Skoči na vsebino

Scientologija

Michelle

Recommended Posts

Ah se norcujete da je ze kar prevec. Drugace pa v to naso vnaprejsnjo programiranost verjamejo Raeljani. Po njihovem smo pac produkt nekih poskusov al kaj... Raeljanska religija, tako so prijavljeni. Je bil enkrat njihov sef gost polnocnega kluba, cel je bil v srebrno oblečen :eek: Raeljanov pa nimamo na forumu?

Hvala Alef , kot vedno najdes prave besede. A jaz še nisme pri tem vprasanju. POleg tega pa osnovno vprasanje ni Zakaj se meni to dogaja, pac pa Zakaj se POVSOD dogaja isto... Zaenkrat se s tem ne obremenjujem, ker ne gre za neko trpljenje.

x:)x

Zakaj se povsod dogaja isto?

Ker je program(načrt?) isti.

Počasi, bližnjic ni, prehitevat se tud ne da...

Pa ne mešat tega kar pišem s x:Dx x:Dx raelijanstvom... x:Dx x:Dx :fool:

Saj sem ubrisan, ampak tolk pa res ne... x:Dx xDDx xsrcx

Ja Indigo, maš prav... x:Dx x:Dx :vragec:

Mal se je treba pohecat... x:Dx x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 366
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:wOOt: sm čist preč... a tko , da smo mal "vodeni" od alienov x?x x:Dx a pa je to dokazljivo x:o)x INDIGO a so ti pršepnli :eek: :inocent: :O:,da se grejo igrce z nami... x?x :o|o:

Valda.Vsak dan spijem litr jacka se pred špegu postvm pa debatiramo.Če jih ni prensem še Jackovo kolegico Smirnoffko pa se pojavjo...pazi...zgleda da palijo sam na to x:o)x

Valda.Vsak dan spijem litr jacka se pred špegu postvm pa debatiramo.Če jih ni prensem še Jackovo kolegico Smirnoffko pa se pojavjo...pazi...zgleda da palijo sam na to x:o)x

:eek: A to je zdej? x:Dx x?x

Včasih so ble pa samo bele miške... x:Dx x:Dx :wOOt:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

hm očitno niste brali mojga posta...jaz sem se odločila, da bom ostala tukaj, dokler se stvari ne uredijo...potem bom videla...v tistem momentu sem bila pripravljena vse pustit zarad tega, ker nsem upoštevala vseh 4 glavnih dinamik in sem drlala napako...itak...zdaj pa sem o stvari razmislila, in ugotovila, da me tu čaka še mnogo stvari za porihtat, predno grem svojo pot...sama ali z otroci...mož skrbi za otroke, vendar ima drugačen pogled na svet, kot jaz...pač je tako...

aja. ikona ladje??ni brez razloga...to je free wind, ladja, ki potuje okoli sveta in na njej se izvaja clearinge in še marsikaj drugega...tko za informacijo...btw...iz tega je nastal tudi ime sea org...

še enkrat vam povem, tako kot je harmony rekla:naključij ni...ustvarjaš si jih sam

pa lepo se mejte

mojca

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

:palec: Točno! Nič se nam ne dogaja, nič nam ne pride na pot, vse kar se nam zgodi sami prikličemo. Čeprav smo, kot jaz verjamem, del nekega načrta, imamo v tem načrtu vendarle neko svobodo delovanja, neko izbiro.

Izbiro med možnostmi ki so nam dane.

Ne verjamem v naklučja, ne verjamem pa tudi v usodo, kot nekaj neizogibnega.

In namesto da se sprašujem zakaj se to meni dogaja se raje vprašam:

Kaj lahko storim da se mi to ne bo več dogajalo?

SUPER . . . sej sem vedla da so še taki ljudje na svetu

Vsi iščemo, še posebej tisti na tem forumu, ki veliko pisejo o duhovnosti na razne načine.

Osebno sem prebrala od čustvene inteligence do biblije (pri verouku) in spoznala, da so nauki, filozofije, misli, vedenja napisane bolje kot življenje samo, če lahko karikiram . . . spoznala sem, da vse vere in duhovnosti težijo k izboljšanju sebe, razumevanju življenja, celo misli in mehanizme imajo slične . . . nobena knjiga, ki je življenje zelo lepo opisovala, kako in kaj, pa MI NI PONUDILA, DA BI JAZ TO DEJANSKO LAHKO URESNIČILA . . To mi je ves čas manjkal . . . ja pozitivno mišljenje, ja etika in biti prijazen pa se ti bo vrnilo . . . vse to vemo, ampak, mantis je dobro to povedala, KAKO NAJ TO VZDRŽUJEM???? OZ DOSEŽEM, če te vsak hip lahko kaj po glavi udari, kar ne pričakuješ . . .

KAKO NAJ TO DEJANSKO DOSEŽEM???? IN VZDRŽUJEM DA BOM SREČEN???? Kar je malo drugače povedano od Alefovga stavka. KAKO!!!

Moytsa,

vesela sem, da si se odločila . . . in to sama . . . takšne odločitve so zlata vredne in lažje nosiš odgovornosti sama zase!!!

Še enkrat bravo in želim ti veliko sreče še naprej! x:)x

Popravljeno -> harmony

Ideas and not battles mark the forward progress of mankind.

Individuals, and not masses, form the culture of the race.

— L. Ron Hubbard, book Science of Survival

SUPER . . . sej sem vedla da so še taki ljudje na svetu

Vsi iščemo, še posebej tisti na tem forumu, ki veliko pisejo o duhovnosti na razne načine.

Osebno sem prebrala od čustvene inteligence do biblije (pri verouku) in spoznala, da so nauki, filozofije, misli, vedenja napisane bolje kot življenje samo, če lahko karikiram . . . spoznala sem, da vse vere in duhovnosti težijo k izboljšanju sebe, razumevanju življenja, celo misli in mehanizme imajo slične . . . nobena knjiga, ki je življenje zelo lepo opisovala, kako in kaj, pa MI NI PONUDILA, DA BI JAZ TO DEJANSKO LAHKO URESNIČILA . . To mi je ves čas manjkal . . . ja pozitivno mišljenje, ja etika in biti prijazen pa se ti bo vrnilo . . . vse to vemo, ampak, mantis je dobro to povedala, KAKO NAJ TO VZDRŽUJEM???? OZ DOSEŽEM, če te vsak hip lahko kaj po glavi udari, kar ne pričakuješ . . .

KAKO NAJ TO DEJANSKO DOSEŽEM???? IN VZDRŽUJEM DA BOM SREČEN???? Kar je malo drugače povedano od Alefovga stavka. KAKO!!!

Kako?

Odgovora na to ti ne more dat nobena knjiga, noben nauk, nobena religija, nobena filozofija.

Vse to ti da samo napotke, smernice, pove ti da je to MOGOČE!

Tud ko greš v gore vidiš markacije ki označujejo pot.

Ampak te ne prinesejo gor, to pot je treba prehodit, premagat z lastnimi močmi.

Lahko se spotakneš in padeš, se udariš, opraskaš...

In če omagaš na tej poti, se lahko mal usedeš in spočiješ, lahko ti nekdo ponudi roko in ti pomaga tam kjer je najteže, ampak glavno mora pa vsak opraviti sam!

Tako kot v življenju.

xsrcx xsrcx

hm očitno niste brali mojga posta...jaz sem se odločila, da bom ostala tukaj, dokler se stvari ne uredijo...potem bom videla...v tistem momentu sem bila pripravljena vse pustit zarad tega, ker nsem upoštevala vseh 4 glavnih dinamik in sem drlala napako...itak...zdaj pa sem o stvari razmislila, in ugotovila, da me tu čaka še mnogo stvari za porihtat, predno grem svojo pot...sama ali z otroci...mož skrbi za otroke, vendar ima drugačen pogled na svet, kot jaz...pač je tako...

mojca

:palec: :palec:

Nikakor nisem tega spregledal xsrcx

Vedno lahko narediš nekaj zase, kjerkoli, v vsakem sedanjem trenutku. Kot večkrat Marsa poudari na forumu:

"Točka moči je v sedanjem trenutku" (L. Hay)

preko spleta pa sem našel tudi tole stran:

MANAWA - "Moč se nahaja v sedanjem trenutku." (Načela Hune)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Kako?

Odgovora na to ti ne more dat nobena knjiga, noben nauk, nobena religija, nobena filozofija.

Vse to ti da samo napotke, smernice, pove ti da je to MOGOČE!

Tud ko greš v gore vidiš markacije ki označujejo pot.

Ampak te ne prinesejo gor, to pot je treba prehodit, premagat z lastnimi močmi.

Lahko se spotakneš in padeš, se udariš, opraskaš...

In če omagaš na tej poti, se lahko mal usedeš in spočiješ, lahko ti nekdo ponudi roko in ti pomaga tam kjer je najteže, ampak glavno mora pa vsak opraviti sam!

Tako kot v življenju.

xsrcx xsrcx

Tako je! Nimam pripomb.

Tudi ne želim nikomur vsiljevat ničesar in ne želim da ob naslednjem stavku rečete "Lepo zate, a zame to ni!" kajti naslednja misel bo drzna:

Scientologija je edina tehnologija na svetu, ki človeku nudi orodja, KAKO priti do uspeha in ga vzdrževati!!! Vse pa je v rokah posameznika, kar je Alef res fajn povedal.

Piko? Vem, da si zadnjič brskal po tisti internetni strani. Kaj ti misliš sedaj?

Ja, vse se da, če začnes delat na sebi s scientologijo (psihologija na žalost ponekod zaide v slepe ulice in se ne znajde več ven), se opravicujem ce sem druge filozofije s tem uzalila, ampak sem v preteklosti sama ravnotako iskala rešitve na večih področjih, ceprav me je mama vzgajala po scientološko, sem kljub temu iskala, pa sem se vrnila k scientologiji... imam veliko prijateljev iz alternativnih dopolnilnih vej medicine, vsi delajo dobro in imajo lepe namene in pomagajo, vendar v ozadju tiči nekaj, kar še nihce ni izpostavil razen scientologija: REAKTIVNI UM - ko je človek v nezavesti (operacije, prometne nesreče, lahko le udarec v glavo, urez v prst . . . nesteto je vzrokov bolečin) kljub temu dojema vse kar se reče v njegovi blizini, zvoke, vročino, mraz, barve . . . VSE se zabeleži v človekovo ''podzavest'' in kasneje dela človeku preglavice, kajti VEDNO ko bo naletel na podobne zvoke, besede . . . , se bo počutil slabo. Od tod izvor 70% PSIHOSOMATSKIH BOLEZNI (o tej številki govoriji tudi klasični medicinci).

Scientologi se šolajo po celem svetu na akademijah, da postanejo izšolani in sposobni pomagat vsem ljudem, da se znebijo teh TRENUTKOV NEZAVESTI!!!

Osebnosti ne spremeniš, postaneš to, kar res si TI!

DIANETIČNI CENTER - REAKTIVNI UM

In, mantis, te čist razumem glede tega, da človek želi imeti pozitivne misli, a mu nekak ne uspeva. Kljuc je opisan zgoraj!

Z ljubeznijo do vseh!

ja, res se vse da...tudi jaz sem v življenju poizkusila že mnoge tehnike, vendar sem scientologijo vzljubila na prvi pogled...najbolj všeč mi je, ker DIANETIČNI AUDITING zares in takoj deluje xsrcx

harmony je omenila reaktivni um...zlobno, primitivno in nebodigatrebno "stvor" v nas...on je tisti, ki povzroča engrame...zaradi njega se na svetu zgodi toliko neumnosti...ko se ga z dianetiko znebiš in v tebi ostane samo analitični um, takrat se šeel zaveš, kaj je to življenje...takrat dosežeš tisto, kar si...

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

ker DIANETIČNI AUDITING zares in takoj deluje

Verjamem, da deluje zate, a nekateri gojimo skepso do tega. Zakaj sem sam skeptičen? Predvsem zaradi uporabe kvazistrokovne latovščine. Scientologija mi je tuja ravno zaradi vzpostavljanja nekega vzporednega individualnega simbolnega sistema. To prinaša navidezno hitre rezultate na področju notranjega čutenja in ega. Vzpostavlja drugačen odnos do sveta, kar je ena od lastnosti religije. Vendar ta sistem ni za vsakogar.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Predvsem zaradi uporabe kvazistrokovne latovščine. Scientologija mi je tuja ravno zaradi vzpostavljanja nekega vzporednega individualnega simbolnega sistema. Vzpostavlja drugačen odnos do sveta, kar je ena od lastnosti religije. Vendar ta sistem ni za vsakogar.

wtf??kaj si hotu s tem povedat??kaki vzporedni individualni simbolni sistem??ne štekam...religije??hm, a kabala ne pravi, da morš verjet samo v samega sebe??če ti je to religija, pol je tud kabala religija...mi ne častimo nobenega boga...vse je v nas sasmih...svetujem ti da si prebereš knjigo o dianetiki...če česa ne štekaš, si preberi čisto na začetku, zakaj ne štekaš...ponavadi je kriva nerazumljena beseda...maš pa prav, ne pride vsak do učenja dianetike in scientologije, na žalost...ampak postopek auditinga je pa tko enostaven, da to ni res...pomoje bi ga tud ti štekal...

če se jaz ne motim, so tudi v kabali(vsaj crowlwyevi) določene stvari, ki se jih zelo težko šteka...v vsaki stvari so...

Moje mišljenje je da je popolnoma vseeno kako imenujemo kakšen proces duhovne rasti, kakšen izraz uporabimo.

Pomemben je proces sam, in pa seveda rezultat ki ga z njim dosežemo.

In pa seveda da VERJAMEMO v tisto kar počnemo in se tega držimo. xsrcx :palec:

Tečaji hitrega kreiranja bodočnosti, torej inicijacije O5 PCS RTRRT potekajo v Padvi, Montegrotto Terme.

Sicer se gre za razvite pa enO5tavne metode katere smo če imeli pred letoma na tem forumu in v Ljubljani.

http://ipy.95mb.com/9.html http://neodruid.tk

ja ma kolko ma tvoj post veze s scientologijo??

ja ma kolko ma tvoj post veze s scientologijo??

...on pol kopira tiste, ki kopirajo&naprej razvijajo Hubbarda (Slavinski etc.) x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tečaji hitrega kreiranja bodočnosti, torej inicijacije O5 PCS RTRRT potekajo v Padvi, Montegrotto Terme.

Sicer se gre za razvite pa enO5tavne metode katere smo če imeli pred letoma na tem forumu in v Ljubljani.

http://ipy.95mb.com/9.html http://neodruid.tk

:eek: :eek: x?x

Jaz butl... x:Dx

Ne razumeti nic... :xx!: x:Dx

ja sej je vse kul...samo mislim, da bi se za to stvar lahko odprlo novo temo...dianetika, hubbard in scientologija nimajo s tem nič veze xrolleyesx

ja sej je vse kul...samo mislim, da bi se za to stvar lahko odprlo novo temo...dianetika, hubbard in scientologija nimajo s tem nič veze xrolleyesx

x:Dx :palec:

Mislim da on nima veze z ničemer... x:Dx x:o)x

Tečaji hitrega kreiranja bodočnosti

Zakaj se pravljičarstvo vedno najde v skoraj vsaki temi? Nič ne gre na hitro! Star rek pravi: "Počasi se žaba kolje."

Verjamem, da teh besednih zmazkov nihče ne razume. Močno dvomim, da tudi avtor teh EPP prispevkov kaj razume. Govori v svojem lastnem jeziku, ki je znan samo njemu in somišljenikom na istem otoku. Da bi lahko vse njegove prispevke zmetal v en kup, bi dobil precej umobolno žolco nerazumljivosti.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Zakaj se pravljičarstvo vedno najde v skoraj vsaki temi? Nič ne gre na hitro! Star rek pravi: "Počasi se žaba kolje."

Verjamem, da teh besednih zmazkov nihče ne razume. Močno dvomim, da tudi avtor teh EPP prispevkov kaj razume. Govori v svojem lastnem jeziku, ki je znan samo njemu in somišljenikom na istem otoku. Da bi lahko vse njegove prispevke zmetal v en kup, bi dobil precej umobolno žolco nerazumljivosti.

Veš kaj, to se mi zdi žaljivo. Mene sicer ne bi užalil s tem, koga drugega pa bi.

Razmišljam, ali je tako pisanje moralno.

Vprašal bi se tudi, ali je etično.

Zanima me, ali je Kabalistično.

Tebe obvladuje strah, pa še veš ne tega!

Veš kaj, to se mi zdi žaljivo. Mene sicer ne bi užalil s tem, koga drugega pa bi.

Razmišljam, ali je tako pisanje moralno.

Vprašal bi se tudi, ali je etično.

Zanima me, ali je Kabalistično.

Tebe obvladuje strah, pa še veš ne tega!

Mene ni ničesar strah. Vsaka strpnost in sprejemanje ima svoje meje. S tem vsiljevanjem EPP enostavno pretirava. Pravzaprav od avtorja teh EPP skoraj ne vidimo kaj drugega. Trosi te reklame vsepovsod, ne glede na vsebino tem. To je nesramno do vseh nas. Zakaj si torej tudi jaz ne bi smel dovoliti malce nesramnosti? POmislite malo! Bi imeli radi vse teme umazane z EPP za nekaj, kar morebiti še avtor čisto ne razume. kaj, če jaz začnem v hebrejščini trositi razne kabalistične zvarke? Nekateri se ne vzdržijo nestrpnosti že ob omembi kabala in magija v enem stavku, pa se mi njihov stav sploh ne zdi sporen. če je govor o scientologiji, ostanimo pri tem.

Piko? Vem, da si zadnjič brskal po tisti internetni strani. Kaj ti misliš sedaj?
Takole sem težko imel eno mnenje, ko sem po straneh brskal samo minuto ali dve. Tisto, kar me je zanimalo, je verjetno padlo v oči takoj. Sedaj grem še enkrat pogledat gor in poročam.

OK.

Oblika. (pa kaj potem, če ni bistvena, če je bistvena vsebina) preprosta, datum spremembe nemškega tipa, naslovna stran ima preveč velikih črk. Predpostavljam, da je znanstveni pristop v bistvu nekaj konkretnega, predvsem po delovanju preprostega, pa me malo preseneti, da se ob vsaki temi pa prelivajo barve ozadja, barve črk, fonti so "romantičnega tipa", besedilo postavljeno na center lahko govori o centralni nečesa, ampak preprost pregled ne daje.

Vsebina. Čisto v redu, ane. Ne morem pa reči, da sem se v tem našel na način, ko bi si rekel : to je zame, to šolo se bom šel, vse drugo bom pa kar opustil. Vsebina je za nekoga, ki o tem že nekaj ve in išče samo informacije, kam se napotiti, kje se prijaviti na tečaj ali kupiti knjigo, čisto v redu.

Zato nimam o Scientologiji na podlagi ogleda strani nikakršnega mnenja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...