emanuel 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da ne grozi človeštvu izumrtje, pač pa samo belcem, ker smo pač-slabše kakovosti, izgubili smo se nekje....ampak se ni za bat, so Kitajci na dohvat ruke, jim medtem samo čuvamo prostor, dokler ne bodo zreli za prevzem. Ne izgubil, pomehkužl. Nimamo več vitalne življenske energije, sam še materializem in iskanje ugodja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Andres, tole je od mene ----> za tebe.... Kje pa tvoj krompir raste? Otroci nam uhajajo iz vajeti? Je to mogoče povezano s sindromom odsotnih očetov...Pa ne mi začeti s kurbami, prijateljicami, kuharicami.... iz tvojih postov ponavadi lahko razberem, da za tebe obstajajo tri vrste žensk;-tista, ki ti da, -tista, ki ti ne da in -tista, ki ti ni všeč. V tvojih postih je ženska, kriva vsega od tega da hrošč lubadar napada krompir, do tega, da nekateri moški nimajo jajc! Kaj pa ti Andres? Si brezmadežen? Najbrž, saj ženska je Še hvala Bogu da, ne poznam nobenega moškega, kot si ti! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres, a to si mislil izobrazba v smislu, kateri pecilni prašek uporabit in koliko, kako odstraniti madeže s srajce svojega predragega, kako zašiti luknje v nogavicah, kako pripraviti ozimnico, kako lepo vzgojiti otroke, kako vsak dan skuhati kosilo z vsaj 5 rihtami, koliko **fajhtno** perilo je najbolje likati....Moški in lezbijke??? Hmmmm, homoseksualcev med moškimi potem najbrž ni... Mislim, da ne grozi človeštvu izumrtje, pač pa samo belcem, ker smo pač-slabše kakovosti, izgubili smo se nekje....ampak se ni za bat, so Kitajci na dohvat ruke, jim medtem samo čuvamo prostor, dokler ne bodo zreli za prevzem. če me spomin ne vara šteješ več kot 25 in se še naprej izobražuješ.Sicer pa ja, sem za to, da ženske rojevajo prej kot v današnjem času, ampak, kaj ko tega časa niso zakrivile samo ženske......Z zaslužkom današnjih lovcev se ne da preživeti..... Cosma. Ma ne. Pecilni prašek nima nobene vloge, pečejo itak samo še naše mame in peki. Šivajo priznane, manj priznane verižne kofekcijske firme ter Kitajci. Z ozmnico so naše mame in babice hišo oskrbovale O moških in homoseksualcih. Ti še vedno so, le da so to še vedno moški, čeravno pogosto na stopnji ženske v zgodnjih desetletjih preteklega stoletja. In tu je tudi ključ zakaj toliko homoseksualcev kar naenkrat in ravno v tem času. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres, tole je od mene ----> za tebe.... Kje pa tvoj krompir raste? Otroci nam uhajajo iz vajeti? Je to mogoče povezano s sindromom odsotnih očetov...Pa ne mi začeti s kurbami, prijateljicami, kuharicami.... iz tvojih postov ponavadi lahko razberem, da za tebe obstajajo tri vrste žensk;-tista, ki ti da, -tista, ki ti ne da in -tista, ki ti ni všeč. V tvojih postih je ženska, kriva vsega od tega da hrošč lubadar napada krompir, do tega, da nekateri moški nimajo jajc! Kaj pa ti Andres? Si brezmadežen? Najbrž, saj ženska je Še hvala Bogu da, ne poznam nobenega moškega, kot si ti! Cosma. Vsaka se lahko najde med punco, gospo, gospodično ali kurbo. Otroci sigurno uhajajo iz vajeti, saj v nasprotnem nebi bili ravno v tem času prepuščeni flaši in igli in le poredko igri. Takih otrok kot vemo je vedno več. Srečo imajo tisti, ki so se nekako za silo obrdžali na tleh. Ker so fantje bolj igrivi, bolj živi, ker dorastejo kasneje je vpis deklet na fakultete povečan, manjša pa se delež fantov. Koga naj krivimo? Saj so res ene tri vrste žensk. Naštela si jih kar sama. Za razliko so še tiste, ki so mi všeč. In pa tiste s katerimi sva si obojstransko všeč. Škoda res, da ne poznaš nobenega takega kot sem jaz. Morda pa je to tvoj privilegij. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 Andres08 ženska in moški se morata skozi skupno življenje vseskozi skupaj izoblikovati....in se izpopolnjevati...z vsem v vsem....ko jima to uspe...sta končno našla pravo pot skupnega življenja... tako,da krivdo pripisujem vedno dvema..nikoli ni samo ženska ali pa samo moški kriv za nek polom...v dvoje... nekdo ,ki pa podleže frustracijam....za moj okus je to oseba brez hrbtenice.... ženske pa še vedno obstajajo....prav tako kot moški..sicer pa..kaj bi moški počel brez mame ...sestre..tete...žene...prijateljice...ljubice..sodelavke....in ne nazadnje kot si zapisal..tudi brez kurbe....če obrnem vrstni red..v moški podzavesti je več misli podeljenih eni prostitutki ali hot ženski kakor pa lastni soprogi..prijateljici in tako dalje.... večina moških ne vidi več zgaranih žensk....ampak pričakujejo ,da ko so se podali v zakonsko vezo,da bodo ob sebi imeli najprej ljubico...pol ženo in nato mamo njegovih otrok...in ,če žena zaradi svoje preobremenitve tega ne zmore....ne gre veliko tednov mimo,ko si moški najde ljubico....ker je en del njegove žene dobesedno zaradi preobremenjenosti odmrl.... velja pa enako tudi za ženske....ko ob sebi imejo moške,ki pozabljajo,zakaj sta nekoč se ljubila...sigurno ne zaradi tega,da bo žena postala kučna gospodinja ali pa mati njegovih otrok...ampak zaradi ljubezni..strasti...in čustev....in kaj se tu pripeti?...da si ženska najde takoimenovanega prijatelja....intimnega ali pa samo verbalnega.... sedaj me pa res zanima...v katerem delu igre si se ti Andres našel?.... ali si tisti samskih svobodnjakov...ki svoje princeze še ni našel.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andres08 ženska in moški se morata skozi skupno življenje vseskozi skupaj izoblikovati....in se izpopolnjevati...z vsem v vsem....ko jima to uspe...sta končno našla pravo pot skupnega življenja... tako,da krivdo pripisujem vedno dvema..nikoli ni samo ženska ali pa samo moški kriv za nek polom...v dvoje... nekdo ,ki pa podleže frustracijam....za moj okus je to oseba brez hrbtenice.... ženske pa še vedno obstajajo....prav tako kot moški..sicer pa..kaj bi moški počel brez mame ...sestre..tete...žene...prijateljice...ljubice..sodelavke....in ne nazadnje kot si zapisal..tudi brez kurbe....če obrnem vrstni red..v moški podzavesti je več misli podeljenih eni prostitutki ali hot ženski kakor pa lastni soprogi..prijateljici in tako dalje.... večina moških ne vidi več zgaranih žensk....ampak pričakujejo ,da ko so se podali v zakonsko vezo,da bodo ob sebi imeli najprej ljubico...pol ženo in nato mamo njegovih otrok...in ,če žena zaradi svoje preobremenitve tega ne zmore....ne gre veliko tednov mimo,ko si moški najde ljubico....ker je en del njegove žene dobesedno zaradi preobremenjenosti odmrl.... velja pa enako tudi za ženske....ko ob sebi imejo moške,ki pozabljajo,zakaj sta nekoč se ljubila...sigurno ne zaradi tega,da bo žena postala kučna gospodinja ali pa mati njegovih otrok...ampak zaradi ljubezni..strasti...in čustev....in kaj se tu pripeti?...da si ženska najde takoimenovanega prijatelja....intimnega ali pa samo verbalnega.... sedaj me pa res zanima...v katerem delu igre si se ti Andres našel?.... ali si tisti samskih svobodnjakov...ki svoje princeze še ni našel.... Smajčica. Praviš, da moški več vidijo v kurbi kot pri lastni ženi. Logična stvar. Saj ko se ženska do svojega moža ohladi mu ne preostane drugega kot kurba ali priležnica.In priležnica je izvrstna krepitev seksulanih potreb moškega. Ona ga ne obremenjuje, temveč mu daje seks na kar je njegova žena pozabila, oziroma jo ne zanima več njegov penis, ki je pač takšen kakršen je, njegov stil seksa, ki je kakršen je. Priležnici tak moški še malo dvori in z njo govori o vsem mogočem, medtem, ko žena se na njega le še dere in ga nekam pošilja. Na vrtu namreč ni pognal avtomatske vodne škropilnice. Ena je danes pralne stroje naštevala in zahvalo moškim, ki so vse to od elektrike in vodovoda dalje tudi odkrili. Ti pa še vedno govoriš o zgaranih ženskah. Zgara vas puder in šminka, letanje po frizerksih salonih, prestiž karera bo lepša, nakupovanje v vele trgovskih centrih, ter seveda skrb, kaj bo ko boste po večini nesposobne ostale same. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>Cosma. Ker so fantje bolj igrivi, bolj živi, ker dorastejo kasneje je vpis deklet na fakultete povečan, manjša pa se delež fantov. Koga naj krivimo? Škoda res, da ne poznaš nobenega takega kot sem jaz. Morda pa je to tvoj privilegij. Andres Ja, saj res koga naj krivimo za svoje neuspehe?????? Ženske, valjda, po tvoje Andres, če znam prav prebrat.Nič ne govoriš o očetih, samo o materah...kako nič ne naredijo, kot bi bilo treba....ženske fuj in fej....same neuspešne, zafrustriranke, ki škodujejo XY zarodkom. To mora da je sabotaža! *moj mož pravi (na to, da se ne poznava) p.s. Še vedno ne vem, kje tvoj krompir raste? Mora, da ti ga je kaka ženska poštupala, pa neče kalit. Popravljeno 14. avgust 2005 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 14. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 14. avgust 2005 haha...andres..naj te potolažim...da sem veliko let cunje na roke prala....in še vedno nimam pomivalnega stroja...šminkam se ne..torej ..zgarana nisem kljub vsem obveznostim in hobijem.... zakaj se ženska ohladi?....zato ker moški ne poskrbi ,da bi žensko ohranjal pri vroči postelji....ker ničesar ne pritegne ,da bi ženo presenetil...ker se z njo ne pogovarja odkrito kot bi se pogovarjal z eno prostitutko ali prijateljico...ampak..ker je zafrustriran z lastno podobo...,.se ženska ohladi..do njega....vsak njejen trud je odveč..pri takem moškem...zato se ženska neha trudit... v najboljšem primeru...ženska najde ljubimca..kot moški ljubico...v najslabšem...se zadovolji s tem kar ima..in se osredotoči na otroke in svoje gospodinjsko opravilo in službo... saj realno...se večina moških kljub temu,da gredo s priležnico..vrnejo k ženi domov...torej...ničesar ne izgubi.... ne morem pa nikakor razumet...žensk in prav tako moških...zakaj pred poroko so vroči da vse se slini in cedi....po zakonu pa vse to izumre... enako velja za moške...ko se ohladijo.. niti priležnica jim ga ne dvigne.... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 zakaj se ženska ohladi?....zato ker moški ne poskrbi ,da bi žensko ohranjal pri vroči postelji....ker ničesar ne pritegne ,da bi ženo presenetil...ker se z njo ne pogovarja odkrito kot bi se pogovarjal z eno prostitutko ali prijateljico...ampak..ker je zafrustriran z lastno podobo...,.se ženska ohladi..do njega....vsak njejen trud je odveč..pri takem moškem...zato se ženska neha trudit...... se ne bi mogla bolj strinjat s tabo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cosma. Ma ne. Pecilni prašek nima nobene vloge, pečejo itak samo še naše mame in peki. Ah, Andres, ti mogoče spomin nagaja? Še veš, da si spraševal o naših omakcah...vse mogoče smo natrosile...ti, si bil pa tisti, ki je rekel, da se mu še sanja ne o kuhi...ampak saj ni važno...Na forumu je tudi rubrika o jedeh, ki jih kuhamo in pečemo tudi, kuharice, prijateljice, kurbe, učiteljice itd..., ki tudi pišemo na lnf.Pa če bi bil malo bolj olikan, bi te povabila na potičko in ostala peciva... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Cosma Normalno,da sem spraševal o vaših omakcah. Nekako logično mi je da mi ravno vi daste recept za omako, ker fantje tu so pogosto v enaki kuharski kaši kot jaz. Obenem se mi vedno zdi, kot da ti zagovarjaš celo žensko populacijo. Morda pa se to dogaja ravno tistim, ki jim nebi bilo treba opravičevati svojih omakc ipd. Skratka nekaj omakc sem naredil, koristil mi je tisti topic in mi bo še. Sicer pa hvala za misel o povabilu na tvojo potičko, če bi bil bolj olikan. Recepta ne rabim, ker verjemi, testa ne bom vlekel. Glede olike pa le toliko. Zastopam le svoje mnenje. In to ni več olika? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha...andres..naj te potolažim...da sem veliko let cunje na roke prala....in še vedno nimam pomivalnega stroja...šminkam se ne..torej ..zgarana nisem kljub vsem obveznostim in hobijem.... zakaj se ženska ohladi?....zato ker moški ne poskrbi ,da bi žensko ohranjal pri vroči postelji....ker ničesar ne pritegne ,da bi ženo presenetil...ker se z njo ne pogovarja odkrito kot bi se pogovarjal z eno prostitutko ali prijateljico...ampak..ker je zafrustriran z lastno podobo...,.se ženska ohladi..do njega....vsak njejen trud je odveč..pri takem moškem...zato se ženska neha trudit.... Jaz tudi nimam pomivalnega stroja in ga ne bom imel, dokler kuhinje nove ne kupim. Vse še na roke z rokavicami, ker mi po Cetu roke razpokajo. Glede ohladitve imaš prav samo za določene primere. Ena, morda si bila to ti, je danes pisala o moškem, ki se je ločil od svoje ljubosumne žene. Haha. Jaz sem se z mojo hotel vse živo pogovarjat ona je pa ljubosumnost špilala in mi merila kilometre od doma do službe. Niti sanja se ti ne kako takemu ločencu kot sem sam paše samsko življenje. Temu sledi, da samo ene ženske vzburjajo pogovori. Ostale glede na take pogovore postajajo globoko ljubosumne. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> pečejo itak samo še naše mame in peki. Andres <{POST_SNAPBACK}> Normalno,da sem spraševal o vaših omakcah. Nekako logično mi je da mi ravno vi daste recept za omako, ker fantje tu so pogosto v enaki kuharski kaši kot jaz. Obenem se mi vedno zdi, kot da ti zagovarjaš celo žensko populacijo. Andres Andresko, jaz govorim vedno, samo zase in ne za celotno populacijo, sem napisala par postov nazaj. Ne zagovarjam vsepovprek, samo zato ker ti pljuvaš vse povprek. Pač. Ne maram negativnega nerganja v tri krasne, neke rekla-kazale situacije. Ne navedeš konkretnih situacij, pač pa poslpošiš. Mogoče pa ta promil žensk, ki si jih ti srečal ni ravno v soskladju z ostalim življem na tej kugli. Sodeč po tvojih postih, si moral imeti res smolo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Andresko, jaz govorim vedno, samo zase in ne za celotno populacijo, sem napisala par postov nazaj. Ne zagovarjam vsepovprek, samo zato ker ti pljuvaš vse povprek. Pač. Ne maram negativnega nerganja v tri krasne, neke rekla-kazale situacije. Ne navedeš konkretnih situacij, pač pa poslpošiš. Mogoče pa ta promil žensk, ki si jih ti srečal ni ravno v soskladju z ostalim življem na tej kugli. Sodeč po tvojih postih, si moral imeti res smolo. Ja res. Sem imel hudo smolo. In vidim, da bi me rada nazaj. O ne. Imam super življenje sedaj. Razlika je v tem, da ti res samo zase pišeš, jaz pa pišem na to ko gledam svojo okolico. Glede na to kje živim, v državi kjer je emancipacija na najvišji stopnji na svetu si pač prilaščam to pravico, da nekako pišem iz izkušenj in gledišča. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. avgust 2005 Prijavi Deli 14. avgust 2005 Mantis. Tole glede izobrazbe si me bržkone napak razumela. Izrek je zapis iz revije ki jo imam v službi. Še več je podobnih. Ravno tako sem v tej temi napisal, da načeloma nimam nič proti izobraženim ženskam. Eno tako sem imel do oktobra lani. To sem ravno v tej temi napisal. Je pa res, da ženska ne more dojit in otroke merkat, ter po drugi strani biti karieristka. Pri vas na deželi lažje, ker otroci odraščajo drugače, kot pa tisti v mestu med iglami in semaforji. Ravno včeraj sem bral na spletnem časopisu, da je na Islandiji ki je ena prvih uvedla porodniško za moške prišlo do razpoke v sistemu. V skaldu ni več denarja za porodniške moškim, delodajalci pa nekaterih na višjih položajih sploh ne pustijo na porodniško. Imajo pač preveč odgovorno delo, saj firmo lahko utrpi veliko škode, če enega menagerja ni določeno število mesecev. In ženske se v tem času izobražujejo, oziroma je vedno več biznismank. Kje so torej otroci? Ni daleč čas, ko bo populacija rasla samo še pri vas na deželi. Žal, a tak je trend življenja. Naslednja stopnja je lezbijštvo in homoseksualnost ter na podlagi te že zahtevane pravice do posvojitve otrok. Praviš, da bi sliko gnojnico posvetila zaviralcem napredka. Hm. MImogrede. To ni slika gnojnice. To je slika kjer je vroča voda našla pot iz zemlje, a to ni izvir. Neke vrste mini gejzirček, ki ne pride na površje sem včeraj slikal. Tam kjer ženske niso družbeno uspešne praviš, da ni napredka. Hm. To raje postaviva pod vprašaj. Kaj ti sploh vidiš pod družbeno uspešnostjo? MImogrede ti lahko zapišem, da je najtežje poslovati z žensko. In to ni samo moje mnenje. To je tudi mnenje drugih moških. Nazadjem sem točno o tem ženskem karierističem sindromu goovirl s farmacevtskim inšpektorjem Savsdske arabije. Veliko žensk je pač takih, ki dobijo v firmi poziciji, ki je nekoliko odgovorna, nakar firmo tunkajo dol in še bolj dol. Glede na moje izredno delo je to že pravilo, medtem, ko z moškimi nikoli ni problema. Kupiš ne kupim, problema ni, ženska se pa tam nekaj pači kot žaba in odgovarja z nekimi neformalnimi odgovori, da te srat prime. No, na srečo poznam nekaj žensk iz biznisa, ki so uspešne. Ena je iz kmetov v Sloveniji, ena je visoko izobražena zdravnica, dve sta v tujini z enim poslom, treja pa moža podpira, ki ravno tako vodi podjetje. Verjetno bi se še kakšna našla, a to ne odtehta miljardnih podob kolikor jih vaša solna populacija premore. Praviš, da je v vašem okolišu nekaj fantov ki so punco pripeljali domov. To sem razumel kot iz tujine, bržkone iz Ukrajine. Bržkone zato, ker je sodobna Slovenka preveč fina, da bi šla na kmete. Kdo bo pa nohte lakiral? Jaz v Ukrajino ne grem. Me drugje čaka. Normalno, da je ženska deset let brez službe. Preprosto. Po srednji šoli šiba na fax, ki ji pogosto kot falirani študentki nikoli ne koristi. V tem času jo morebiti vzdržuje mož. Ko faks konča ali nekoliko prej se tako žensko oplodi in spet je doma na porodniški nakar ugotovi, da nima prakse in niti noče v kako drugo službo kot težko dokončan faks. In nekje v začetku me sprašuješ glede moje izobrazbe. Srednja je veš. Predvsem imam do faksov in še najbolj do trenutno nasilnega šolanja vse do magistrskih nazivov predsodke. Samo nekaj sposobnih poznam, izredno veliko pa jih le maha z diplomo, ter na neke bakrene ploščice ki jim krasijo vrata dopisujejo naziv mag. Kljub vsemu delam stvari, za katere načeloma potrebujem faxs, a me nihče ni vprašal, če ga imam. Preprosto delam to kar menim, da sem sposoben narediti. Težje ali lažje. Imam pa veliko življenskih šol, takšnih ali drugačnih, zato naj moji posti v kakršni koli obliki še naprej krasijo LF. In vesel bom, če o meni ne boš spremenila slike kakšen sem. Zafrustriran, zajeban, šovinist++++. Jebi ga. Imamo pravico do osebnega mišljenja. In mimogrede Mantis. Pridelujete pri vas tudi vino ali bio hrano? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> o še so še ženske smo in so samo poiskat jih je treba znat in pravi moški jo ponavadi najdejo.... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Ko berem kaj ppišejo nekateri osebki mojega spola se sprešujem al sem sploh še dedec? Al pa ima moj koledar tiskarsko napako Gor piše 2005 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Andreas, upam,da boš spoznal žensko, ki bo tvoje mnenje spremenila ...ravno sem nekje na začetku branja knjige Divji moški, ko bo čas, bom napisala stavek ali dva iz nje... se vedno spomnim nanjo, ko naletim na to temo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ta gotovo ima nobenih frustracij... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne bom vprašal, katerga spola naj bi bil(a)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 sej je menda jasno, da je to emancipirana mačka Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Po moje gre za kastrirano mačko. Ki nima mladičev. Asociacija na sodobno slovenko Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 s temle se moram pa tud jaz strinjat, Bobnar... to tud jaz opazam... kontroliranje, izsiljevanje, vecno negodovanje, ampak smo pa se tle. pa 'deci so vsega krivi'... saj pravim, zal je res.... da je tole kar pogost model...no vsekakor jasno ni samo na moskih krivda, pac pa na obeh. Principesa je rekla, da je zenska kriva, no jaz ne bi tko splosno postavila, pa recem (kot vedno) da sta v odnosu pac DVA.in ce je kaj krivega v odnosu, pokvarjenega, sta po mojem oba kriva. to pa oba tezko sprejmeta.saj tud tlele - moski vecinoma napisete - zenske ste, zenske pa veckrat - deci so... kar je cist brez veze.itak ne bomo 'do konca prisli', sam tkole pa se najmanj in najtezje, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. avgust 2005 Prijavi Deli 15. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>s temle se moram pa tud jaz strinjat, Bobnar... to tud jaz opazam... kontroliranje, izsiljevanje, vecno negodovanje, ampak smo pa se tle. pa 'deci so vsega krivi'... saj pravim, zal je res.... da je tole kar pogost model...no vsekakor jasno ni samo na moskih krivda, pac pa na obeh. Po moje take fore niso nič man primitivne, kot je fizično nasilje moških nad žensko. So pa prikrite, in zato družbeno sprejemlive. Bog varuj pa, da razumeš, da gre za manipulacije. Takrat si največja šoviništična svinja. Najbol je bit mal neumn, pa jit v gostilno. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.