Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 [quote name='Mateja' date='11. Aug 2005 ob 21:06'][post="509083"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]a smo eno kolektivno ms uzgale ... jest tud na kumare letos navalila... ja, na kolobarcke, pa rezinco kruha z onimi bucnimi semeni, rezinco gaude, pa mal sssoli [/quote] saj to je veckrat, ce se druzijo punce pa tko. a ves da men tud letos kumare (po mojem jih 10 let nisem stimala, razen izjemoma, letos pa totalen shus na kumare). [quote name='Amis' date='12. Aug 2005 ob 07:15'][post="509180"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]kumare.... . veliko bolj mi pašejo kot lani[/quote] a ni hec tole, res... recimo jaz tud na melone nisem shizila, skor bi se mi prej mal grauzale, tko da sem vedno velik rajs lubenice, no letos pa cist shizim na melone,, ful jih pojeva, lubenice pa letos mensezdi sploh se nisem. [quote name='oona' date='14. Aug 2005 ob 11:35'][post="510120"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Glavobol danes. [/quote] jaz pa vceraj, ves dan... :|| vem od cesa... od samga hudga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Ta teden sem čisto zmedena in zblojena. Ponoči pa se zbujam, ker moram iti lulat! In sladko mi ne diši več kot po navadi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 jaz tud ponoc (morda smo si mal mehur rpehladil sam). jaz pa nikol nisem zlo shizila na sladkaraj. kaj ti pa zdaj disi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Občasno slano, pa kruh, sadje pa tudi ne več tako. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 uh kruh pa jaz ze skoz ful maram! slano pa itak. zelenjavo pa mam od nekdaj rajs kot sadje, rpavzaprav sadja zelo malo jem. letos ga nekam velik, ker sem opazila, de je letos se posebej dobro (kar vse sadje; cesnje so bile vsakic dobre, pa ful dolga sezona, prav tko breskve, letos jih ful pojem, pa dobre so koncno, Prave, melone, slive, nektarine...). nekajkrat so mi borovnice zadisale, pa nisem prisla do njih, edin marelice so nekam suhe - tko kot vedno, zato pa ne shizim tolk, nikol nisem. hruske maram, ampak sam trde pa socne, kisle mal... onih kashastih ne maram pa ful sladkih. najrajs pa mam ITAK cesnje od vsega sadja. joj njami, najboljsi okus, socen, poln. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 hm, zakaj niste malce počakale s temle ms, a veste kolk je to zoprno sredi dopusta dobit... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 jaz sem na trajektu. :||| 1. dan. sam sem eno uro pred tem govorila s frendico po mobiju, pa se pritozila, da bom sred dopusta pa to, da ko bi vsaj pol kar prec, da je pol mir, no in se je pol res tko zgodil. tko da se sam en dan nisem kopala, prvi dan sem pa pac morala zaplavat, ko smo vsi presvicani pa zmatrani prisli (pa ko te tam morjece vabi in klice, ni blo sans ), ko nic spali pa 12 ur na poti... pa me je cist brigal, ce si vse jajcnike pa maternice prehladim in vse. No tko da se sam 2. dan nisem kopala. jaz mam to zlo fajn zrihtan. razen krcev, tam nic, tule pa ornk, se vceraj, po mojem zarad bosih nog pri minus osmih st. :||| Melodie je rekla, zakaj sem ne komentiramo, evo pa se jaz pozabim, nekaj je bilo, ene par stvari, da sem rekla, evo moram napisat, no zdaj sem pa pozabila kaj je bilo. :| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 no mene je pa za en dan prehitel, sej na morju ni frke, ampak vožnja sem razmišljala ja, da boš nekje na dopustu, ker sva že prej bili na isti frekvenci glede tega moram prebrat napoved - meglejn vid, bluzenje neki v tri dni, no da prvo preberem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ja, predvsem sem si zapomnila [i]nenavadne vodne zadeve[/i] Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 ASTRA! schtraufenpacht!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 [quote name='astra' date='14. Aug 2005 ob 20:33'][post="510361"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][i]nenavadne vodne zadeve[/i] Astra[/quote] ... sicer pa tud jaz, sam ne tko kot ti (predvidevam)... jaz take nezgodne gospodinjske, sicer 'zgresila', ker niso ble vode sam (ampak recimo tud pir, ki v zmrzotu, in se spomnim, jooooj, a res explodira??? ejjj, blazno peno, svissssssss, tik pred eksplozijo in tko... mah,.skratka, se tud jaz spomnila, sam niso ble pa pac (sam) vodne. sicer pa me veseli, ko si zdravo in zadovoljno nazaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 hoj, astra, WB ... upam, da so se vse te nenavadne zadeve koncale brez neprijetnih posledic in s srecnim koncem za vse vas ... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Thx.. Moji prijatelji so prvič rekli...[i]morda pa je kaj na tej astrologiji[/i] ..tolk zgrešenih odločitev..sonce-neptun, pa retro merkur seveda...napačne info, napačne poti...ma svašta, no... Vsi živi in zdravi in brez poškodb Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 [quote name='astra' date='14. Aug 2005 ob 21:40'][post="510369"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]Vsi živi in zdravi in brez poškodb [/quote] funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Vikend je bil kar okej. Bolj nevtralen. Kar je še vedno boljše, kot negativen Včeraj zvečer so bili vsi zunaj zelo naspidirani. Vsem je nakaj dogajalo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.