Marsa 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Obvestilo!! Danes zvecer - 7. avgust, med 20. in 24. uro - bomo na forumu izvedli nekaj tehnicnih popravkov** in bo zato za nekaj casa moteno njegovo delovanje, za kratek cas pa bo povsem izklopljen. Hvala za razumevanje. **nadgradnja foruma; posodobitev varnostnih sistemov kot tudi nekaj novih moznosti za clane. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 dej she v kakem drugem jeziku tole napish....k se zna zgodit, de ker ne razume pa bojo se spet prtozhval, de niso mogl gor....pa bla bla bla ....OM... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 saj vem, pa vsem bodo glih tedaj 'administratorji' in 'moderatorji' vse zbrisal in jih zbenal in vsega boga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj vem, pa vsem bodo glih tedaj 'administratorji' in 'moderatorji' vse zbrisal in jih zbenal in vsega boga. in vse to samo zato, ker so tako zlobni.... bemtiadministratorjepahekerje.press ...OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 ej marsa, a že zdej kej dogaja? mal prej sem se hotla prijavit, pa mi je obrazec povedu, da ni uporabnika z mojim nickom--- 2x tko sej ni panike (nisem mela nč za povedat ), sam vprašam, k se mi to še ni zgodil.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2005 Ojla, to je najbrz slucajno, sicer res da mitja ze pedena, sam ne bi smel bit frk... mal pocakaj, bogve kaj je... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej marsa, a že zdej kej dogaja? mal prej sem se hotla prijavit, pa mi je obrazec povedu, da ni uporabnika z mojim nickom--- 2x tko sej ni panike (nisem mela nč za povedat ), sam vprašam, k se mi to še ni zgodil.. zhimu chloveku se vse zhivo dogaja... ....OM.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 FORUM JE USPESNO UPGREJDAN. Ce vas cas na forumu ni pravilen, potem to popravite na svoji osebni strani (verjetno ni upostevan poletni cas in je ura premaknjena za 1h nazaj).Glej v Pomoci Ce imate probleme pri prijavi, potem:1. se odjavite s foruma2. izbrisite vse cookije3. se ponovno prijaviteGlej v Pomoci Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Bravo http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 je ene par novih moznosti, sam je treba najprej Pomoc napisat se za to (da ne bo kaksnih nejasnosti )... Je pa recimo tud kakih 50 al kolk novih avatarjev. To bo slo pa mrbit tud brez Pomoci. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Marsa & Mitja! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 O triplcek!! a veste kwa boste mel sploh?! Koledar boste lohk po novem uporabljal za osebne zadeve, tako si boste lohk vpisoval razne zobarje, zmenke, izpite, vse!!!In sam vi boste videl.Koledar pac za osebne dogodke. Tko mam jaz ze zdaj - pa najbrz niste videl, kdaj mam vse ginija pa zobija pa vse. Lohk ze probate. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
banana 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 strinjam se z marso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 jo banana ka maš ti 10 let? Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts