cigancica 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 pred nekaj leti sem brala knjigo s tem naslovom,pa se niti spomniti ne morem kdo jo je napisal,sem se pa spomnila na to temo,ko mi je ena lunatka pisala o svojem problemu....v tej knjigi je govora o zenskah ,ki prevec ljubijo,in sicer ze v ranem otrostvu gojijo zelo mocna custva do oceta.v veliko druzinah prihaja do skrhanih odnosov med materjo in ocetom,problemi v komunikaciji,bolezni,raznorazni spori,spolna nadlegovanja nad otroci,izsiljevanja,pretepanja....in se marsikaj,tudi smrt.tako se v otroku zasadijo custva,ki se globoko zakoreninijo.tu bi konkretno govorila o zenskah,ki so imele tako otrostvo in se dandanes zivijo s temi vzorci in jih projecirajo na svoje sedanje partnerje.tako zenska ,ki jo je ze v ranem otrostvu zapustil oce,se danes skusa popraviti "napako"svoje mame,ker kao ni bila sposobna obdrzati oceta doma,pa ceprav to po vsej verjetnosti sploh ni bilo res.v njej se je to zasidralo in zdaj pri svojih partnerjih ponavlja tisti stari vzorec,ki ga je ze v bistvu njena mama in tudi ona se ima za krivo,vloga zrtve se nadaljuje iz zveze v zvezo in zelja po ljubezni preraste v obsedenost.ko bi se le vzela v roke in skusala ugotoviti,zakaj se ji vendar odnosi ponavljajo,ko bi si vsaj priznala ,da so ti odnosi bolani.strah ,jok,nesrecnost in vloga zrtve se naprej.tako je tudi s primerom zenske ,ki je zrasla v druzini z nasilnim ocetom...spet prevzame vzorec svoje mame in nadaljuje svoje odnose se generacijo naprej...in ,da ne govorimo o spolnih zlorabah,ki so zelo delikaten primer.zenska,ki je bila zlorabljena v otrostvu,prav tako najde kasneje partnerja,ki jo zlorablja,izkorisca in ona je se naprej zrtev zaprta znotraj sebe.se zmeraj misli,da je ona kriva in v vsaki zvezi misli,da mora skrbeti za moskega,narediti vse za njega,si ga zasluziti.cuti potrebo po skrbi do nekoga,brez tega ne znna ziveti,odvisna je od partnerja.upam,da sem napisala dovolj za zacetek.torej tule bi nekako naredila prostor za zenske ,ki so imele tezko otrostvo in se se niso znebile starih vzorcev in se jim zato odnosi se kar ponavljajo.tule lahko o tem podebatiramo,morda nam skupaj uspe vsaj delno resiti kaksen vzorec ,oziroma se z njim vsaj seznaniti.ce pa se katera noce tule izpostavljati,lahko na to temo najde knjigo v knjiznici in sama prestudira svoj primer. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 sama sem v puberteti iskala fanta,ki je imel velike probleme,ker sem cutila potrebo mu pomagati,zaljubljala sem se v tiste ,ki so po moje ,takrat potrebovali pomoc.in takrat se svojega vzorca se nisem zavedala.nisem se zavedala,da sem v podzavesti toliko trpela zaradi maminega in svojega odnosa z ocetom.bil je pijanec,shizofrenik,agresivnezh in se kej.mama je bila zmeraj vsega kriva za vse.obtozeval jo je skozi,da ni sposobna,da je neumna,da ne zna kuhati,da ni dobra,da je kriva tega in onega.ko je izgubil sluzbo zaradi pijace je tudi bila ona kriva.trudila se je in trudila,ga zagovarjala.vendar tako ni moglo vec iti naprej.sledila je boleca locitev.torej moja mama je sledila svojemu vzorcu iz otrostva,imela je prav takega oceta,kot kasneje mozha-mojega oceta in pred njo je bilo enako z njeno mamo....in nato pridem jaz,ki hocem prekiniti "tradicijo" pretepenih zensk v druzini.ko sem ugotovila ,ze v srednji soli,da se mi dogajajo cudni odnosi,oziroma ,da iscem cudne moske,sem zacela analizirati stvar in ugotovila marsikaj.ugotovila ,da sem bila noro zaljubljena v pijanca,ugotovila,da mu hocem pomagati...kar srh me je spreletel ,ko sem se zavedala tega dejstva.odlocila sem se izkoreniniti te grde vzorce in prekiniti s tem.zdaj sem srecno porocena,ne cutim nikakrsne potrebe po skrbi za nekoga in vem ,da nisem kriva ,ce ima probleme s seboj.dosegla sem tisti cilj-da ne bom vec zrtev in ,da ne bom nadaljevala tistega ,kar je prababica zacela tako sem srecna ,da ljubim iz ljubezni in ne iz nuje po ljubezni. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sama sem v puberteti iskala fanta,ki je imel velike probleme,ker sem cutila potrebo mu pomagati,zaljubljala sem se v tiste ,ki so po moje ,takrat potrebovali pomoc.in takrat se svojega vzorca se nisem zavedala.nisem se zavedala,da sem v podzavesti toliko trpela zaradi maminega in svojega odnosa z ocetom.bil je pijanec,shizofrenik,agresivnezh in se kej.mama je bila zmeraj vsega kriva za vse.obtozeval jo je skozi,da ni sposobna,da je neumna,da ne zna kuhati,da ni dobra,da je kriva tega in onega.ko je izgubil sluzbo zaradi pijace je tudi bila ona kriva.trudila se je in trudila,ga zagovarjala.vendar tako ni moglo vec iti naprej.sledila je boleca locitev.torej moja mama je sledila svojemu vzorcu iz otrostva,imela je prav takega oceta,kot kasneje mozha-mojega oceta in pred njo je bilo enako z njeno mamo....in nato pridem jaz,ki hocem prekiniti "tradicijo" pretepenih zensk v druzini.ko sem ugotovila ,ze v srednji soli,da se mi dogajajo cudni odnosi,oziroma ,da iscem cudne moske,sem zacela analizirati stvar in ugotovila marsikaj.ugotovila ,da sem bila noro zaljubljena v pijanca,ugotovila,da mu hocem pomagati...kar srh me je spreletel ,ko sem se zavedala tega dejstva.odlocila sem se izkoreniniti te grde vzorce in prekiniti s tem.zdaj sem srecno porocena,ne cutim nikakrsne potrebe po skrbi za nekoga in vem ,da nisem kriva ,ce ima probleme s seboj.dosegla sem tisti cilj-da ne bom vec zrtev in ,da ne bom nadaljevala tistega ,kar je prababica zacela tako sem srecna ,da ljubim iz ljubezni in ne iz nuje po ljubezni. Cigančica! Moj prejšnji partner je izhajal iz razdrte družine, mama je pila in ga pretepala. Kot si rekla, se je vzorec prenesel na sina. Čeprav priden, delaven in največkrat ljubeč, je imel nore napade besa, v katerih je sovražil ženske( v tem primeru mene) in znesel nad mano ves srd, ki ga je občutil v dejanjih svoje matere. Na tak način sem tudi izgubila najinega otroka in pri tem skoraj umrla. Pomagal mi je moj zdajšnji partner in mož, ki v meni vidi tudi marsikaj drugega, ne samo žensko kot spolni objekt, temveč v prvi vrsti sem njegova prijateljica, zaupnica, ljubica, on pa je vse tisto, kar si lahko ženska želi. Prijeten, sposoben, priden, ljubeč, pozoren, zaščitniški, ve kaj mi lahko da in mi to daje v veliki meri, kot jaz njemu. Februarja bova imela otročka, kar je tudi samo njegova zasluga, saj če ne bi ukrepal hitro in učinkovito kot je, ne bi mogla imeti otrok. Ljubim ga, kot on ljubi mene,saj je prišel v moje temno življenje kot sončni žarek, ga razsvetlil in polepšal. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> . Cigancica, pa ves, da obstajajo tudi taksni moski, ki so zelo odvisni od zensk... vendar je res vecinoma tako, da imajo moski bolj zdrav egoizem, pa dostikrat "prezdrav", kar je ze tudi bolano...vse sorte je (Vrba) .seveda so tudi moski,vendar sem se za moment skusala osredotociti na zenski del populacije..... <{POST_SNAPBACK}>Cigančica! Moj prejšnji partner je izhajal iz razdrte družine, mama je pila in ga pretepala. Kot si rekla, se je vzorec prenesel na sina. Čeprav priden, delaven in največkrat ljubeč, je imel nore napade besa, v katerih je sovražil ženske( v tem primeru mene) in znesel nad mano ves srd, ki ga je občutil v dejanjih svoje matere. Na tak način sem tudi izgubila najinega otroka in pri tem skoraj umrla. kaj pa ti?si se vprasala ,kako to ,da si nanj glih naletela?a nisi morda tudi ti ,od zacetka vsaj,cutila potrebo po tem ,da mu pomagas?upam,da si nikoli vec ne bos dovolila,da bi te nekdo teptal. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 najbolj zalostno je,da zenska ,ki trpi ob moskem,ker potrebuje blizino,sploh nima niti kancka samozavesti.nima niti prijateljev,ker jo je on izoliral,saj vendar njene prijateljice niso dobre(?!) :xx!: tudi njeni starsi so zanj zanic...to je njegov postopek izoliranja in zensko ima samo zase.in ona ne vidi vec izhoda,ker ne zna ziveti sama,nima nikogar drugega...in ostaja z njim ,saj je edino kar ima(?!)NE to ni nobena ljubezen,to je bolano in je treba ozdraviti,ker iz takih odnosov zrastejo spet,ravno taksni otroci in ta veriga ne pelje nikamor.nasilje,obup....samo to lahko iz tega zraste in se kaj hujsega.tako me jezi vcasih,ko vidim kaksno zensko ,kako ,preden spregovori ,najprej pogleda moza ,ce lahko...in potem s strahom spregovori,previdno,da ne bi rekla cesa narobe.to je psihicni teror.in ona najbrz sploh ne ve,da bi lahko zivela cisto drugace in srecno,misli ,da tako pac mora biti,saj je tako navajena se iz otrostva,ko ji je oce zapovedoval to in ono in jo ozmerjal z nesposobno itd.... :xx!: ma fuck of :xx!: pardon Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 To pa jz vem, kak je nanga naletela prjatla iz otroštva, skor od rojstva sta se poznala Nč bat, nkol več se nou pustila teptat, no chance Tip je pa tud dubu svoje, si je ogledu Povšetovo od bliz kr za neki cajta, pa še denarno odškodnino je plaču. Sam če mene vprašaš to še zmer ni dost. Ajd beybe, držte se! Greva s Katrino swimat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa jz vem, kak je nanga naletela prjatla iz otroštva, skor od rojstva sta se poznala Nč bat, nkol več se nou pustila teptat, no chance Tip je pa tud dubu svoje, si je ogledu Povšetovo od bliz kr za neki cajta, pa še denarno odškodnino je plaču. Sam če mene vprašaš to še zmer ni dost. Ajd beybe, držte se! Greva s Katrino swimat! povsetova,a?bemu jarca!uzivajta Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 jah, očitno je to njena resnica...samo to je imela priložnost v življenju spoznat...jasno, da potem verjame samo v silo brez ljubezni, ko pa jo ni nihče naučil ljubiti, in kako je, če si ljubljen... od kod naj pa to zna? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 ja,cashy...od kod naj zna.tolk ljudi poznam,ki ne znajo ljubiti...da je kr zalostno.nekateri tud nocejo znat,se bojijo biti prizadeti spet. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 knjigo Ženske ki preveč ljubijo je napisala Dr. Sanja Rozman... odlična ženska zdravnica in pisateljica,velika prijateljica Dr. Janeza Ruglja... ki je tudi odličen terapevt poznam pa tudi moške , ki preveč ljubijo niso samo ženske tako ljubeče.... xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>principeska morda jo je ona samo prevedla...to knjigo sem jaz dobila v nemscini kot prevod iz anglescine...da ne bomo kaj narobe povedali, sem pogledala v internet: Robin NorwoodTja... aja ja ne bom nekaj trdila kar nisem sigurna morda imaš pa prav Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 pridem na OS pa ne okol govort poznam ga , samo ne zaradi kakršnega koli zdravljenja je prijatelj nekih mojih prijateljev in znancev , itd.... je krasen človek če ga spoznaš takole brez razloga Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pssst, ne bom nikomur povedala, da tvoja ocena njegovih sposobnosti kao odlicen terapevt zato ni objektivna, ker ga poznas... cist res, bom cist tih pssssttttttttte bimckam . jest tut tebe bimčkam... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še neke njegove cvetke: "Uverturo za nemoten potek bodočih orgazmov opravi modra in spolno prebujena mati tako, da hčerko nežno mastrubira že pri petih letih starosti (Komnenić, 1981:199,- priobčeno v reviji Lepa&zdrav,,,))." Pa ni samo tega rekel...skoda besed o njem. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 [ sem pogledala v internet: Robin NorwoodTja... ne vem zakaj mi to ime sploh ne gre s to knjigo,pa sem tud jaz videla na internetu...sam ,ko sem jo brala...mah... nic jasno.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Pri petih letih ? ? ? Mah sej ponavad pri revijah pišejo tako samozvani strokovnjaki.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 nevem zakaj je zdaj ON na tapeti.... kaj pa ti veš O SLOVENSKI STROKOVNI JAVNOSTI da bi lahko kakorkoli sodila a si ženska morda, ki preveč ljubiš pa brez zamere lp Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Kdaj je pa to preveč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj je pa to preveč najbolje da vprašaš tiste ki o vsem vse vejo.... moje mnenje je, da nikoli ni preveč.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdaj je pa to preveč to prevec je ,boris,takrat,ko izgubi lastno identiteto,ko pusti,da jo pretepajo,da teptajo po njej,da ji vzamejo svobodo(ali si jo sama? )...in podobno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Ordinacija dr.RugljaTu so njegovi clanki. Prebrala sem HOMOSEKSUALIZEM, Feminizem, USPEŠEN VZGOJITELJ OTROK JE SAMO UREJEN OČE ( x!x x!x x!x x!x ) itd, in ze po zadnjem clanku, ki sem ga omenila, ne razumem zakaj ga sploh kaksna zenska podpira. Moje mnenje pac. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Hvala Cigančica, saj razumem, čeprav sem jaz vprašanje postavil v vezi s postavitvijo odprte teme, res sem bil premalo jasen. Kar omenjaš v citatu, to naj nikoli nihče ne dovoli!!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 6. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Cigančica, saj razumem, čeprav sem jaz vprašanje postavil v vezi s postavitvijo odprte teme, res sem bil premalo jasen. Kar omenjaš v citatu, to naj nikoli nihče ne dovoli!!!! naslov teme je obenem tudi naslov knjige ,ki o tem govori Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>naslov teme je obenem tudi naslov knjige ,ki o tem govori Sory, ker knjige nisem prebral, zato kaj več ne morem komentirati, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 ANEDA ... pa da od viškov , sploh pa LJUBEZNI glava ne boli Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.