Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 a ne...brez panike...samostanski mački so bili tisti, ki se jim je včasih zelo dobro godilo. dobili so hrano, če jim je pasalo, so se pustili malo počohat in razvajat...pol je pa muc skočil na samostanski zid in se z užitkom grel na blagih sončnih žarkih.....ena šapica mu je ležerno visela preko zidu...pa rep tudi. čista prilika sproščenosti, uživancije in kar je še takih stvari.... ....no in to je "delati doktorsko nalogo iz samostanskega mačka".... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 aja smotoslava (ich!)... ma saj sem pomislila na tele variante, mal asociacij dobila, sam sem mislila da bogve kaj.. kaksna tezka filozofija al kaj jaz vem, saj ves, jaz se ne spoznam, nisem izobrazen clovek, zato pa nisem vedla kaj odgovorit, ker nisem bla cist ziher, kaj sporocas in pol tko resno vzela.. jaz sem delala pa nalogo iz onega, ki je pri menjavi duha sam cakal - in je vse k njemu prislo.. ker, pravi, ce se dva isceta in OBA isceta, se pol ne najdeta. najboljs da je en pr mir, da ga bo ta drug lohk nasel. no in mene je vse naslo, s prstom mi ni blo treba mignit. se dobro, ker ce sem s kakim prstom mignila, sem dobila zulj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 žulj.... ...ta je dobra mi je všeč tvoj pristop...glih študiram kakšno dobro ubrisano ime, bi to lahko imelo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 [quote name='Marsa' date='9. Aug 2005 ob 09:05'][post="507762"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] jaz sem delala pa nalogo iz onega, ki je pri menjavi duha sam cakal - in je vse k njemu prislo.. ker, pravi, ce se dva isceta in OBA isceta, se pol ne najdeta. najboljs da je en pr mir, da ga bo ta drug lohk nasel. [/quote] O hudo! To bo moj moto današnjega dne! Ali pa kar tedna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 9. avgust 2005 al pa kar zivljenjski... tak crnogorski... a ves un vic, ko pride crnogorc se prijavit za job na policijski postaji, ker je slisal, da se rabijo lezeci policaji... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 [quote name='Marsa' date='9. Aug 2005 ob 09:54'][post="507789"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]al pa kar zivljenjski... tak crnogorski... a ves un vic, ko pride crnogorc se prijavit za job na policijski postaji, ker je slisal, da se rabijo lezeci policaji... [/quote] Haha dober Raje ne meni o tem, veš kako hitro se navadim ležat Se prav čudim, da mi je do zdaj sploh uspelo prilezt do sem, kjer sem, nardit kaj iz sebe Če se bo obneslo, moto za dalj časa ostane Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Se četrtek šteje h koncu tedna? Moje razpoloženje danes je nemogoče (sitna, zdolgočasena, nekaj slabe volje). Ne morem se odločit, če gre za pms ali me teli planeti hecajo. Skratka zoprna sem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 ja, lohk, pac, saj pravim, da se vplivi 'potegnejo', jim je vseen, od/do kod merimo cas... teden... ali se nedelja neha ob 00:00 ali ob 4h zjutraj ko grem jaz spat in ko je ze pondelk in 'drug teden'.. tko da... jasno, da ne more bit tko eksaktno, ceprav, po drugi strani, pa lohk zelo je... eksaktno.. nikol ni crnobela situacija, vedno je moznost, da bo kaj drugega prevladalo, kot tisto, cemur si sam, ko si to pisal, pripisoval najvecjo tezho... eni vplivi se pac.. prevesijo, pol pa odvisno tud se od... - ce je nekdo ves zemeljski, mu neptun lohk spodmika tla, po drugi strani pa mu lohk da domisljijo ki mu manjka sicer, in 'obratno', ce je nekdo ves voden, to nanj cist drugac deluje... ceprav nima zveze, vseen dam tale primer... recimo - nekdo ima rad vodo (recimo jaz ), no in ce tak clovek sanja o vodi, ima to cist drugacen pomen, kot ce sanja vodo nekdo, ki se je boji... torej, vedno je vse pac se individualno, sam neke splosne smernice so pac... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Hvala, razumem. Zgleda, bo treba prespat to obdobje In zelo pazit kaj govorim, ker sem v takem obdobju sposobna kaj za*ebat V soboto pa žurat pa bo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 ti res dost stekas, se mi zdi... vidim po odzivu... ker jaz vcas sfuzlano govorim/pisem... ko pa naletim v kakem tahitrem (ki jih je po forumu ful) dialogcu na tacga sogovornika, pa se 'razvadim' in pisem 'po svoje'... torej se ne mucim z oblikovanji stavka zlo itd. ce ne bi blo tega, bi vsaka napoved bila morda velik prej in lazje napisana... ce se ne spomnis prave besede, pojma, uporabis kak medmet, smeska, kaj jaz vem... pa je... 'tam' moras pa stavke, kar mas pac za povedat, zakljucit, jih peljat. in nekdo je sam inteligenten... sam mu je astrologija spanska vas (niti se mu ne da poglabljat) - ta me jasno tule ne bo stekal (najbrz no)... velik tezje je skratka *razlozit* (saj to mu ne nikol ) enmu preprostemu kmetu pluton v 6. hisi kot pa... kaj jaz vem komu... no zdaj sem pa izgubila nit oz. se mi ji ne da vec sledit, ker je nekaksen slepic. hotla sem pa sam rect (in TOLK besed ), da me veseli in hvala za (razumevajoc in inteligenten) odziv. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Zdaj mi je pa neodno Hvala za komplimente Če bi vedela, s čim/kom se ukvarjam, potem, bi ti bilo jasno, zakaj "toliko štekam" ha ha Zanimivo je brat te leteče misli... med vrsticami se da OGROMNO razbrat Še nekaj... Ugotovila sem, da se v te teme o napovedih vsi prvi dan zaženemo, kasneje pa skoraj ni odziva. Škoda, me prav zanima, če sem recimo edina zoprna danes. Saj vem, da se da po celem forumu brat o razpoloženju drugih, ampak zakaj ne bi recimo v to temo več pisali? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Melodie' date='11. Aug 2005 ob 19:32'][post="509019"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Zdaj mi je pa neodno Hvala za komplimente Če bi vedela, s čim/kom se ukvarjam, potem, bi ti bilo jasno, zakaj "toliko štekam" ha ha Zanimivo je brat te leteče misli... med vrsticami se da OGROMNO razbrat Še nekaj... Ugotovila sem, da se v te teme o napovedih vsi prvi dan zaženemo, kasneje pa skoraj ni odziva. Škoda, me prav zanima, če sem recimo edina zoprna danes. Saj vem, da se da po celem forumu brat o razpoloženju drugih, ampak zakaj ne bi recimo v to temo več pisali?[/quote] saj glih to, med vrsticami, saj glih to me fascinira... .. pa eno... razumevanje, ki je... ne sam zarad inteligence in ne clo sam zarad izkusenj, pac pa si taka po naravi... znas poslusat, ocitno... no saj jaz tud (res, ceprav se ne zdi in je to presenetljivo pri meni kao) - sam vseen rajs govorim. jaz sem vesela za sploh tak odziv (kakrsen in koliksen je), se mi zdi mega. razlog za ne-fidbek so razlicni dejavniki... eden je nekaksno necenjenje mene kot astrologa (tudi ker VEC ne komentiram v forumu astro, kar 'bi morala' oz. se pricakuje, men pa ni sans, no, ni sans pa konc! ne grem nit not), pa TUDI to, ker pac... je moj nacin zlo poljuden, kar je nalasc. hocem pac vplive nebesnih teles priblizati preprostemu cloveku in sva dost nardila na tem podrocju. drugo je, da so reference vedno rajs tuje (opazam, da se vedno citira, navaja tuje avtorje, smo tu, a se podajajo recepti in nasveti z nekih nemskih variant, ki jih jaz se v zivljenju nisem vidla - VEM pa, da ful folka uporablja to kot vir) tretje je nekaksna zavist... se namenoma spregleda tole, ker 'se ze tam govori' (v temah, ki so odprte v Astrologiji in ne v forumih urednistva recimo)... in tako dalje. so pa se dejavniki... recimo, folk ne povezuje... aha, vidi, ok. v torek ga boli zelodec. pac. ne sklene, ne poveze... in se mu vcasih (zaradi prej omenjenih dejavnikov) zamal zdi to sem pisat, ker morda misli, da bom jaz jemala kot nekaksno osebno zmago, dosezek, kao fidbek, 'joj to si pa cist zadela'. in tega eni ne prenesejo oz. je zoprno ce koga hvalijo. to cist stekam, cloveski dejavnik, najbolj normalen mozen... lohk jih pa nastejem se 300 zdajle (kot vidis). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Melodie' date='11. Aug 2005 ob 20:32'][post="509019"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] me prav zanima, če sem recimo edina zoprna danes.[/quote]fock, fock ... sem prav s tem namenom sla v to temo, da se pofockam, kolk sem smotana dons ... se mi pa tud vrti pa tak... je pa tud oce rekel, da je ves omoticen dons in obcutljiv nekaj, pa sestra menda vsa vrteca in celo njen tast je postokal, ko se nisem slisala, da bi... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Danes mi gležnji zatekajo, pa ponavadi nimam problemov z odvajanjem vode... že nekaj dni me spet zbada okrog tetive, pa se nisem nič naprezala... zoprna niti nisem, samo nekako... neartikulirana ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Mateja' date='11. Aug 2005 ob 20:05'][post="509034"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] in celo njen tast je postokal...[/quote] jaz pa sele dons res ono - v elementu! prav kul, TOOOOOLK naredila. ampak lohk bi se pa ufurala cist v druge filme... sam se mi ne da... kok kul, da [i]znam[/i] to... kot z bolecino... sem bila pac prisiljena pri 17. letih se v momentu naucit, kako jo odpustiti... in je ratal, jaz pa se 'zagrabila' za ta spomin... vedenje da dela... pol mas vse resen... ce 1x resis... in folku se sploh ne da dopovedat, da je res tolk simpl vse... da se pac sam nastelas... Zdaj mi bodo kateri morda za vrat priletel (al pa vsaj pomislil), da... ni vedno tko simple... ampak je! ne bom debatirala o zdravju (ker itak so tu vzroki, ce se ze gremo), pac pa... OK, ajde, ce izvzamemo zdravje... dajmo to rect pol sam o pocutju! torej da se da preklopit... ne mi rect da sem jaz zasluzna za tvoj pocutje!! ne mi tega nardit! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Marsa' date='11. Aug 2005 ob 19:51'][post="509030"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] hocem pac vplive nebesnih teles priblizati preprostemu cloveku in sva dost nardila na tem podrocju.[/quote] Ja to ja Jaz sem ena od tistih, ki res ne razumejo vseh teh planetov, luno pa na LN spremljam zdaj dve leti in sem jo malo poštekala. Približno vem, kako kdaj vpliva tudi na ljudi v moji okolici in se trudim ravnat po nasvetih, da bi šlo vse čim bolj gladko Jaz to bolj iz prakse vlečem, si zapomnim, kdaj komu luna ustreza. Teorije si pa nisem nikoli niti poskusila zapomnit (saj je zato na LN napisana ha ha). Opazila sem, da je na forumu ogromno takih, ki veliko vejo in takih, ki "veliko vejo". To tekomovanje in prerivanje se mi zdi čisto brez veze. Več glav več ve in prav super bi bilo, če bi malo sodelovali in ne toliko tekmovali Če nočejo pač nič. Konec koncev... še dobro, da se imam na koga obrniti po nasvete Tu vsaj vem, da bom vedno dobila odgovor. Mateja, a tako? Saj se mi je zdelo, da so višje sile krive Bomo prespali, kaj pa moremo drugega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Melodie' date='11. Aug 2005 ob 19:32']me prav zanima, če sem recimo edina zoprna danes. [/quote] Nisi edina. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Melodie' date='11. Aug 2005 ob 21:18'][post="509045"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] Bomo prespali, kaj pa moremo drugega[/quote]jaz sem si fino muzko zbrskala (in kupa cedejev - mamo kar ene kupcke po celem stanovanju, nic ne najdem, ko bi kaj dolocenega rada) in jo ful navijam in pojem nekaj, mal poplesujem pa je prec boljs... zdaj mi je se pir zapasal... ne bom sla zdej spat *popoldne smo se fajn spicli s starsi ... in sem prisla domov vsa nakurjena in tecna ... in eto - sem lepo speglala celo zehto prou na hitr, tolk ene energije je blo funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 O! Vmes si, Cocci, postnila! ja, jaz pa kar ms dobila, mal nepricakovano (recimo 3,4 dni prezgodaj)... pa skoz lulat hodim, sam to pripisujem mal tud mrazu, pa kumaram... *dobila 15 kg kumar (mal pretiravam, sam... komaj sem jih zbasala v hladilnik ob vseh bucah in stafu)... ki jih sicer ne jem... neka fora... ne da sem proti al kaj jaz vem... pac ne pridem do tega, pa ne shizim glih... no zdaj pa nekak... sem rekla, ok, ce je tko naneslo.. in zdaj ze par dni jem kile kumar dnevno... tko da ni cudno, odvajanje pa to. No evo, Melodie, za TOCNO to je nastal LK in po njem LN. to je to... kot pravis da ti dojemas, spremljas Luno oz.... tele vplive. ampak mors bit pa hkrati vseen dost strokoven... in... konc koncev, atraktiven... in konc koncev, prebavljiv... In ko sva omenjali mal tud to plat, mi je vsec, ko uletijo tud astrologi, folk ki ne bi rabil moje napovedi da steka premike, pa se clo kak nov vidik podajo, na kaj opomnijo se dodatno, dajo kvaliteten fidbek (ker povezejo, ko sem rpej govorila, da eni ne komentirajo ker niti ne povezejo), pa tko... to je zrel pristop k astrologiji... vsakdo nekaj doda v mozaik... ne gre za tekmo, ki pravzaprav razmejuje (na strani), pac pa gre za ples, igro, ki povezuje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Mateja' date='11. Aug 2005 ob 20:27'][post="509051"]<{POST_SNAPBACK}>[/post] *popoldne smo se fajn spicli s starsi [/quote] Pri nas tudi hudo počilo Jaz sem si pošteno porcijo sladoleda privoščila Marsa, verjamem, da vsak enkrat dozori, eni pač rabijo malo dlje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='Marsa' date='11. Aug 2005 ob 21:35'][post="509055"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Vmes si, Cocci, postnila! ja, jaz pa kar ms dobila, mal nepricakovano (recimo 3,4 dni prezgodaj)...[/quote] eh, tole ... jst pa 4, 5 dni prepozno... pa tolk se mi je fajn zdelo, da letos bom pa frej na morju... zdaj bo pa zgleda spet glih takrat buče in podobne zadeve... sem ugotovila, da šizim na ta okus kumare so mi fajn čist natur na kolobarje narezane z malo ssoli pa bučke... pečene, ocvrte, polpeti... od sladkih pa zadnje čase bolj melona kot lubenica pa že par dni se dobesedno bašem s čokoladastimi zadevami ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 [quote name='coccinelle' date='11. Aug 2005 ob 21:59'][post="509077"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]eh, tole ... jst pa 4, 5 dni prepozno... kumare so mi fajn čist natur na kolobarje narezane z malo ssoli[/quote] a smo eno kolektivno ms uzgale ... jest tud na kumare letos navalila... ja, na kolobarcke, pa rezinco kruha z onimi bucnimi semeni, rezinco gaude, pa mal sssoli funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 kumare.... . veliko bolj mi pašejo kot lani, recimo. in to sam olupljene in narezane na kolobarčke. kar se pa vode tiče mam pa filing, da enkrat zadržuje, pa spet spusti. sam to ni sam ta teden. včerajšnje počutje....skulirano. pa cel kup enih stvari sem nardila, ki bi mi bli muka drugač....tisto, ko ti je odveč. sam včeraj je šlo kot namazano. se je pa zvečer mal sfižilo vse skupaj. danes mi paše luna v sco...to mi itak skor zmer....pa čeprav je moja luna v dvojčkih sicer. me pa zna do konca uničit neptun. mogoče zato, ker je tam blizu sonca natalno....pa je pol tu mač. no, to so ugotovitve po opazovanju, ne vem, če se skladajo s teorijo. you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Glavobol danes. Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 [quote name='Bobnar' date='14. Aug 2005 ob 11:42'][post="510124"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]premalo seksa [/quote] ..hehe, itak... pa ti? Da nisva na istem? Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.