Skoči na vsebino

Slovenska glasba

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>@[/size] !!!! No, pa rec, d  nis tko mislu, pa rec, afna ne!!! xsuperx[/b]

Sebo, še nekaj izpeljank. Da se bo lahko pisalo s še bolj mastnimi črkami, (odebeljenimi) in z lipstickom pomalanimi:

BING@-BONG@

Kaj moram dopisat, da se bo uporabljalo še maskaro, črtalo, svinčnik, predvsem pa da se bo dobro popudralo?

A ni hecno, meni sploh ni potegnilo na afne, kot tebi. Le zakaj?

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Sebo, še nekaj izpeljank. Da se bo lahko pisalo s še bolj mastnimi črkami, (odebeljenimi) in z lipstickom pomalanimi:

BING@-BONG@

Kaj moram dopisat, da se bo uporabljalo še maskaro, črtalo, svinčnik, predvsem pa da se bo dobro popudralo?

A ni hecno, meni sploh ni potegnilo na afne, kot tebi. Le zakaj?

xsuperx

CIST BREZ VEZE!!! KRATKO IN JEDRNATO!!!

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

<{POST_SNAPBACK}>Ja, mene si citriala, pol si pa napisala Mystica, Marsa, pa še sebe...haloooooo, a jst sm pa vosk? porkadijo! Sej vem, da s me zamešala....zdej se pa neki butasto delaš!  :vragec:

:sori: buca, prvo puglej dobr, pol me pa uptuzuj, ne!!! Sm napisala: Mystica @, Pika Pikica @, Binga lepa, no tko sm napisala in tko je napisan!!!!

PRICEEEEEEEEE, KJEEEE STEEEE!!!! :sori:

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

To znam pa zapet!!!

Zdej ga pa malo manj Binga-bongaj! x:o)x x:Dx

Zapetipiko

P.P.

Ene reči se rinejo narazen, razkrečijo, ampak ne beseda zapet. Takrat je v špilu odpet. Angleščina v tem primeru nič ne pomaga.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

*

ne vem, a si sam tolk odstekana al se sam hecas al si res tolk otrocja al kwa je s tabo. x:o)x x:px

hehehe, pomoje se to vsi (ok, večina) kle gor sprašuje..sam ni noben hotu prvi napisat, ker je tvoja sestra..ups..upam, da bo tole spregledala x:Dx :vragec: x:Ix

DON'T PANIC

hehehe, pomoje se to vsi (ok, večina) kle gor sprašuje..sam ni noben hotu prvi napisat, ker je tvoja sestra..ups..upam, da bo tole spregledala x:Dx :vragec: x:Ix

Puncka Soncka, k se bos ti tolk, tut profesionalno, baula s humorjm kt jest, pol pa guvor. Sploh pa, za ta zalostne majo tuki druge rubrike, mojih pa nubenmu ni treba citat, ce nece!!!Aja, pa se to:JEST NC NE SPREGLEDAM, ves, ker me kompjuter kar sam od sebe pelje na strani, kjer se o meni govori.Tako sm najdla,cist po naklucju tut eno Marsino pisanje od , mi se zdi, 15.9. Ona bo ze vedla kje!!!:frog:

Si že zajebala...I can't MAKE a mistake. x:px šlik šlak. Tko je, k sm rekla. Nema. :vragec: x:Dx

Ja, zakwa se pa name JAJCAS??? A misls, d sm to jest pisala, a? Ste mel use pu anglesk, ne!!! Use kr sm uceri punoc pisala u slovenscin, use je anglesk ratal!!! Za angleske slounicne napake, se pa kr na zdruzenje kompjuterjev prtoz!!! Tut jest sm bla zacudena, kuko to, d se je zmotu, pa nism mogla pupraut, bl k sm pupraulala, bl je kompjutr pu svoje anglesk pisu in prevaju!!!! :frog:

Tista afna bo kar na pravem mestu, zraven :frog: Binge Bonge, a ne @Piko? (ups, pa ne da sem zdaj še tebe užalil? x:Dx x;)x )Jaz to uporabljam, da se naslovni lažje najde med tekstom, morda bi bilo res bolje ime pisat z debelo... x8Dx

xpolzx xpolzx xpolzx

hehe, Binga Bonga sej ti si men čist huda, sem samo citirala kar je Marsa (tvoja seka) napisala in se mi je zdel smešno.. x;)x

Men se zdi pa smesn, kuko to, d tvoj nik, kokr si razluzila, pumen Sonck, ti pa si dala tako crno ikonco, da se boh usmil, zameni jo!!!:frog:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...