Skoči na vsebino

zenske ,ki prevec ljubijo

cigancica

Recommended Posts

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sej v bistvu aakhut ima prav....

vse se začne in konča v naši podzavesti....kako si jo mi prislikamo v naše možgane in jo prenesemo v naš real:).....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

:palec:  :palec:  :palec:

drgach je pa boljsh, che si doma uzamesh chas pa se z ozaveshchenimi vzorci ukvarjash... x:Dx  x:o)x  x;)x

....OM.... x:)x

rade volje ,pa morm bit tle,dragi aakhut,v zadnjih dveh dneh sem tu oddelala22ur....in zdej grem domov goste futrat...pa mi povej kje naj cajt najdem zdej..... :o|o: oktobra,ja.... xDDx

drgach pa v svojem prostem casu niti priblizno ne mislim za racunalnikom sedet,tko kot ti :vragec:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>rade volje ,pa morm bit tle,dragi aakhut,v zadnjih dveh dneh sem tu oddelala22ur....in zdej grem domov goste futrat...pa mi povej kje naj cajt najdem zdej..... :o|o: oktobra,ja.... xDDx

drgach pa v svojem prostem casu niti priblizno ne mislim za racunalnikom sedet,tko kot ti :vragec:

:vragec:

pa sej te sam mal hecam...no :inocent: x;)x

drgach pa tut med "sluzhbenim" chasom sedim za mashino... x:Dx

...OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pa sej te sam mal hecam...no :inocent:  x;)x

drgach pa tut med "sluzhbenim" chasom sedim za mashino... x:Dx

...OM... :vio:

vem,vem...pismu ,ko bi moji sefi vedli ,da bluzim tle gor,se dobr ,da jih ni... :inocent: destimulacija ne bi prov nic dobr dela :o|o: x:Dx

shakti gawain

Toda Smajcica... ko bi vi vidli njen horoskop, punca pa pol

Mantis...ta stavek me je ful nasmejal...in za te lepe misli in besede o meni..se ti iz srca zahvaljujem:)

ze nekaj casa pa ugotavljam,da so vsi biseksualci in geji ,ki jih poznam,prav vsi ,ki jih poznam-imeli ali se vedno imajo zelo dominantno ,posesivno mamo.

zanimivo.enega je zelo pretepala,ceprav je bil odlicen v soli,ni mu pustila ven hodit,se druziti s prijatelji,doma je moral biti ob njej.

drugi primer :mati enako ,kot pri prvem.tip ima ze skori 50 let in je na uglednem polozaju v sluzbi in mati ga klicari skozi,zaglumi da jo nekaj boli,pol on prleti k njej in ugotovi ,da laze ,ampak ona mu ne pusti stran...in skoz ga cekira...

in vse primere gejev ,ki jih poznam ,so imeli problematicen odnos z mamo.

to je samo moja opazka,da smo na jasnem,ne vem pa ce dejansko obstaja ta povezava-da se mu je zenska tolk uprla,da ima zato rajsh moske. xrolleyesx

shakti gawain

cigancica

tudi za ženske leizbike velja nek podoben problem iz otroštva...ali oče ki je zlorabljal hčer...ali sovraštvo do moških,ker je oče bil pijanc...ali prva slaba izkušnja v spolnosti s fantom...in podobne reči....

sem pa iz nekega določenega pogovora ...razbrala,da obstajajo tudi taki geji in leizbike,ki dobesedno že v otroštvu zaslutijo,da so nagnjeni k istemu spolu....to bi pa predpisala genom...in hormonom:))...

je pa res,da ljubezen je brezmejna...in tudi takim ne oporekam...pač...če jim to paše pa naj....naj se imajo radi....na svetu je že tako in drugače premalo ljubezni..in po njej je vedno več ljudi ,ki hrepeni....:)

Bom malo vskočila, nisem vseh vaših postov brala, sem pa nekje ujela, da nekdo omenja Sanjo Rozman. Sem jo parkrat na tv poslušala, njene komentarje in razlage, in mi je bila kar všeč. Njene knjige Ženske ki preveč ljubijo, nisem brala, se pa vsekakor ne strinjam že s samo izjavo.

Ne moreš preveč ljubiti. Tko, k da bi kakšna punca rekla: joj teli čevlji so mi preveč všeč, jih kar ne bom kupila :o|o:

Sej to že vsi vemo a ne: toliko kot imaš sebe rad imaš tudi druge. Šele ko imaš sebe zares rad, imaš lahko tudi druge zares rad. Kako zelo pa se ima rada ženska, ki dovoli, da nek moški grdo dela z njo? No in ravno toliko kot ima sebe ima tudi njega.

Predstavljajte si svojo brezpogojno, neskončno močno ljubezen, ki jo čutite do svojega otroka. Ali mirno gledate, kako ga nekdo brutalno pretepa, zasmehuje? Skomignete z rameni, češ, saj se ne da nič naredit? Niti slučajno! Zapodite se v tega nasilneža, da zaščitite svojega otroka.

No, zdej pa začnimo še nase gledat kot na majhnega otroka, ki je v nas - ves prestrašen. Kaj ga ne bi radi zaščitili? Torej, verjetno ne bomo še bolj objemali osebo, ki lomi...kosti.

Ženske, ki preveč ljubijo.....eh, to sploh ni ljubezen. Če takemu nasilnežu res želiš tako dobro, ga pusti, sej se bo edino tako pri njemu začelo kaj premikat. Kako se bo naučil ljubezni? Sej je je bil nekaj časa deležen (pa očitno ni zaleglo), zdej mora bit pa še malo brez nje, da bo ugotovil, da sploh obstaja razlika med prej in zdej. To bi bila prava, brezpogojna ljubezen.

<{POST_SNAPBACK}>cigancica

sem pa iz nekega določenega pogovora ...razbrala,da obstajajo tudi taki geji in leizbike,ki dobesedno že v otroštvu zaslutijo,da so nagnjeni k istemu spolu....to bi pa predpisala genom...in hormonom:))...

....:)

x:)x o tem smo ze debatirali v temi o homoseksualnosti in vem za to,na gene mislim...

mislila pa sem na drugacno varjanto,ki sploh ni povezana z geni ,ampak z vzgojo matere ali oceta ,frustracije.

shakti gawain

mantis pise:

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo, da je v enem postu bil opisan en nasilnez, ki je imel dominantno mamo, ki ga je mlatila in se kurbala. Pa on zdaj prevec "ljubi".

quote]

cigancica pise:

ne on ,njegova punca ga prevec ljubi,ker mu hoce pomagati ven iz teh vzorcev ,ker zanicuje zenske..in ni ga mlatila mati ,kurbala se je njegova mati.

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>

Vsi trije primeri moskih z dominantnimi materami dokazujejo, da mati nima veliko s tem. Nacin, kako je ta moski to neg. vzgojo "predelal", je edino vazen. Glede na 3 razlicne nacine odreagiranja vseh treh moskih, ni viden jasen vzrok za njihovo vedenje v odraslosti, ker lezi v njihovi notranjosti. 

Ker je ocitno vse v cloveku... kako on sam odreagira, kako se on sam odzove na taksen odnos - a bo pol nasilen in ljubosumen, a bo gej, ali pa asket.

....

ker tu govorimo o zenskah,ki prevec ljubijo ,bi jaz bolj izpostavila odnos te matere do otroka,zakaj je bolno posesivna,kaj nadomesca v sebi z otrokom?

zakaj ga tepe,zakaj ga zali......zakaj ni sposobna pustiti otroku svobodnega zivljenja?a je ona imela tudi tako otrostvo in gre po tradiciji ali je sama zacela tradicijo?

shakti gawain

• 3 weeks later...

Vidim da je debata ze malce zamrla. Ampak jo bomo nanovo ozivili ane. x:)x

Ze nekaj let me zanima tema žensk ki preveč ljubijo. Mislim da se je celo začelo prav s kjnjigo Sanje Rozman "Sanje o rdečem oblaku".

Seveda sem se tudi jaz počutila kot ženska ki preveč ljubi. Jaz sem ljubila tako globoko, da sem bila vedno nesrečno zaljubljena. Tako sem ljubila moškega da sem bila ob njemu tako nesrečna, da nisem mogla biti z njim. In tako sem vedno ostala sama :sori:. V bistvu si nisem nikoli upala nič narediti. Bila sem zelo neodločna.

Seveda je neodločen tudi moj oče, ki nikoli ničesar dajal družini. Moj oče je tudi alkoholik (včeraj se ga je prvič napil po zdravljenju), zelo pasiven, tako da ni nikoli zganjal niti psihičnega niti fizičnega nasilja. V bistvu je bil še en otrok v družini, ki je končno imel svojo mamico (oziroma mojo). Bil je namreč namlajši otrok (od sedmih), tako da je za njega skrbelo več strogih starejših sester, njegova mati pa ga je ujčkala. Njegov oče je umrl kalu po njegovem rojstvu (zlatenica zaradi alkohola).

Mamin oče je bil prav tako alkoholik.

Odnosi v družini so bili vedno zelo hladni, vse je moralo biti pošlihtano... Mislim, da nisem dolgo pri nobenem od staršev dobila nobenega zgleda, kako ljubiti, in kako biti srečen. Skoraj sem zapadla v vzorec ženske ki preveč ljubi, ker sploh nisem vedela kaj pomeni ljubiti. Danes mislim da nihče ne more ljubiti preveč. Ljubezni nikoli ne more biti preveč. xsrcx xsrcx xsrcx

Kajti tisti, ki ljubi, je SREČEN zato ker ljubi in ne zahteva ničesar od drugega.

Ženska ali moški ki "preveč ljubi" zamenjuje druga egoistična čustva za ljubezen. In zato vedno nekaj pričakuje v zameno. Ko ne dobi tistega kar hoče, je razočaran, prizadet. To čuti kot nevračanje ljubezni, in misli da je pa on sposoben ljubiti bolj kot oseba ki jo on ljubi. Na primer posesiven človek misli da je brezpogojno upravičen do drugih, ne glede na to kaj da ali vzame.

Vsak zakaj ima svoj zato.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...