenje, bi bla po moje zelo uspešna........ TUD TAKE ENERGIJE RABIMO KDAJ PA KDAJ, DA SE KAJ PORUŠI IN ZDRADI NOVO.ma nekje sem brala v enem članku, da bo septembra veliki križ.....sam se ne spomnim kje.... JA VERJETNO MIŠLJENO NA ŠIROK KRIŽ, 4.9, KO JE SONCE V DEVICI, JUPITER V STRELCU, LUNA V DVOJČKU, PRAV TAKO TUDI MARS NA 16 STOPINJI IN URAN V RIBAH NA 16 STOPINJI, KAR LEP KRIŽ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Sigurno se ne spomni, hvala bogu, da imamo to varovalko, sicer bi blo precej čudno, če bi se spominjali prejšnjih življenj. Nekateri mogoče pri kakšni regresiji koga spoznajo v kakšni vlogi?saj sem se le hecala. a da bi šla oba na regresoterapijo?jaz bom šla enkrat ... me zanima res, kaj sem bila nekoč. Lunca, one question, prosim za vsaj kratek odgovor. letos se mi naenkrat oz. zelo skupaj zgodijo te stvari:progresirana Luna skozi 7. hišo konjunkcija Severni vozel in sekstil Venera.Jupiter trigon Venera. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Lunca, one question, prosim za vsaj kratek odgovor. letos se mi naenkrat oz. zelo skupaj zgodijo te stvari:progresirana Luna skozi 7. hišo konjunkcija Severni vozel in sekstil Venera.Jupiter trigon Venera. Ja to bi bilo vse povezano s partnersko hišo, na splošno pove trigon jupitra in venere dosti, a ne? Že progresirana luna pove, da se bo dogajalo na področu partnerstva, konjukcija severne lunine zanke, vezane na venero, kaže lep, pomemben karmični aspekt, vse potrjujejo trigon jupitra, ki prinaša VEČ na venero, zato čiči pa čaki in fajn se mej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 Ja to bi bilo vse povezano s partnersko hišo, na splošno pove trigon jupitra in venere dosti, a ne? Že progresirana luna pove, da se bo dogajalo na področu partnerstva, konjukcija severne lunine zanke, vezane na venero, kaže lep, pomemben karmični aspekt, vse potrjujejo trigon jupitra, ki prinaša VEČ na venero, zato čiči pa čaki in fajn se mej. ja, no, Jupiter/Venera trigon bi sicer lahko bilo tudi na denarnem področju. raje bi na partnerskem. no, bom čičala in čakala.pa kmalu po tem bo še celo Jupiter trigon na Sonce (Jupiter skozi 2. hišo).kljub težavnim aspektom Plutona, Neptuna in Saturna upam, da bo vse OK. še to - kaj pomen, če od partnerja Jupiter pade v mojo 2. hišo? dobro vpliva na razvoj mojega občutka za lastno vrednost? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.