Skoči na vsebino

Scientologija

Michelle

Recommended Posts

Lep pozdrav...še sem tukaj in hvala vsem, ki ste mi pomagali pri odločitvi, čeprav vas ne poznam. moram vam povedati, da sem med tem časom, ko se nisem nič oglasila, spoznala presenetljivo veliko ljudi in navezala nekaj novih prijateljstev...res sem bila v stiski, ko sem se odločala, kako in kaj...zaenkrat bom ostala tukaj. jutri v našem centru podpišem contract za dve leti, v tem času pa mi bodo ljudje pomagali, da postanem izkušen auditor in da lahko pomagam ljudem. na dansko bom odšla verjetno v vsakem primeru, samo še ne zdaj takoj, ker moram tukaj urediti nekaj stvari prej...ker ko greš, moraš imeti urejene vse stvari, tako so rekli...jaz jih še nimam...in na dansko, ali pa kamorkoli ne bom šla prej, dokler ne bom clear in dokler resnično za pot ne bom imelaa izpolnjenih vseh pogojev...moogče je prav tako...

harmony, piši mi, ogromno si mi pomagala...in se ti tukaj javno zahvaljujem

ne človek ni na svetu samo zaradi sebe, s tem se strinjam. je pa res, da če bereš dianetiko in poznaš dinamike, ki jih opisuje, lahko vidiš, da je človek predvsem na svetu zaradi sebe(prva dinamika)...družina je druga dinamika..jasno, da moraš skrbet zanje, vendar si najprej ti, tako pravi knjiga...je pa res, če pogledaš, da živiš najprej zase in šele nato za druge...ker če živiš samo za druge na tem svetu...kaj pa potem imaš od življenja????

o scientologiji sem tudi jaz zasledila marsikaj slabega na internetu, vendar se mi zdi, da če delaš tako, kot ti narekuje knjiga, delaš sebi in drugim samo dobro...mislim, da nimaš na tej poti kje zgrešit...

hvala še enkrat vsem in lep pozdrav...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 366
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa tud besede moza, ki bo po tvojem odhodu za vse sam, a je rekel, da se bo v casu tvoje odsotnosti malo odpocil. Od koga oz. od cesa?

Tole si pa spregledala ane? Mogoče tudi otroci ane? Žalostno.

Noben fanatizem ni zdrav... In moje življenje sloni na mojih spoznanjih, napakah in zmagah, ne na osnovi besed zapisanih v knjigi.

Je ni stvari niti osebe, ki bi me prostovoljno ločila od male, ki bi mi preprečila, da nisem tu poleg, ... Najlepši so zaupni pogovori, preživljenje prvih zaljubljenosti... da otrok enkrat gre - zame slab izgovor... ... In na koncu poti ti ostanejo spomini ane? Ljudje smo bitja s čustvi, smehom in solzicami... Ko se bojuješ z boleznijo, je vsak trenutek dragocen, čudovit - Ampak to je moja pot, ne tvoja...

V sebi si se odločila, v tem trenutku edino pravilno, zase... Čas pa bo pokazal, če si se pravilno odločila za Življenje Veš, tisoč km boš še vedno Ti z vsemi svojimi strahovi, čustvi

Kaj pa je clear? In kakšno pogodbo si podpisala? In če se na Danskem odločiš da greš domov, da prekinjaš to duhovno raziskovanje, ali lahko kar spokaš in greš, kot recimo na dopustu?

In kako hud finančni zalogaj je takšno duhovno raziskovanje?

Vso srečo pri iskanju sebe, res, iz srca xsrcx

...
Same Scientologije ne bi komentiral, ker je ne poznam. Zakaj se potem javljam v temi s takim naslovom? Ta Scientologija je eden od mnogih načinov, sredstev, za dosego nekega cilja. Sredstva so lahko različno dobra. Enim so primerna prva, drugim pa tretja. Tudi sam se strinjam s tem, da je na svetu predvsem zaradi sebe. OK. Vendar vsak deluje skozi druge, sebe ne more udejaniti drugače kot skozi druge ljudi. Kaj je na prvem mestu in kaj na drugem, jasno je vsak sam na prvem mestu, prvo mora poskrbeti zase, da lahko potem tudi za druge. Poznam ljudi, ki so prvi del močno vcepili vase in potem pozabili na drugi del in skrbijo samo zase. Vprašanjee je celo, koliko znam sam poskrbet za druge (gledano skozi moja merila). Življenje samo za druge nima smisla, tu ti dam prav, veliko jih nase namerno pozabi, ker je to njihov način bega pred samim seboj.

Če berem knjigo, kaj piše, ne verjamem vse na slepo, ampak ključne trditve preverjam skozi sebe, pošljem skozi srce, če tako hočeš. Lahko je vse dobro in pravilno, a moram tudi vedeti, spoznati, ali je primerno tudi zame. Tega mi knjiga ne bo povedala, to bo povedalo moje srce.

Ostajaš za dve leti preden dokončno odideš? Spomnil sem se, kako si napisala, da so odšli tja že vsi tvoji prijatelji. Sedaj omenjaš, da si (tu?) spoznala veliko novih ljudi. To dvoje si lahko razlagam kar na več načinov. Eden od teh je tudi ta, da imaš edina od njih še možnost ostati. Saj ne vem, zakaj mislim, da je bolje ostati. Mogoče pa ni. Bolje je, da ne mislim tako, ker ni primerno misliti namesto tebe.

Tisti dvoletni odlog pred dokončnim odhodom si lahko razlagam tudi odlog pred dokončno odločitvijo. Če misliš, da boš samo zaradi sebe, se s tem ne strinjam. Tam boš tudi zaradi Organizacije. Saj skleneš pogodbo. Pogodba je namreč vedno dvostranska. Oni so tam zate, ti za njih. Tudi sama ne boš tam. Na nek način se ne boš mogla ukvarjati izključno sama s seboj. V tem primeru bi moral biti človek hermetično izoliran od vseh drugih ljudi. Vedno obstala neke vrste skupnega življenja.

Tale forum je meni dokaz, da je na svetu veliko prekrasnih ljudi, pa se ukvarjajo s povsem različnimi stvarmi, jih zanimajo drugačna področja, delujejo vsak na svoj način, in ne samo to. Vsak človek je čudovit, le nekateri tega ne znajo ali celo nočejo pokazati, še bolje pa - da mi tega ne znamo videti. Samo ozreti se je treba okoli sebe, videti in ne samo gledati.

Moytsa, Vse dobro!

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Lep pozdrav...še sem tukaj in hvala vsem, ki ste mi pomagali pri odločitvi, čeprav vas ne poznam. moram vam povedati, da sem med tem časom, ko se nisem nič oglasila, spoznala presenetljivo veliko ljudi in navezala nekaj novih prijateljstev...res sem bila v stiski, ko sem se odločala, kako in kaj...zaenkrat bom ostala tukaj. jutri v našem centru podpišem contract za dve leti, v tem času pa mi bodo ljudje pomagali, da postanem izkušen auditor in da lahko pomagam ljudem. na dansko bom odšla verjetno v vsakem primeru, samo še ne zdaj takoj, ker moram tukaj urediti nekaj stvari prej...ker ko greš, moraš imeti urejene vse stvari, tako so rekli...jaz jih še nimam...in na dansko, ali pa kamorkoli ne bom šla prej, dokler ne bom clear in dokler resnično za pot ne bom imelaa izpolnjenih vseh pogojev...moogče je prav tako...

harmony, piši mi, ogromno si mi pomagala...in se ti tukaj javno zahvaljujem

ne človek ni na svetu samo zaradi sebe, s tem se strinjam. je pa res, da če bereš dianetiko in poznaš dinamike, ki jih opisuje, lahko vidiš, da je človek predvsem na svetu zaradi sebe(prva dinamika)...družina je druga dinamika..jasno, da moraš skrbet zanje, vendar si najprej ti, tako pravi knjiga...je pa res, če pogledaš, da živiš najprej zase in šele nato za druge...ker če živiš samo za druge na tem svetu...kaj pa potem imaš od življenja????

o scientologiji sem tudi jaz zasledila marsikaj slabega na internetu, vendar se mi zdi, da če delaš tako, kot ti narekuje knjiga, delaš sebi in drugim samo dobro...mislim, da nimaš na tej poti kje zgrešit...

hvala še enkrat vsem in lep pozdrav...

Svašta.Ti si pa res en "zalutal" primerek.Vsak človek ma probleme sam s sabo in ti nis nobena izjema.Ko berem te tvoje poste me navzame tok ene tvoje "zbegane energije" da še sam zbegan ratam....sorry za to.Človek ki ima probleme itak išče vse možno da se zgrebe vn iz dreka....ti si pri tem našla to vero ki ti ponuja POGODBE.Že to mi da tako negativo da mi je kar slab...sorry, tko jest to doživlam.Probleme ki jih maš sama s sabo ne boš rešila na ta način.Mogoče jih boš potlačla,zarad njihovih metod, nato pa bojo čez par let spet udarla na plan.Temu jest pravim pranje možganov, ker si govoriš to in ono in filaš sebe s različnimi kao pozitivnimi stvarimi, a ko si sam umirjen nekje veš kakšen revček si-to je merijo tvojega trenutnega stanja.Raje si prihrani to leto za ljubezen do moža in otroka in delaj na sebi po drugih metodah kot po tem profitnem sranju, kjer delajo malo zarad ljudi več zaradi denarja in "DA SE NEKAJ DOGAJA".Poišči si sebi enake in podebatirej o svojih problemih in se uči razvijaj na naravni način, ne to "sintetiko".

Življenje je tvoje in delej kar hočeš.To je bil moj nasvet.Še enkrat MI prosim oprosti za moje hude besede.

Fajn bod xsrcx

mam občutek, da mora biti mož malo sam s seboj...včasih se dva srečata, pa ugotovita kasneje, da se ne razumeta...pri nas je problem v tem...

moj dveletni odlog...ja, ne vem, če je to odlog za odhod na dansko, lahko je samo to, da sem si nekako zadala rok, da v tem času iz sebe iztisnem to, h čimer težim...o clearju si lahko marsikaj prebereš v knjigi...tudi jaz slepo ne verjamem knjigam, najprej se prepričlam, da to zares deluje...v mojem primeru je tako, da deluje in še v mnogih primerih...ne vem, mogoče imajo ljudje negativne misli o tem zaradi podpihovanja medijev...

finančno naj odhod na dansko in duhovna rast ne bi stala nič...gor delaš, zaslužiš nekaj denarja in se osebnostno izpopolnjuješ, dokler ne dosežeš clearja, ali napreduješ še več...in tudi en moj prijatelj se je odločil ostati tukaj za enkrat...ja lepo mi je rekel...najprej je treba vse urediti tukaj, nato pa bomo vidli, kam nas bo pot zanesla...glede pogodbe...podpišem jo danes, s tem pa bom postala del osebja v missionu. rečeno mi je bilo, da bom opravljala delo auditorja, v zameno pa mi nudijo izobraževanje in specializacijo na mojem področju...meni to odgovarja, ker si želim pomagati ljudem...tako da...glede danske in podpisa pogodbe gor mi pa ni vse še kristalno jasno...se moram še malo pozanimat, kaj in kako se zgodi v primeru, če pogodbo prekineš in če jo sploh lahko...zaradi tega, ker ko podpišeš, se odločiš, da boš ostal precej časa...ta pogodba je drugačna, kot podpis pogodbe v missionu...tako da moram o tem še dobro razmislit...

verjetno moram še ostati tukaj in postoriti mnogo stvari, predno odidem...in očitno je tako prav...zato se bom prepustila toku dogodkov in bom videla, kam nas bo pot zanesla, tako kot je rekel moj prijatelj...

indigo, vsak ima o scientologiji svoje mnenje in če bi razumel bistvo, bi razumel tudi pogodbe...tako da ti nimam za kaj oproščat, tako pač ti gledaš na to...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

in če bi razumel bistvo

x;)x

Tale prepuščanje dogotkom and Comp. najdeš že v Celestinski prerokbi(sorry folk spet težim z to knjigo).Je fajn razložen, zaston je pa še POGODB ni..hehe.pa še vsak je svoj majstor.

Še en nasvet.Poslušaj svoj filing na clean.Ko se umiriš, sama, brez Scient, moža, otrok, and Comp.Najdi sebe in se vprašej kaj je prav.Mogoče te zadeva preseneti.

Čauček

x;)x

ja sori, očitno ga res ne...naj ti še kdo drugi, ki se spozna na to, razloži akj več...pogodbe so samo zato, da sam sebi in drugim dokažeš, da si pri stvari res odločen in da bi želel to delat...tako da ni "lutanja" od ene stvari do druge, kot se dela ponavadi...tudi jaz sem bila včasih takšna...meni pač tak način ustreza, ker imaš potem ko si personal tudi določene ugodnosti glede dela, ki ga opravljaš...je pa res, da moraš skoraj za vsako stvar plačati dandanašnji dan...mene to malo moti, ampak žal si je denar človek izmisl že dogo pred mojim obstojom v tem telesu, tako da...

ja sori, očitno ga res ne...naj ti še kdo drugi, ki se spozna na to, razloži akj več...pogodbe so samo zato, da sam sebi in drugim dokažeš, da si pri stvari res odločen in da bi želel to delat...tako da ni "lutanja" od ene stvari do druge, kot se dela ponavadi...tudi jaz sem bila včasih takšna...meni pač tak način ustreza, ker imaš potem ko si personal tudi določene ugodnosti glede dela, ki ga opravljaš...je pa res, da moraš skoraj za vsako stvar plačati dandanašnji dan...mene to malo moti, ampak žal si je denar človek izmisl že dogo pred mojim obstojom v tem telesu, tako da...

Ma sej kul.Ni moj namen da te prepričam v MOJ prav in da delaš kar JAZ pravim.Sam hočem ti malo odpret oči ker jih imaš trenutno slepe.Že to dokazovanje je boso in je brez resničnega pomena.Zakaj se moraš dokazovati bred čemur kol, če sam veš da delaš uredu in prav???(zdej boš spet rekla da ne razumem....sej kul)Čez par let se spomni kaj sem ti danes rekel.Ok.

Prvi filing da nekej smrdi ti je dal denar.Pa si ga zaradi njihovih metod potlačila in obrnila njim v prid ne sebi.Vidiš, v končni fazi kar koli ti bo pr tem "smrdelo" boš obrnila in "oprala" zaradi njihovih metod.Od kje mi je to že znano...hm

nisem ga potlačila,,,delam po občutku...tudi it ko greš recimo na kako seanso reikija moraš plačat...glej, zadeve nisi sprobal in zato ne veš, da deluje...intukaj niti slučajno ni cilj poostati "ovca" in slepo slediti...delaš kar ti je pač takrat v tistem momentu v redu...glej, če nisi stvari probal, ne moreš razumeti,,,preberi si vsaj knjigo dianetika in mogoče ti bo kaj več postalo jasno...si pa drugače zanimiva osebica...

Same Scientologije ne bi komentiral, ker je ne poznam. Zakaj se potem javljam v temi s takim naslovom? Ta Scientologija je eden od mnogih načinov, sredstev, za dosego nekega cilja. Sredstva so lahko različno dobra. Enim so primerna prva, drugim pa tretja. Tudi sam se strinjam s tem, da je na svetu predvsem zaradi sebe. OK. Vendar vsak deluje skozi druge, sebe ne more udejaniti drugače kot skozi druge ljudi. Kaj je na prvem mestu in kaj na drugem, jasno je vsak sam na prvem mestu, prvo mora poskrbeti zase, da lahko potem tudi za druge. Poznam ljudi, ki so prvi del močno vcepili vase in potem pozabili na drugi del in skrbijo samo zase. Vprašanjee je celo, koliko znam sam poskrbet za druge (gledano skozi moja merila). Življenje samo za druge nima smisla, tu ti dam prav, veliko jih nase namerno pozabi, ker je to njihov način bega pred samim seboj.[/b]

Če berem knjigo, kaj piše, ne verjamem vse na slepo, ampak ključne trditve preverjam skozi sebe, pošljem skozi srce, če tako hočeš. Lahko je vse dobro in pravilno, a moram tudi vedeti, spoznati, ali je primerno tudi zame. Tega mi knjiga ne bo povedala, to bo povedalo moje srce.

Tale forum je meni dokaz, da je na svetu veliko prekrasnih ljudi, pa se ukvarjajo s povsem različnimi stvarmi, jih zanimajo drugačna področja, delujejo vsak na svoj način, in ne samo to. Vsak človek je čudovit, le nekateri tega ne znajo ali celo nočejo pokazati, še bolje pa - da mi tega ne znamo videti. Samo ozreti se je treba okoli sebe, videti in ne samo gledati.

Piko, super. Vidite, da ni potrebno biti scientolog, da lahko razmišljaš in živiš kot bi to storil en scientolog. Piko je zadel bistvo. Ali dejansko mislite, da jaz ali moytsa slepo verjameva vse kar je napisano v knjigah? VSE KAR PREBEREŠ, POGLEJ ALI TO DRŽI ZA TVOJE ŽIVLJENJE IN POGLEJ KAKO BI TO LAHKO UPORABIL V SVOJEM ŽIVLJENJU, DA BOŠ USPEŠNEJŠI. To je eno splošno življenjsko vodilo. Je res?

Človek, ki gleda le nase, je egoist. Zato sem tudi poudarila, da je OPTIMALNA TISTA REŠITEV, KI ZADOVOLJI ČIM VEČ DINAMIK. Tudi moytsa je to upoštevala, vem.

Ideas and not battles mark the forward progress of mankind.

Individuals, and not masses, form the culture of the race.

— L. Ron Hubbard, book Science of Survival

Clearing tehnika O5 omogoča hitro vstvarjanje dogodkov. Download je for free pred Božično naklado.

http://www.lulu.com/zodiac

Gre se za hitro diskreiranje engramov in vstvarjanje osebne matrike dogotkov kar v hipu.

news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5

Klaudio Zic

Inicijacije potekajo v Montegrotto Terme, Padova, Veneto.

Svašta.Ti si pa res en "zalutal" primerek.Vsak človek ma probleme sam s sabo in ti nis nobena izjema.Ko berem te tvoje poste me navzame tok ene tvoje "zbegane energije" da še sam zbegan ratam....sorry za to.Človek ki ima probleme itak išče vse možno da se zgrebe vn iz dreka....ti si pri tem našla to vero ki ti ponuja POGODBE.Že to mi da tako negativo da mi je kar slab...sorry, tko jest to oživlam.Probleme ki jih maš sama s sabo ne boš rešila na ta način.Mogoče jih boš potlačla,zarad njihovih metod,

nato pa bojo čez par let spet udarla na plan.Temu jest pravim pranje možganov, ker si govoriš to in ono in filaš sebe s različnimi kao pozitivnimi stvarimi, a ko si sam umirjen nekje veš kakšen revček si-to je merijo tvojega trenutnega stanja.Raje si prihrani to leto za ljubezen do moža in otroka in delaj na sebi po drugih metodah kot po tem profitnem sranju, kjer delajo malo zarad ljudi več zaradi denarja in "DA SE NEKAJ DOGAJA".Poišči si sebi enake in podebatirej o svojih problemih in se uči razvijaj na naravni način, ne to "sintetiko".

Življenje je tvoje in delej kar hočeš.To je bil moj nasvet.Še enkrat MI prosim oprosti za moje hude besede.

Ma sej kul.Ni moj namen da te prepričam v MOJ prav in da delaš kar JAZ pravim. Sam hočem ti malo odpret oči ker jih imaš trenutno

slepe. Že to dokazovanje je boso in je brez resničnega pomena.Zakaj se moraš dokazovati bred čemur kol, če sam veš da delaš uredu in prav???(zdej boš spet rekla da ne razumem....sej kul)Čez par let se spomni kaj sem ti danes rekel.Ok. Prvi filing da nekej smrdi ti je dal denar.Pa si ga zaradi njihovih metod potlačila in obrnila njim v prid ne sebi.Vidiš, v končni fazi kar koli ti bo pr tem "smrdelo" boš obrnila in "oprala" zaradi njihovih metod.Od kje mi je to že znano...hm

Indigo, nihče ampek resnično nihče, ki ima težave, si ne zasluži, da ga OBLATIJO in nato svetujejo, kaj MORA STORITI. Ali imaš besede ali tehnike, ki bi moytsi lahko pomagale, da se SAMA ODLOČI. Že ona te je opozorila, da si malo vsaj preberi, kaj je scientologija (oglej si stran Dianetični center), ne kritiziraj v prazno.

Zanimiv je profil ljudi, ki izpostavljajo ravno DENAR pri temi scientologija. Nič ni več zastonj.

4 dnevno specifično zdravljenje v bolnici stane cca. 800.000 SIT. Primer iz prakse. Pa je bolnik le ŠTIRI dni v bolnici in terapija se je šele začela. To

sem ti podala za primerjavo. Da vsa alternativna medicina in duhovnost, kjer seveda razumljivo tudi plačaš, so še ZELO POCENI.

Sama preveč cenim zasluzen denar, da ga bom metala stran, tako da za plačan denar tudi pričakujem rezultat, ki je tega vreden.

Clearing tehnika O5 omogoča hitro vstvarjanje dogodkov. Download je for free pred Božično naklado.

http://www.lulu.com/zodiac

Gre se za hitro diskreiranje engramov in vstvarjanje osebne matrike dogotkov kar v hipu.

news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5

Klaudio Zic

Inicijacije potekajo v Montegrotto Terme, Padova, Veneto.

Zanimiva stran! Rada bi le poudarila, da NIMA NOBENE POVEZAVE S SCIENTOLOGIJO!!!

Harmony, znanstveni pristop k ogledu teh strani žal odpove! Stran se mi ne odpre.

Mej se! xsrcx

Od znanosti lahko človeka prime še OUTfarkt!

(naj zameri kdor hoče)

Men tut ne x:Ix , če kliknem z levim gumbom na miški (ne vem zakaj).

Če klikneš s srednjim miškinim gumbom, pa se ti odpre novo okno (new tab).

Če klikneš s srednjim miškinim gumbom, pa se ti odpre novo okno (new tab).

Pa sem neznanstveno uspel. Kliknil sem z levo tipko, potem pa gledal, zakaj ne najde. Tam je v ponujenem linku manjkal www Jasno, če si gledala z Gudzzilo ali Mozzilo, potem zna ona sama to dodati, IE pa tega ne zna.

Tule bom dodal še en link za Moytso:

Otroci v Scientologiji, spodaj piše:

"To je dejansko lahko ena od vseh najbolj zadovoljujočih človeških izkušenj."

Pa sem neznanstveno uspel. Kliknil sem z levo tipko, potem pa gledal, zakaj ne najde. Tam je v ponujenem linku manjkal www Jasno, če si gledala z Gudzzilo ali Mozzilo, potem zna ona sama to dodati, IE pa tega ne zna.

Tule bom dodal še en link za Moytso:

Otroci v Scientologiji, spodaj piše:

"To je dejansko lahko ena od vseh najbolj zadovoljujočih človeških izkušenj."

JA BRAVO PIKO, vidis to rabimo, da človeku pokazes nekaj in se sam odloči!!! Si dojel poanto!!!

Sedaj pa navajam popoln internetni naslov, ker dejansko delam z Mozzilo:

DIANETIČNI CENTER

Je kdo gledal včeraj MINORITY REPORT?

Izpostavljena je bila misel:

Tehnologija je brezhibna, napake delajo ljudje!!!

Je kdo gledal včeraj MINORITY REPORT?

Izpostavljena je bila misel:

Tehnologija je brezhibna, napake delajo ljudje!!!

:eek: x?x Tehnologijo so ustvarili LJUDJE...

Torej so vanjo vnesli tudi vse svoje napake... x:Dx

Kako je potem lahko brezhibna? xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Indigo, nihče ampek resnično nihče, ki ima težave, si ne zasluži, da ga OBLATIJO in nato svetujejo, kaj MORA STORITI.

Še enkrat moje 3 zadnje poste preber prosim...

In še nekej btw...lahko bi ji pomagal na preprost normaln način...brez enih tehnik in drugega sranja

..na odločitve v njenem življenju bo pa vplovala ona sama in(hvala bogu) noben drug...

Še enkrat moje 3 zadnje poste preber prosim...

In še nekej btw...lahko bi ji pomagal na preprost normaln način...brez enih tehnik in drugega sranja

..na odločitve v njenem življenju bo pa vplovala ona sama in(hvala bogu) noben drug...

Res je!!!

:eek: x?x Tehnologijo so ustvarili LJUDJE...

Torej so vanjo vnesli tudi vse svoje napake... x:Dx

Kako je potem lahko brezhibna? xsrcx

Tehnologija je ljudem ponujena....naključje??? Menda naključij ni!!!

naključja?ma glej, pomoje jih ni,,,ker vse kar hočeš in si želiš v življenju storiti, do tega prideš sam...slej ko prej se ti taka stvar v življenju ponudi...vendar pa so včasih ljudje slepi za določena darila, ki jim jih svet ponuja in gredo mimo njih...

piko, hvala, sem prebrala, kako otroke vzgajat...imam doma prevedeno knjigico, in povem ti, da mi ljudje vsak dan pišejo zanjo...sama grem po teh metodah...seveda mi ne uspe vedno, ampak povem ti da stvar deluje.

Pri znanosti in znanstvenih dokazih nekaterim niti zdrav razum ne pomaga.

Sploh, če verjameš v nekaj ali nekomu, ne glede, koliko je realno.

Evo, spomnil sem se metode, kako deluje metoda prevzgoje:

Dober prijatelj se je ujel v mrežo Amway. Prepričali so ga, da vedo odgovor na vsako vprašanje. Nagrade so bile pa navidezno izjemne. Recimo da bo malega sina lahko peljal v Disneyland v Ameriki. Ko sem ga vprašal, ali to njegov sin zares potrebuje, me je debelo gledal. Ko sem ga vprašal, da so ti in ti peljali otroke v evropski diznilend in ne vidim, zakaj bi bil drugačen in slabši, tudi ni imel odgovora. Oni ga bodo že imeli... skratka obljubljajo nekaj, kar je težko dosegljivo in daleč, v resnici pa je možno tudi lažje dostopno in blizu.

Leto, dve se je slepil, potem pa določenih reči ni več mogel ne-videti. Namreč dejstvo, da obljuba univerzalnega sistema, kot so mu ga predstavljali, zanj ne ustreza.

Se strinjam, da mrežni sistem prej ali slej propade - se ujame v lastno mrežo. Popravljeno -> harmony

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...