Skoči na vsebino

Kako čutimo tranzite?

strelka

Recommended Posts

ojla,

dva posta višje, boš našla navodila. Sem jih že poslala, ti pa si jih kot kaže, spregledala. :inocent: x:)x

hvala, ja res sem jih spregledala... mah sej če pogledam nekaj let nazaj, sem že utrjena... grem iskat če je kakšna lučka, tnx

Deli na socialnih omrežjih

boš verjetno na parceli tudi hišo( dom, 4. hiša) postavil.

Z ozirom na R. Mars ne cenkaj preveč, da ti ne bo 'ušla' ... parcela, seveda x:)x

5. hiša pa... ja, kako naj vem kolk let imaš .Zato sem napisala ' šolanje' ... lahko tudi v mali šoli :) x8Dx

Komod pa tudi ljubezen. Pa sva zopet pri letih :D

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

?

tole je pa višja matematika zame xrolleyesx zakaj pa na tisti dan?

Na tvoj letošnji rojstni dan se solarna karta spremeni, spremeni se ASC, hiše, zasedba planetov. Če pogledam tvoj solar, ki velja do letošnjega rojstnega dne, si bila po ASC strelka in tudi stelij planetov v tem znaku. Sonce in pluton, tesna konjukcija solarca je v prvi hiši (TI). Če pogledamo nov solar od letošnjega rojstnega dne do naslednjega, pa pade ASC v mehke ribe, konjukcija sonca in plutona, ki se mu pridruži tudi jupiter pa pade v 10. hišo (kariera, služba, eden od staršev).

Urana boš imela na solarnem ASC, zato boš želela marsikaj spremenit.

Kaj pa kej tranzit urana čez severni lunin vozel pomeni? A sploh kej, ker ga nikjer ne omenjajo.

LP

konflikti v odnosih. Možne nenadne prekinitve.

V ostalem pa, kot je povedala Lunca.

LP

Poglej, čemu vlada uran in kje je, nekaj sprememb sigurno, ki precej vplivajo na tvojo karmo.

Hvala. Uran imam drugače v 9.hiši v tehtnici, na isti stopinji tudi jupiter. Poleg tega tvorita kar nekaj dost točnih aspektov

(sekstil s soncem / 8.hiša - rak;

sekstil z marsom / 12.hiša - strelec;

bikvintil s saturnom / 5.hiša

kvintil z ASC - strelec

Severni vozel imam v tretji hiši na 22 st. v ribah; tako da bo šel uran naslednjo leto trikrat mimo. Tudi meni se zdi, da 9. hiša zna bit v naslednjem letu na udaru, ker imam zdaj še tranzitni saturn tam.

Čemu vlada uran ne vem, še bolj začetnik x:Ix

V vodnarju v 2.hiši se mi nič ne dogaja; nobenih planetov. Samo nevem, če je to mišljeno.

konflikti v odnosih. Možne nenadne prekinitve.

V ostalem pa, kot je povedala Lunca.

Bomo vidli kaj bo, kakorkoli. Ta "moj" ima drugače skoraj na istem mestu kot jaz s. lunin vozel sonce, na mojem j. vozlu pa urana (tam še moj pluton).

Lahko se me pa tudi v službi znebijo, če bom imela kakšne preveč nore ideje :vio: Bo čez eno leto vse jasno. In se opravičujem, ker zadnje čase malo več težim; to bo zaradi merkurja x:)x

gore so fajn

Hvala. Uran imam drugače v 9.hiši v tehtnici, na isti stopinji tudi jupiter. Poleg tega tvorita kar nekaj dost točnih aspektov

:palec: NO TAKA POZICIJA URANA KAŽE, DA SE BOŠ ŠE BOLJ PRIČELA ZANIMAT ZA ASTROLOGIJO. Deveta hiša je hiša višje filozofije, učenja za življenje, uran pa je planet, ki vzbudi zanimanje za astrologijo, za drugačne vede, ki so malo pred časom, oz. razumljive samo nekaterim. Tranzit urana preko tretje hiše lahko vpliva na nekaj karmičnega v povezavi s komunikacijo, internetom, mogoče koga spoznaš preko interneta ali veliko komuniciraš preko neta in se učiš na ta način astrologije? Uran je očitno vladar tvoje druge hiše, zato imaš verjetno precej spremenljivo situacijo kar se tiče financ in lastne vrednosti.

To kar pa pišeš, da imata precej povezave sonca in vozla kaže, da sta duši, ki sta se enkrat že poznali, zato si imela verjetno občutek v začetku, da ga že dolgo poznaš?

Kar se tiče službe in tvojega strahu, da jo izgubiš, bi pa morala pogledat celo karto, solar in progresije.

To kar pa pišeš, da imata precej povezave sonca in vozla kaže, da sta duši, ki sta se enkrat že poznali, zato si imela verjetno občutek v začetku, da ga že dolgo poznaš?

zanimivo.....behyevo sonce je na moji s. zanki

in ko sma se spoznala(čepra nisma vedla kak zgledama) sma točn vedla da sma taprava...

še to je blo, da sem ga vidla v hrbet, pa sem vedla, da je to on :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

zanimivo.....behyevo sonce je na moji s. zanki

in ko sma se spoznala(čepra nisma vedla kak zgledama) sma točn vedla da sma taprava...

še to je blo, da sem ga vidla v hrbet, pa sem vedla, da je to on :vio:

:palec: No evo, to je povezava, če zanka pade na pomembne točke, sonce, luno, ASC ali druge tri senzitivne točke.

Uran je očitno vladar tvoje druge hiše, zato imaš verjetno precej spremenljivo situacijo kar se tiče financ in lastne vrednosti.

Se je višina prihodkov res kar precej spreminjala, ker sem bila že parkrat brez službe. Samo trenutno kar v redu.

Tudi ostalo bi znalo biti prav. Se učim tudi od tebe in ostalih tukaj na luninem netu xsrcx .

LP

gore so fajn

obakrat? pri konj vozel desc imam skoz občutek, da moram jaz eno napako iz preteklosti popravit, prva vez mi pa ni čisto jasna, predvsem ne moj odnos do te osebe

:palec: Obakrat ali večkrat, saj veš, da z vsemi, s katerimi pridemo v stik, je to zato, da se eden od drugega kaj naučimo, ko je to izpolnjeno, gremo naprej. x;)x

• 3 weeks later...

..evo zdaj lahko mal pokomentiram ko je vse mimo...

letos sem mel tr. pluton opozicija sonce-celo leto...

..neptun kvadrat asc.-celo leto

..enkrat mi je saturn sibal cez luno...

...zacuda se ni nic takega zgodilo, kar bi clovek lahko pricakoval... nobenih smrti, nobenih bolezni...

..je pa res, da je bilo to leto intenzivnega iskanja samega sebe, pa ne tolk iz potrebe ampak ker drugega skoraj ni bilo poceti... sluzbe v celem letu kljub intenzivnemu iskanju nisem nasel(in to jaz ki imam luno in jupitra na MC-ju... prej mi nikoli ni bilo treba niti iskati sluzbe, saj so one nasle mene-po zelo cudnih poteh, ki so bile vseprej kot nakljucne), denarja ni bilo kaj dosti(hvalabogu, da sem imel nekaj prisparanega, tako da se je vseeno nekako izslo... obdobje ni bilo roznato... se mi pa zdi, da je bilo to vseeno leto ko sem skuzil marsikaj o sebi, kar drugace sicer ne bi... tako, da sem vseeno hvalezen za to leto...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Samson živjo,

lahko, prosim, kar se opozicije Sonca-Pluton tiče poveš ,na osi katerih hiš se je dogajala?

pluton mi je iz druge(vrednote, denar) delal opozicijo na sonce v 8.(sovladar 9.)... in ja moram reci, da sem moral res skozi eno financno krizo(pluton, 2.hisa, 8.hisa) sem se moral priti do krize identitete(sonce v 8.) skozi kero sem transformiral(pluton, 8.hisa) svojo zivljensko filozofijo(9.hisa) in vrednote(2.hisa)...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

prima interpretacija in hvala.

Čudno se mi je zdelo, da bi šla opozicija neopazno mimo. Zato sem tudi povprašala po hišah. Verjetno jo je najmanj čutiti

(Pluton180 Sonce) na osi 3/9. Ne vem točno ker ne poznam primerov. Samo razmišljam v tej smeri.

..jah preden se je to zgodilo, sem tut jaz pricakoval kaj drugacnega... 8.hisa...

Frank Zappa

Guest Mačona
hm, zdaj jaz pojma nimam, zakaj mi je astrologinja, pri kateri sem si dala izdelati osebni horoskop in tranzite, napovedala, da bom ob tranzitu Jupiter sekstil Pluton lahko (med drugim) naredila nek izpit (in sem ga res) ... ampak kako, Pluton je vendar vladar 12. hiše (sicer se pa nahaja v 11. hiši)?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...