Snezka 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ali se ti je že kdaj kaj takega zgodilo, da si npr. dobil kakšno sporočilo iz onostranstva ali pa, da si začutil prisotnost še nekoga drugega ob sebi, kljub temu, da si bil sam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iksa 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ja nežka, že. Samo, da sem znala izluščiti bistvo, je trajalo kar nekaj let! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Snezka 5. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2005 Ja to je res. Rabiš kar nekaj let, da vse lahko povežeš in, da razrešiš kaj ti nekdo hoče povedati. Jaz trenutno še vedno nekaj povezujem, pa mislim, da bo še kar nekaj časa trajalo. Pri meni izgleda tako kot, da duša še vedno ne najde miru in išče odrešitev. Gre pomoje zato, da se ji je zgodilo nekaj hudega (kar je res - vem, ker sem to osebo poznala). Policija je dokazala, da je šlo za samomor, vendar jaz vem, da to ni res, če ne se nebi to dogajalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 sporocila prihajajo skozi,vec cas so tu,na dlani,le uvideti jih je treba.jaz jih vidim in spoznam kr dosti...in vodijo me z mojo voljo. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Snezka 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ja to je res, da so skoz z nami in da moramo pač te znake videti. Samo, ko se ti v prvo to zgodi sploh ne dojameš ali je šlo za višjo silo. Lahko pa tudi napišete svoje zgodbe, če se vam je kaj takega zgodilo. Mislim, da bo to še najbolj zanimivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.