emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Japonska verska sekta Aum Shinrikyo, ki je izvedla leta 1995 napad s plinom v Tokijski podzemni železnici. Vse sekte ali organizacije so potencionalno nevarne, ker njihovi duhovni voditelji in učitelji z lahkoto manipulirajo z ljudmi in njihovim umom. Saj ne pridejo kar z zahtevo, da nekoga ubij ampak te omrežijo postopoma. Nekako v stilu: če ne gre zlepa, potem pa zgrda. Pa tudi čas si vzamejo, tako, da verjetno še sam ne veš, kdaj si prestopil prag. Je kar nekaj primerov od zgodovine pa vse do današnjih dni. Seveda tukaj govorim o tistih sektah in voditeljih, ki hočejo vero izkoristiti za svoje lastne cilje in moč. Materiala-ljudi pa je vedno dovolj na voljo. Če ne bom jaz za, bo pa nekdo drug. Vedno se bolj ali manj s časom pojavjo osebni interesi. Pri kakšni sekti pa je lahko že v osnovi osebni interes. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Poglej si sam delovanje rimo-katoliške cerkve v času njene največje moči v srednjem veku, pred protestantizmom. Pa kakšne vojne so nastale z nastopom protestantizma. Pa islamski terorizem. Sem upala, da boš to izpostavil. Vedno in povsod, kjer obstaja za ljudi nekaj dobrega, se tja vmeša tista 2% ljudi in povzroča zdrahe in še kaj hujšega. Zato se jih scientologija brani! In zato boste od teh ljudi na internetu prebrali same negativne stvari, ker če želiš preživeti, sem jim izogibaš! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Iz mojih postov ni bilo nikoli razbrati o nobenih božanstvih. Osebno niti ne verujem vanje. Verujem sama vase in v svojo pot, tako kot večina ljudi. Vsak si izbere svojo. Brez veze, da nas negirate in porajate dvome.Nič ti ne branim tvojo pot. Sama si jo izbrala, ker si svobodna. Vprašanje pa je, če ti bo na tvoji poti vedno ostala svobodna volja. Svojo pot si tu razgrnila in to je le moj komentar. Saj nikogar ne prepričujem, če ti ne. To je tisto, na kar sem pomislil: Da se človek s pomočjo znanstvene vere spreminja v nekakšen psihomotorični stroj. Če izključuje božje kot bistveni sestavni del človeka, potem ga po moje oddaljuje od njegovega bistva. Pomislil sem - v kolikor sem na pravi poti, potem me mnenja drugih ne motijo tako zelo, da bom vsak drugačen pogled označil za trosenje laži. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Sem upala, da boš to izpostavil. Vedno in povsod, kjer obstaja za ljudi nekaj dobrega, se tja vmeša tista 2% ljudi in povzroča zdrahe in še kaj hujšega. Zato se jih scientologija brani! In zato boste od teh ljudi na internetu prebrali same negativne stvari, ker če želiš preživeti, sem jim izogibaš!Ma ja, saj je je cerku tud vse svoje kritike označla za heritike - krivoverce. Sicer mam pa v mislih ljudi znotraj institucij, ki organizacijo in ljudi uporabljajo za to, da dobro živijo, majo ugled, denar in vpliv. In so za to pripravljeni tud škodovati soljudem, ki so jim na poti do tega cilja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Po moje pa je kakšna sekta ali organizacija lahko tudi nevarna. Tudi puška ni nevarna.Nevaren je ČLOVEK ki jo drži v roki. Japonska verska sekta Aum Shinrikyo, ki je izvedla leta 1995 napad s plinom v Tokijski podzemni železnici. Vse sekte ali organizacije so potencionalno nevarne, ker njihovi duhovni voditelji in učitelji z lahkoto manipulirajo z ljudmi in njihovim umom. Saj ne pridejo kar z zahtevo, da nekoga ubij ampak te omrežijo postopoma. Nekako v stilu: če ne gre zlepa, potem pa zgrda. Pa tudi čas si vzamejo, tako, da verjetno še sam ne veš, kdaj si prestopil prag. Je kar nekaj primerov od zgodovine pa vse do današnjih dni. Seveda tukaj govorim o tistih sektah in voditeljih, ki hočejo vero izkoristiti za svoje lastne cilje in moč. Materiala-ljudi pa je vedno dovolj na voljo. Če ne bom jaz za, bo pa nekdo drug. deloma se s tebo strinjam. res pa je, da če delaš po lastni pameti in če si prepričan sam vase, te ne more prav noben prepričat v nasprotno...mi se vsaj tako zdi...nevarna je relativno...če so pač ljudi prepričali v to, da ubijejo druge, potem so bili lahko rečem verniki tisti, ki so se dali prepričat...to je bila pač njihova odločitev...in njim se je to zdelo v redu...kot je rekel alef:vsak ima svojo pot v življenju...in tisto mora prehodit sam. moytsa:palec: Točno tako! Ljudje so tisti ki povzročijo nevarnost.Jaz trdno verjamem da NOBENA sekta, NOBENA religija, NOBENA duhovna tehnika ni nevarna.Je pa res da je človeškega materiala ki ga razni "duhovni voditelji" izkoriščajo za svoje namene dovolj na razpolago.Zakaj to počno vedo le sami.Ampak VEDNO so ljudje tisti ki naredijo zlo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Mogoče pa nekatere poti vodijo stran od cilja.Mogoče pa razlike med Kabalo in Sajntologijo niti niso tako velike.Mogoče pa človek ne potrebuje ritualnih obredov ali znanstvenega pristopaMogoče pa... P.P.Ali znanstvena vera vključuje tudi prisotnost božjega? Vsaka pot vodi k nekemu cilju.Mene razlike med kabalo, scientologijo, krščanstvom, islamom...itd ne zanimajo in jih ne primerjam.Verujem v Boga, to ja...Obredi in rituali mi ne pomenijo ničMogoče...mogoče je pa moja resnica prava... Ali pa tvoja... Kdo ve... Poglej si sam delovanje rimo-katoliške cerkve v času njene največje moči v srednjem veku, pred protestantizmom. Pa kakšne vojne so nastale z nastopom protestantizma. Pa islamski terorizem. Še enkrat:Katoliška cerkev ni religija, je institucija ki jo vodijo LJUDJE.Njen cilj ni duhovna rast ampak OBLAST in MOČ.Zaradi tega tudi vojne ki jih omenjaš.Islam in terorizem...Zame ISLAMSKI terorizem ne obstaja.Obstaja SAMO terorizem.Samo določene skupine izkoriščajo islam za ustvarjanje fanatikov ki potem umirajo in ubijajo za njihove cilje. Nič ti ne branim tvojo pot. Sama si jo izbrala, ker si svobodna. Vprašanje pa je, če ti bo na tvoji poti vedno ostala svobodna volja. Svojo pot si tu razgrnila in to je le moj komentar. Saj nikogar ne prepričujem, če ti ne. To je tisto, na kar sem pomislil: Da se človek s pomočjo znanstvene vere spreminja v nekakšen psihomotorični stroj. Če izključuje božje kot bistveni sestavni del človeka, potem ga po moje oddaljuje od njegovega bistva. Pomislil sem - v kolikor sem na pravi poti, potem me mnenja drugih ne motijo tako zelo, da bom vsak drugačen pogled označil za trosenje laži. Ampak spreminja se SAM, po svoji volji, ker se je tako odločil Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Katoliška cerkev ni religija, je institucija ki jo vodijo LJUDJE.Njen cilj ni duhovna rast ampak OBLAST in MOČ.: Kot prvo. Napisu sem, da "Po moje pa je kakšna sekta ali organizacija lahko tudi nevarna". Se pravi, da govorim o organizacijah. Kot drugo. Temeljni cilj katoliške cerkve je (bil?) duhovna rast. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kot prvo. Napisu sem, da "Po moje pa je kakšna sekta ali organizacija lahko tudi nevarna". Se pravi, da govorim o organizacijah. Kot drugo. Temeljni cilj katoliške cerkve je (bil?) duhovna rast. OK, če govoriš o sektah govoriš o organizacijah.Torej o ljudeh.Jaz sem imel bolj v mislih duhovno učenje ki ga nekdo izrabi za svoje cilje. Temelj katoliške cerkve je duhovna rast.Ampak zla ni povzročal temelj, ampak tisto kar je na njem zraslo.Žal. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ko se razraste napuh, se kmalu razraste tudi zlo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kdor išče negativno, najde negativno...kdor išče dobro, najde dobro!Iščem pozitivne stvari in se ne ubadam z negativnimi, ker mi ne pomagajo. Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 prav to želim ves čas dopovedati... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Če bi Jezus vedel, kako so zlorabili njegove nauke, bi se v grobu obrnil. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Če bi Jezus vedel, kako so zlorabili njegove nauke, bi se v grobu obrnil. Se strinjam s teboj! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Po moje pa je kakšna sekta ali organizacija lahko tudi nevarna.Nasilje v imenu vere je zgolj zloraba verskih čustev za politične ali ekonomske namene. Zaradi norcev, ki gredo k Alahu tako, da se razstrelijo, Islam NI SLABA religija. Vsako vero ali idejo je moč uporabiti v sebične namene. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Kdor išče negativno, najde negativno...kdor išče dobro, najde dobro!Iščem pozitivne stvari in se ne ubadam z negativnimi, ker mi ne pomagajo. prav to želim ves čas dopovedati... Jaz pa ne delim stvari na pozitivne in negativne.Ker - ta delitev je postavljena s strani človeka.Torej po nekih kriterijih ki so jih postavili ljudje.Ampak ni vse kar je pozitivno tudi dobro.In ni vse kar je negativno tudi slabo.Ja, uporabljam izraze pozitivno in negativno, da so stvari jasne kadar govorimo o nečem.Ampak zame obstajajo samo stvari in moj odnos do njih. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Ker - ta delitev je postavljena s strani človeka.Torej po nekih kriterijih ki so jih postavili ljudje.Vsekakor. Ni dobrega ali slabega, a pozitivno in negativno je stvar dogovora... Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 OK, sprejmem to! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Hypnerotomachia Poliphili 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Na vse zgoraj napisano Niso časi slabi, ampak je ČLOVEK SLAB Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Iščem pozitivne stvari in se ne ubadam z negativnimi, ker mi ne pomagajo. Se je na žalost kdaj treba ukvarjat tud s stvarmi, ki ti ne pomagajo, sam zato, da ti ne škodujejo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 slišim:ron hubbard je rekel...ron hubbard je rekel...denar,...denar..,na hitro rešljiv problem...,denar....oohhh,kako smo ljudje neučakani,...svoje otroke in družino bi zapustili za eno samo versko prepričanje...živali tega ne bi naredili,...verjetno se jim smilimo,kaj pa vemo kaj si oni mislijo,saj ne vedo govoriti,lahko samo pokažejo in jih vidi tisti,ki ima odprto tretje oko... čin! Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 slišim:ron hubbard je rekel...ron hubbard je rekel...denar,...denar..,na hitro rešljiv problem...,denar....oohhh,kako smo ljudje neučakani,...svoje otroke in družino bi zapustili za eno samo versko prepričanje...živali tega ne bi naredili,...verjetno se jim smilimo,kaj pa vemo kaj si oni mislijo,saj ne vedo govoriti,lahko samo pokažejo in jih vidi tisti,ki ima odprto tretje oko... čin! dobro, ženska, ma kaj je s tabo...a ti še ni jasno, o čem teče razprava...itak, da je treba upoštevati neka navodila, ki jih je hubbard postavil, drugače bi zavladal kaos...poglej recimo mene:denar me ne zanima kaj preveč...imam ga toliko, da lahko preživim, ali pa tudi ne...odvisno...važno je, kako se počutiš znotraj sebe...in če si znotraj sebe umirjen in da delaš na sebi, to nekaj pomeni, in ne drugo...briga me za denar...gledam, kaj mi pomaga na moji poti in kaj je zame najboljše...lej, če nisi poizkusila določene stvari, ne moreš govorit o njej...niti slučajno...ne vem, akj se dogaja s teboj in kakšne probleme imaš v življenju, fora je v tem, da tvoje pisanje izhaja iz tebe same in da očitno si ti tista, ki si tako razlagaš dianetiko...skozi denar...jaz in verjetno(sigurno) tudi Harmony gledava na to iz drugega zornega kota...btw...gledava, kaj nama resnično v življenju pomaga...si poizkusila, kako dianetika deluje? si kdaj v življenju stopila v dianetčni center ali prebrala knjigo??če še nisi, ti priporočam, da narediš to čimprej, da to tvoje razmišljanje ne bo pokopalo...denar?razmisli o principu delovanja kake organizacije ali trgovine ali česarkoli drugega...kaj je pa še danes zastonj??hubbard je dojel bistvo, ne skrbi...preberi knjigo in vse ti bo jasno, zakaj tako zagovarjam scientologijo.takrat, ko boš k meni oz. na forum prišla vsaj z malo bolj drugačnim razmišljanjem, se alhko pogovarjamo o tem...mej se fino. Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 (popravljeno) ker pač stvari ne morem popravit, dodajam še malo milejšo verzijo vsega...še enkrat ponavljam:jaz osebno nisem ovca in ne gledam na to, kaj pravijo ljudje tukaj na forumu. zagovarjam svoje stališče, kot vsak človek zagovarja svojega...mogoče sem v zgornjem postu malo preveč kruto napisala, nisem imela nobenega namena koga žalit, ampak dejstva so pač taka, da vsak ve, kakšna mu je pot v življenju... Popravljeno 29. december 2005 -> moytsa Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 slišim:ron hubbard je rekel...ron hubbard je rekel...denar,...denar..,na hitro rešljiv problem...,denar....oohhh,kako smo ljudje neučakani,...svoje otroke in družino bi zapustili za eno samo versko prepričanje...živali tega ne bi naredili,...verjetno se jim smilimo,kaj pa vemo kaj si oni mislijo,saj ne vedo govoriti,lahko samo pokažejo in jih vidi tisti,ki ima odprto tretje oko... čin! Lilita,občutek imam, da si se ti že srečala s scientologijo v svojem življenju, ne le preko foruma in medijev. Kaj se je zgodilo? Spominjaš me na mojo prijateljico - zelo podobno razmišljata. Se je na žalost kdaj treba ukvarjat tud s stvarmi, ki ti ne pomagajo, sam zato, da ti ne škodujejo. Oooo, pa še kako...vsakodnevno...več kot znam in vidim o življenju...več moram in želim narediti, da bi šlo meni in drugim ljudem bolje...Težim k temu, da sem večkrat vzrok kot posledica težav! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 harmony in moitza,če vaju toliko pritegne scent.,se pač obrnita na forumce,ki jih zanima scent....meni ta"vera"deluje podobno kot katoliška ali katerakoli "religija".Vtemu je preveč reklame in jasno nekdo služi mastne pare z zavajanjem ljudi v ta štos.Jaz gledam na duhovnost s čisto drugačne strani,meni veliko pomenijo v življenju vzponi in padci,ker to človeka duhovno bogati in najbolj pomembno je razmišljat s svojo glavo,ker v nas je BOG mi smo sebi sodnik,mi o sebi odločamo ali zabredemo v "drek"ali v "nebesa".Zelom pomembno pa je upoštevati odločitev vsakega posameznika o sebi..Če se nekdo odloči,da bo umrl je to njegova odločitev...čeprav je to za svojce lahko zelo boleče.Če goji nekdo v sebi negativne engrame jih morda zato,da bolje uspeva---da se smilim samemu sebi ali pa škoduje.Obstaja dobro in slabo in eno brez drugega ne gre in ni zanimivo živeti(jin,jang)Kaj je pa najbolj prav in brez napak pa sam "bog"ve,tega mi ne moremo doseči in tega se moramo zavedati,da nismo bogovi niti mali bogovi.Radi se imejmo taki kot smo... ...igraj mala,pleši, ljubi sebe kakor druge. Imam zelo dobro prijateljico,ki se ukvarja s scent.,rada jo imam,kot svojo sestro in spoštujem njeno odločitev...ampak to je njeno prepričanje in za to se je ona odločila . Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Scientologija ima precej neučinkovito "službo za stik z javnostjo" in ljudje radi marsikaj verjamejo brez trdnega dokaza. Moje osebno mnenje je, da v primeru, ko nimam izkušnje, o stvari obdržim nevtralni odnos. Ne vzamem niti kot dobro, niti kot slabo. kakor hitro pa sem priča takšnim ali drugačnim izkušnjam, zavzamem stališče, ki izhaja iz neposredno videnega ali izkušenega. Za primer. Poznam tipa, ki je mešal čakre, sefire, angele, deve in vse skupaj začinil s precej skrajnimi tehnikami. Končal je v lokalni blaznici s precej težkimi duševnimi ranami. Izkušnja? Nekritično mešanje vsega z vsem lahko pripelje do negativnih posledic, saj se ti ne razodenejo nebesa, temveč norišnica. Skratka, ne gre neke duhovne smeri soditi po rumenem tisku, internetnem nakladanju, izza katerega so znani interesi in govoricah. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.