Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Cudno da se ni te teme.

A me res mora bit sram, da sem Slovenka, ko poslusam (in gledam) te abotnosti?

A se lahko recemo temu glasba, kar se zdaj pod tem pojmom prodaja?

ja, res je, sami plagiati oz. kopije, nobene izvirnosti.. v glavnem, ne bom preveč "pljuval" ampak bom sam reku, da je slo glasbena scena z siddharto vred en podn x:Dx x:o)x (pa sorry, če sm kake siddharta fane užalu :inocent: x:o)x )

honor and respect
Deli na socialnih omrežjih

O glej ga Seal! :palec: x:Xx

Seal mi je tud vsec, sploh z onim tipckom ki sta bila, cist odstekana in sta nardila Crazy (no ceprav ni slo muzka... sam je pa seal xDDx x:px)...

ja, kaj cmo, izvirni glih nismo, slovenci, pa premal mamo temperamenta.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no to ze, v marsicem ze, se strinjam, jasno, pa tud, kako bi lahko drugace mislilA, pravzaprav...

sam v filmu pa glasbi smo pa res precej nikakvi.

v likovni umetnosti smo za vec razredov visje, kot v glasbeni, in cist na svetovnem nivoju. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xnckrivx ne poznam...

men sta pa simpatico v 6tandemu Alenka Pintaric (slo pevka je stajerka, oven, mal mocnejsa, energicna z mocnim glasom... xDDx) z onim kaj je ze... hm... xscratchx... aha! bingo! Tulio furlanic. ful kul.

men so vsec modeli, ki se zabavajo, pa so zraven jacki in profiji.

al pa stari jazz carji tule..

pa kaj pol onix ce je obujanje spominov...

pac, se dobr, da se ohrani vsaj spomin...

ne bi verjel, kok poste SE VEDNO dobivam na tzb.

mislim sam to je bil res andergraund... kasete pa tak...

Picasso

schtraufenpacht!!!!!!!!!!!!

Miladojka!!!!!!!!!! kako lohk pozabila!!! :palec:

to pa res... nimam pripomb. x;)x x:px

Picasso

x:Dx Ko sem bil mlad sem bil trapast,

Zdaj ko sem star sem še bolj... :wOOt: :onfire: xsrcx

Adi Smolar x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Spomnila sem se na Niete :fiju: :devil:

Se vedno se mi koza "najezi", ko slisim Ruskega Vohuna, naprimer.

V zacetku najstnistva sem imela Niet obdobje x:Dx Jih nisem ze 100 let poslusala, pa bi se vedno znala vse tist....Trip in vijolice, Depresija, Ruski Vohun, uuu pa Lep dan za smrt x8Dx x:o)x

Kaj se je zgodil s tem pevcem? Je umrl...

Aja pa doloceni raparji slovenski mi obcasno pasejo...hudo je gledat kaksna freestyle tekmovanja, pa sploh nisem za rap ponavadi. Trkaj ga fajn suka x;)x Pa 6pack ma lusne, pa Klemen.... http://www.cosgan.de/images/midi/musik/a030.gif

Za dons je to to x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle :palec: si me spomnila na NIETe! Ja, ruski vohun, pa bil je maj... to je super :palec: xsrcx Pevec je pa umrl ja že en cajt nazaj, mislim da od prevelike doze, nisem pa ziher.

Pa še na Srečno mladino sm se spomnla! Te so tud ful dobri :palec: res majo tud fajn koncerte... Ja pa enkrat sm bila na enmu festivalu, kjer so igrali Intimn frizurn, en bend iz LJ xDDx ful smešno ime, pa res dobr bend, men so bli ful všeč :palec:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Evo:

"V soboto, 14.5.2005 bo minilo 14 let od smrti legende slovenske punk scene - Primoža Habiča, ki ga poznamo predvsem kot pevca skupine NIET. Skupina je nastala novembra 1983, in sicer v zasedbi Primož Habič, Igor Dernovšek (kitara), Aleš Češnovar (bas) in Tomaž Dimnik.

Maja '91 pa se zgodi tragedija - smrt Primoža Habiča. Vzrok za to sicer ni preveč angelski (prevelika količina mamil), kljub vsemu pa ni bilo nikogar, ki bi mu to privoščil."

To sem našla na www.sloport.net

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Jap, Habic je umrl od overdosea.

Vodnar. Ziher je imel kaj v ribah.

Tak model, si ga moral imet rad.

Picasso

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Pa še en malček o slovenskih glasbenikih.

Včeraj sem slučajno ujel del posnetega koncerta Terra Folk izpred dobrih dveh tednov. V živo je bilo drugače, pa tudi drug dan sem bil tam, kot je bilo posneto. Fantje so ozračje nabili z glasbo.

In še posebej Anja Bukovec, vedno paša za ušesa in oči!

In v torek sem šel na škofijsko gimnafijo brez pričakovanj poslušat "Diplomski koncert" Tadeja Horvata. Fant je raztural! Klavir je vibriral! Tehnika, natančnost, izraznost, poezija. Če primerjam z enim drugim koncertom, kjer so bila pričakovanja veliko večja kot...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

tako x^x

obozhujem prejkmursko glasbo,kreslina,sukarje :2src: ...violinchke. xsrcx

kar se tice nase muske mi je prekmurska etno res noro vsec,pa le nisem zastonj

cigo x:px x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...