Skoči na vsebino

FRUSTRIRANI MOŠKI

smajcica

Recommended Posts

aja..rpincipesa...

ženska se vsekakor počutim in to zelo...pa dobra mati ,ki dela in diha skupaj s svojimi otroki in možem tudi...kljub temu,da sem prevarala moža...

eni smo taki...drugi drugačni...svet se okol vrti..sebe in druge pa moramo sprejemat take kot smo oziroma so...

če sem pa andreasu podala tako izjavo...za vsem tem je že neki razlog..ki pa je iz moje strani resničen..predvsem to...da sem v mojem zakonu srečna....kljub vsemu.....

če razumeš ok..in če ne razumeš...tud ok...lahk ostaneš pri svojem mnenju.... x;)x

in še neki...a ni spovednica namenjena temu,da si nekaj izpovemo...in kaj ni spoved nekaj...kar ostane zaklenjeno in se ne trosi to naokoli...

ti pa si upaš...iz spovednice ...natrosit izjave vse naokoli...

bodi spoštljiva do ljudi,ki zaupajo na forumu tudi del svojega življenja...mislim,da za take in podobne komentarje obstajajo privat sporočila....

no tako ,da ostanem ženska v popolni obliki...

sicer pa...nič ti nisem zamerla...ker te sprejemam tako kot si.....

Samo,če ljubimo smo nesmrtni
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 302
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

principesa Objavljeno Danes ob 17:35

smajčica oprosti ,ker se mešam v tole debato k nima konca... sam neki me je zbodlo, tolk pišeš o andreasu itd... pa o svojem krasnem zakonu v temi " SPOVED" pa si se veselo spovedala ali pobahala da si prevarala svojega moža o čem ti to

pa brez zamere razmišljaj malo po Žensko...

principesa Objavljeno Danes ob 17:40

mene ne zanimajo tuja življenja... brigam se za svojega... lepo mi bodi naprej še srečna

po tvojem komentarju sodeč...nič ne izgleda,da te ne bi brigalo... x:Dx ....

če pa v to se ne zbodla...bi pa ti še kaj verjela... x;)x

Nisem enakega mnenja....

Zaupanje tudi preko takega foruma kot je ta...veliko pomeni....in če ni zaupanja..potem je brezveze....da si tu izmenjamo mnenja....

očitno...so tvoji komentarji vsi podvprašajem..koliko si ti sama resnična...

če tako razmišljaš... x!x

škoda....ker nekateri smo tu...da si zaupamo....in jaz temu forumu zaenkrat še zaupam.... x!x

V cvetju bom ostala..brez skrbi....tako kot do sedaj....hvala bogu....in z mano vsi,ki me imajo radi.....saj to cvetje delim tudi z drugimi.... x:)x

poslušaj , ne da se mi komentirat tvoje poste, sama si JAVNO napisala v temi " SPOVED" o varanju.... in zdaj mene nekaj obtožuješ o neki izdaji itd....... ma ni čudno ,da so moški zafrustrirani ob takšnih ženskah.... x:o)x xDDx kar je preveč je pa preveč xsrcx x;)x jaz grem v life x;)x x:)x lepo se imej še naprej x:Dx x:Dx

:flower: smajcica :flower:

Če je pri tebi ozroma pri vama z možem vse tako krasno, skoraj idealno, tako da smo ostali lahko frustrirani že zaradi tega, x:Ix

zakaj potem to tako vztrajno dopoveduješ vsem? xDDx

Govoriš o sprejemanju drugih takšnih kot so xsrcx

sama pa napadeš vsakogar ki malo odstopa od tega o čemer ti pišeš x?x xDDx :eek:

Jaz načeloma ne verjamem ko mi nekdo na vsa usta zatrjuje kako je pri njem vse krasno pa naj pa super... xDDx x:Dx

Pa brez zamere xDDx

Tako razmišljam xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

se ne počutim tako kot ti pišeš...zato ti tega pojasnila ne morem dat.... x:Ix

enostavno...samo podajam svoje razmišljanje in odgovarjam....na poste..kot se meni zdi prav... xDDx

a je kaj narobe v tem?.....

<{POST_SNAPBACK}>

a je kaj narobe v tem?.....

:flower: Prav nič ni narobe xDDx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

<{POST_SNAPBACK}>alef

a pol lahko še naprej izražam svoje mnenje?.....na svojevrsten način?...

Veš da!! xDDx xsrcx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Andreas08

18 let sem v skupnem življenju s svojim možem v dobrem in slabem...gurava dalje..brez frustracij od enega na drugega....enostavno....sva si naredila zakon kot se temu času pripiše....

ločena nisem bila nikoli....sva pa z možem uživala vse do danes življenje z vrhano mero razumevanja...pogovori med nama se ne manjkajo....na vseh področjih....torej...se s teboj ne morem primirjati...

glede tvoje žene...pa tako ti rečem..

KAM SI GLEDAL,KO SI SE ZALJUBIL?....SAJ JE BILA LJUBOSUMNA ŠE PREDNO STA SE POROČILA....ZAKAJ SI JO POL POROČIL?....ZAKAJ SI RINIL Z NJO V ZAKON,KO SI DOBRO VEDEL KAKŠNA BABA JE...PA NE RECI,DA JE BILA DRUGAČNA ,KOT SE JE KAZALA V ZAKONU...KER ČE JE TEMU TAKO...ODPREM TAKOJ NOV POST Z NASLOVOM...

LAŽNA LJUBEZEN S ŠE  BOLJ LAŽNIM SEXOM....PRED ZAKONOM x;)x

A VIDVA Z BIVŠO ŽENO SPLOH VESTA KAJ POMENI LJUBITI IN BITI LJUBLJEN?

PA ŠE TO...VERJETNO SI JI DAL POVOD ZA LJUBOSUMNOST...ZATO JE BILA LJUBOSUMNA...KER JE SPOZNALA S KOM SE JE OŽENILA :vragec:

VERJAMEM PA,DA JE SVOBODA NEPLAČLJIVA IN ,DA SI V TEJ SVOBODI SREČEN..ČEPRAV IZ VRSTIC RAZBIRAM TVOJE RAZOČARANJE NAD SVOJO MOŠKOSTJO V ODNOSU Z ZAKONOM S TVOJO BIVŠO ŽENO x!x

PA NE ZAMERI MOJI DIREKTNOSTI...K VEČJEMU PREDNO DAŠ ODGOVOR...MALO RAZMISLI..KAJ SE JE V TVOJEM ZAKONU RESNIČNO DOGAJALO...NAROBE,DA JE PRIPELJALO DO TE FAZE KJER SE NAHAJAŠ SEDAJ....LOČEN ..BREZ DRUŽINE x!x

Smajčica.

Ti kar odpri nov topic z naslovom LAŽNA LJUBEZEN S ŠE BOLJ LAŽNIM SEXOM....PRED ZAKONOM. Tak topic bo dobro šel, verjemi.

Praviš kaj sem se z njo poročil, ko je bila pa taka. Takrat sploh taka še ni bila, oziroma nekoliko. Skozi leta se je to stopnjevalo in 6 let pred ločitvijo, leta 1994 sem rekel, da grem in naj se jebe. Tako bi rekel vsaki drugi.

No, če rečeš ženski naj se jebe, bi ta bržkone ponorela. O ne, moja ni. Jokat je začela in dobesedno se je na kolena spravila in me prosila naj ostanem z njo.

Torej. Toliko slab kot me ene z joškami tu vidite, le nisem. Upam, da nisem no.

Potem sem vseeno z njo zdržal še nadaljnih šest let, nakar je bilo fertik. Na ločitev sploh ni prišla z obrazložitvijo, da je pozabila. x:Dx

Potem praviš kakšen povod sem ji dal za ljubosumnost. A veš. Jaz sem odprtega značaja, ter z ženskami se znam pogovarjat. Midva se pa nisva. Jih imam precej okrog sebe (takih ta pogovor) in natresejo mi vsega. Od tega kako je ena rakava bolnica, ter da bodo kmalu šla, do tega da je sedaj ena spoznala, da ji pravzaprav analni seks prav paše. Škoda. V času ko sva se dol dala tega ni še vedela. xDDx

Sprašuješ, če midva veva kaj pomeni bitii ljubljen/a in ljubiti. Zase vem, medtem, ko za njo nisem prepričan. Verjetno ne ve. Zmaj mariborski.

Razočaranja nad mojo moškostjo sploh nimam. Sem pa razoačaran sam nad seboj, ker sem mojo moškost 10 let življenja v eno luknjo tiščal.

In potem praviš kaj se je dogajalo z mojo družino, da sem sedaj brez družine, sam.

Halo punca. Imam dva otroka, torej nisem sam, čeprav živita pri njej. Da sem sam mi več kot ustreza, saj tako sem svoboden in nobena me ne more več privezati s tako špago kot je bila prejšnja.

Preprosto je med vami 80% žensk ki vas ne spustim v mojo bližino. 75% s katerimi ne spregovorim in 98% vas je takih s katerimi nebi hotel imeti nobene, tudi le malo trajnejše zveze ne.

In točno vem, da če bi ji danes predlagal, da greva skupaj, bi ona to sprejela.

Toda NE. Sem sam in tako bo dokler kakšna nova ne pride. Ta prave itak same od sebe pridejo.

Obenem sem opazil, da je imel tale topic na mene en vpliv. Me je danes bivša klicala, če ji denar posodim. Preprosto sem jo poslala nekam in ji rekel naj me že pusti na miru, oziroma do kdaj bo ona pijavka pokvarjena, od mene odvisna, jebem ti mater, baba bolana.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>'zenske mislijo'... pa smo spet tam..

tamle si se izvil, Emanuel, drugo citiral, komentiral, se obesil na...

jaz sem rekla predvsem, da OBA - sta kriva, ce je pac kaj za krivit...

cutim da je to bolj povezano. ;)

Saj sploh nism tega komentiru, sam tist, kar sem citiru (da ne bomo prišli do konca). Se sevede strinjam s tabo, tko na splošn. Ne mormo rečt, ženske so krive, niti da so moški krivi.

Čeprav, tud to, da sta vedno dva enako kriva, se ne strinjam čist. Velikrat je eden žrtu drugega (ni odvisn od spola).

Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali,

da je samo ena čreda, in samo en pastir.

Preprosto je med vami 80% žensk ki vas ne spustim v mojo bližino. 75% s katerimi ne spregovorim in 98% vas je takih s katerimi nebi hotel imeti nobene, tudi le malo trajnejše zveze ne.

:palec: BRAVO!!!!

Nekaj sem pa le dosegla...da sodim med tiste 75% s katerimi spregovoriš;)...

hvala za tako lep opis...kot je ta topik naredil vtis nate....tako je tvoj post naredil vtis name:).....

nisi slab moški...le izkušnje so te naredile bolj previdnega...na izkušnjah se pač učimo živeti:)......

<{POST_SNAPBACK}>:eek:  :wOOt:  :wOOt:

Ko berem kaj ppišejo nekateri osebki mojega spola se sprešujem al sem sploh še dedec? :eek:  x:o)x

Al pa ima moj koledar tiskarsko napako x?x  :eek:

Gor piše 2005 x?x  x?x  :wOOt:  :8):

Tvoj koledar se je verjetno nekje ustavil in šibaš tisto življenje naprej. Glede na tvoje poste se ti je ta koledar ustavil na neki prijetni točki.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Preprosto je med vami 80% žensk ki vas ne spustim v mojo bližino. 75% s katerimi ne spregovorim in 98% vas je takih s katerimi nebi hotel imeti nobene, tudi le malo trajnejše zveze ne.

:palec: BRAVO!!!!

Nekaj sem pa le dosegla...da sodim med tiste 75% s katerimi spregovoriš;)...

hvala za tako lep opis...kot je ta topik naredil vtis nate....tako je tvoj post naredil vtis name:).....

nisi slab moški...le izkušnje so te naredile bolj previdnega...na izkušnjah se pač učimo živeti:)......

Saj to cel čas govorim. Moški nismo slabi. Ženske ste moški postale.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Andreas, upam,da boš spoznal žensko, ki bo tvoje mnenje spremenila xsrcx ...

ravno sem nekje na začetku branja knjige Divji moški, ko bo čas, bom napisala stavek ali dva iz nje... se vedno spomnim nanjo, ko naletim na to temo...

Škoda, da ženske ne berete knjige o nasilju nad moškimi. Ko se eno posili celo mesto stoka in vsi mediji pišejo o tem. Prosim lepo. Ženska vladavina je preprosto enostransko in nepravično rušilna in zato med ženskami ni generalov in vodij, ki svetovno kolo obračajo. Želel bi le, da se to nikoli nebi zgodilo.

Celo med sabo ste druga drugi sovražnica. Da o zavisti katera ima lepši gištel ali dekolte niti ne govorimo.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Škoda, da  ženske ne berete knjige o nasilju nad moškimi. Ko se eno posili celo mesto stoka in vsi mediji pišejo o tem. Prosim lepo. Ženska vladavina je preprosto enostransko in nepravično rušilna in zato med ženskami ni generalov in vodij, ki svetovno kolo obračajo.  Želel bi le, da se to nikoli nebi zgodilo.

Celo med sabo ste druga drugi sovražnica.  Da o zavisti katera ima lepši gištel ali dekolte niti ne govorimo.

Andres

Škoda, da tako razmišljaš in mi je žal, da si moral imeti tako grenko življensko izkušnjo :o|o: :8): ......Ampak, saj bo bolje.......tudi zate enkrat posije sonce...... x:)x :palec: xsrcx

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...