Skoči na vsebino

SODOBNA ŽENSKA

smajcica

Recommended Posts

Aha, zanimivo kam pelje ta debata.

:8): mal smo zabluzil, sam vcas je spontan pristen pogovor o necem desetem, vec vreden, kot bi blo, ce bi mal vsak pr seb ugotavljal, kaj da je zdaj sodobna zenska. x;)x

vcas se je fajn prepustit toku, nc hudga ce v ene smeri, k jih nismo nacrtoval, sploh ce nas kam ipak pripeljejo (in se tam dobr pocutmo). xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 293
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sej men je blo tud mal odstekan, bit kar sama in tko... sej sm tud jaz socialno bitje, tud rabm kontakte pa vse in sem tud jaz prezahtevna.

sam pol sem si rekla, da bom ta "kriz" pac sama nosila.

ce sem se odlocla, da bom mela rajs par kontaktov, pa te pristne in sem se tako samoiniciativno odrezala od mas in skupin, pol pac lohk sama seb pripisem.

men je tud grozn, k si morm sama rect, kaj nej delam, pa sama biznis najdt (nisem nc podjeten clovek), sam to je pa cena, k jo placujem, k sem na tem podrocju svobodna... torej - zahtevna..

Masa, zelo podobno je pri meni. Zahtevne smo, ni kaj, samo važno da veš kaj hočeš in je vse ok.važna je notranja odločitev in potem temu prava naravnana in pot je pod nogami, garant!!

Uf tudi jst sm falila s tipi in to kolikokrat! Pa tudi oni z mano, he he:)) Zanimivo pa je to, da je vedno v nečem dobrem nekaj slabega in obratno! Mislim, da je to ta perfektnost, ki jo iščemo, to je ta popolnost. Če imaš slab odnos, nekaj vseeno od tega dobiš, nekaj se naučiš. Če ga nimaš, pa tolko boljše! Osamljenost je pomojem ena izmed najtežjih lekcij za prehodit, meni je blo to res hudo, no.Samo treba je delat na sebi, res delat, s časom potem pridejo darovi. Resnica o duhovni poti je ta, da je pot očiščenja zelo težka, kljub temu, da je naravna in nam pač dana, je res težka! Marsičemu se je treba odreči, ampak prostor, ki ostane prazen, se potem napolne s srečo in ljubeznijo.Probat za verjet! Jaz sem tudi težko verjela in stopicala težko na začetku, ker ni bilo videti konca.Te opogumljam Mantis!

res je.. in point je v tem, da lohk 1000x preberemo, clo dejansko RAZUMEMO, sam dokler ne ponotranjimo, ni nc.

nase osebno dozivetje in edino tko ga lohk tud jemljemo....

sam, kot je rekla mantis zadaj nekje, da tud ce sve steka, se veseli, cut hvaleznost pa vse, da potem izpuhti.

zato je pa ptorebnega tok garanja v bistvu.

mi pa mislimo, da je vse samo po sebi umevno.

kot zahteva vsaka druga umetnost urjenje, da pridemo do mojstrstva, je tako tud z umetnostjo zivljenja. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:irs: :eek:

Kaj je Ante, kaj te muči :8): xscratchx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

eh, kaj vse si želimo... xrolleyesx

kako je že s tistim...odsotnost želja vodi kamže :inocent:

sploh pa...a nis ti tak produhovljen tip, kaj se zej s takimi mesenimi željami obremenjuješ :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zakaj večina misli (ali se samo meni dozdeva), da se ženske rihtajo predvsem za moške. Delček resnice morda je v tem in tudi za določene ženske, vendar rihtanje (obleka, frizura, nohti) je tudi tvoja samopodoba, ki jo kažeš družbi. Imam kolegico na katero se je razburil njen fant, ker si je dala narest nohte in se začela rihtat "moderno". Po njegovem si išče novga tipa. Ampak ženska si je tega vedno želela, pa prej ni imela denarja za vse to in sedaj pač se kiti, ker se v tem dobro počuti. Nekateri se pač dobro počutijo če si kitijo, drugi na pol razgaljeni, tretji pa bolj naravno urejeni. Ni pa nujno tuki povezava ugajati moškemu. Ženske se tudi med seboj ocenjujemo, katera je in in kera ne, pa po kaki modi je urejena....
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

čist mem. ocenjuje se gole in u temi, pa tih more bit x:Dx

To moški počnete med sabo na straniščih.

Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

smeškota s pozabila prlimat :vragec:

Zakaj? Tako to je. Ženske se ocenjujemo po lepoti in potrošniških navadah, vi pa med sabo po veličini.

Janko, je že resn mislila :vragec:

Kuki?

Ja :8): kej nejasnega?

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

to vrjamem. Razn pira, kene :P

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ammm, ne pijem pira x:)x

najrajš mam kr vodo :O: xDDx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

kdo, a jst :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

eh, kaj vse si želimo... xrolleyesx

kako je že s tistim...odsotnost želja vodi kamže :inocent:

sploh pa...a nis ti tak produhovljen tip, kaj se zej s takimi mesenimi željami obremenjuješ :inocent:

Itak, da se ne obremenjujem z mesenimi željami, ampak se mesene želje obremenjujejo z mano. :inocent: Saj bo že jutri boljše. :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...