moytsa 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 (popravljeno) to itak...ker je zastavljen na matematičnih izračunih...vse je relativno...hotela sem reči, da človek od trenutka do trenutka dobi pravo priložnost, pravo darilo, ki mu lahko spremeni življenje, ne pa mrežni markerting...govorim o duhovnih darilih...priložnosti je polno, tvoja pa je stvar, kako jih boš izkoristil....včasih pa se zgodi (vsakemu od nas), da je stvar res v redu in deluje, pa jo enostavno prezremo zaradi takšnih in drugačnih ookoliščin in življenjskega stila. vendar to ni nič hudega...očitno pač človek ni v tistem trenutku zrel za tisto priložnost...ko postane zrel, se mu ponudi še enkrat, tako da ni problema Popravljeno 14. december 2005 -> moytsa Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 piko, hvala, sem prebrala, kako otroke vzgajat...imam doma prevedeno knjigico, in povem ti, da mi ljudje vsak dan pišejo zanjo...sama grem po teh metodah...seveda mi ne uspe vedno, ampak povem ti da stvar deluje. MaliPipiPiko P.P. Kako pa boš vzgajala otroka, če ga boš zapustila, je to del teh medod, ki si jih prebrala? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 preberi prejšnje poste in moj odgovor in mojo odločitev...upoštevala sem vse 4 dinamike pri svoji odločitvi in de zato super počutim Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kaj pa če so? Res nihče ne verjame v naključja?JAZ (ego) verjamem v naključja. Ampak to je enako, kot če vanje ne bi verjel. Obakrat dogaja isto, vsakič gledam z druge perspektive. Kavelj 22 (2 in 2 da 4 dinamike) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Govorili ste o mrežnem marketingu.Mislim,da je vse,karkoli počnete zase ali za druge,mrežni marketing!Karikirano povedano seveda.Bistvo tega pa je,da ima koristi vedno prvi in najboljši.Povprečje odpade!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 mantis:Kdaj si bila v Angliji in kaj si delala?Drugač si pa dobro napisala Mojci Se podpišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Clearing tehnika O5 omogoča hitro vstvarjanje dogodkov. Download je for free pred Božično naklado. http://www.lulu.com/zodiac Gre se za hitro diskreiranje engramov in vstvarjanje osebne matrike dogotkov kar v hipu. news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5Kaj nam res ne more biti prihranjeno s tem idiotskim EPP?A pustimo to! Saj verjamem, da ste na tem forumu vsi dovolj inteligentni, da vas veličastne besede ne zavedejo.Moytsa, ti iščeš opravičilo za svoje nakane. Scientologija ne more biti sredstvo za tvoj beg pred soočenjem s samo sabo. Namesto bega izvleci meč bridkosti in posekaj vezi, katere te omejujejo. Vendar bodi pri tem pazljiva. Ne smeš posekati vezi, ki te ohranjajo pri zdravi pameti.Če ti slučajno družina razpada, se vzemi v roke in TEMELJITO razčisti, kdo si, kaj hočeš in kam greš! Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alf 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kaj nam res ne more biti prihranjeno s tem idiotskim EPP?A pustimo to! Saj verjamem, da ste na tem forumu vsi dovolj inteligentni, da vas veličastne besede ne zavedejo.Moytsa, ti iščeš opravičilo za svoje nakane. Scientologija ne more biti sredstvo za tvoj beg pred soočenjem s samo sabo. Namesto bega izvleci meč bridkosti in posekaj vezi, katere te omejujejo. Vendar bodi pri tem pazljiva. Ne smeš posekati vezi, ki te ohranjajo pri zdravi pameti.Če ti slučajno družina razpada, se vzemi v roke in TEMELJITO razčisti, kdo si, kaj hočeš in kam greš!Kabalist:Kako moraš biti tako prepričan v nekaj,kar ne poznaš?Če tebi ne more scientologija služiti kot sredstvo,zakaj ne pustiš,da drugačemisleči izberejo sami? Vseskozi nekaj opozarjaš????pazjiva bodi,ne smeš,zdrava pamet........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Res je!!!Tehnologija je ljudem ponujena....naključje??? Menda naključij ni!!! Naklučij ni!Vse kar se nam dogaja je del nekega načrta.Tudi naše reakcije, naša dejanja so del tega načrta.V to verajamem. Kaj nam res ne more biti prihranjeno s tem idiotskim EPP?A pustimo to! Saj verjamem, da ste na tem forumu vsi dovolj inteligentni, da vas veličastne besede ne zavedejo.Moytsa, ti iščeš opravičilo za svoje nakane. Scientologija ne more biti sredstvo za tvoj beg pred soočenjem s samo sabo. Namesto bega izvleci meč bridkosti in posekaj vezi, katere te omejujejo. Vendar bodi pri tem pazljiva. Ne smeš posekati vezi, ki te ohranjajo pri zdravi pameti.Če ti slučajno družina razpada, se vzemi v roke in TEMELJITO razčisti, kdo si, kaj hočeš in kam greš! Pusti ta EPP pri miru... :xx!: Vsak tele ima svoj vesele... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kabalist:Kako moraš biti tako prepričan v nekaj,kar ne poznaš?Če tebi ne more scientologija služiti kot sredstvo,zakaj ne pustiš,da drugačemisleči izberejo sami? Vseskozi nekaj opozarjaš????pazjiva bodi,ne smeš,zdrava pamet............vprašaj se, zakaj te opozarja?Mogoče ima za sabo že prehojeno pot, pa te hoče na nekaj opozoriti, da se ne boš preveč zaletela...Pa še nekaj... .......bližnjice ni... In če kdo misli, da mu bo nekakšna religija čez noč spremenila življenje, je to zgolj njegovo stanje uma...In tukaj ima "zdrava pamet" še kako opraviti... Pa vendar imaš Svobodno voljo in pravico izbire... AOV Citiraj AOV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kabalist:Kako moraš biti tako prepričan v nekaj,kar ne poznaš?Če tebi ne more scientologija služiti kot sredstvo,zakaj ne pustiš,da drugačemisleči izberejo sami? icon1_rolleyes1.gif Vseskozi nekaj opozarjaš????pazjiva bodi,ne smeš,zdrava pamet........Najbrž si narobe razlagaš, kar sem napisal. za idiotski EPP ne smatram Scientologijo, temveč sledeče:Clearing tehnika O5 omogoča hitro vstvarjanje dogodkov. Download je for free pred Božično naklado. http://www.lulu.com/zodiac Gre se za hitro diskreiranje engramov in vstvarjanje osebne matrike dogotkov kar v hipu. news://aurora.lightlink.com/alt.clearing.O5 Proti scientologiji nimam nič proti, čeprav se ne strinjam z nekaterimi njihovimi prijemi. Vedno pa bom proti očitnim reklamam ma mestih, kjer jim ni mesto. Enkrat sem že predlagal, naj se uvede poseben forum za EPP. Pa naj tam vsi prodajalci duhovnosti reklamirajo svoje zadeve. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Mantis, tvoje mnenje je zadelo žebljico na glavico. Žal je tako, da se največ naučimo iz lastnih napak, ki nas usekajo po prstih. Lahko sicer vidimo, kako jih drugi dobijo po glavi, ampak nam se seveda kaj takega ne bo zgodilo. Ti se doma nisi našla in si šla iskat srečo v tujino. Gotovo si bila prepričana, da je okolje tisto, zaradi katerega ne najdeš notranjega zadovoljstva. Šele v tujini si spoznala, da tudi drugo okolje ne pomaga. Nič zunanjega ni bilo krivo, da nisi našla vojega miru. Vse je bilo v tebi. Ti si bila enaka Mantis doma, kot Mantis v tujini. Šele tujina te je postavila na trdna tla in šele po tej izkušnji si spoznala, da pred seboj ne zbežiš, pa če greš na konec sveta. Nisem bral vseh postov, ampak nekako zaključujem, da Moytsa v možu ne najde prave vzpodbude, saj ima on povsem drugačen pogled na duhovno rast kot ona. Nekaj mora bit hudo narobe, če je pripravljena pustit otroke in it "svoji duhovni rasti" naproti v tujino. Ampak Moytsi se bo v tujini zgodilo natanko tako, kot se je tebi. Problemi so v njeni notranjosti in sprememba geografskega položaja ne bo k rešitvi problemov prav nič pomagala. Modri ljudje so že zdavnaj spoznali, da smo vedno ob pravem času in na pravem mestu. Torej je prav sedaj in tukaj (kjer je Moytsa) najboljši trenutek, da se problema loti. Moža ne bo spremenila, ne tu ne v tujini. Če ne more z njim, naj ga pač pusti, ali pa naj ga sprejme takega, kakršen je. Stara modrost tudi pravi, da v vsem vesolju lahko spremenimo le sebe in svoje dojemanje sveta. Sebe in svoj način sprejemanja sveta pa Moytsa lahko enako dobro spremeni tukaj ali v tujini. Morda pa ima "tukaj" le kakšno prednost. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ....vprašaj se, zakaj te opozarja?Mogoče ima za sabo že prehojeno pot, pa te hoče na nekaj opozoriti, da se ne boš preveč zaletela...Pa še nekaj... .......bližnjice ni... In če kdo misli, da mu bo nekakšna religija čez noč spremenila življenje, je to zgolj njegovo stanje uma...In tukaj ima "zdrava pamet" še kako opraviti... Pa vendar imaš Svobodno voljo in pravico izbire... AOV Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Nekateri še vedno ne morete sprejeti odlocitve Moytse ...Sicer pa srecno, ceprav je tvoje dejanje v očeh večine grešno Mantis, v mojih očeh ni Moytsino dejanje nič grešno niti je ne obsojam. Res pa je, da se težko vživim v vlogo nekoga, ki jo bo spodbujal k temu, da se dokončno odloči. Pri meni gre vedno tudi za vprašanje svobode, koliko svobodnih odločitev lahko sprejmem oz. kako močno sem vezan na nekaj. Res, v vsakem trenutku se lahko svobodno odločim, pravi Dyer. Kaj vem. To pravilo je univerzalno in gotovo deluje tudi v komunah. ...moj namen je bil kao spoznavat druge ljudi in zamenjat okolje, pa tud izboljsat anglescino ...Moytsa, mogoce bo pri tebi drugace. Jaz ne morem govorit zate. P.P.Vedno se zasmejem, če se javi nekdo, ki napiše "pod tole se pa podpišem". Saj vem, kaj je imel v mislih, a pod tuje misli se sam nikdar ne bom podpisoval. Zato samo pravim: Vse je odlično napisano! Dopis: BigM (Sem opazil, da si po dolgem času spet prijadral nazaj v te vode!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Hvala, Piko. SAj sem večkrat kaj pogledal na forum, res pa se nisem oglašal. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Naklučij ni!Vse kar se nam dogaja je del nekega načrta.Tudi naše reakcije, naša dejanja so del tega načrta.V to verajamem. Pred kratkim sem na nekem predavanju v Nemčiji zasledila naslednje, sem pobrskala po internetu in nasla tocno kopijo...Predavatelj je za intermezzo zelel poudarit, da nakljucij ni!!! Lincoln vs. Kennedy• Abraham Lincoln je bil izvoljen v parlamentu leta 1846.• John F Kennedy je bil izvoljen v parlamentu leta 1946.• Abraham Lincoln je postal predsednik leta 1860.• John F. Kennedy je postal predsednik leta 1960.• Imeni Lincoln in Kennedy vsebujeta 7 črk.• Oba sta se prizadevala za civilne pravice.• Obe ženi sta splavili v Beli hiši.• Oba predsednika sta bila ustreljena v glavo• Lincolnovi tajnici je bilo ime Kennedy.• Kennedyjevi tajnici je bilo ime Lincoln.• Oba sta nasledila južnjaka z imenom Johnson.• Andrew Johnson, ki je nasledil Lincolna, se je rodil leta 1808.• Lyndon Johnson, ki je nasledil Kennedyja, se je rodil leta 1908.• John Wilkes Booth, ki je umoril Lincolna, se je rodil leta 1839.• Lee Harvey Oswald, ki je umoril Kennedyja, se je rodil leta 1939.• Oba atentatorja sta bila znana po treh delih imena.• Obe imeni sta sestavljeni iz 15 črk.• Lincolna so ustrelili v gledališču Kennedy.• Kennedyja so ustrelili v avtu Lincoln.• Booth je bežal iz gledališča, ujeli so ga v skladišču.• Oswald je bežal iz skladišča, ujeli so ga v gledališču.• Oba morilca so ubili pred sojenjem. In pika na i:• Teden preden je Lincoln umrl, je bil v Monroe, Maryland.• Teden preden je Kennedy umrl, je bil z (v?) Marylin Monroe. Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Aha, se strinjam...tudi tvoje besede ZNOVA ZNOVA ZNOVA lepo poudarjajo tisto (naključje?), kar se ljudje vedno radi sprašujemo: "Zakaj se VEDNO meni to dogaja?" To niso naključja !!! Obstajajo vzroki, ki pa jih mora vsak odkriti sam zase!!! Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Hvala, Piko. SAj sem večkrat kaj pogledal na forum, res pa se nisem oglašal.ooo obližek v tem dnevu ...sem vedela, da se boš slej ko prej tudi odzval ne samo bral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Pred kratkim sem na nekem predavanju v Nemčiji zasledila naslednje, sem pobrskala po internetu in nasla tocno kopijo...Predavatelj je za intermezzo zelel poudarit, da nakljucij ni!!! Lincoln vs. Kennedy• Abraham Lincoln je bil izvoljen v parlamentu leta 1846.• John F Kennedy je bil izvoljen v parlamentu leta 1946.• Abraham Lincoln je postal predsednik leta 1860.• John F. Kennedy je postal predsednik leta 1960.• Imeni Lincoln in Kennedy vsebujeta 7 črk.• Oba sta se prizadevala za civilne pravice.• Obe ženi sta splavili v Beli hiši.• Oba predsednika sta bila ustreljena v glavo• Lincolnovi tajnici je bilo ime Kennedy.• Kennedyjevi tajnici je bilo ime Lincoln.• Oba sta nasledila južnjaka z imenom Johnson.• Andrew Johnson, ki je nasledil Lincolna, se je rodil leta 1808.• Lyndon Johnson, ki je nasledil Kennedyja, se je rodil leta 1908.• John Wilkes Booth, ki je umoril Lincolna, se je rodil leta 1839.• Lee Harvey Oswald, ki je umoril Kennedyja, se je rodil leta 1939.• Oba atentatorja sta bila znana po treh delih imena.• Obe imeni sta sestavljeni iz 15 črk.• Lincolna so ustrelili v gledališču Kennedy.• Kennedyja so ustrelili v avtu Lincoln.• Booth je bežal iz gledališča, ujeli so ga v skladišču.• Oswald je bežal iz skladišča, ujeli so ga v gledališču.• Oba morilca so ubili pred sojenjem. In pika na i:• Teden preden je Lincoln umrl, je bil v Monroe, Maryland.• Teden preden je Kennedy umrl, je bil z (v?) Marylin Monroe. NI DOKAZANO Ja, takih "slučajnosti" bi se lahko našlo še kar nekaj...Tadva o katerih pišeš sta pač kar precej slavna.Jaz pa ti lahko postrežem s podatkom dveh precej manj slavnih:Ena moja znanka je od mene mlajša TOČNO šest let, šest mesecev, šest dni, šest ur in šest minut... Preverjeno po rojstnih listih!Ampak v slučajnosti ali naklučja še vedno ne verjamem Imaš zanimiv smisel za humor... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Aha, se strinjam...tudi tvoje besede ZNOVA ZNOVA ZNOVA lepo poudarjajo tisto (naključje?), kar se ljudje vedno radi sprašujemo: "Zakaj se VEDNO meni to dogaja?"To niso naključja !!! Obstajajo vzroki, ki pa jih mora vsak odkriti sam zase!!! Točno! Nič se nam ne dogaja, nič nam ne pride na pot, vse kar se nam zgodi sami prikličemo. Čeprav smo, kot jaz verjamem, del nekega načrta, imamo v tem načrtu vendarle neko svobodo delovanja, neko izbiro.Izbiro med možnostmi ki so nam dane.Ne verjamem v naklučja, ne verjamem pa tudi v usodo, kot nekaj neizogibnega.In namesto da se sprašujem zakaj se to meni dogaja se raje vprašam:Kaj lahko storim da se mi to ne bo več dogajalo? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Čeprav smo, kot jaz verjamem, del nekega načrta, imamo v tem načrtu vendarle neko svobodo delovanja, neko izbiro. Kvaj s tabo.At še zmer ni jasn da smo ljudje v enmu velikmu laboratoriju kjer nas gledajo Alieni.Če pri kom kaj ni vščeč pritisnejo gumb in....hehe o Alef, alef kdaj se boš nauču...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kvaj s tabo.At še zmer ni jasn da smo ljudje v enmu velikmu laboratoriju kjer nas gledajo Alieni.Če pri kom kaj ni vščeč pritisnejo gumb in....heheo Alef, alef kdaj se boš nauču...hehe Bemti, a to je to????A zato mam skoz občutek da mi nekdo skoz klučavnico kuka? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 sm čist preč... a tko , da smo mal "vodeni" od alienov a pa je to dokazljivo INDIGO a so ti pršepnli ,da se grejo igrce z nami... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Mogoce spremeniti osebnost? Zamenjati svoja custva, jih zradirati in vstaviti vase nova?? Ne gre vam rečem :xx!: Zaenkrat pac ne. Pravite pozitivno razmisljati...to pac ne gre, kadar je vpleten nekdo tretji kajne, ki je recimo meni vsec, jaz ga z mojim pozitivnim razmisljanjem ne bom pripravila do tega, da bi bla tudi jaz njemu. Ne. Čustev ne moreš zamenjat, zradirat al karkoli že, lahko se jih pa naučiš obvladovat. Ne da jih skrivaš, ne da jih potlačiš, le da ne dovoliš da vladajo tvojemu življenju. Tudi osebnosti ne moreš zamenjat.Mantis je samo ena, zdaj in za vedno.Lahko jo samo preoblikuješ. Pozitivno razmišljanje je stvar učenja.Ne da se ga naučit čez noč, AMPAK SE GA DA!In zamenjat vprašanje:Zakaj se meni to dogaja?z vprašanjem:Kaj lahko storim da se mi to ne boveč dogajalo?je primer pozitivnega razmišljanja.Ni lahko in bližnjic ni. Ena misel iz knjižice Zlate misli o pogumu: Naša pot ni mehka travatemveč gorska steza, posuta s kamenjem.Ampak se vzpenja, gre naprej, proti soncu. Če še nisi, preberi knjigo.Leo Buscaglia - Živimo, ljubimo se in učimo Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Ah se norcujete da je ze kar prevec. Drugace pa v to naso vnaprejsnjo programiranost verjamejo Raeljani. Ma treba sej mal pohecat.Sej zadeve ne leti na nobenga osebno.Ja Raeljani so tut svojga dnarja vredni...he he.Toj bil un model kej bil tko oblečen k Spok v četrtem delu Zvezdnih stez.Sej veš Alef ..kej šu Kirk s Spokom v nš cajt(sm že enkrat omenu to) Sej jest drgač vsako prepričanje vsakega posameznika spoštujem.To je njegova stvar.Več k z nasveti se ne mislim vpletat v nobenga.Me pa boli k vidm te zadeve.Sploh pa pr temu Raeljanu k sm začutu to "pljačko" k jo počne.Preveč boli da bi bil tih.... Mantis relax....cool down a little Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.