Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 [url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=32"][b]Napoved za 32. teden[/b][/url] - [b]8. - 14. avgust 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Super, že berem http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 eh saj, naj se ti ne mudi. itak je dost bedna, pa se nisem se ne vem kolk razpocla. tko da ni glih ne vem kaj... sam boljs kot nic. sem rekla, da bo, in pol mora bit. a ves da se mi je o teb sanjal zadnjic, Tina, sam ne spomnim se, kaj. ampak mensezdi da si sam sedela tkole nekak na moji levi, pa nekak... si bla taka kot tale levcek.. ma tko hecno. saj ves, sanje. me veseli, ko si spet bolj aktivna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Potem bosta torek in sreda tudi Humarju bolj naklonjena? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 hm tole!!! prav 'jezna'... svoje terapevtke, celga boga, a ne da bi si schekiral mal 'nebo' (nihce ni rekel da mora zdaj zato mene brat, saj je ful astrologov, napovedi, itd.) sam se pac mal pozanimas... vreme najbrz TE zanima. no in a gora je sam kup skal? a ni neka mal magija se tule? ok, jaz nisem znalac, mroda se motim, sam kot stekam jaz goro in tole, 'osvojitev', tale izziv... se mi zdi, da je treba upostevat se kak dejavvnik vec kot le vreme..pa se tega ni oz. se ga ne da, ko je vse cist nepredvidljivo postalo... odvisno kaksen je njegov chart, kje ma sonce, ascendent, merkur, mars... pa vse... ja, torej, ja, je lohk bolj naklonjeno, sam sem ze veckrat poudarila, da aspekti, ki so dobri za nas, niso nujno dobri za nas, ko se narava puca... to je pac 'dobro' za naravo recimo... naravi je vseen, kje kdo zivi, tam kjer vre, pac pol vulkan izbruhne.. al pac potres... tko kot nevihta.. je sprostitev sil... ciscenje, to je kul v naravi... nam pa shtalo dela, vcasih hise rusi itd. Vseeno pa - pogumne sciti bog. Tomaz Humar pa ima kar precej poguma. morda mal prevec celo... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 [quote name='Marsa' date='8. Aug 2005 ob 15:39'][post="507388"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]eh saj, naj se ti ne mudi. itak je dost bedna, pa se nisem se ne vem kolk razpocla. tko da ni glih ne vem kaj... sam boljs kot nic. sem rekla, da bo, in pol mora bit. a ves da se mi je o teb sanjal zadnjic, Tina, sam ne spomnim se, kaj. ampak mensezdi da si sam sedela tkole nekak na moji levi, pa nekak... si bla taka kot tale levcek.. ma tko hecno. saj ves, sanje. me veseli, ko si spet bolj aktivna! [/quote] Se prav fino bere tole ... samo napete enrgije v ozračju imamo pri nas že sedaj več kot dovolj bo potrebno kaj naštudirat a spreminjam svoj videz sem bila od januarja bolj odsotna in brez pc-ja zdaj pa spet lepo doma čičam in http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Če sem prav razumela, ima Humar nek svoj odnos z goro in jo spoštuje. Vreme tam gori je baje zelo nepredvidljivo, velikokrat ne morejo napovedati točno za en dan naprej. Kakorkoli, upam, da se mu v teh dveh dneh uspe rešiti iz tiste luknje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 Itak. ni sans da bi blo drugace... gora je muhasta tud... pa zahtevna.... ne mros kar tkole z njo... brez spostovanja pa to, in njemu je ze kar kaj uspelo, tko da zihr ma filing in odnos... sam... hocem rect, da 'kolektivni sluzbeni dopust' energetsko ne sovpada vedno ugodno tud s pogoji v naravi... torej ce je imel glih zdaj 'cas' in energijo... morda pa je gora nima... :||| Mislim pa vseeno, da mu bo ratal. upam da ze prej (kot cez dva dni). kar ze dons, zdajle, recimo. lohk bi mu dal mal podpore v obliki kake teme. a tega se pa ni nihce spomnil? so se rajs jetra dogajala? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Malo smo v Zlato ribico pisali in malo v Šport v letu 2005. Posebej teme pa mislim, da nima. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 aha, saj to je ok, nisem vidla... tele energije namrec kar delujejo... kar je dbest. torej - Tomaz - upam, da ti bo neptun naklonjen (po videzu bi lohk bil celo riba tipo). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Rojen je bil 18.2.1969 v Ljubljani. Te energije res zelo delujejo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 [quote name='Melodie' date='8. Aug 2005 ob 15:58'][post="507417"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Rojen je bil 18.2.1969 v Ljubljani. Te energije res zelo delujejo [/quote] ha, evo, res delujejo, se nisem dost zmotla, za kako stopinjo. ce je bil rojen pred 21:55, je se vodnar, po tej uri pa je riba. ampak itak - tud ce je prej, to pomeni 29 in tolk stopinj vodnarja, kar pomeni, da prihajajoci znak (ribi) ze deluje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Marsa, v tvoje sposobnosti nikoli nisem dvomila Kapo dol. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Ojla Marsa! Če sem prav videla, si bila na morčku? Je še slano? O Humarju sem nekje že nekaj pisala, napovedovala...deveti ali enajsti dan po vzponu( šel je 1.8.) se bo zgodilo nekaj v smislu reševanja...če ga do 12.8. ne spravijo dol, potem bo gora vzela... Sicer pa že nestrpno čakam obrat Merkurja in vse ta boljše aspekte! Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 eh, Melodie, kaj cem rect zdaj... thanx, pa bo! * Oona, hej!! le vcasih uletis se! Jo, morcku, se je slano, brez skrbaj!! Ja, bi ble fajn spet mal bolj smooth energije in tok dogajanja... aha (12.8.)? nisem vidla, hm, ja, jaz bi tud rekla kaj tacga... ampak saj bo... (kje tocno pisete o tem podvigu? prejsnjega vem, da je vojko fural - a je to tam?) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=4657&st=250"]sport v letu 2005[/url] [url="http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=2736&st=2125"]Zlata ribica pomagaj se ti[/url] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 ja saj ni nujno da bo kaj. zadnjic 1x sem napisala nekj podobnega pa ni nic blo... pol pa prec v ponedeljek (al nekaj tacga, da se je se povezalo z vplivi prejsnjega ali prihodnjega tedna) ena shtala taka.... no sam ni nujno da se sploh zmanifestira. to so pac sam moznosti... ja, ful pestro.. sam men to kar sede v bistvu, rajs kot pa slow motion pa neka dolgocasna kao stabilnost. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2005 [quote name='Mystica' date='8. Aug 2005 ob 19:27'][post="507538"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]zame je pa preveč vsega, komaj dohajam ... [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 aha...prebrala napoved in kar drži. tale neptun me hoče čist uničit. kot bi mi sedel med očmi. komaj gledam...saj nič čudnega, da se človeku razvije intuicija...saj se mu mora ....glavobol podpisan....kot posledica težav s sinusi. to je že tu mač letos. sem hotla včeraj menjat glavo za zeljnato....kolk bi bla dobra fora danes v službi drgač pa vse ok.... marsa, hvala you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 saj res!!!!!! imela na konc peresa, pozabila napisat!!!!!!!!!!! Meglen vid, Amis thanx ker si to izpostavila , ja to je to! Pa prebavne motnje sem pozabila napisat, valjda sem mislila da sem s tem opravila v 'paketu izlocanja'. mah... mal sem imela zablokirano glavo, zlo tezko sem se spravila, mal je, da sem bila cist izklopljena tolk dolg, mal pa pac... merkur pa neptun. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 ja, saj marsa...zato pa je tako fajn bit na dopustu. tam ni moteče, če ti glava noče normalno funkcionirat, ker itak ni tako pomembno. men se zdi, da bo treba it na kakšno masažo in podobne reči....nekaj za razvajat se.....sam dan bi blo treba podaljšat še za par ur, da vse not stlačim... ...tele retro scene bom sicer prežvela...sam mi je pa že čist tu mač, da se mi neke zadeve iz preteklosti kar tako čez dan sprehodijo skozi mind...in pol se nekako rola nek neodvisen film, ki nima blage veze s tem kar počnem u službi al pa doma....čist utrgano leto..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 [quote name='Amis' date='9. Aug 2005 ob 08:13'][post="507730"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]... men se zdi, da bo treba it na kakšno masažo in podobne reči....nekaj za razvajat se.....sam dan bi blo treba podaljšat še za par ur, da vse not stlačim... ...tele retro scene bom sicer prežvela...sam mi je pa že čist tu mač, da se mi neke zadeve iz preteklosti kar tako čez dan sprehodijo skozi mind...in pol se nekako rola nek neodvisen film, ki nima blage veze s tem kar počnem u službi al pa doma....čist utrgano leto.....[/quote] dobr si tole napisala... men tud tko... no podobno dogaja tole.. Ja, nekaj za razvajat se!!! jaz pa sam 'kaj lepega' al nekaj tacga, ful pametno, masaza, taksno, evo, kok dbest si svetovala, priporocila!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 he he...sem na dopustu delala doktorsko nalogo iz "samostanskega mačka"....pol mam pa same take....kako bi si človek olajšal in polepšal lajf u prelomnih časih in ne jemal sveta preveč resno.... ....sam kakšen odstavke se mi pa tud ne posreči najbolj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 [quote name='Amis' date='9. Aug 2005 ob 08:42'][post="507746"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]delala doktorsko nalogo[/quote] schtraufenpacht!!! sam... na dopustu? kako samostanskega macka? ne stekam? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.