kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Meni je Patetico zelo všeč, tako glasba kot tudi sama pevka.....Je pa to glasba, ki je pač ne moreš poslušati v vsakem trenutku.....Meni prav paše (ravnokar jo poslušam) ob večerih kot je današnji ....Všeč so mi zato, ker so drugačni.... Drugače pa, Tinkara Kovač mi je tudi fenomenalna Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2005 Kul Kokica, mal protiutezi je cist na mestu! Boby, ja saj... morda se morjo se mal (skupi) unest... * mah, ce druzga ne, kar se tele teme tice, sem spodbodla, da ste mi uzaljeno nastel en kup slo bendov, ce sem ze tko krivicna bla. evo vse je za neky dobr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Niko od Patetica so pozabili k logopedu peljat, ko je bla še otrok Joj njenega pačenja in vokala ne prenesem :xx!: Če bi kdo drug pel, bi mi bila njihova glasba prav všeč Tako pa... ne hvala. Kaj pa pevski zbori? Carmina Slovenica je uau! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Niko od Patetica so pozabili k logopedu peljat, ko je bla še otrok Joj njenega pačenja in vokala ne prenesem :xx!: Če bi kdo drug pel, bi mi bila njihova glasba prav všeč Ma, ni to neko pačenje......,je spet samo prevzet stil kakšnega tujega benda....100% Pa kaj, so pač drugačni......mi slovenčki pa takoj pomislimo:"Aha, drugačni-verjetno je nakaj narobe z njimi......so mal fiju, fiju" To pomeni, če bi tuj bend pel takšno zvrst in slog glasbe bi pa bilo OK? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma, ni to neko pačenje......,je spet samo prevzet stil kakšnega tujega benda....100% Pa kaj, so pač drugačni......mi slovenčki pa takoj pomislimo:"Aha, drugačni-verjetno je nakaj narobe z njimi......so mal fiju, fiju"Ha ha čisto napačni govoriš o nesprejemanju drugačnosti. Bolj mimo ne bi mogla ciljat Mene njen vokal živcira in mi je neposlušljiv. Super bi bilo, če bi ISTI in to SLOVENSKI bend igral to glasbo, le pevko bi morali zamenjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha ha čisto napačni govoriš o nesprejemanju drugačnosti. Bolj mimo ne bi mogla ciljat Mene njen vokal živcira in mi je neposlušljiv. Super bi bilo, če bi ISTI in to SLOVENSKI bend igral to glasbo, le pevko bi morali zamenjat Sto ljudi, sto čudi......Vsi pač nimamo enakega okusa...in tako je tudi prav...... p.s. ja, pa Ruplca mi je tudi všeč Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sto ljudi, sto čudi......Vsi pač nimamo enakega okusa...in tako je tudi prav...... p.s. ja, pa Ruplca mi je tudi všeč Ja še Klinarja bi dodal.. kar se tiče Roberta Pešota.. pa on lih ni Čefur, res je, da izvira tam iz Bele krajine, drugače je pa to imiđ, ki ga pač fura ...Aja Slovenska glasba.. ne vem a ste spregledali recimo Tabuje, pa Patetico, pa BPP... pa še bi se jih našlo pač po sloganu vsak ima svoj okus.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Slo glasbena zgodovina je polna dobrih zadev!Sam audio arheologa rabiš Scuffy dogs smo bli skupaj prbl. 40 koncertov od Pule do Rostocka, pa povsod vmes,spoznal smo se pa v Leipzigu Pa Tožibabe, UBR, Otroci socialima , Wasserdict, Pridigarji, Elvis Jackson, 2227, ... Dobrega "podzemlja" je veliko Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...ma ne no, saj, vse, morda je muzka clo dobra, sam preglasi (ne po moci) vse ostalo...Marsa, Tale disertacija me je prepričala, da sem si včeraj popoldan nemudoma zavrtel Patetico iz rdečega ovitka. Evo: Glas zares ni povsod enakomerno zveneč, nekje daje večji nekje manjši občutek sproščenosti. 3. komad je tudi v tem pogledu kar dober! Pri meni doma je vokal res rahlo izstopal od benda, nikakor pa ne pomembno, kaj šele, da bi vokal preglasil vse ostalo.Kvaliteta posnetka bi bila za slo razmere lahko rahlo boljša.Kvaliteta glasbe (muzikalnost) je odlična. Ne moreš jih pa poslušati med lupljenjem krompirja. Kot pravi Kokica, to ni glasba, ki jo lahko poslušaš kar tako.Cena CDja se mi je zdela za kvantiteto rahlo previsoka. Pogledal sem, kaj imam še doma od slo. Kako to, da sem pozabil na Olivijo? Tudi nihče drug jih ni omenil. Zavrtim si včeraj še njih in so prav dobri! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 sem poslušal Valentinovo od Patetica...grozno! takoj, ko se je odvrtel sem ga zbrisal...tisti vokal je zame frustrirajoč! še nekaj za v temo frustriranost: Patetico! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>niti ne toliko užaljeni, kot pa presenečeni nad tvojim ne ravno širokim gledanjem na situacijo, ker bi po defoltu kao morala bit bolj spravljiva na tem področju kak bluzimo ja, cist bluzimo, predvsem jaz. saj sem rekla... tolk me je razjezila tale slaboumna muzka ki se rola tod in tam vcasih, da mi je prav na zivec to stopilo. Patetico pa to, to je pac stvar okusa, nekaj ze morjo met, ce so vecim kul.Tko kot Sidharta, ki so mi zoprni, a imajo nad produkcijo in so, kar se tice izvedbe in vsega, cist carji. tu gre pac za okuse in to.... sam govorimo o MUZKI. No pri stevilnih pa NE govorimo o muzki sploh.....Nad TEMI sem se jezila predvsem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Marsa, ti ne moreš bluziti! Tožibabe vendar ni bil bluesovski band! Piko Olivija! Kdo to še pozna? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Sem se vcer spravla mal snemat in mam zdaj ene 30 novih slo komadov na disku Ljubil bi se-e-e, ljubil s teboj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 Kako lahko namen proizvajanja ene glasbe ostane še samo prodaja in zaslužek? Pa videz, ta je še edini pomemben. Kje je umetnost, kvaliteta, inovativnost? Kako lahko delajo to brez srca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Piko Olivija! Kdo to še pozna? Tudi dobri. Prav tako malo drugačna zvrst glasbe kot smo jo navajeni poslušat vsak dan na radiu.....pravkar poslušam njihov CD........,pesem "Kadar sva sama"....Se mi zdi fajn CD za v avto, kadar greš na malo daljšo pot Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem poslušal Valentinovo od Patetica...grozno! takoj, ko se je odvrtel sem ga zbrisal...tisti vokal je zame frustrirajoč! še nekaj za v temo frustriranost: Patetico! Cashy ja saj bil je samo predlog, jaz ne forsiram Patetica... pač ti niso všeč, tudi jaz ravno ne norim za njimi, samo mislim, da Nika da veliko energije v vokal, vsaj jaz jo tako čutim... seveda, pa se med ljupljenjem krompirja kot pravi Piko, tega ne da poslušat... med lupljenjem krompirja pač sede Brizgalna od unih atomskih harmonikašev, kajne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2005 Prijavi Deli 12. avgust 2005 ko sem predvčerajšnjim narezoval fižol (cel mount everest), sem poslušal Jožeta Kampiča, če kdo pozna, to je swing na harmoniki, je zahtevna glasba in tako imam precej rad...nato sem si zavrtel cd od Globalkrynerjev, torej priredbe evergreenov na "goveji" način...pa fantje obvladajo, res...punca ma pa vokal, da sam zijaš lahko kar mi je pa slovenske zabavne glasbe všeč, so pa res zlata leta slovenske popevke...škoda le, da so to v glavnem festivalske in koncertne skladbe, ne pa plesne...mogoče nas zato južni bratje izpodrivajo, ker je sedaj v modi bolj plesna glasba, ki jim gre bolj od rok, kot nam... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvalabogu.resno mislim.bi se mi kar 'smilili', ce cist nobenmu ne bi bli.pa glede na to, da so dostim vsec, ocitno ze imajo pac nekaj, morda je tud muzka dobra, saj rpavim da nisem bila pozorna na muzko. ampak men pa res... ja, prav za tolk besed... prav ono, ne sam da preklopim pa pac, ok, nasvidenje, ne, prav uno, brrr... kar skor razjezi me. Saj OK, ti je čista zoprnija pač ... ampak a ni stran vržena energija za takšnole? Se spomnim, da si že enkrat prej pisala o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 Haha, Kreativa, ne gre za skoda energije...imam zelo obcutljiv sluh (in voh) in me dolocene frekvence spravljajo ob zivce, nima zveze z energijo, nakladam in energicno komentiram in se odzivam pa kar skor povsod.V bistvu gre tule kar skor mal za naslajanje. (drugac sem pa o jinxih ziher ze 10x pisala, se navdusevala, torej a ce mi je pa vsec, pa lohk 'zgubljam energy' s pisanjem?) ne vem sicer, zakaj bi mi moral bit vsec... saj so kao cist posebni, na to furajo, in je jasno, da majo pac pol tud tak odziv. a mislite da si delam kaksne utvare, da se je komu zdelo moje dretje balzam za usesa al kaj! in so eni prav tko rekli - joj kok se dere in vse to. ok. ja. Krompir zlo redko lupim, ker ga tud redko kuham, zagotovo pa bi zraven z natancno enakim 'veseljem' poslusala brizgalno brizgo, Ebor. Imam navado, da ce mi je muzka vsec, pojem in zvizgam zraven.In ko *lupim krompir*, najrajs poslusam kakega Mobyja, jamiroquaia ipd., al pa bueno visto al pa jinx al pa karkoli....Da lohk pojem zraven. Ko pa pisem napoved, pa ne bi mogla nic od tega, se manj pa seveda patetico; me zanima kaksna bi bla napoved. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko pa pisem napoved, pa ne bi mogla nic od tega, se manj pa seveda patetico; me zanima kaksna bi bla napoved. Raje ne eksperimentiraj Hvala. Ha ha si prav vedlela, da se bom oglasila, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 nisem bila cist ziher (ker si pa tud sama nekje rekla, da ne sodelujes prav v vseh forumih, pravzaprav sam v malostevilnih temah, pa lohk tud ne bi sploh vidla) - sam ko sem videla tvoj komentar, sem pa vedela, kaj bom not vidla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Zdaj ko imam take sitne dneve (saj danes je že boljše), kar malo brskam povsod, aktivna celo v štirih ali petih temah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 Marsa, ti imaš absoluten posluh??? norooo kateri ton ti pojem sedaj? la-a-a hecam se Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2005 v bistvu se ne more tko rect (se ne bi 'smela' tko izrazit), ker kako naj se to izmeri, ce ne poznam nott - kao? ker bi morala pol res po temle...gre pa sam za to, da zadanem cist vsak ton, cist VSE lohk zazvizgam al pa zapojem...en glasbenik, tak skladatelj za hobi, mi nekoc, ko sem mu zazvizgala kajjazvem za eno 'klasiko' (zal se ne spoznam tolk da bi vedno tocno vedla za katere tele sinfonije in to gre, a zazvizgam jih pa vse , no ja, vsaj od tamelodicnih, ce cesa ne morem iz prve zazvizgat, jemljem kot izziv in to pomeni (navadno), da je zlo kvalitetno - ker ni kar tak en defolt, ki bi ga vsakdo znal ponovit, kar je navadno poanta hitov in refrenov sicer... ), no ta glasbenik mi ni verjel, da nimam glasbene sole in da celo ne poznam not!jaz sem se naucila akorde na kitari sama, tko da sem analiticno prestudirala vsako struno posebej, kaksen ton mora bit, da bo pol teh 6 strun izzvenelo v akord. (men je bilo to lazje kot po slikci gledat pa to, rajs sem kar v praksi vse se sla, navodil ne maram)...prav tako sem se sama po spominu po posluhu naucila na klavirju (pravzaprav je bil nek simpl sintesajzercek) zaigrat nek beethovnov songek, in to dvorocno!! kar je zlo tezko, ker avtomaticno ti hoce leva roka igrat kot desna - ritmicno ce druzga ne.no tko da - TO je ta moj absolutni posluh, stejejo in 'merijo' pa to sicer drugace. *ko sem zgoraj rekla da se ne bi smela tko izrazit (absoluten posluh) - no saj se nisem, tule v tej temi ze ne, zdaj vidim, to si ti cashy kar zakljucil tko, no, saj, saj vcas pa tud to besedno zvezo uporabim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 uh, ja te čist razumem...jest grem pa tud čist tko kozorogovsko analitično...pri kitari vem, kater ton je vsaka struna, in kako moram potem po prečkah prijet, da mi zazveni pravi akord...brez poskušanja. tko sm se sam 5 vrst akordov nauču v 3 minutah, a sm takoj potem vse pozabu, ker nisem imel šanse vse utrdit...je pa kul, da znaš čist točno vse zapet...ker tud jest vem, kaj moram pet, pa tega včasih glasilke ne znajo iz sebe spravt, hehe...kako si se ti učila petja? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.