principesa 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Že Platon je zatrjeval, da je izvor vsega zla nevednost in da nereflektirano življenje ni vredno življenja. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2005 Prijavi Deli 6. avgust 2005 Kaj pa tipčki ki preveč ljubijo? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa tipčki ki preveč ljubijo?a ti tud s tem vprasanjem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 no,ko vas je ze nekaj omenilo,da so tud moski povezani s to temo,vam povem za en primer fanta,ki ga poznam.moram reci ,da socustvujem z njim,ker trpi in ker si tega noce niti priznati,kaj sele poskusati ozdraviti ta custveni strup.njegova mama si njegovega rojstva sploh ni zelela,vendar ga je rodila,ker ji starsi niso dovolili splaviti.ze od rojstva je z njim ravnala grdo,tako ,da je zivel prva tri leta pol pri babici,pol pri teti.oce je ze zdavnaj odsel od doma ,ker je bila mama ninfomanka in je vsak dan vlacila domov moske in z njimi seksala.svojemu sinu je pri petih letih rekla,da je njegov oce odsel zaradi njega od doma,ker ga ni hotel,pa to sploh ni bilo res.lagala mu je vse zivo,potem je dobil se enega brata in se eno sestro in vsi imajo drugega oceta,tudi njih je nalagala,tudi njihov oce je odsel zaradi njenih svinjarij.ta fant je zrasel v razbojnika,pretepal se je po ulicah,dilal drogo,kradel in se marsikaj.vsako punco,s katero je bil ,jo je pretepal in ji grozil in obtozeval ,da je kurba.zaniceval je zenske in jih se dandanes,vendar ne vec v toliksni meri.se nikoli ni bil sploh zaljubljen,tako trdi.vendar je bil,pa si noce priznati,ker zenskam ne zaupa.kako bi le,ko ga je ze 1.zenska v njegovem zivljenju-mati-prevarala,mu lagala.veckrat sem se z njim pogovarjala,ker je fant od moje prijateljice in ga malo seznanila z dejstvi,da ima ob sebi trenutno punco,ki ga resnicno ljubi.branil se je ,ne da bi ga napadala,pocutil se je ogrozenega,vendar se je pocasi zacel odpirati.po 30-ih letih je sel poiskati svojega oceta,ki ga nikoli ni videl...in le ta mu je marsikaj iz njegovega otrostva razjasnil.svojo punco -mojo prijateljico,pa se zmeraj ne spostuje ,kot je treba.preverja njene izhode,ljubosumen,nic ji ne verjame in jo ozmerja .projecira.zanj so vse zenske iste kot njegova mama-laznjivke,prevarantke.pa vendar je kljub svojemu sovrastvu do zhensk vseeno ljubil,in to zelo,ceprav ne prizna.ljubil je tako hudicevo posesivno,da nobeni zenski ni dovolil ,da bi odsla kam sama,kaj sele ,da bi ga zapustila.vse ji je kupoval...avte,zivali,vse ...ampak svobode ji ni pustil,ker se je bal ,da bo odsla.njegov oce je odvisen od zensk ze celo zivljenje,tudi z novo zeno,tudi pri njej nima besede ,tako kot je ni imel ze pri njegovi mami-copata.in pri tem fantu vse to vre in se projecira na ostale ljudi okrog njega,ker je preprican ,da on ne bo nikoli copata in njegova zenska nima kaj hoditi na kavo s sodelavcem?!(ker je njegova mama z vsakim mimoidocim seksala)hudo,bolj kot sem opisala,ker je fant drugace prijeten in ko ga bolje ,globlje pogleda je pri 30-ih se vedno fantek,ki v sebi joka,ker ni imel mame in ne oceta in si samo zeli ,da bi ga nekdo ljubil in imel rad .pa vendar ga nekdo zdaj ima rad,pa noce v to verjeti,ker se je ze navadil trpeti in nikomur pustiti blizu. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Me zanima, kako, da se je tvoja prijateljica zatrapala ravno vanj? Ima mogoče tudi tisti kompleks, da mora biti z nekom, ki je potreben pomoči?Ali pa ona sama nima pravega samospoštovanja, da bi našla nekoga, ki bi jo spoštoval in ji izkazoval ljubezen? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Me zanima, kako, da se je tvoja prijateljica zatrapala ravno vanj? Ima mogoče tudi tisti kompleks, da mora biti z nekom, ki je potreben pomoči?Ali pa ona sama nima pravega samospoštovanja, da bi našla nekoga, ki bi jo spoštoval in ji izkazoval ljubezen?jp.ja tudi pri njej projekcija.sprva ji je bil vsec,ker je res simpaticen,znake ljubosumja je zacel kasneje kazati.res je ,da ji primanjkuje samospostovanja ,oziroma ji je primanjkovalo,dokler je nisem jaz v roke vzela.zacela je delati koncno na sebi.prej je bila odvisna od njega,ga vsak dan pridno cakala doma s kosilom na mizi.....itd.kmalu so se zaceli problemi,po kakem letu,ko sta bila ze skupaj in vedno bolj je trpela.veckrat se mi je izpovedala kaj se ji dogaja.veliko sem razmisljala o tem primeru,skoda mi je bilo njune zveze ,vendar sta se oba zavedala,da tako ne gre.predlagala sem jima partnerskega psihologa,pa nimata toliko denarja,da bi si ga privoscila.potem sta naredila pavzo.ta cas je bil super primeren za oba,da zacneta cistko v glavi,vendar jo je naredila samo ona.on se je nekaj trudil,vendar moski raje potlaci,kot ,da bi drezal v rano.zdaj sta spet skupaj.zdaj se on na vso moc trudi,pusca ji vec svobode ,kot prej...a ona je dozivela preobrat.zacela je opazati tudi druge ljudi okrog sebe in predvsem je zacela dajati nase.tako ,da sta zdaj spet v neki situaciji,ko se ne ve ali bosta se ostala skupaj.to je povsem njuna stvar.vglavnem ona se je s svojimi projekcijami seznanila in zacela resevati vzorce,zato je vprasanje ,ce bosta nadaljevala,razen ,ce ne bo zacel tudi on konkretno delati na sebi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Saj vem, da je bilo že ntisočkrat napisano: če nimaš rad sebe, nisi zrel za zdrav partnerski odnos. Kako vzljubiti sebe? Ni enotnega recepta, a zrasti mora prav iz srčike tvoje biti, saj bo vsako pretvarjanje, sprenevedanje v hipu spregledano. Kadar smo v nezdravem odnosu, je čas, da se začnemo ukvarjati sami s seboj. Kot je enkrat napisal nekdo tu gor: Ponavljati ista dejanja in pričakovati drugačne rezultate, je definicija norosti. V nekaterih primerih je dejanje najvišje ljubezni to, da se obrnemo in odkorakamo proč Kajti: "preveč ljubezni = premalo ljubezni". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 nikoli ne ljubiš dovolj...če ne ljubiš preveč... in SAMO ,ČE LJUBIMO SMO NESMRTNI... Zato draga dekleta...nikar ne odnehajte ljubiti...kdor vas bo iskreno ljubil ,se vam bo tudi v tej ljubezni v popolnosti pridružil in predal... ko bi le vedele kako so moški mehkužni,ko resnično ljubijo...verjemite mi..bolj kot ženske...samo zaradi njihove moškosti..velikokrat nam ne upajo tega priznati... meni se je že pripetilo,da sem uspela z ljubezenskim pismom..moškega spraviti v solze...in to je prvi dokaz...da so ljubeči prav toliko kakor me.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>nikoli ne ljubiš dovolj...če ne ljubiš preveč... in SAMO ,ČE LJUBIMO SMO NESMRTNI... Zato draga dekleta...nikar ne odnehajte ljubiti...kdor vas bo iskreno ljubil ,se vam bo tudi v tej ljubezni v popolnosti pridružil in predal... ko bi le vedele kako so moški mehkužni,ko resnično ljubijo...verjemite mi..bolj kot ženske...samo zaradi njihove moškosti..velikokrat nam ne upajo tega priznati... meni se je že pripetilo,da sem uspela z ljubezenskim pismom..moškega spraviti v solze...in to je prvi dokaz...da so ljubeči prav toliko kakor me....nihce ni rekel obratno,seveda tudi oni ljubijo,ampak tu govorimo o problemu zenske s starimi vzorci Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 cigancica.. v ljubezni ni starih vzorcev...ampak tak kakor želiš biti...kakor sam sebe vidiš v vlogi ljubezni.... prebrala sem vse komentarje....po vašem sodeč..bi morala biti v ljubezni in sexu dobesedno zafrustrirana...ker sem imela doma strogo duhovniško vzgojo ..brez starševske ljubezni.... a sem živo nasprotje.....sem zelo odprta,samozavestna....brez kakršnih posledic...in to zato,ker od vsega začetka od kar sem bila še otrok...sem se v svoji notranjosti zavedala..da sem človek povsem sam zase....in,da nikakor ne morem jaz biti mama ali tata ali sestra..ali kdo drug.... in v takratnem času sem za moje starše predstavljala velik problem...pri vzgoji.... moj oče me šele sedaj razume..ko šteje svojih 76 let..in to se lahko zahvali svoji drugi mlajši ženi..prva je pokojna...ki je mlajša od njega celih 25 let....a poročil se je z njo..z mojim dovoljenjem...ker od vedno razumem svet in čustva v njem popolnoma drugače..kakor so mi to razkrivali moji starši.... tako,da predvsem tako bi rekla..odvisno je največ in predvsem od nas samih..koliko imamo mi razčiščene pojme v pogledu na ljubezen,čustva ,strasti ..in vse kar sodi poleg... je pa res,da so Slovenci znani kot zelo zavrti in zelo zaprti ljudje...jaz nisem..po meni teče Italjanska kri... ..mogoče zato sem bolj temperamentna... skratka ne dovolim si,da bi negativna dejanja drugih ljudi vplivala na moje življenske poglede.... taka sem..taka sem se rodila..taka sem se sama naredila..ker mi tako paše...mojemu značaju in mojemu načinu življenja.... upam,da me razumeš....!!! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica.. v ljubezni ni starih vzorcev...ampak tak kakor želiš biti...kakor sam sebe vidiš v vlogi ljubezni.... prebrala sem vse komentarje....po vašem sodeč..bi morala biti v ljubezni in sexu dobesedno zafrustrirana...ker sem imela doma strogo duhovniško vzgojo ..brez starševske ljubezni........!!!si dozivljala pretepe med njima ali so tebe tepli?so te spolno zlorabljali?to hocem izpostaviti,te zenske ,ki so zrasle v nasilni druzini,ker te imajo nadaljne probleme.ti jih nimas in jaz jih tudi nimam,so pa nekateri ,ki jih imajo in to zelo hude. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cigancica.. drugi mlajši ženi..prva je pokojna...ki je mlajša od njega celih 25 let....a poročil se je z njo..z mojim dovoljenjem...ker od vedno razumem svet in čustva v njem popolnoma drugače..kakor so mi to razkrivali moji starši.... ....!!!kako to mislis,s tvojim dovoljenjem?a tebe je moral vprasati,ce se lahko poroci? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 ni to ,da je mogel mene vprašat...vprašal me je..ker ni bil prepričan ali je to prav ali ne za njega....želel je moj nasvet....in jaz sem mu ga potrdila... sem 4 otrok v naši hiši..najmlajša...in upošteva samo moja mnenja.... sedaj je dojel...da moje razmišljanje že od mladih let naprej..ni bilo napačno..k večjemu nasprotno:)).....pozitivno in realno...primerno času v katerem se gibljemo.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Kadar smo v nezdravem odnosu, je čas, da se začnemo ukvarjati sami s seboj. Kot je enkrat napisal nekdo tu gor: Ponavljati ista dejanja in pričakovati drugačne rezultate, je definicija norosti. V nekaterih primerih je dejanje najvišje ljubezni to, da se obrnemo in odkorakamo proč Kajti: "preveč ljubezni = premalo ljubezni". thanx.. tole bi morala moja starsa prebrat.. pa ne prebrat, dojet : si dozivljala pretepe med njima ali so tebe tepli?so te spolno zlorabljali?to hocem izpostaviti,te zenske ,ki so zrasle v nasilni druzini,ker te imajo nadaljne probleme.ti jih nimas in jaz jih tudi nimam,so pa nekateri ,ki jih imajo in to zelo hude. Pa v bistvu sploh ni nujno, da gre za fizicno nasilje.. se mi zdi, da psihicno lahko pusti se hujse posledice.. sploh, ker je veliko tezje otrokom, ki se poskusajo zavest vzorcev in jih resit, ugotovit kaj sploh je bilo narobe.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 vem,da lahko pusca tako psihicno ,kot fizicno trpljenje.je pa tud spolna zloraba hujsa kot cerkvena vzgoja verjetno,a ne?a 4. si smajcica polno hisko ste imeli ti si ok ,vidim,razumem,da sama poskrbis zase,kot marsikdo tule.nekateri pa se niso,zato potrebujejo kaksen napotek,morda pomoc,ker so nemocni. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 HAHAHA...MANTIS...kolk si ti mene danes nasmejala....do solz.,...pa še prijetno presenetila.... tako povem glede vzgoji staršev... kot sem povedala ,sem 4 otrok .... pred menoj sta sestri in brat precej starejši od mene....15,13 in 10 let... kot zelo majhen otrok sem gledala očeta,ki je pretepal moji sestri in brata..in včasih znal tudi mamo žvajznit okol uh.... gledala sem jih kako jokajo..in jokala z njimi,ker se jim je godila krivica.... ko sem bila stara 9 let...sem prišla jaz na vrsto....in oče me je želel primazat klofuto.... obstala sem pred njim....globoko se zazrla v njegove hladne oči....in čakala ,da mi jo primaže....zelo resno sem pristopila k temu dejanju....in ko je on začutil...da sem iz drugačnega testa...je roko spustil...zarenčal skozi zobe....NAJRAJE BI TE UDARIL....jaz pa njemu nazaj...TI MENE NIKOLI NE BOŠ UDARIL...PRVIČ KO BOŠ TO NAREDIL TI 2× VRNEM.-...BREZ OBČUTKA KRIVDE... včasih je težko razložit dejanja svojih staršev zakaj je k temu tako...še težje je obrazložit od kje otroku moč,da se postavi tako samozavestno zase.... ampak verjemite mi....samo oseba,ki v sebi nosi pokončno svoj Jaz...si ne bo nikoli dovolila..da se nad njim dogajajo agresije take in drugačne.... moj oče me nikoli ni udaril...moja mati tudi ne....še danes...lahko očetu brez strahu v obraz povem kar mislim...in za besedami stojim....sem pa edina v družini,ki si to upa in ki lahko ima do očeta tak odnos.... ostali...štejejo že preko 50 let...pa še vedno se očeta bojijo..in ko je potrebno reševati družinske spore..porinejo mene v ospredje.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 CIGANCICA... moj dom ima odprta vrata za vsakogar ,ki potrebuje pomoč...tako in drugače.. veliko ljudi je ob meni dozorelo..veliko si je rešilo status svojega JAza....veliko...je spremenilo način življenja...danes so ti ljudje več al manj vsi moji družinski prijatelji....enostavno moja hiša je tako narejena... kdor vanjo vstopa s čistim srcem ...bo odšel z napolnjeno dušo.... kdor vstopa v mojo hišo...z neiskrenostjo in hinavščino....bo že sam začutil,da ta dom ni njemu namenjen....in bo sam odšel in se nikoli vrnil... pa nikar ne misli,da počnem kakšne uroke al kaj podobnega ....tak močan vpliv imam jaz sama....in dom je napolnjen z mojo energijo...to se čuti takoj,ko v njega vstopiš... hehe..čeprav je malokdaj pospravljena:))).... dobrodošel je pa vsak človek:)..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>HAHAHA...MANTIS...kolk si ti mene danes nasmejala....do solz.,...pa še prijetno presenetila.... moj oče me nikoli ni udaril...moja mati tudi ne....še danes...lahko očetu brez strahu v obraz povem kar mislim...in za besedami stojim....sem pa edina v družini,ki si to upa in ki lahko ima do očeta tak odnos.... .... le od kod mi je to znano? isto pri meni,smo si kar podobni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 haha..cigancica.... kdo ve...če nisva še kaj v sorodu medve....če ne drugače pa imava kje kakšno lunico,ki nama je blizu..in zato imava tako podobnost.... ni kaj....nekateri se zavedamo...svoje notranjosti...in črpamo energijo izvznoter -navzven..ko pa nam zmanjkuje moči....se zatečemo v naravo,ki nam je najbližja....iz katere lahko črpamo toliko enrgije kolikor je stoji v naši duši:)).... skratka... NAJ SREČA VAS NE PREMAMI V PREVZETNOSTIN NESREČA NE PONIŽA V SUŽNJA;OSTANITE TO KAR STEKOT ZLATO V PLAMENIHOHRANITE SVOJ LASTNI JAZ!! Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 CIGANCICA... ŠE TO TI POVEM..KAR SE MI JE SEDAJ SPOMIN MALO ODPRL... moj oče je edinček...nezakonski otrok...mati Kraševka....oče njegov Napoletanec.-... celo življenje je živel s svojo mamo....ki ga nikoli ni udarila....če pa je bil kdaj tepen,ker je nagajal..je za to poskrbela njegova teta....sestra moje babice.... tako,da ...sedaj se sprašujem od kje mojemu očetu....toliko agresivnosti..potem,ko je v življenju niti ni bil deležen veliko..razen,ko si je to "zaslužil?"....z neubogljivostjo...seveda.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 res ne morem vedeti od kod njemu to moj je bil tepen in tudi moja mama,pa me nista tepla..tepla sta se med sabo,oziroma on njo.za tvojega pa res ne vem,veliko dejavnikov lahko na to vpliva.moja mama recimo je bila tepena in zato mene ni tepla,ker ni hotela svojemu otroku narediti otrostva ,kot ga je imela ona,ampak seveda ima v glavi stvari postelane. a je tvoj dedek tepel babico?mogoce od tam tvojemu ocetu to.sicer pa tega ne mores vedeti,jaz sem sele lani zvedela ,da je moj dedek tepel babico in to od daljnih sorodnikov ,ker je to delal na skrivaj.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 NO TAKO TI POVEM... zato sem predhodno napisala....da ni vse odvisno od naše preteklosti....ampak predvsem od nas samih....kako sprejemamo okolico..kako doživljamo svojo notranjost....kako so naše zvezde postavljene....ko se mi rodimo..in kako si življenje predvsem sami postlamo...in se v njem zavedamo svojih dolžnosti... jaz bi tako rekla.... moj oče je LEV....v soncu.... in že to veliko pove....od vedno je želel avtoriteto...in ker se je bal,da bo to izgubil....se je vedel agresivno nad nami....ker s tem je hotel nam dokazat,da je on vladar hiše.... dokler ni naletel na vztrajnega kozoroga...ki še danes prej ubije s globokim pogledom kot pa z roko:)..... pretep med partnerji pa lahko povzroči tudi ljubosumje....za njim je pijača in potem vse ostale reči.... ne razumem žensk...ki vztrajajo v takih vezah....sem pa od neke ženske slišala...da če je mož ne pretepa..se ne počuti ženska....pač tudi taki fetiši so... zato pa se v take zadeve niti ne spuščam..ker nikoli ne veš..kje tiči zajec...vedno ko smo ogroženi najdemo napake pri drugih...za vse so drugi krivi... a najprej bi morali sami sebe vprašat..kaj smo mi zagrešili,da je do tega prišlo...ko pridemo do tega odgovora..verjemi te mi..da je rešitev že na pladnju.... torej vedno moramo izhajati iz lastnega jaza....ta ima na naše življenje najmočnejši vpliv....on nas lahko pripne med zvezde...če mu bomo prisluhnili..kot je treba..lahko pa nas pribije za nekaj let v tla....če se bomo z njim izigravali.... zato pogled v svojo notranjost....je najlepše božanstvo,ki nam je duša dopustila.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 veš cigancica... imam občutek ,da sva razvile zelo lep pogovor....in usmerile silnice povsem v drugačno pozitivno razmišljanje....enostavno smo tej tematiki dale nov predih.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 zanimivo,ti imas sonce v kozorogu in oce v levu,in jaz imam sonce v levu in moj oce v kozorogu smesno,ne?moram poudariti ,da je moj oce zelo agresiven clovek in jaz niti malo valda je se cela astro karta zadi ,za tem soncem Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 sodeč po vsem tem,kar sva si napisale..ostajam trdno prepričana ,da to kar sem predhodno napisala...je res.... VSE JE ODVISNO....predvsem od nas samih....kako sprejemamo okolico..kako doživljamo svojo notranjost....kako so naše zvezde postavljene....ko se mi rodimo..in kako si življenje predvsem sami postlamo...in se v njem zavedamo svojih dolžnosti... vzgoja naših staršev in pretekli značaji naših družin...so le droptinica mozaika...od vsega kar se nahaja v naših zapisanih življenskih poteh....ki nas pripeljejo do takega ali drugačnega odnosa v družbi v kateri se nahajamo..... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.