Marsa 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Aha, zanimivo kam pelje ta debata. mal smo zabluzil, sam vcas je spontan pristen pogovor o necem desetem, vec vreden, kot bi blo, ce bi mal vsak pr seb ugotavljal, kaj da je zdaj sodobna zenska. vcas se je fajn prepustit toku, nc hudga ce v ene smeri, k jih nismo nacrtoval, sploh ce nas kam ipak pripeljejo (in se tam dobr pocutmo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 sej men je blo tud mal odstekan, bit kar sama in tko... sej sm tud jaz socialno bitje, tud rabm kontakte pa vse in sem tud jaz prezahtevna.sam pol sem si rekla, da bom ta "kriz" pac sama nosila.ce sem se odlocla, da bom mela rajs par kontaktov, pa te pristne in sem se tako samoiniciativno odrezala od mas in skupin, pol pac lohk sama seb pripisem.men je tud grozn, k si morm sama rect, kaj nej delam, pa sama biznis najdt (nisem nc podjeten clovek), sam to je pa cena, k jo placujem, k sem na tem podrocju svobodna... torej - zahtevna.. Masa, zelo podobno je pri meni. Zahtevne smo, ni kaj, samo važno da veš kaj hočeš in je vse ok.važna je notranja odločitev in potem temu prava naravnana in pot je pod nogami, garant!!Uf tudi jst sm falila s tipi in to kolikokrat! Pa tudi oni z mano, he he:)) Zanimivo pa je to, da je vedno v nečem dobrem nekaj slabega in obratno! Mislim, da je to ta perfektnost, ki jo iščemo, to je ta popolnost. Če imaš slab odnos, nekaj vseeno od tega dobiš, nekaj se naučiš. Če ga nimaš, pa tolko boljše! Osamljenost je pomojem ena izmed najtežjih lekcij za prehodit, meni je blo to res hudo, no.Samo treba je delat na sebi, res delat, s časom potem pridejo darovi. Resnica o duhovni poti je ta, da je pot očiščenja zelo težka, kljub temu, da je naravna in nam pač dana, je res težka! Marsičemu se je treba odreči, ampak prostor, ki ostane prazen, se potem napolne s srečo in ljubeznijo.Probat za verjet! Jaz sem tudi težko verjela in stopicala težko na začetku, ker ni bilo videti konca.Te opogumljam Mantis! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 res je.. in point je v tem, da lohk 1000x preberemo, clo dejansko RAZUMEMO, sam dokler ne ponotranjimo, ni nc.nase osebno dozivetje in edino tko ga lohk tud jemljemo.... sam, kot je rekla mantis zadaj nekje, da tud ce sve steka, se veseli, cut hvaleznost pa vse, da potem izpuhti.zato je pa ptorebnega tok garanja v bistvu.mi pa mislimo, da je vse samo po sebi umevno.kot zahteva vsaka druga umetnost urjenje, da pridemo do mojstrstva, je tako tud z umetnostjo zivljenja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Glavno je to, da se nekaj odpre, pa vseeno kaj in komu.Fleksibilnost je super stvar))) P Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Ampak vsi smo srčni vsaj na glas vsakomur razlagamo in poudarjamo to Le kje se pol skriva vsa ta masa srčnih ljudi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 Pa ja sej, jst sem v igri in sem! Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Kaj je Ante, kaj te muči Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Kaj je Ante, kaj te muči Hočem maso srčnih ljudi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 eh, kaj vse si želimo... kako je že s tistim...odsotnost želja vodi kamže sploh pa...a nis ti tak produhovljen tip, kaj se zej s takimi mesenimi željami obremenjuješ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 sploh pa...a nis ti tak produhovljen tip, kaj se zej s takimi mesenimi željami obremenjuješ Kuki? Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Zakaj večina misli (ali se samo meni dozdeva), da se ženske rihtajo predvsem za moške. Delček resnice morda je v tem in tudi za določene ženske, vendar rihtanje (obleka, frizura, nohti) je tudi tvoja samopodoba, ki jo kažeš družbi. Imam kolegico na katero se je razburil njen fant, ker si je dala narest nohte in se začela rihtat "moderno". Po njegovem si išče novga tipa. Ampak ženska si je tega vedno želela, pa prej ni imela denarja za vse to in sedaj pač se kiti, ker se v tem dobro počuti. Nekateri se pač dobro počutijo če si kitijo, drugi na pol razgaljeni, tretji pa bolj naravno urejeni. Ni pa nujno tuki povezava ugajati moškemu. Ženske se tudi med seboj ocenjujemo, katera je in in kera ne, pa po kaki modi je urejena.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Ženske se tudi med seboj ocenjujemo, katera je in in kera ne, pa po kaki modi je urejena....čist mem. ocenjuje se gole in u temi, pa tih more bit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 čist mem. ocenjuje se gole in u temi, pa tih more bit To moški počnete med sabo na straniščih. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 To moški počnete med sabo na straniščih.smeškota s pozabila prlimat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 smeškota s pozabila prlimat Zakaj? Tako to je. Ženske se ocenjujemo po lepoti in potrošniških navadah, vi pa med sabo po veličini. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Zakaj? Tako to je. Ženske se ocenjujemo po lepoti in potrošniških navadah, vi pa med sabo po veličini.aja, sej res. ok. no diiijjjooo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Janko, je že resn mislila Kuki?Ja kej nejasnega? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 Janko, je že resn mislila ja sej nism nč oporeku. mi na misu ne pride. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 to vrjamem. Razn pira, kene Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 to vrjamem. Razn pira, kene pir tuki še nobenga ni skregu, je pa dostkrat že pomiru zgleda dab teb tut edn al pa štirje pasal Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ammm, ne pijem pira najrajš mam kr vodo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 ammm, ne pijem pira najrajš mam kr vodo zato se pa skos neki pričkaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 kdo, a jst Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 kdo, a jst nene... eden od naja. ampak jest ne samo se malo šalim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2007 Prijavi Deli 3. avgust 2007 eh, kaj vse si želimo... kako je že s tistim...odsotnost želja vodi kamže sploh pa...a nis ti tak produhovljen tip, kaj se zej s takimi mesenimi željami obremenjuješ Itak, da se ne obremenjujem z mesenimi željami, ampak se mesene želje obremenjujejo z mano. Saj bo že jutri boljše. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.