Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

Jaz bi dodal se Zmelkoow, Kreslina, Iztoka Mlakarja, zlata leta slovenske popevke... pa Avsenike, Slake in Beneske fante... za koji kurac ne bi priznal... to je super muska, pa se nasa... ne pa tist Mile Kitic cigumigu :xx!: :xx!: :xx!: !!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Meni tudi Patetico, nekaj ne potegne xnckrivx

Ko sem bila še **majhna** mi je bila všeč tudi Moni Kovačič x:Dx , Pepel in kri, Ditka Habrl, mi je vedno imela super glas, pa Lado Leskovar-glas, o petju bi se dalo še kako reči... Avtomobili...

Besedila so mi bila megastična od Janija Kovačiča, Perota Lovšina, Adi Smolar..

Dobro mi nažigajo Big foot mama, Tabu, Slon in Sadež xokx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ne se smejat - fantasticna glasba (ampak MEGA!) je tud Macek Muri - neca Falk in Miro Novak (joj ne vem ce je miro, so ti bratje, morda je pa jerko x:Ix), mislim prav hudo!!! :palec: :palec:

In mors met v bistvu froca, da to 'zves'. xDDx x;)x

saj mamo, ja, kar nekaj, ipak... x8Dx :switz: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A dej no Marsa kakega froca neki??? Pr men je Macek Muri na programu, ravno kot AC/DC...

Muri je zakon :palec:

Jerko Novak...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a ne no? :palec: x^x Prav hudo dobr! x^x x^x

ja, saj mi je pol se zazdelo, thanx! xDDx :palec:

*

no fino...

jaz pa tko pesimisticno (in krivicno) zastavila. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, Maček Muri je pa res dobra. Najbolj všeč mi je ta ....muce bele, muce črne, muce zlate in srebrne, več ne smejo klepetati, morajo takoj zaspati....nekak tako gre. x:)x

Zdaj se mi pa vse pesmi iz kasete vrtijo po glavi! Haha. Moram jo danes poiskat, če je še kje doma. :palec:

Življenje je lepo, če ga živiš...

<{POST_SNAPBACK}>Patetico, vokal! :sick:

Ni za moja usesa.

Joj, ko sem prvic slisala reklamo za Mobitel ( ker tm so neki pel za Valentinovo), sem se sam sprasevala, ces kaj je pa Mobitel zdaj naredu x:o)x xrolleyesx

Jaz tud tistega niti minuto ne moram poslusat. Samo opazam,da je folku usec.

Kaj je sploh s to zensko, da tko poje? Sej govori tud bl tko...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja, groza, pachenja ne maram. :sick:

ja, enim je vsec. pac.

smo se ze razgovoril lani, al pac tedaj ko je bla ta reklama, aja seveda za valentinovo. :)

a kar tko v kaksni temi usput.

ono skor za naslajat se, tolk grozn, a vseen, ne morem poslusat, naslajanje gor al pa dol. x:Dx

preklopim PREC.

Picasso

Poleg zgoraj omenjenih, itak pol neki časa nč x:)x , pol pa:

Neca

Ditka

Elda & Ana Dežman

Hazard

Prizma

Rudolfovo

Tomaž Pengov

Orlek

MI2

Kreslin

Dan - D

Tabu

...

Ej, kdo ve, kter ma komad Si še jezna name... mislim da je avtor Danilo Kocjančič, sam on je bil pr tolkih bendih da ne vem, al so špilal to Kameleoni, Prizma, Bazar, Halo al kteri tretji... al pa Danilo Mislej..

Men tud Patetico ne potegne. Nimam rada.

Mushi

<{POST_SNAPBACK}>ona takšna je.

morda. sam izvirna pa ni glih.

paci se.

NI taka glih. sem gledala nek intervju, bas iz firbca zarad tega, no da vidmo.

nekaj cajta je kar obvladala tole, scasoma pa je vse bolj in bolj 'normalno' govorila.

tko da, PACHENJE.

sAJ Bjork mi je tud zoprna za poslusat, sam je odbita pa mi je vsec kot pojava.

sinead o connor mi je zoprna in prav tko VSE pevke, ki od tedaj tko pojejo, zacela pa je ona in nihce drug. xyesx

In ker underground, mi mora bit vsec zoprn vokal? xrolleyesx

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>morda. sam izvirna pa ni glih.

paci se.

NI taka glih. sem gledala nek intervju, bas iz firbca zarad tega, no da vidmo.

nekaj cajta je kar obvladala tole, scasoma pa je vse bolj in bolj 'normalno' govorila.

tko da, PACHENJE.

sAJ Bjork mi je tud zoprna za poslusat, sam je odbita pa mi je vsec kot pojava.

sinead o  connor mi je zoprna in prav tko VSE pevke, ki od tedaj tko pojejo, zacela pa je ona in nihce drug. xyesx

In ker underground, mi mora bit vsec zoprn vokal? xrolleyesx

a ni skoz tak tečn govorila? Ko da ma ustnco mal tko kaj jst vem.. enkrat je bla pr Anji pa Ladotu.. matr je blo mukasto za ušese, ko Keber al pa Connery. x:Dx

Mushi

mene pa preseneca, da glih etbi je kul tole petje ki je cist ampak cist brez energije... ojojojojoj...

pa sploh sem alergicna na bejbe tipa 'bodmo spet majhne punckice nebogljene'.

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

tko krhka, jojcata joj. x:o)x

prav z uzitkom mi gre na zivce, kot bi prav pretiravala (ona) do nezavesti, tko sva se midve s frendo zafrkavali (ampak z mal vec zivljenja), ko sva bili stari 13 let v intervjujih in stosih ki sva jih snemali na kasetar (in presneli en hud jazz svaku x:Dx x:px x:Ix)...

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>a ni skoz tak tečn govorila? Ko da ma ustnco mal tko kaj jst vem.. enkrat je bla pr Anji pa Ladotu.. matr je blo mukasto za ušese, ko Keber al pa Connery.  x:Dx

ne na konc se reva ni mogla vec matrat, je bil le dolg intevju. x:o)x x:px

(sam jaz nisem gledala tle, morda je zdaj ze zvadila vec cajta se pachit, jaz sem jo gledala pred dolg cajta v eni tv oddaji, pojma nimam kje).

Hujs!!!

ceprav onadva sta... :xx!:

x:Dx x:Dx x:Dx

*

In?

Ce mi ni vsec?

ne sam da mi ni, prav ZLO ZLO mi ni, GROZNO mi ni vsec. :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>kje sem pa to izjavil? :8):

palci ponavad pomenijo strinjanje, pa si tam neke palce postal pod Pikovim izborom, torej sem sklenila da si se pac strinjal z njegovim izborom, kjer je v postu na 1. mestu omenil patetico.

tko da sem dobila vtis, da ti je kul.

Picasso

ja saj sem postekala, sem sla pogledat, pa je tko, posebej, tam je seznam posebej pac. x:)x

ma ne no, saj, vse, morda je muzka clo dobra, sam preglasi (ne po moci) vse ostalo...

tko... hm, 'neprijetno'..

kot da se oni, ki poje, pocuti cist tko, neprijetno, ramena ma skljucena, ves tak nebogljen, tko mal groteskno, kot bi en majhen otrok pel/govoril, pol pa ena bejba odrasla... shnj shnj shnj... cist tko bogo, delat na tem, da bos brez energije, grozno no, pa konc, men, jebiga.

zdajle se zalotim, da tako faco zraven drzim, kot bi limono pojedla al kaj tacga. :sick:

tko da, tega vokala pa prav ne morem.... prav posilstvo, ce bi bila nekje in bi morala pac to poslusat (ker bi bil recimo tak program)...

ce se pa kdo pachi, tko, drugac, nalasc, za stos, da dela iz tega nekaj, to mi zna pa veckrat bit vsec.

tule se pa paci na resno, no! xrolleyesx

ves kaksne ma Prince kje, cist pederasticne, pa mi je dbest, ker se igra z glasom... variira, plese z glasom, uporablja glas.

ta pa z glasom pravzaprav uporablja efekt za glas, ki niti ni prijeten, niti izviren, niti ucinkovit v smislu, da bi glasba bila poslusljivejsa.... kompaktnejsa...

skoda, kot pravim, se glasbe sploh ne spomnim, ker tko tolce ven ta vokal.

pri Yoghurtih je bila pa prejsnja pevka NAD, shpica, tale pa je bolj boga, so sli valjda rajs bolj na image, videz, sam so se po moji presoji mal ushtel, ker ona bejba je bila pa odbita, a karizmaticna, hud vokal in vse.

tole je pa kar nekaj.

Picasso

marsa sam tist shnj shnj (kak se moram režat, ko si tak izraz trofla..), a ja sam kak se pa naj drži če ne ubogo in čist tko, ker je patetiko! x:Dx Na živc ti pa stopi, ja.. ampak jst tud Mie ne morem dolg poslušat, tak jazz al kaj me ob živce spravi.. tak lagani..
Mushi

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

koliko besedi o Pateticu ... moram pa res čudna bit, ker so mi všeč -

teh par pesmi, ki jih poznam

x:Dx

hvalabogu.

resno mislim.

bi se mi kar 'smilili', ce cist nobenmu ne bi bli.

pa glede na to, da so dostim vsec, ocitno ze imajo pac nekaj, morda je tud muzka dobra, saj rpavim da nisem bila pozorna na muzko.

ampak men pa res... ja, prav za tolk besed... prav ono, ne sam da preklopim pa pac, ok, nasvidenje, ne, prav uno, brrr... kar skor razjezi me. x:Dx x:o)x

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Tudi med kontaktiranjem s publiko je govorila na enak način. Tako, da ne vem ... morda pa res tako govori. Če malce pomislim, smo jih pa vsi opazili, ane? Ravno zaradi te posebnosti.

:vragec:

mene priimk zmotu.... :xx!:

slishal pa hvala bogu she nism... x:Dx

...OM... :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ja, saj... ampak glasba je pac predvsem nekaj, kar se poslusa -oz. jaz preferiram taksno- in ne predvsem nekaj O cemer se poslusa. :)

Picasso

Uuu kaka debata okol Patetica. Se pa cist strinjam z Marso. Ze od Mobitela reklama tista mi je bila najbolj zoprna reklama ( ravno zarad tega) :o|o: :xx!: x:Dx

Ja, kako se pa zenska pise?

Glede na akhuta je "cefurka"? :inocent:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...