cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z žensko, ki strmi nad izobraževanjem je nekaj narobe. Najverjetneje, da gre pri njej za okvaro spolnega organa. Andres Jaoooooo, samo potem ne bi mogel več reči, da iščete razgledane in izobražene.....malo je tole licemerno.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ja men tud ni bil jasen tale 'strmi'...lohk bi blo - strmi - osuplo, recimo se ji zdi tolk off, al pa tolk obcuduje to... al pa morda... zviska strmi... al kaj jaz vem, na katere nacine vse lohk se strmimo. :D najverjetneje pa je Andres mislil 'stremi' - k, torej... se ji ful gre pa to. ja, sem tud jaz pomislila na to, da je v svojem prvem ali drugem postu rekel, da izobrazena? go for it! da dbest skratka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Cosma. Ženska je lahko razgledana kot gospodinja. Obenem je lahko totalno kodirano bitje kot visoko izobražena, oziroma so tudi tiste, ki pristanejo v sredini. Sem pa že napisal, da žensk ni več. Smo samo še moški in lezbijke. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja men tud ni bil jasen tale 'strmi'...lohk bi blo - strmi - osuplo, recimo se ji zdi tolk off, al pa tolk obcuduje to... al pa morda... zviska strmi... al kaj jaz vem, na katere nacine vse lohk se strmimo. :D najverjetneje pa je Andres mislil 'stremi' - k, torej... se ji ful gre pa to. ja, sem tud jaz pomislila na to, da je v svojem prvem ali drugem postu rekel, da izobrazena? go for it! da dbest skratka! Ja ja, se orpavičujem. STREMI je dobesedni prevod. Bom popravil. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem pa že napisal, da žensk ni več. Smo samo še moški in lezbijke. ejjejjej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 o še so še ženske smo in so samo poiskat jih je treba znat in pravi moški jo ponavadi najdejo.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 aja, torej ste vi iskano blago hm, ja bo ž+e držal.. saj so ženske povsod pobudo prevzele in spet smo pri jari kači zakaj so moški zafrustrirani.....Pravi moški ne obupa al pa preveč stare filme gledam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> zakaj so miški zafrustrirani.... *p.s. vmes si ocitno popravila... *kwa je zdej, miskoti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 he ,he si me najdla pred popravkom Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja, torej ste vi iskano blago hm, ja bo ž+e držal.. saj so ženske povsod pobudo prevzele in spet smo pri jari kači zakaj so moški zafrustrirani.....Pravi moški ne obupa al pa preveč stare filme gledam Kakšno pobudo neki. Predvsem je pobuda to, da vam ostanejo joški, v rudnik kot emancipirana, se pa nobena ne spravi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ja pa ka ti mene skoz not tlačiš jest spljoh nočm bit emancipirana sm rada ŽENSKA.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Nič te dol ne tlačim. To itak velja za vse moške. Vsaka ženska kolikor jih je pač še v Afriki in Aziji ostalo, te stvari na pamet ve. Iz tega razloga v Južni Afriki ženske ne delajo v rudniku. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma. Ženska je lahko razgledana kot gospodinja. Smo samo še moški in lezbijke. AndresAndres, a to si mislil izobrazba v smislu, kateri pecilni prašek uporabit in koliko, kako odstraniti madeže s srajce svojega predragega, kako zašiti luknje v nogavicah, kako pripraviti ozimnico, kako lepo vzgojiti otroke, kako vsak dan skuhati kosilo z vsaj 5 rihtami, koliko **fajhtno** perilo je najbolje likati....Moški in lezbijke??? Hmmmm, homoseksualcev med moškimi potem najbrž ni... Mislim, da ne grozi človeštvu izumrtje, pač pa samo belcem, ker smo pač-slabše kakovosti, izgubili smo se nekje....ampak se ni za bat, so Kitajci na dohvat ruke, jim medtem samo čuvamo prostor, dokler ne bodo zreli za prevzem. <{POST_SNAPBACK}>saj ne hodi v šolo celo živlenje (razen če je prej luftala), ma dost do 25-ega, pol pa ma da rodi če me spomin ne vara šteješ več kot 25 in se še naprej izobražuješ.Sicer pa ja, sem za to, da ženske rojevajo prej kot v današnjem času, ampak, kaj ko tega časa niso zakrivile samo ženske......Z zaslužkom današnjih lovcev se ne da preživeti..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> da li ti ja ličim na žensko? Mislila sem na koncept **enakopravnosti**... ne emancipiranosti, karkoli pač že to je....Nisem poklicana, da razlagam idejo emancipacije, ker sama živim klasično življenje, jaz sem tista, ki kuha, pospravlja, čisti madeže, peče kruh...za svojega akademsko uspešnega moškega, ki mi pa pušča maximalno svobodo in se zaradi tega ne počutim nič utesnjeno, spodbuja me pri vsemu kar počnem in mi 100% stoji ob strani ne glede na to, če se strinja ali razume moje odločitve.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Tole je meni preveč na splošno, poznam veliko zadovoljnih žensk in tudi nezadovoljnih moških in obratno, nezadovoljne ženske in zadovoljne moške....Vse skupaj se mi zdi en tak stereotip, ki ga kao žvečimo, pogruntamo pa itaq nič pametnega oz. rešitve.Zakaj vedno rečemo, da je baba tok tečna, da desc mora pit. Če je pa ženska pijanka, se pa nikoli ne reče, da je to zaradi moža Vsi smo eno in vse je iz iste materije, razlika je v kromosomu in pa na ven v luliki in lulčku... princip je isto a sve ostalu su nijanse.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni grsega prizora ne, kje pa... ona uciteljica ima enkrat visjo placo od njega, ki je delavec in je po mojem grd prizor, ce on placuje, ne strinjam se s Primavero pa konec. Se te je dal v prejšnem postu čist drugač razumet. Saj se jest tud nism strinu s primavero, pa si cel roman napisala. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 zdej sem pa js furstriran moški Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Takale razprave moški-ženske se nikol ne zaključijo in redkokdaj se doreče beseda, s katero bi se obe strani strinjali. Ker gre že v osnovi za napako: sprašujemo se o razlikah na podlagi enega kriterija ( fizična moč na primer), ne pa o razlikah na podlagi tega, kaj kdo komu da (kot puzzle recimo). V enem dokumentarcu so dejali: Popoln alpinist mora imet -moško fizično moč in prostorsko predstavljivost-žensko gibčnost in intuicijo Frustriran moški? Odvisno od njegovih vrednot in kaj ga potrjuje (avto, ženska, velik penis...) in manko tega potem povzroči frustracijo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj grejo zenske prej v pokoj, je pa bil pred leti obsezen clanek v Oni, baje iz cist prakticnih razlogov, tud zato, ker so pripravnejse za vnuke pazit, pa tudi zaradi porodov jim je gledano skoz prste. Je bil pred leti predlog, da bi se delovna doba izenačla, pol bi pa ženske za vsakega otroka dobile en let bonusa pri pokojnini. Pa so spet v luft skočil vsi levičarski sociologi, češ, a bojo ženske zato rojevale, da bojo šle prej v penzijo. Pa kaj pa tista reva, ki nima otrok. Saj ni nič kriva. Sevede ne, zaslužna pa tud ne, da bi mogla it prej v penzijo kot moški. In ravno tisti, ki so porod in vzgojo navajal kot razlog, da gre ženska prej v penzijo, so bli najbol proti, da bi blo to odvisn od števila otrok. Dvojna merila pač :xx!: . Se vid, kolk je iskrenosti, kolk pa politizacije. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Frustriran moški? Odvisno od njegovih vrednot in kaj ga potrjuje (avto, ženska, velik penis...) in manko tega potem povzroči frustracijono mislim dbest, koncno en kompakten, kratek in jedrnat stavek v tejle temi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 ja no, si podala cist tko kot je, 'razlago' pac tega pojma... Valjdka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Tam sem Cosmi še en odgovor dolžen, ampak že naprej rinem. Isto velja za Marso, tako da potrudil se bom, res. Kam smo prišli. Predvsem do stopnje, stopnje, ko ima ženska isto telo kot pred 2000 leti, norme in načela so pač ostala drugačna. To, že tolikokrat napisano beseda emancipacija, uporabljam ponovno in vas vse vizuelne in prave, punce, gospe, dame, gospodične, hinavke, kurbe, kjer koli se že vmes najdete, vprašam: Domov iz službe hodite zgarane. Na svojem računu imate resda nekaj bankovcev, ki vam ga pobere tržno gospodarstve. V dobršni meri ste izgubile neke vrednote človeka z joški. Premorete veliko znanja iz knjig in drugih publikacij, ne premorete pa svoje lastne življenske prakse. Krompirja in sadja ne jeste več domačega. Mercator za to poskrbi. Otroci vam uhajajo iz vajeti kot uhaja starostnikom urin. Imate čas za otroke? Nimate ga. Torej. Vse prej kot logično je, da so naše babice in še prej prababice živele veliko boljše življenje, obenem pa so moški ravno tako imeli kakšno frustracijo. To obenem pomeni, da ženska frustracija ni ženska izobrazba. Moški je lahko zafrustriran, če od izobražene ženske veliko pričakuje na koncu pa se mu izkaže v sledečem zaporedju. Prepozna za plojenje.10 let brez primerne službe.čez deset let s službo a totalno nesposobna. Po 20. letih ko jo je moški futral se pač zgodi ločite z enim otrokom, ki je star 5 let. In to je dober razlog da moški dobi frustracijo. Ne vem sicer od koga. Od dame od gospodične, punce, hinavke ali kurbe. Žensk smo rekli da ni več. Vizuelni moške z joški najdete v trgovinah s konfekcijo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>. Drugace pa hvala ti, ker (ce) nisi vzel nic osebno. Ne, nism vzel osebno . Me je pa tvoj post presenetu, kolk si se razpisala. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 the best tema se je razvila....men ni več nič ostalo za napisat prej ali slej se vsi srečamo z frustracijo nečesa....od nas samih je odvisno..koliko si bomo dovolili,da nas ta zadeva omejuje.oz frustrira.... bolj ,ko bomo gledali realno na vse dogodke v našem življenju...manj bomo frustrirani.... spoznala sem moškega...starega okol 47 let...ki je po dolgih letih zakona ....ugotovil,da je bil vseh 23 let v zakonu zafrustriran s svojo ženo...omejevala ga je na vsakem koraku..in to zato,ker je bila ljubosumna...ljubosumna je bila na njegov položaj v službi...na njegove sodelavke..na vse kar ga je obdajalo od denarja naprej.. od kar sta se ločila....mu svoboda pomeni veliko več...kakor vseh 23 let zakona z ženo ,ki ga je celo življenje omejevala....komaj sedaj je spoznal vrednost svojega življenja...in za noben denar...ta trenutek..ne bi se podal v ponovno vezo s kakšno žensko.... se ne čudim ljudem ,ki se zavestno odločajo ostati samski celo življenje... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.