Skoči na vsebino

FRUSTRIRANI MOŠKI

smajcica

Recommended Posts

• Komentarji 302
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kaj pa so to frustracije?? x:Dx eh, al si dedc al pa si frustrirana pi*ka pred pi*ko x:o)x v glavnem če zase rečem, lahk ponosno rečm, da nima nobenih frustracij pred nobeno nikoli, konec koncev smo samo ljudje, tiste pi*ke k pa se majo za neki full več(pa to sploh niso) pa jim dam takoj vedet, da so še manj pomembne od peramecija - torej jo zafustriram! x:Dx :vragec: :inocent: x:o)x

toliko z moje strani o tem xDDx

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Marsa...

upam,da ni zmenoj kaj hudo narobe.... x:o)x  x:Dx

Zakaj naj bi bilo kaj narobe s tabo? xDDx

Uživaj v pisani druščini ki te obkroža x:Xx xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

<{POST_SNAPBACK}>in zakaj naj bi bile frustacije samo v zvezi z nasprotnim spolom :eek:

:palec: Končno ena pametna izjava x:Dx x:Dx :palec: xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

:eek: x?x ČESA x?x xDDx :wOOt: xsrcx

cashy ciao in hvala :hepko:

tle je pa vroče....

seal...paramecij je in ne peramecij...tko kot enocelična žvalca..

ni mi pa jasno, zakaj se seal tako zelo jezi.......manj vpadljivo bi bilo, če ne bi tako odreagiral, bi morda verjela....tako pa...... xokkx

<{POST_SNAPBACK}>seal..to je kopi od tvojega napisanega stavka..

eh, al si dedc al pa si frustrirana pi*ka

sedaj me pa prepričaj,da ti tega nisi napisal x:)x

joj smajčica, res ne dojameš bistva x:o)x sm napisal "frustrirana pi*ka pred pi*ko" in jaz s tem še zdaleč nisem mislil to, kar ti misliš da sem! nemorm pomagat,če si bolj kratke sorte ali manjšega uma x:Dx x:o)x

pa brez zamere, včasih mi grejo nekateri takšni na živce :vragec: x;)x

lp x8Dx

honor and respect

:wOOt: :wOOt: :zoro:

Frustracija je tud ko se ti žena loti izdelave internetne strani pa dva dni komaj prideš do računalnika x:Dx x:Dx :vragec: xsrcx

eh, frustrirani gor al dol, komu se da še z njimi ukvarjat :devil: men definitivn ne, škoda cajta.

to, če so zafrustrirani, je samo in zgolj njihov problem in je čist zadost, da se oni s tem ubadajo.

lahko pa odprem psihološki kotiček d.o.o. in bajno služim s tem :onfire:

ne smesna, ampak tko, pac, se nasmejem ko berem tvoje poste, veckrat. xDDx

ja, taka zavzeta in resna, na nek nacin... prec reagiras, taka impulzivna pa dramaticna, po drugi strani pa znas bit tud skromna in priznas napake, ce so... se ne gres do nezavesti, do betona. :D

pa ceprav SI trmasta, muhasta in tud mulasta. ampak pol se jezis pri sebi, se mal mulis, tuhtas... pol se pa ze shladis in si ze pozabila, kaj je ze tocno sploh bilo. ;) :P

mas zeljo po napredovanju, po znanju, po rasti...

kul si, no, skratka. xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj. ;)

jaz tud nisem (nikol bla) mulasta. xyesx

zlo fajn se mi zdi to, mi je vsec ta moja lastnost. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Saj smo vsi zafrustrirani, spol gor ali dol, če so pa težave, sta kriva oba in jih tudi morata oba reševati, predvsem pa sodelovati, da odnos laufa kot je treba. Brez muje ...

Jaz osebno menim, da moški nima razloga biti zafrustriran, če je ženska bolj izobražena in ima boljšo službo kot on. Naj bo vesel, da ima sposobno in pametno žensko. On je pa mogoče bolj iznajdljiv v življenju, mogoče je bolj spreten v odnosih z drugimi ljudmi, kar ona ni. Jasno je tudi, vsaj pri nama je tako, da imata skupno premoženje - kar je moje, je tvoje in kar je tvoje, je moje. In da se delo deli in da so kompromisi. Jaz nisem nobana dekla in on ne noben suženj. Sploh pa vsakršna moralna, čustvena in ne nazadnje tudi finančna pomoč - tako je pri nama. Potem frustracije nimajo kaj biti - seveda ostanejo, še iz otroštva so, ampak tako se zelo ublažijo in "pozabijo". Lepše se shaja skozi življenje in ni se treba ubadati z nepomembnim, ampak skupaj rasti. xyiyax

Da ne bo kdo kaj osebno prizadet, da sem feministka ali kaj takega (jaz se nimam za feministko), tako je pač najino razmerje. x:)x

Bravo Mačona.... tole je men ušeč.....

Tale, zelo zgovoren komentar (kar se tiče zafrustriranih moških) je iz knjige "Modrosti zbrane iz verzov stkane" in je prav posrečen:

Zakaj kak moški sploh si pušča brado?

-ker mu lenoba je prešla v navado,

-ker z njo skriva deformirano čeljust,

-ker narcističen je samovšečnež pust,

-ker podbradek svoj obilni z njo taji,

-ker sam sebi se kot kak umetnik zdi,

-ker misli, da bolj pametno izgleda,

-in da pozimi greje ga, seveda!

x8Dx x:o)x :xx!: x:Dx x:px

• 1 year later...
  • 1 year later...

1.del

(27:48) Svet se spreminja, z njim prav tako pogledi (tudi stereotipi) o tem, kakšna naj bi bila današnja moška in ženska vloga. Oba spola se srečujeta s številnimi izzivi in spremembami. O vlogah, sodelovanju in pristnem stiku med žensko in moškim, smo se pogovarjali z Rožano Grdina (Akademija za psihosintezo) in Branetom Krapežom (Šola čustvene inteligence).

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...