č.v.e.k.a 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 srce rabim prevajalca... tnx vseeno ojla, dva posta višje, boš našla navodila. Sem jih že poslala, ti pa si jih kot kaže, spregledala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 Jz imam pa luno v progresijah na 28' strelca.. zamenjam za p. venero in p.asc Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 srce rabim prevajalca... tnx vseenonapačn link tale je ang http://grupovenus.com/main.htm Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ojla, dva posta višje, boš našla navodila. Sem jih že poslala, ti pa si jih kot kaže, spregledala. hvala, ja res sem jih spregledala... mah sej če pogledam nekaj let nazaj, sem že utrjena... grem iskat če je kakšna lučka, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 boš verjetno na parceli tudi hišo( dom, 4. hiša) postavil. Z ozirom na R. Mars ne cenkaj preveč, da ti ne bo 'ušla' ... parcela, seveda 5. hiša pa... ja, kako naj vem kolk let imaš .Zato sem napisala ' šolanje' ... lahko tudi v mali šoli Komod pa tudi ljubezen. Pa sva zopet pri letih Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 ?tole je pa višja matematika zame zakaj pa na tisti dan? Na tvoj letošnji rojstni dan se solarna karta spremeni, spremeni se ASC, hiše, zasedba planetov. Če pogledam tvoj solar, ki velja do letošnjega rojstnega dne, si bila po ASC strelka in tudi stelij planetov v tem znaku. Sonce in pluton, tesna konjukcija solarca je v prvi hiši (TI). Če pogledamo nov solar od letošnjega rojstnega dne do naslednjega, pa pade ASC v mehke ribe, konjukcija sonca in plutona, ki se mu pridruži tudi jupiter pa pade v 10. hišo (kariera, služba, eden od staršev).Urana boš imela na solarnem ASC, zato boš želela marsikaj spremenit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 hvala službo imam itak za določen čas, do konec poletja nekak... spremembe so stalnica. starši, to je tud v tem letu... ribice, hm... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Kaj pa kej tranzit urana čez severni lunin vozel pomeni? A sploh kej, ker ga nikjer ne omenjajo. LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Kaj pa kej tranzit urana čez severni lunin vozel pomeni? A sploh kej, ker ga nikjer ne omenjajo. Poglej, čemu vlada uran in kje je, nekaj sprememb sigurno, ki precej vplivajo na tvojo karmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Kaj pa kej tranzit urana čez severni lunin vozel pomeni? A sploh kej, ker ga nikjer ne omenjajo. LP konflikti v odnosih. Možne nenadne prekinitve.V ostalem pa, kot je povedala Lunca. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 Poglej, čemu vlada uran in kje je, nekaj sprememb sigurno, ki precej vplivajo na tvojo karmo.Hvala. Uran imam drugače v 9.hiši v tehtnici, na isti stopinji tudi jupiter. Poleg tega tvorita kar nekaj dost točnih aspektov (sekstil s soncem / 8.hiša - rak;sekstil z marsom / 12.hiša - strelec;bikvintil s saturnom / 5.hišakvintil z ASC - strelec Severni vozel imam v tretji hiši na 22 st. v ribah; tako da bo šel uran naslednjo leto trikrat mimo. Tudi meni se zdi, da 9. hiša zna bit v naslednjem letu na udaru, ker imam zdaj še tranzitni saturn tam. Čemu vlada uran ne vem, še bolj začetnik V vodnarju v 2.hiši se mi nič ne dogaja; nobenih planetov. Samo nevem, če je to mišljeno. konflikti v odnosih. Možne nenadne prekinitve.V ostalem pa, kot je povedala Lunca.Bomo vidli kaj bo, kakorkoli. Ta "moj" ima drugače skoraj na istem mestu kot jaz s. lunin vozel sonce, na mojem j. vozlu pa urana (tam še moj pluton). Lahko se me pa tudi v službi znebijo, če bom imela kakšne preveč nore ideje Bo čez eno leto vse jasno. In se opravičujem, ker zadnje čase malo več težim; to bo zaradi merkurja Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Hvala. Uran imam drugače v 9.hiši v tehtnici, na isti stopinji tudi jupiter. Poleg tega tvorita kar nekaj dost točnih aspektov NO TAKA POZICIJA URANA KAŽE, DA SE BOŠ ŠE BOLJ PRIČELA ZANIMAT ZA ASTROLOGIJO. Deveta hiša je hiša višje filozofije, učenja za življenje, uran pa je planet, ki vzbudi zanimanje za astrologijo, za drugačne vede, ki so malo pred časom, oz. razumljive samo nekaterim. Tranzit urana preko tretje hiše lahko vpliva na nekaj karmičnega v povezavi s komunikacijo, internetom, mogoče koga spoznaš preko interneta ali veliko komuniciraš preko neta in se učiš na ta način astrologije? Uran je očitno vladar tvoje druge hiše, zato imaš verjetno precej spremenljivo situacijo kar se tiče financ in lastne vrednosti. To kar pa pišeš, da imata precej povezave sonca in vozla kaže, da sta duši, ki sta se enkrat že poznali, zato si imela verjetno občutek v začetku, da ga že dolgo poznaš? Kar se tiče službe in tvojega strahu, da jo izgubiš, bi pa morala pogledat celo karto, solar in progresije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 To kar pa pišeš, da imata precej povezave sonca in vozla kaže, da sta duši, ki sta se enkrat že poznali, zato si imela verjetno občutek v začetku, da ga že dolgo poznaš?zanimivo.....behyevo sonce je na moji s. zankiin ko sma se spoznala(čepra nisma vedla kak zgledama) sma točn vedla da sma taprava...še to je blo, da sem ga vidla v hrbet, pa sem vedla, da je to on Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 zanimivo.....behyevo sonce je na moji s. zankiin ko sma se spoznala(čepra nisma vedla kak zgledama) sma točn vedla da sma taprava...še to je blo, da sem ga vidla v hrbet, pa sem vedla, da je to on No evo, to je povezava, če zanka pade na pomembne točke, sonce, luno, ASC ali druge tri senzitivne točke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 kaj pa če sta si zanki v opoziciji? al pa njegova severna zanka na mojem desc? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Uran je očitno vladar tvoje druge hiše, zato imaš verjetno precej spremenljivo situacijo kar se tiče financ in lastne vrednosti.Se je višina prihodkov res kar precej spreminjala, ker sem bila že parkrat brez službe. Samo trenutno kar v redu. Tudi ostalo bi znalo biti prav. Se učim tudi od tebe in ostalih tukaj na luninem netu . LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 kaj pa če sta si zanki v opoziciji? al pa njegova severna zanka na mojem desc? Brez skrbi, sigurno karmično poznanstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 obakrat? pri konj vozel desc imam skoz občutek, da moram jaz eno napako iz preteklosti popravit, prva vez mi pa ni čisto jasna, predvsem ne moj odnos do te osebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. december 2007 Prijavi Deli 8. december 2007 obakrat? pri konj vozel desc imam skoz občutek, da moram jaz eno napako iz preteklosti popravit, prva vez mi pa ni čisto jasna, predvsem ne moj odnos do te osebe Obakrat ali večkrat, saj veš, da z vsemi, s katerimi pridemo v stik, je to zato, da se eden od drugega kaj naučimo, ko je to izpolnjeno, gremo naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ..evo zdaj lahko mal pokomentiram ko je vse mimo...letos sem mel tr. pluton opozicija sonce-celo leto.....neptun kvadrat asc.-celo leto..enkrat mi je saturn sibal cez luno......zacuda se ni nic takega zgodilo, kar bi clovek lahko pricakoval... nobenih smrti, nobenih bolezni.....je pa res, da je bilo to leto intenzivnega iskanja samega sebe, pa ne tolk iz potrebe ampak ker drugega skoraj ni bilo poceti... sluzbe v celem letu kljub intenzivnemu iskanju nisem nasel(in to jaz ki imam luno in jupitra na MC-ju... prej mi nikoli ni bilo treba niti iskati sluzbe, saj so one nasle mene-po zelo cudnih poteh, ki so bile vseprej kot nakljucne), denarja ni bilo kaj dosti(hvalabogu, da sem imel nekaj prisparanega, tako da se je vseeno nekako izslo... obdobje ni bilo roznato... se mi pa zdi, da je bilo to vseeno leto ko sem skuzil marsikaj o sebi, kar drugace sicer ne bi... tako, da sem vseeno hvalezen za to leto... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Samson živjo, lahko, prosim, kar se opozicije Sonca-Pluton tiče poveš ,na osi katerih hiš se je dogajala? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Samson živjo, lahko, prosim, kar se opozicije Sonca-Pluton tiče poveš ,na osi katerih hiš se je dogajala?pluton mi je iz druge(vrednote, denar) delal opozicijo na sonce v 8.(sovladar 9.)... in ja moram reci, da sem moral res skozi eno financno krizo(pluton, 2.hisa, 8.hisa) sem se moral priti do krize identitete(sonce v 8.) skozi kero sem transformiral(pluton, 8.hisa) svojo zivljensko filozofijo(9.hisa) in vrednote(2.hisa)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 prima interpretacija in hvala.Čudno se mi je zdelo, da bi šla opozicija neopazno mimo. Zato sem tudi povprašala po hišah. Verjetno jo je najmanj čutiti(Pluton180 Sonce) na osi 3/9. Ne vem točno ker ne poznam primerov. Samo razmišljam v tej smeri. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ..jah preden se je to zgodilo, sem tut jaz pricakoval kaj drugacnega... 8.hisa... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 hm, zdaj jaz pojma nimam, zakaj mi je astrologinja, pri kateri sem si dala izdelati osebni horoskop in tranzite, napovedala, da bom ob tranzitu Jupiter sekstil Pluton lahko (med drugim) naredila nek izpit (in sem ga res) ... ampak kako, Pluton je vendar vladar 12. hiše (sicer se pa nahaja v 11. hiši)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.